23 Ağustos 2012 Perşembe

DNA Güncellemesi

DNA GÜNCELLEMESİ:DNA’NIN PROGRAMLANABİLDİĞİ ŞİMDİ BİLİMSEL OLARAK KANITLANDI
13 Ağustos 2012- Jelaila Starr, Nibiru Konseyi
9.Boyuttan Nibiruluların bana on yıl öncesinden vermiş oldukları o Bilgi ne kadar da ilgi çekiyor.
Bilimciler DNA’nın Kelimeler ve Frekansla/Titreşimle yeniden Programlanabileceğini kanıtladı. Link: http://www.wakingtimes.com/2011/12/12/scientists-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-and-frequencies/
Benim çalışmamın en önemli kısmına geri dönersek, o... uykuda olan DNA nın 10 iplikçiğini yeniden harekete geçirme (Kayıt yapma), yeniden bir bağlantı ve yeniden bir dizilime dair yazıyordu. Onların niyeti, İnsanlara, 12 DNA iplikçiğini düzenleyebilecekleri kendi kendine bir “yapma” uygulaması vermekti, böylece onların eski Çokboyutlu ifadesine geriye dönüş veya Yükseliş olanaklı olacaktı. Bu uygulama, Timus bezinin Çokboyutlu niteliklerini kullanma yoluyla yapılacak bir duygusal temizliği kapsadı. Makalede yazdığım gibi, DNA Kaydı Gözden Geçirmesinde/açıklamasında, biz Çokboyutlu olduğumuzda, bizim Fiziksel niteliklerimiz uyandırıldı ve biz Eterik bir düzeyde ikinci bir Sinirsel Ağı geliştirdik. Bu ikinci Sinirsel Ağ, ilkinde çoklu Boyutlar içinde yaşamak için bize olanak sağladı. Biz bu Boyutlar içinde işitebilir, görebilir ve iletişim kurabiliriz.
DNA Kaydı Gözden Geçirmesi/açıklaması: http://www.nibiruancouncil.com/html/recodeoverviewarticle.html
Fakat o DNA Kaydının yaptığının hepsi bu değildir, duygusal temizlik çalışması Timus bezini harekete geçiren bir çalışmadır, bu sayede onu başarmak için o bizden daha yüksek Boyutlu bir inancı kullanmamızı talep eder. Bu Yeni İnançlar, 3. Boyuta Kurban edilmiş bir İnsan olarak hareket etme ve düşünmeyi durdurarak (erkek/dişi) onun bütün Realitesini onun (kendisinin) Yarattığını anlayan bir Yaratıcı Tanrı anlayışıdır. Bu Yeni İnançlar uygulamasına devam ederken onlar, yeni davranış örnekleri olur ve bizim yaşamımız daha dengeli bir hale gelir. Ve biz, durumların neden dolayı vuku bulduğunu ve sorunların neden daha çabuk çözüldüğünü görür ve anlarız. Ben, 3 Boyutlu bir Dünya içinde Çokboyutlu bir İnsan olarak yaşamanın yararlarına dair konuşmayı sürdürebilirim, fakat Uzay bu şekilde hareket edecek olmama izin vermiyor.

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Nefes...

"Korktuğunuzda, nefesinizin bedeninize giriş cıkışını hissetmeniz yararlı olacaktır. Hayatınızın en değerli maddesi olan nefesiniz, size bedava veriliyor. Yasadığınız sürece size yetecek kadar hava var. Bu en değerli maddeyi hiç düşünmeden kullanabiliyorsunuz ama hayatın diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğine inanmıyorsunuz. Artık kendi gücünüzü ve neler yapabileceğinizi öğrenmenin zamanı geldi. Kendi içinize yönelin ve kim olduğunuzu keşfedin."

Louise L. HAY
(Pozitif Gücün Büyüsü kitabından sayfa 25)

Sözün Gücü

http://lovepeaceandharmony.org/profiles/blogs/sozun-gucu?xg_source=msg_mes_network

8 Ağustos 2012 Çarşamba

Sevinç ve Memnuniyet Duyun

Tanrı dedi ki:

İstediğinizi elde etmenin yolu sahip olduğunuzu takdir etmektir. Eğer daha geniş maddi imkanlar istiyorsanız şu anda elinizde bulunan maddi imkanlar için müteşekkir olun. Hayatınızda daha yoğun, daha büyük bir sevgi istiyorsanız şu anda hayatınızda olan sevgiye değer verin. Eğer daha sağlıklı olmak istiyorsanız şu anda sahip olduğunuz sağlığı pekiştirin, onu güçlendirip destekleyin. Bolluğun, bereketin yolu sahip olduğunuz bolluğu kabul etmek, onaylamaktır. Müteşekkir olun artık. Burası aşikar değil mi? Eğer daha büyük mucizeler istiyorsanız şu anda yaşadığınız, sahip olduğunuz küçük mucizeler için müteşekkir olun.

Sahip olmadığınız şeyleri düşündüğünüzde mahrumiyeti, yoksunluğu desteklemiş olursunuz. Çünkü isteklerinizi, henüz sahip olmadığınız şeylere karşı beslediğiniz bir umutsuzluk ve çaresizlik duygusuyla düşünüyor olabilirsiniz.

Dilekleriniz, ne kadar çok şeyi kaçırmakta olduğunuza dair bir feryat olabilir. Arzu etmek, istemek iyidir. Hoşunuza giden her şeyi isteyin, istediğiniz kadar arzu edin. İstediğiniz şeyleri imgeleyin ve neredeyseniz, oradan başlayın. Bir çukurun dibinde değilsiniz ki? Eğer böyle olduğunuzu düşünüyorsanız da bu hisleriniz yükseğe çıkmanıza, yükselmenize nasıl yardım edebilirler sizce?

Eğer eski, döküntü bir arabanız varsa bu araba ayağınızı yerden kestiği için memnuniyet duyun. Altınızda bir araba vardır. Kızınca tekmeleyeceğiniz lastikleriniz vardır. Sahip olduğunuz şeylerden dolayı mutlu olun, memnuniyet duyun. Sahip olmadığınız şeylere vurgu yapmayın artık.

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Büyüklerden Mesaj


Anrita Melchizedek

Sizler Anne/Baba Tanrı’nın Kozmik Kalbinde kucaklanan İlahi Sevginin 2012 Gezegensel Yükseliş Dalgası vasıtasıyla Yeni Dünya Işık Kalıplarını deneyimlerken, Bu Şimdide ve aslında bu kutsal 2012 yılında sizlerle olmak büyük keyif veriyor. Sizler 260,000 yıllık döngünün sonunu tamamlarken ve Yeni Dünya Işık Kalıpları vasıtasıyla bu Altın Çağa girerken, 21 Aralık 2012 çok önemli Şimdi anıdır. Aslında, bu dünya planında Fotonik Işık Işınları ve Güneş Patlamaları vasıtasıyla salınan dalgalarda zamansızlık ve mekansızlığın bu beşinci boyut frekanslarının birçoğunu zaten deneyimliyorsunuz. Ancak, Yeni Dünya Kalıpları vasıtasıyla İlahi Sevginin bu ışınlarının tam spektrum frekansları 21 Aralık 2012′den itibaren deneyimlenecek, çünkü tüm boyutlar Işığın bir sonraki oktavına boyutsal geçiş yapacak ve Dünya Ana ve onun tüm Yaşamı bu beşinci boyut frekanslarına yükselişlerine başlayacak.

Yükseliş sürecinizi tamamlamak için, Gezegensel Işık Miktarınız %92-99 arasındaki bir seviyeye çıkarılacak. Başka deyişle bu, bedeninizde taşıyabileceğiniz Işık miktarıdır ve sizler Işıkta sağlam şekilde dururken sadece hem gölgenin hem de karanlığın salınan duygusal dalgalarını azaltmayacak, aynı zamanda içinden geçtiğiniz yeniden ayarlanma ve dönüşüm sürecinde yardımcı olacak, çakralarınız tek bir Işık sütununda birleşmeye başlıyor, 12 İplik DNA’nız online oluyor ve sizler kendinizi bu çokboyutlu Üstat Varlıklar ve İlahi Sevginin kutsal dönüştürücü Alevleri olarak tanıyorsunuz. İlahi Sevginin 11-11-11 Kapısını izleyerek ilk yükseliş dalgası gerçekleşti ve ikinci yükseliş dalgası 5 Mayıs (05-05-05 Yıldız Kapısı) ve 20/21 Haziran Gündönümü zamanı arasındaki fırsat penceresinde deneyimlendi. Ve bu yükseliş dalgalarından dolayı, tüm Yaşamın Işığın bu Yeni Altın Çağına geçiş yapmasını sağlamak için Işığın 144,000 Üstat Varlığı bedenlerinde ve DNA’larında yükseliş kodlarını aktive etti.

5 Ağustos 2012 Pazar

08-08-2012 ~ Işığın Sekizinci İnisiyasyon Kapısı




Anita Melchizedek

8 Ağustos 2012′de Aşkınlığın sekizinci ışını vasıtasıyla ve Lady Nada ve Pleiadesli Işık Temsilcilerinin Işıklandırmasıyla sekizinci Işık inisiyasyon Kapısına giriyoruz.

Aşkınlığın sekizinci ışını güzel, yayılmacı Deniz Köpüğü ve Menekşe renkli Alevdir, arınma, temizleme, şifa ve eski yaraların, hücresel anıların ve yanlış inançların salıverilmesinde yardımcı olmak ve ayrıca fiziksel/eterik bedenin kendisini yenilemesine ve iyileştirmesine yardıımcı olmak için Işık frekansları güçlendirilmiştir.

Sekizinci ışının enerjisi yeni enerjilerin ve inançların yeniden doğuşu ve İlahi Sevgi deneyimi vasıtasıyla form yaratmak, eski, modası geçmiş inanç sistemlerini ve yapıları yıkmak ile ilgilidir. Bunu yaparken, “aşkınlığın kutsal alevi” vasıtasıyla dualitelerimizi aşarız ve tarafsızlık ve Kendinin Üstatlığında, Birlik Bilincinin daha derin deneyimine gireriz.

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Yardıma Çağrılıyorsunuz!

"Beki İrakla Erikli'nin Meleklerle Yaşamak Grubu'ndan"

Merhaba...

Bu ay, Basmeleklerden mesaj almayip, tam bir tatil yapayim demistim. Ama sizlere vermem gereken onemli bir mesaj varmis. Birkac gun once Sevgili arkadasim Eminenur, "Size iletmem gereken bir mesaj var" diyerek beni aradiginda bu mesaji sizlerle paylasmam gerektiginden emindim. Bu mesaj, hepimizeydi. (Eminenur'un sozlerini mesajin sonunda bulabilirsiniz.)

Evet, bu mesaj hepimize bir cagri. Bilin ki, eger bu mesaj size ulastiysa, bu cagri BIZZAT SIZE.

Oncelikle, hatirlamamiz gereken birkac gercek var:

Bilin ki, isigin dunyasindayiz ve isik, yani dunyamizdaki sevgi enerjisi cok artti. Bazi insanlar bu enerjiyi henuz alamiyorlar. Onlar, sevginin yolunu degil, 'karanligi' izliyorlar. Bunun nedeni iclerindeki KORKU. Bu yogun sevgiyi, kosulsuz sevgi enerjisini almaktan, kendi ozlerindeki isik olmaktan korkuyorlar.

Bizlerden onlara - dunyamizin ve BUTUNUN iyiligi icin bir parca yardim etmemiz isteniyor. Bu, su demek: en cok kopurdugunuz, kizdiginiz insanlar (dunyadaki yoneticiler dahil) isigi secmek istiyorlar. Yuksek benlik seviyesinde HEPSI dunyaya isigi, sevginin yolunu secmek uzere geldiler. Fakat bu fiziksel dunyada, ozgur iradeleriyle su anda sevgiyi secmiyorlar, cunku korkuyorlar.

Bizlerden istenenlerden biri, bu insanlara isigi almalarinda, sevginin yolunu secmelerinde yardimci olmak. Bu yardim icin iznimiz var.

Her an aklimizda tutmamiz gereken 3 konu var:

1) YARGILAMAK, BIZI kendi buyume yolumuzda GERI goturecektir.
2) Suclamak, sikayet etmek, kizmak ise kizdigimiz SEYE, veya O INSANLARA, onlarin yarattigi KARANLIGA guc verecektir. Eger kizarsak, onlari suclarsak veya yapilanlardan, dunyadaki kirlilikten, istismardan, rusvetten, vs... sikayet edersek, tum bunlara KATKIDA BULUNACAGIZ. Bu bilgiyi bircok yerde (Secret dahil) okuduk.
3) Butun ve dunya icin sifa, isik YARATMA GUCUMUZ COK ARTTI. Bu yaratma gucunu HER GUN dunyamiz ve BUTUN icin kullanmamiz isteniyor.

Peki bir birey olarak, bir tek SIZ ne yapabilirsiniz?