30 Eylül 2011 Cuma

Başmelek Zadkiel'den Mesaj - Kendi Yolunuza Sadık Kalın

Selamlar Sevgililerim,

Sizi Sevgi ve Işık'la selamlıyorum.

Bu gerçekten tüm insanlık için hayırlı bir zaman. Hepinize ilerlemeniz için fırsat veriliyor. Bu bireysel bir karar zamanı olduğundan, nasıl ilerleyeceğinizi seçerken, size dilediğiniz kadar hızlı ya da yavaş ilerlemeniz için izin veriliyor.

Artık herkesin aynı yolu takip etmesine gerek yok. Bu birçoğunuzun çok dehşete düşmesine sebep oluyor, çünkü geçmişte sürü zihniyeti kural olmuştur. Bugün ve bu zamanda durum böyle değil. Artık bireyler, kendi yollarını seçmeliler ve kendi yollarında ilerlerken kendilerine sadık kalmalılar. Eğer seçtiğiniz yol, şimdiye kadar yürüdüğünüz yol ve diğerlerininin sizden yürümenizi beklediği yol ile çelişiyorsa, bu, büyük ayrılık ve yalnızlık duygularına sebep olabilir. Ancak, herkes kendi yolunda olacak ve bu yüzden, kim olduğunuzu onurlandırmanız çok önemli. Kendi ilahi misyonunuz var ve bu ilahi misyonu yerine getimek için, çağrıldığınızı hissettiğinizi yapmanız önemlidir. Kendi yolunuz sizi şimdiye kadar yürüdüğünüze benzer bir yola çıkarabilir ya da tamamen farklı bir yöne hareket edebilirsiniz. Önemli olan, ilerlerken, kalbinizde ve ruhunuzda olanı onurlandırmanızdır. Sizi yolunuzdan caydırmaya çalışacaklar için, kendi merkezinizde, güçlü ve sakin kalmanız gerektiğini idrak edin. Onlar size yanlış yolda olduğunuzu ve farklı yönde hareket etmeniz gerektiğini anlatmaya çalışacaklardır.

Sevgililer, hiçbir zaman hepinizin aynı anda aynı yöne hareket etmesi gerekmediğini hatırlayın. İnsanlığın karanlık çağlarında bu kaçınılmazdı, ama şimdi aydınlık zamanlardasınız. Bu nedenle, her birey için, bu yönde ilerlelerken kendisinin ne ile rezonansa girdiğine cevap verme zamanı. Sakince merkezinizde kalabildiğiniz sürece, kendi yönünüzde memnuneyetle ilerleyebilirsiniz. Doğru yönde gittiğinizi bileceksiniz, çünkü kalbinizde mutluluk ve haz hissedeceksiniz. Yaptığınız şeyin sizin için doğru olduğunu ve insanlık için bir hizmet yapmakta olduğunuzu da hissedeceksiniz. Herkes aynı yoldan gitseydi, yapılmamış bazı şeyler kalırdı, çünkü birçok yol var. Bu, tüm görev ve yolların yerinde olacağının daha da büyük bir güvencesidir.

Önemli olan, kendi yolunuzu en üstün yeteneğinizle gerçekleştirmeyi ve bunu mutlu bir kalple yapmayı hatırlamanızdır. Toplumun onun yüksek ya da alçak bir pozisyon olduğunu düşünmesi önemli değildir. Önemli olan, kendi yolunuzu en üstün yeteneğinizle, temas kurduğunuz herkese karşı sevgi ve şefkatle yerine getirmenizdir. Bu, her kişinin kendi yolunda ilerleyebilmesine yardımcı olacak anahtardır. Kalbinizde oluşan sevgi ve şefkat, gittikçe daha yüksek ve daha yüksek yöne ilerliyor olduğunuzu garanti eder. Bunu yaparken, karşınıza yeni fırsatlar çıkar. Karşılaştığınızda, sizin için ve yolunuz için hangisinin doğru olduğunu hissedeceksiniz.

Evet sevgililer, kendi yolunuzdan gitmek, gerçekten kendi kimliğinizin içine girme ve onu açığa çıkarma, doğuştan kim olduğunuz ile ilgili size verilen hakka sahip çıkma zamanı olduğundan, cesaret ister. Gerçekten muhteşem ruhlarsınız, aslında kendi yolunuzda ilerlemeyi seçtiğinize, birbirimize daha yakın, daha da yakın olarak bir araya geldiğimizi gösterdiği için seviniriz. Siz uyurken size gelebiliriz ya da meditasyon yaparken bizim fısıltılarımızı ya da titreşimimizi duyabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olmanız ve sizin için doğru olduğunu hissettiğiniz yolda ilerlemeniz önemlidir. Ayrıca, diğer yolları seçenler için sevgi ve şefkat sergilemeyi hatırlayın. Bunu önce kendinizi severek ve kendiniz için şefkat duyarak yapabilirsiniz, bunu yaptığınızda, kendi yolunuzda daha güvende olursunuz. Böylece, diğerleri farklı yollar seçtiğinde, siz, daha da güvende olursunuz.

Işık alemlerinde daha yükseğe ve daha yükseğe çıkıyorsunuz ve siz gerçekten kendi yolunuzda parlayan bir yıldızsınız. İlerlemeniz bize büyük sevinç yaşatıyor. İsmimizi fısıldadığınız her an buradayız ve size yardımcı olmaktan mutluyuz.

Diğerlerindeki İlahi Kıvılcımı katmaya daha çok odaklandığınızda, onlar için sevgi ve şefkat hissetmeniz bir sonraki doğal basamaktır. Bu, her varlığın aynı kaynaktan geldiğini anlamanıza olanak sağlar. Kendi özgür iradelerini nasıl kullandıkları ile ilgili aynı fikirde olmasanız da, içlerindeki İlahi Kıvılcım'dan ötürü onlar için sevgi ve şefkat hissedebilirsiniz.

Işıkta müthiş seviliyorsunuz.

Ben Başmelek Zadkiel'im ve size sevginin birçok kutsamasını gönderiyorum.

Bu mesaj, Linda M. Robinson kanalı ile yayınlanmıştır. Mesajın tamamını kopyalayıp paylaşmak serbettir. Tüm hakları saklıdır.

Mesajın orjinal metni ve daha fazlası için:
http://www.personalpathwaysoflight.com/
Çeviren: Esra Tan
http://lovepeaceandharmony.ning.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder