12 Mayıs 2013 Pazar

İlahi Kalbinizin Şefkati ve Onuruna Dünyada Barış İçin

Kutsamalar sevgili kalpler,
Aşağıdaki yazı insanlığa huzur, sevgi ve bilgelik yollarıyla sevgiyle yardımcı olan ve destekleyen Aydınlanmış Varlıklardan güzel bir mesajdır. Kalbinizin gerçeğini bilmenize ve bu sonraki yıl bu gerçekle yaşamanıza yardımcı olmasını dilerim.
Tüm Sevgimle,
Qala Sri’ama Phoenix
Founder of the Divine University

KİŞİSEL HUZUR VE DÜNYA BARIŞININ YARATILMASINDA SİZİ DESTEKLEYEN, KALBİNİZ İÇİN BİR MESAJ

Dünya’nın kadim zamanlarında, her birimiz basit hayatlar yaşardık ve yerküreye daha yakın bağlantı içinde yaşardık. Işığımızı oluşturmak ve bedenlerimizi Dünya’nın ve Evren’in ışığıyla beslemek bu basit hayatla kolaydı.

Şimdi bu zamanlarda, enerji sistemlerimiz dünyamızın teknolojisiyle aynı potansiyelde gelişiyor. Yüksek yetenekleri aktive olmuş ve yüksek bilincimize erişime sahip kristal ışık varlıklar olmak için dualite ve korku alemlerini aşıyoruz, özgür irademiz ile enerjimizi kullanarak gerçekten bir fark yaratıyoruz.

Yarattığımız bu fark başkalarının gözünde küçük veya büyük görülebilir, ama dünya ana ve Tanrı’nın kalbine ve kutsal ruha göre yarattığınız bu fark ilahi bir kutsamadır ve ölçülemez.

Kalbinizin enerjisinden kaynaklanan eylemlerinizin, tohumlarınızın ve sözlerinizin sonuçları birçok görünmeyen boyutları ve gerçekliğinizin ve insanlık toplumunun birçok görünen boyutlarını etkiliyor. Ve sizler DÜNYAYI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ, sevgililer.

Bu yavaş görünebilir, ama büyük saygı ve sevgiyle, zamanın sadece bir algı olduğunu ve sadece zihinde var olduğunu, zihnin ötesinde dünyanızın aslında sadece enerji alemleri olduğunu sizlerle paylaşmayı diliyoruz.
Bu enerji alanları içinizde yaşar ve ayrıca dünyada gerçekliğinizi yaratmak için sizden akar. Fiziksel deneyiminiz aynı zamanda bu alemlerde yaptığınız değiş tokuşlarla da yaratılır.

Kendinizin görünmeyen, bilinmeyen bir parçası her zaman işbaşındadır, aynen kendinizin bilinen, görünen veçhesi gibi. Birlikte, içinizdeki bilinen ve bilinmeyen tüm kuvvetler gerçekliğinizi yaratır ve sadece siz kalbinizde dinlendiğiniz ve Kaynağınızın ışığını ve sevgisini aldığınız zaman, tüm kuvvetler bir araya gelir ve tek ruh yada tek bir yaratıcı olarak birleşir.

Bu gerçekleştiği zaman, kalbiniz yuvanızdır ve kalbinizden, bilinen ve bilinmeyen benliğiniz uyum ve denge içinde birlikte – yaratır.

Bu gerçekleştiği zaman ruhunuzun deneyimi huzurdur ve bu huzur yerinden tüm emekleriniz, niyetleriniz ve şartlarınız sizi ve yaşam amacınızı ve sizinle enerji alış verişi için gelen birçoklarını destekleyen bir tezahüre geçebilir.

Gezegensel barış zihnin bir kavramıdır, yine de o aynı zamanda dünyadaki bir çok insanın kalplerindeki bir vizyondur. Bu vizyon daha çok sayıda insan tarafından kalpten bir dilek olarak taşınmaktadır ve bu vasıtayla kollektif olarak insanlık bunu birlikte – yaratmanın hazırlık aşamalarındadır.

Dünya barışı neyi getirir, diye sorabilirsiniz?

Eğer barış yolundaysanız, barış içinde yaşamayı dilediğiniz seçime zaten uyanmışsınızdır ve yaratmış olabileceğiniz veya görünmeyen, bilinmeyen doğanız ile ve görünen, bilinen doğanız ile içsel savaşı taşıyarak yarattığınız uyumsuzlukların sorumluluğunu almayı seçmişsinizdir.

Dünya barışını getirmeye yardımcı olmak için sonraki adım, hayattaki seçimlerinizin sadece kendiniz için değil, herkes için daha derin bir barış seviyesi yaratması için, bir barış yapıcı olarak yeteneklerinizi geliştirmektir.

KENDİNİZİ BİR BARIŞ YAPICISI OLARAK GELİŞTİRMEK İÇİN BEŞ ANAHTAR

Aşağıdaki beş anahtara uyumlanarak, diğer tüm barış yapıcılar ile dünya barışını yaratıyor olursunuz ve bunu yaparken, kendinizin bilinçsiz parçalarınız huzura ve uyuma kavuşur ve kalbinizle içsel savaşları salıverir.

1. Bir barış yapıcı olarak, çatışma durumlarında taraf olmamayı kendinize öğretin ve bunun yerine sadece herhangi bir durumda çatışma içinde olan herkes için ışığı, ebedi gerçeği ve şefkati taşımayı öğrenmeyi seçin.

2. Bir barış yapıcı olarak, çatışma halinde olan herhangi bir ruhun veya grubun gerçekte kendi içinde çatışma yaşadığını görmeyi ve bilinçli benlikleri – görünen, bilinen ve bilinçdışı – görünmeyen, bilinmeyen benlikleri – arasındaki çatışmada kendi enerji alanlarında içsel savaş yaşadıklarını görmeyi kendinize öğretin.

3. Bir barış yapıcı olarak, insanlık savaş içinde olsa veya görünürde kalbin doğasına karşı olsa da, insanlığın bilinçdışı doğasının “ilahi ve önemli” olduğunu kabul edin.

4. Bir barış yapıcı olarak, kendi bilinçdışı doğanızın veya egonuzun sevgiyi, şefkati almasını teşvik edin ve enerjinizi ve kalbinizi başkalarından ayırmak veya onları reddetmek yerine, onlardaki bilinçdışı doğaya sevgi ve şefkat vermeyi bilinçli olarak seçin.

5. Bir barış yapıcı olarak, herhangi bir amaçla kendiniz vasıtasıyla topraklamak üzere barış sütunu çağırma, kalbinizin sizi yönlendirdiği şekilde herhangi bir duruma veya koşula barış frekansı getirme gücüne sahip olduğunuzu kabul edin. Bunun bir etkisi olacağını umut edin ve bunu yaptıktan sonra tezahür edecek olan huzur için teşekkür edin. O durumda barışın tezahürüne bir zaman sınırı koymayın. Sadece barış sütununu isteyin ve barışın tezahürü için teşekkür edin ve bu barış zaten önceden tezahür etmiş gibi yolunuza devam edin.

DÜNYA BARIŞINA İNANMAK İÇİN, KİŞİ KENDİ YAŞAMINDA HUZURU BEDENLEMEYİ SEÇMELİDİR

Yeterli sayıda ruh barış yapıcılar olarak yolu açtığı zaman, insanlık gözlerini açacak ve insanlığın kollektifi barışın mümkün olduğuna inanmaya başlayacak. Bu dünyayı değiştirecek, tüm dünyayı…

Dünyanızı değiştirme gücüne sahip olduğunuzu ve bir barış yapıcı olarak bu beş armağanı geliştirerek, tüm varlıklar için barışı bedenleyebileceğinizi bilin. Barış sizi sarmalar ve yaşamınızda huzuru deneyimlersiniz.

İster işinizde daha fazla huzura veya evinizde daha fazla huzura ya da ilişkinizde daha fazla huzura, maddi durumunuzda daha fazla huzura, bedeninizde daha fazla huzura gereksiniminiz olsun… aşağıdakileri yaparak yaşamınızın herhangi bir alanında huzur eksikliği yaratan taşıyor olabileceğiniz içsel çatışmaları iyileştirebilirsiniz;

1. Bilinçli (görünen, bildiğiniz benlik) benliğiniz ile içsel savaşta olabilen bilinç dışı (görünmeyen, bilinmeyen) benliğinizin sorumluluğunu alın.

2. Huzur eksikliği hissettiğiniz her konuyla ilgili olarak kalbinize ve kalbinizin kaynak enerjisine geri dönerek ve herhangi içsel çatışmayı iyileştirme yolunuzda size rehberlik yapması için kalbinizde taşıdığınız gerçeği arayarak, içinizde huzuru tezahür ettirirsiniz.

3. Yaşamınızda işe yaramayan şeylerden vazgeçmeyi ve işe yarayan şeylerle akmayı seçin. Yaşamınızda işe yaramayan şeylerin bir dönüşüm süreci olduğunu ve artık onunla ilgili içsel çatışmaya sahip olmadığınız zaman tamamen dönüştürüleceğini kabul edin. İşe yaramayan şeylerle ilgili tüm beklentilerinizden, korkularınızdan ve arzularınızdan vazgeçmeyi seçin ve bunu yaparken, bir huzur sütununun yaşamınızın bu parçasına topraklanmasını isteyin ve onu kalbinizden ayrı tutmamayı seçin. Ona sevgi ve şefkat göndermeyi ve onu reddetmeden kendiniz için sevgi ve şefkati taşımayı seçin.

Tüm bunları uygularken, kendi kalbinize güvenmenizi istiyoruz sevgililer, çünkü kalbinizin en derin özünde gereksinim duyduğunuz tüm ilahi gerçek yatar.

Her şey içinizdedir.

Siz kutsanmış bir ışık varlığısınız.

Kalbiniz ve ışığınız olabileceğine inandığınızdan daha büyüktür.

Barış, huzur yaratan her eylem, tohum veya sözle büyüyorsunuz.

Barış tüm eylemleriniz ve tohumlarınız vasıtasıyla bedenleniyor.

Dünya Kutsansın

İnsanlık Kutsansın

Tüm Barış Yapıcılar Kutsansın

Tüm Varlıklar Kutsansın!

Tüm sevgimiz ve kutsamalarımızla,

Sri’ama Qala ve Aydınlanmış Üstatlar

(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/ilahi-kalbinizin-sefkati-ve-onuruna-dunyada-baris-icin/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder