23 Aralık 2013 Pazartesi

ALTIN FREKANS Yeni Dünya Enerjileri Aralık 2013/Ocak 2014 Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

(Bu mesajı tüylerim baştan aşağı diken diken olarak okudum. Bu olağan üstü dönemin bütünün ve her birimizin hayrına olması bilinciyle...)

Sevgili Işık Ailesi, bu Aralık 2013 ayında ve Ocak 2014′e girerken, Dünyanız Altın Işın Frekansını demirlemeye başlarken, büyük Frekans geçişleri ve ayarlamaları yapıyor.

Güneş bu frekans değişimine yardımcı olmakta ve son altı ayın yoğun Güneş aktivitesi Dünya’nın frekansını yeniden ayarlamaya yardımcı olmakta ve bu yeni frekansın yerleşmesine ve demirlenmesine izin vermektedir.
Sevgili Aile, bunun sizler için ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Işık Ailesi olarak, bir çok seviyelerde karşılaşmış olduğunuz zorluklara rağmen Işığınızı taşımak için çalışmak zorunda kaldınız. Şimdi, bu Aralık ayında 2013′ün çalışmasını tamamlıyorsunuz ve Tezahür ve Bolluğun yeni yoluna başlıyorsunuz. Bu mesajda, önce 2013′ten 2014′e geçişi ve 12/12′nin ve Gündönümünün güçlü enerjisini ve tartışacağız ve sonra 2014′ün gelen enerjilerine ve genç yetişkinler olan Kristal Çocukların rolüne bakacağız.

2013: Dualiteyi Aşma Yılı

Dünya Aralık 2011′de 5 nci Boyut zaman çizgisine geçiş yaptı. Aralık 2012′de, Dünya “Yeni Dünya” olarak Zamanın Yeni Döngüsüne başladı ve şimdi size Aralık 2013′te hayatınızda dualiteyi aşarak ve Kozmik Mesih Bilincinin Altın Işınını demirleyerek Işık Üstatlığınıza girme fırsatı verilecek.

2013′ün birçoğunuz için bu kadar zor olmasının nedeni buydu. Her seviyede ve her anda hayatlarınızda seçimler yapmanız istendi. Dualitenin eski yolunda mı tepki vereceksiniz yoksa bunu aşıp uzlaşma, şefkat ve sevgi yolunu bulmayı mı seçeceksiniz.

Bir çoğunuz için, bu yeni yol zor oldu, çünkü sevginin yolu çoğu zaman kendini sevmekle ve gerekli olduğunda “hayır” demekle başlar. Birçoğunuz kendiniz için yer açmayı ve sizin için artık işe yaramayan veya belki sizin için gerçekten hiç işe yaramamış olan şeylere “hayır” demeyi öğrenmek zorunda kaldınız.

Dualiteyi ve çatışmayı aşmayı ve bütünleyicilik ve tamamlayıcılığın frekansına yükselmeyi yavaşça öğrenirken, bu rahatsız edici oldu.

Seçimler yapmayı ve Işığın gerçek Savaşçıları olarak o seçimlerden sorumlu olmayı öğrenmek zorunda kaldınız.

Ama, ödüller de büyük oldu. Kendinize, kalplerinize ve ruhlarınıza ve sevgiye ulaşırken, aynı zamanda acı ve ıstırabı aştınız ve Neşe ve Huzura girdiniz.

Sizler Altın ve Mesih Bilinci Frekansına ayarlanmaya ve yerleşmeye başlarken, bir çok yaşamların uzun yolculuğu sonuna yaklaşıyor. Bu, Uyum, Birlik ve Huzurun yeridir, Bolluk ve Neşenin yeridir.

Bu her şeyin mümkün ve olası olduğunu ve arzu ettiğiniz hayatı yaratma gücüne sahip olduğunuzu bilmenin frekansıdır.

Altın Dalga 12/12 ve 21/12

Altın Frekansa son “geçiş” Altın Işık Dalgasıyla güçlendiriliyor. Bu, 12/12 portalı ile başlıyor ve Aralık Gündönümündeki 21/12 ile zirveye ulaşıyor.

Bu on günde, Işık yükselmeye devam edecek ve etkilerini varlığınızın tüm seviyelerinde hissedeceksiniz.
Neşe ve Işık ile dolduğunuzu hissedebilirsiniz. Ama, aynı zamanda bedeninizde hantal ve rahatsız hissedebilirsiniz. Hücreleriniz hızlanmış frekansta titreşiyor ve yine sizi fiziksel ve duygusal olarak rahatsız eden “yükseliş semptomlarını” deneyimlemekte olduğunuzu görebilirsiniz.

Bu süreç 21 Aralık Gündönümünde, Yenilenme ve Yeniden Doğuş enerjileri en kuvvetli olduğunda zirveye ulaşacak. Dünya Galaktik Merkeze uyumlanacak ve güçlü bir Elmas Işık dalgası da Gezegenin Frekansının yükselmesine yardımcı olacak. Sonra, 21 Aralıktan 31 Aralık’a kadar Dünya yeni frekansları bütünleştiriyor olacak. Yeni Enerjiler ve Altın Frekans Dünya Izgaralarına demirlenirken, bu da istikrarsız bir zaman olabilir.
Son olarak, 1/1/2014′te Süreç tamamlanmış olacak.

2014′ün Gelen Enerjileri ve Kristal Çocukların Rolü

2014′te Dünya Beşinci Boyutta demirlenecek ve Mesih Bilincinin Altın Işınının frekansında titreşiyor olacak.
Mesih Bilincinin bu frekansı Dünyada güçlü bir uyanış dalgası başlatacak. İnsanlar çok hızlı bir şekilde uyanacak ve eğer bu sizin misyonunuz ise onlara rehberlik yapmak ve yardımcı olmak için çok fazla işiniz olacak.

Ama, aynı zamanda frekanslarını Altın Frekansa yükseltemeyenlerin stres, endişe ve umutsuzluğa düşeceklerini ve sadece kaosu ve eski enerji ızgarasının parçalanmasını görebileceklerini göreceksiniz.

Ancak Sevgili Aile, bu yıl güçlü yardımcılarınız olacak, yalnızca Melek Alemlerinde değil, aynı zamanda Gezegende Mesih Bilincini demirleme misyonlarını ifade etmek için Dünyaya gelen Kristal Çocuklarda da.
İlk Kristal Çocuklar 1990′lı yılların başında Dünyaya gelmeye başladı ve bu varlıklar şimdi yirmili yaşlarının başlarına giriyorlar. Onlar Işık Bedenleri tam olarak “döşenmiş” ve Mesih Bilinci enerjisini ve Altın Frekansı kabul etmeye hazır olarak geldiler. 2014′te, “uyandırılacaklar” ve Dünyada frekansı yükseltmeye ve Altın Işını demirlemeye yardımcı olacaklar.

Bu Kristal Varlıklar Güçlü Kalp Savaşçılarıdır ve bu an için doğdular! Onlar ileri adım atmaya ve Dünyada Işıklarının parlamasına izin vermeye hazır olarak genç erkekler ve kadınlardır.

Ve böylece Sevgili Işık Ailesi, 2014 Altın Frekansın Dünyada demirlendiği, Elmas Işığın alındığı ve Kristal Uyanışın gerçekleştiği yıl olacak. Bunlar aslında hepiniz için heyecan verici zamanlardır!

Işığın bu parıldayan zamanlarında sizlere çok fazla Neşe ve Işık diliyoruz!

 © 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
http://www.starchildglobal.com/Newearthenergiesdecember2013.html
(Çeviri: Saffet Güler)

9 yorum:

  1. Bu tip tebliğlerde sürekli mesih ( isa ) bilincinin ön plana çıkarılması sizi de düşündürüyor mu? Ben deistim. Allaha inanırım ama ritüellerle vs. işim olmaz.
    Bu tip varlıkların tebliğlerine de inanırım...Evde onlarca kitap var ve bazılarını defalarca okudum.
    Ama kafama takılıyor işte....Bu tebliğleri sırf hristiyanlara mı gönderiyorlar. Sürekli İsa'nın yolundan bahsedilir, mesih bilincinden bahsedilir...?
    Bir kere de muhammedin yolundan çağırın insanları.

    Komuşmaları bile bana bazen incilin diline benziyormuş gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Katılıyorum, beni de rahatsız ediyordu ama sonra şunu fark ettim. Her topluluğa onun dilinden konuşmak gerek. Dolayısı ile İngilizce konuşulan ülkelerin önemli bir bölümü Hristiyan olduğundan metinler de onların değerleri ile işleniyor. Ya da her kanal kendi algısı, vizyonu ile metni çeviriyor. Aslında "beden" bir alıcı, titreşim alıcısı. Aynı bir radyo gibi. Ve yayını kendi teknolojisi ne ise (bu durumda kendi kültürü ne ise) ona uygun olarak çeviriyor. Müslüman kanallar da o kültüre uygun çevirecektir. Mesela bizde Deniz Bey var, (facebook linkinden bakmak isteyebilirsiniz https://www.facebook.com/denisivaoflaz?fref=ts) Kendisinin tarzı böyle. Sevgiyle kalın...

      Sil
    3. İslamın enerjisine bağlı olan insanlar da tebliğler alıyor fakat alınan bilgiyi kitlelere duyurmak istemiyorlar ya da böyle bir yetkileri olmuyor.Gerçekleri üstü örtülü olmadan Muhammed' in çağrısı yolundan vermek tehlikeli ve kabul edilemez olabilir. Örneğin islamın enerjisine bağlı olan hizmetkarlar yani evliyalar var.(her tebliğ alanın bu hizmet noktasında olduğunu söylemiyorum).Evliyaların bazıları muhakkak tebliğ alıyordur.Tasavvuf bilgisine göre; bazıları mürşit olarak hizmet yaptığından, bilgiyi tarikatları içinde yanlızca kendilerini anlayanlarla paylaşmaları da olası bir durum.

      Ayrıca ritüel dediğiniz şeylerin çoğu koruyucu ve kapı açıcı işler görürler.Örneğin dualar silah ve anahtardır.Bütün duaların hadimi var mı bilmiyorum ama, Nas ya da Felak okuduğunuzda astrale hadim çağırırsınız.Yoga ve meditasyon yaparak nasıl Tanrısal bağlantı yolunda ki blokajlar temizleniyorsa zikir (mantra) çekerekte aynı sonuca ulaşabilirsiniz.Ney enstrümanının sesi beyin titreşimlerinizi yükseltir ve yüksek titreşimli frekanlara bağlantı sağlayabilirsiniz.Üstelik İslamın enerjisini kullandığınızda karanlığın işini zorlaştırır, ışığın işini kolaylaştırırsınız.

      BİR-i

      Sil
    4. Aynen katılıyorum. Örneğin: "Allahumme salli âlâ seyyidina Muhammedi-ninnebiyyi ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim." çekmek en az derin meditasyon kadar etkili. Ben geçtiğimiz yaz, terasta çoğu geceler bu zikri çektim, o huzuru anlatamam. Nas ve felak konusunda da katılıyorum, özellikle çevrede negatif bir enerji sezdiğimde bu duaları okumak çok iyi geliyor. Milyonlarca insanın söylediği ve enerjisini verdiği her şey çok güçlü. Gidilen yer aynı olduktan sonra hangi yoldan gidildiğinin ne önemi var. Bazısı kısa yolu seçer, bazısı uzun yolu; bazısı taşlı yolu seçer, bazısı toprak yolu... Hepsi deneyim hepsi güzel...

      Sil
  2. Spiritüalizm ile ilgilenen herkesin İslamın enerjisini denemesini öneririm.İlk nefis mertebesi nefsi emmare nin terbiyesi için ''La ilahe illallah'' zikrinin birçok yerde tavsiye edildiğini gördüm.Denedim ve olumlu sonuç aldım.Türkiye de doğduğumuz için hepimiz şöyle ya da böyle İslamın anahtarları (duaları) ile ilgili ezberede olsa bilgi aldık dolayısı ile İslamın yolundan ilerlemek bizim için daha kolay olabilir diye düşünüyorum.

    Birçok spiritüalist cennet-cehennem konusunu aştıktan sonra İslamdan uzaklaşıyor.Bende bu hataya düşmüştüm.Oysa ki hem koruyucu, hem yükseltici olması harikulade bir durum.Örneğin tebliğ alacaksınız, dua etmezseniz karşı tarafın niyetini anlama konusunda uzmanlaşmanız gerekiyor fakat baştan Euzu Besmele çekerseniz Karanlık tarafa bi dur bakim kardeşim dersiniz.Tabiy ki herşey Allahın izniyle oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Evet, ben de benzer bir yoldan geçtim.

    YanıtlaSil
  4. Yorumlar çok güzel. Şu an bunları yazarken ney müziği açtım you tube'tan onu dinliyorum ve unuttuğum eüzü'yü hatırladım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bilgisayarın hoparlöründen çıkan ney sesi, canlı dinlediğimiz de ki gibi şifa ve frekans yükseltmesi yaratmıyor.

      Sil