23 Ocak 2014 Perşembe

Köprü... Yeni Realiteye Geçmek...

20 Ocak 2014 : Topraklanmanın Önemi
Celia Fenn

2014 yılına yoğun ve kaotik bir başlangıç oldu! Yengeç/Oğlak’taki son Dolunay ve güçlü Güneş Patlamaları herkesin enerjilerin gücünü hissetmekte olduğu anlamına geldi. Buna ilave olarak Başmelek Mikail’in sözünü ettiği Doğanın yeni enerjilerinin gelmekte olan “online”ı var, insanlık ve çevre arasında yeni bir ilişkiyi biçimlendiren güçlü elemental yerküre enerjileri. Bu aslında heyecan verici ve yoğun bir değişim zamanı.

İnsanlardan aldığın soruların çoğu bu güçlü enerjiler ile nasıl başa çıkılacağı ile ilgili. Yanıt her zaman çift yönlüdür… uyanık ve farkında olun ve neler olup bittiğini bilin ve tam olarak topraklanın, ki bunun gerçekte aynı şey olduğunu tahmin ediyorum!

Kısaca enerjilerin neden bu kadar yoğun hissettirdiğine bakalım. Öncelikle… Güneş. Güneşin sürekli olarak Dünya’ya doğru güçlü Solar Alevler salıverdiği “Solar Maksimum” adı verilen bir periyottayız. Metafizik terimlerinde bu, Dünya’ya ve tüm canlı varlıkların Bedenine ve Işık Bedenine emilen Solar Işık Kodlarının veya bilginin salınmasıdır. Eğer Işık Bedeniniz Solar Seviyeye tam olarak aktive olduysa, bu bilgi Işık Bedeninize emilir ve Hipofiz Bezi ve Meridyen sistemi vasıtasıyla Fiziksel bedene aktarılır. Bu Işık Kodu dalgaları özellikle kuvvetli olduğu zaman, kendi beden sisteminizde çalkantıya neden olabilir. Bunun nedeni Galaktik İnsan Sisteminin bu enerjileri TOPRAKLAMAK veya bunları Dünya Izgaralarında çalıştırmak üzere tasarlanmış olmasıdır. Galaktik İnsan veya Yeni İnsan farklı seviyeler ve boyutlar arasında bir Köprüdür.



Bu yalnızca insan topraklandığı ve enerjinin kendisine ve Yerküre tarafından emilip kullanıldığı, Yerküreye akmasına izin verebildiği zaman iyi işler. İyi topraklanmadığınız zaman, “Yükseliş Semptomları” olarak bilinen şeyleri yaşarsınız. Yoğun enerji topraklanamaz ve sadece enerji sisteminizde dolaşır, o seviyede taşıyor olabileceğiniz tüm kalıpları aktive eder. En yaygını, enerjinin duygusal ve zihinsel seviyeler olan ikinci ve üçüncü çakralara beslenmesidir ve “eski kalıpları” yaratmaya başlamanızdır. Bir çok insanın “Temizlendiğini sanıyordum ama tekrar ortaya çıktı!” dediğini duyuyorum. Evet onu temizlediniz, ama yoğun enerjiyle yeniden aktive oldu, tekrar tekrar ve tekrar temizlenmesi gerektiği için değil, bu enerji yoğun şekilde yaratıcı olduğu ve kesinlikle yaratmaya gereksinim duyduğu için. Bu nedenle eğer herhangi yeni bir şey yaratmıyorsanız, o zaman bu enerji sadece tekrar tekrar eskiyi yaratır.

Yeni yaratımlara başlamak ve bu yeni yaratımları topraklamaya başlamak gerçekten bize bağlı. Enerji bizi desteklemek için burada, ama bu Yeni Realiteye ve Doğa ile bu yeni ilişkiye adım atmalıyız. Eski kalıpların ortaya çıktığını gördüğünüz zaman, neden yalnızca hayır çek git demiyorsunuz, onlara enerji vermiyorsunuz, yeni bir şeye geçmiyorsunuz ve enerjiyi aynı eski şeyde değil de yeni bir yaratımda topraklamıyorsunuz.

Bu sadece 20 nci Yüzyıl Psikoloji tarihimiz ile ilgili, sonsuza dek iyileştirmeye ve işlemeye gereksinimimiz olduğunu imgelediğimiz görülüyor. Aslında, Yeni Realitede Şimdiki Ana, ŞİMDİye odaklanırsak, o zaman geçmişin bir sorun olmadığını kabullenmeye gereksinimimiz var. Onu tekrar yeniden yaratmaya gereksinimimiz yok ve onun geldiğini görürsek sadece  hayır deriz. Seçimlere sahibiz. Ama o seçimleri yapmak için yaratmakta olduğumuz şeyin farkında ve uyanık olmalıyız.

Bu şekilde Yeni Galaktik İnsan Kalıbının Tam Gücüne adım atabilir ve Solar Işık Kodları Dünyada alınırken, bunların yoğun yaratıcı gücünün keyfini çıkarabiliriz. Ama enerjinin geçmişin duygusal ve zihinsel kalıplarında “yapışmadığına” emin olmak ve enerjinin yeni yaratımlara ve yeni realitelere akmasına izin vermek zorundayız.

Yapmakta olduğumuz bu mutlu “Güneş Dansı” ile, aynı zamanda enerjilerle Ay Dansı da yapmaktayız. Yengeç’teki Dolunay özellikle bu yüksek Güneş aktivitesi zamanında güçlü idi, çünkü ay Yengeç’te idi … su ayı. Su Ayları özellikle Ev ve Aile ile ilgili Duyguların ve Hislerin Akşını aktive eder. Bu nedenle, son bir kaç günde bu alanlar ile ilgili yoğun enerji hissetmiş olabilirsiniz. Bu yaratıcı enerjidir ve hissetme enerjisidir. Ağlamaklı olduğunuzu ve her şeye ağlamaya hazır olduğunuzu hissetmiş olabilirsiniz! Yoğun yalnızlık veya öfke ya da herhangi miktarda hisler hissetmiş olabilirsiniz. Evet… hislerinize yeniden bağlanmakta olmanızı kutlayın.

Eski realitede TV ve medyadaki “zihinsel” pop kültürüne o kadar daldık ki, gerçekte ne hissettiğimizi ve medya vasıtasıyla zihin kontrolü ile ne hissetmeye teşvik edildiğimizi çoğu zaman ayırt edemiyorduk. Şimdi uyanırken, kendi hislerimizi sahiplenmeye başlıyoruz ve bunlar bazen çok yoğun olabiliyor. Bu sadece yoğunluğu olmayan duygusuz kontrol edilen “hisler”dir. Yoğunluk ile iyi olmayı ve işlevsiz veya saldırgan olmaya izin vermemeyi öğreniyoruz. Bunun yerine, bu hisler vasıtasıyla akan gücü kutlayın!

Yeni Realitede Kuvvetli ve Topraklanmış olmamız gerekiyor. Bizler Işık Üstatları ve Solar Savaşçılarız. Her zaman yapacak seçimlerimiz var ve her anda yaratıyoruz! “Orman Ruhunun” Yeni Elemental enerjisi Yerküre seviyesinde yaratmak ve tezahür ettirmek için ve İlahi Yaratıcı Zekanın Damgasını ve yeni Işık Kodlarını taşıyan yeni yaratımları forma getirmek için bizimle çalışmayı arıyor.

Bizler Yeniye yol alırken ve yaptığımız her seçimle Yeniyi Yarattığımızı bilirken, bu Dünya Gezeninde heyecan verici, güçlü ve meydan okuyucu bir zamandır!

(Çeviri: Saffet Güler) http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/kopru-yeni-realiteye-gecmek/
http://www.starchildglobal.com/bridgejan2014.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder