30 Mayıs 2011 Pazartesi

Yıldız Çocuğunu Kozmik Bilince Doğurmak

Mayıs 2011 Yeni Dünya Enerjileri
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
Sevgili Işık Ailesi, bir kez daha Sevinç ve Memnuniyet ile sizi bu Işık Mekanında ve Yüksek Bilinçte karşılıyoruz. Son haftalarda birçok değişimlerden geçtiniz ve şimdi Wesak Dolunayının Işığına ve Derin Huzuruna girerken enerji yatışmaya başlıyor! Sevgililer, Buddha’nın Dünyada yürüdüğü, Sevgi ve Uyanmış Şefkatin İlahi Eril enerjisini demirlediği zamanları iyi hatırlıyoruz! Bu enerjinin şimdi Yüksek Bilinç ve Sevgi yolunda yürüyenlerinizde yeniden uyanıyor olması ne kadar muhteşem.

Bunun sizin için kolay olmadığını biliyoruz, çünkü Dünyanızda hala eski yollarda yürüyen ve Kıyamet ve yok olmanın enerjisini ifade etmeye ve sözleri ve inançları ile bazı türde felaketleri aktive etmeye uğraşan birçok insan var. Sevgililer bunun başarılı olmayacağını bilin, çünkü Dünya kesinlikle yeni Zaman Çizgisine girdi ve onunla birlikte evrimleşmekte olanlar İlahi İrade ve İlahi Sevgiyi ifade eden Bilincin Yüksek hallerine ilerliyor.

Böylece, bu mesaja önce bu Wesak Ayı ile aktive edilmekte olan İlahi Eril enerjiden söz ederek başlayacağız ve sonra Ruhtan gelen bu armağanları kucaklamaya hazır olanlarınız tarafından Sevgi ve Rahmet portallarının açılması için kullanılmakta olan Yüksek Bilincin Altın Anahtarlarından söz edeceğiz.


Buddha Ayı ve İlahi Eril

2011’deki bu özel Dolunay Şefkatin İlahi Eril armağanlarının enerjisi için bir açılış veya bir Portaldır. Son 6 ayda Gezegendeki Geçişler ve Değişimlerden sonra ve bunu izleyen kaostan sonra, bu yeni enerji akışının Kalplerinize Huzur ve Şefkat getirmesine izin verme zamanıdır.

Buddha Şefkat ve Aydınlanmanın İlahi Eril enerjisine çapa olmak için Yüksek Işık Boyutlarından gönderilmişti. Bu enerji evrim yolunda önemli bir adımdır ve maddi illüzyonun tuzağından Yüksek Bilincin berraklığına bir köprü sağlar. Bu zamanda, sizler 5 nci Boyuttan Sihirli Bilincin 6 ncı Boyutuna geçiş yapmak için harekete hazır beklerken, “ekonomi” adını verdiğiniz maddi illüzyona tutunmayı salıverebilmeniz ve sürekli yaratım, akış ve bolluğun Sihirli Bilincine girebilmeniz gereklidir.

Sevgililer, Dünya şimdi Birbirine Bağlı Olma ve İlahi İradenin 5 nci Boyutuna tam olarak topraklandı. 6 ncı Boyut Bilincine geçiş, Sihirli veya Kuantum Realitenin Yüksek Bilincine geçiş yapmaya ve Sihirli Berraklık ve Yaratımın bu Yüksek Alemlerinde yaşamaya başlamaya hazır olanlarınıza sağlanıyor.

Buddha enerjisi bu Işık Boyutları arasındaki Köprüdür… Işığın İlk “Altın Anahtarı” Buddha tarafından bedenlenen ve demirlenen Şefkat enerjisidir. Wesak Dolunayında, bu enerji Galaktik Merkezden yayılan Kozmik Işık dalgalarıyla yoğun şekilde aktive edilecek ve bu Platin Shekinah Işığında aktarılan İlahi Dişil Şefkat dalgalarıyla harmanlanacak; hazır olanlar 6 ncı Boyut Yıldız Çocuğunun Yüksek Bilincine geçiş yapmak için Altın Anahtarlarını kullanırken, bu bir seri uyanışı ve geçişi başlatacak.

Sevgililer, “Yıldız Çocuğu” her birinizdeki Sihirli Çocuktur, Kalbinizde ve Ruhunuzda oturan ve Sonsuz Kozmik varoluşun Sevincini ve Mucizesini bilen o Işık Varlığıdır. O Rüya Gören ve Işık ve Sesin Kozmik Işınlarından Yaratan parçanız olan Rüya Zamanı Çocuğudur. Sizler Yüksek Işık Alemlerine giden Şefkat köprüsünü geçinceye kadar “Yıldız Çocuğu” Realitenizin parçası olamaz. O zaman, Işığın Dansına girebilirsiniz ve Armonik Işık ve Zamanın Üstadı olabilirsiniz ve hatta sonraki 7 nci Boyut portalına doğru adım atmaya başlayabilirsiniz, insan 7 nci Boyutta İnsan Formunda “Tanrı’nın Gözü” haline gelir.

Sevgililer, bunlar hazır olan herkese sunulan Altın Anahtarlardır. Bu zamanda, Wesak Dolunayında “Yıldız Çocuğu” Alemlerine girmeniz ve Işık Armonikleri Üstadı ve Zamanın Üstadı olmanız için size 6 ncı Boyutun Anahtarları sunuluyor. Ama önce Sevgililer, bu Wesak Dolunayında, Şefkat ve İlahi Erilin enerjisini tam olarak bütünleştirmeniz gerekiyor. Bu, tüm maddi illüzyonları ve bu illüzyonların bağlarını salıvererek ve Varlığın tam Huzur ve Berraklığına girerek yapılır.

Dolunay zamanında, meditasyon yaparsanız ve bu armağanlara Odaklanırsanız, Altın Anahtarlar verilecek.

Işık Armonikleri Üstadı

Sevgililer, 6 ncı Boyut Sihir ve Büyülenme alemidir ya da daha bilimsel olursanız, Kuantum alemidir veya Atalarınız tarafından Rüya Zamanı olarak bilinen şeydir. 6 ncı Boyut “realitenin” esnek ve genleşebilir olduğu ve bilincin ve arzunun düşük boyutlarda neden ve etkiyi şekillendirdiği yerdir. Bu boyutsal oyun alanına girenler “saf kalpli” olmalıdır, yoksa sonsuz şekilde “karma” yaratarak kendi açgözlülüklerinin ve öfkelerinin “aynalar salonunda” ebediyen tutsak kalırlar. Bu nedenle bu Yeni Realitede Yüksek Bilince giden köprü Şefkattir, çünkü Şefkat Yasası ile yaşayanlar saf kalplidir ve açgözlülük ve gücün illüzyonlarına yakalanmazlar.

Yıldız Çocuğu saf kalplidir ve sadece keşfetmeyi, macerayı ve ruhun armağanlarını paylaşmayı arar. Tutunacak, sahiplenecek veya saklayacak hiçbir şey yoktur, çünkü içteki Yıldız Çocuğunun oyun alanı olan Kozmik Işık Alanlarında her şey açık ve berraktır.

Işık Alanlarında yolculuk yapmak için, ayrıca Işık Armoniklerinin Üstadı olmak gereklidir. Bu basitçe Işık Bedeninizi aktive etmiş olmanız ve Kalbinizdeki merkezinden bu Işık Bedeni ile işlev yapabilmeniz anlamına gelir.

Işık Armoniklerinin Üstadı Kalpte merkezlenir ve Dünya Yıldızı Çakrasında ve Ruh Yıldızı Çakrasında Topraklanır. Işık Armoniklerinin Üstadı Işık Bedenini İlahi Işık ve İrade ile Armonik Rezonans halinde sürdürebilir ve Işık Bedene kolaylıkla Kozmik radyasyonlar emebilir.

Işık Armoniklerinin Üstadı her zaman etrafındaki Enerjinin ve Işığın tam olarak farkındadır ve her zaman dengeyi sürdürebilir.

Bu yeteneklerde usta olunduğu ve bu yetenekler bütünleştirildiği zaman, ışık ışınlarına binebilirsiniz ve yıldızların Kozmik Alanlarında kolayca yolculuk yapabilirsiniz. Kozmik dalgalarla akabilirsiniz ve kuantum akımlarını Işık ile birlikte yaratım süreçlerinde seçtiğiniz realiteye şekillendirmek için etkinleşirsiniz.

Zamanın Üstadı

Sevgililer, bu Yıldız Işığı Alanına girdiğiniz ve 6 ncı Boyutta Kozmik Dalgalara bindiğiniz zaman, ayrıca Zamanın Üstadı olmalısınız.

Yüksek Alemlerde, Zaman akışkan ve esnektir, alt boyutlarda görüldüğü gibi “sabit” bir realite değildir.

Bilincin bu Kuantum seviyesinde, zamanın birçok akışlarında üstat olmayı öğreneceksiniz ve aynı anda birçok farklı döngüde veya zaman çizgisinde var olabileceksiniz.

Bu, Zihin için kolay bir iş değildir, zihin Dünyada deneyimlendiği gibi sadece lineer zaman bulunduğuna inanmaya şartlanmıştır. Ama, Zamanın Üstadı tüm zamanın Tek olarak var olduğunu bilecektir… Sonsuz Şimdide ve her şeyin Bir olarak deneyimlenmekte olduğunu bilecektir.

Işık Çocuklarının bilincin birçok boyutlarında yolculuk yapmasını sağlamak için çeşitli Zaman Çizgileri yaratılır. Zaman, Realite ve Bilincin farklı hallerine girmek için bir araç veya bir Anahtardır. 6 ncı Boyutta, sizler Zamanın Üstadı olurken, İlahi Işık ve Enerjinin bu farklı akışları arasında nasıl hareket edebileceğinizi hissetmeye başlayacaksınız.

Bedendeki Fiziksel Değişimler

Sevgililer, sizler bu değişimlerden geçerken, bazı fiziksel değişiklikler hissedeceksiniz. Öncelikle, bu değişimler Epifiz, Hipofiz ve Tiroit bezlerini çok kuvvetli şekilde aktive edecek. Var olmanın 6 ncı Boyut yollarına girenler Endokrin sisteminde ve beynin algı ve veri aktarımı ve veri alma ile ilgili alanlarında biyokimyasal ve hücresel değişimler deneyimlemeye başlayacaklar.

Doğrusu Sevgililer, Tanrı’nın Yüksek Zihninden veri ve ışık aktarımları alma yeteneğini değiştiriyor olacaksınız. Bu, önce Epifiz Bezinde değişikler olacağı, epifiz bezinin Kozmik “bant genişliğinin” daha geniş alınmasını sağlayacağı anlamına geliyor. Fiziksel terimlerle bu, baş ağrıları, başın arkasında, kafatasının tabanında ve omuzlarda basınç hisleri ve kas ağrısı anlamına gelebilir.

Sonra, Hipofiz bezi yeniden yapılanmaya başlayacak ve baş dönmesi, sersemlik hissi, sisli görme, kulaklarda garip gürültüler ve vertigo deneyimleyebilirsiniz. Beyin sadece yeni veriler almak için yeniden uyumlanmıyor, ayrıca gözler vasıtasıyla ışık aktarımlarıyla ve tiroitte boğaz vasıtasıyla ses aktarımlarıyla yüksek seviyelerde veri aktarmaya başlıyor. Bu nedenle, Tiroit de bu geçişlerden ve değişimlerden etkilenecek. Bu durumlarda, birçoğunuz bronşit ve sinüs ile birlikte grip benzeri semptomlar deneyimleyeceksiniz, ayrıca ısı dalgaları, düşük enerji veya hiperaktivite gibi Tiroit denge problemleri yaşayacaksınız.

Ayrıca, Zaman Üstadı olmaya başlarken “zaman örtüşmeleri” deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte, çözümlenmesi ve Şimdiki Zamanda uğraştığınız hangi deneyimlerse bunlara bütünleştirilmesi gereken yoğun Geçmiş Yaşam deneyimleriniz veya Gelecek Yaşam deneyimleriniz olabilir. Bu olaylarla baş etmenin anahtarı geçmiş yaşamın kendisine dahil olmak değil, bu “zaman geçişlerinin” veya “zaman örtüşmelerinin” kendi bütünleştirme şekliniz olduğunu fark etmektir, böylece farklı zaman çizgileri arasında kolayca gidip gelebilirsiniz ve Zamanın Üstadı olarak Kozmik Dalgalar üzerinde özgürce seyahat edebilirsiniz.

Tanrı’nın Gözü

Haziran Gündönümü zamanında ve Temmuz’un sonunda Yeni Gezegensel yılın başlangıcında, birçoğunuz Işığın 7 nci Boyutuna girmek için sonraki Altın Anahtarları kullanacaksınız, 7 nci Boyutta arketipik dilde “Tanrı’nın Gözü” olacaksınız.

Kadim Mısırlılar “Tanrı’nın Gözü”nün, Varlığın İlahi Işık ve İlahi İrade için bir aktarım portalı olduğu Bilincin o yeri veya o hali olduğunu anladılar. Bu noktada, varlık artık Işık dalgalarına binmez, Işığın odaklandığı bir mercek haline gelir. Bu, Işık ve Zamanın mutlak üstatlığını ve İlahi Işığı aktarma ve topraklama yeteneğini gerektirir.

“Tanrı’nın Gözü” olan bu varlıklar, Yeni Dünyanın tezahürü için çapalar olacak olan varlıklardır. İlahi Işık onların mercekleri vasıtasıyla odaklanırken, İlahi İrade onların etrafında ve onlarda tezahür eder, İlahi Olanın saf Sevgi ve ışık ile tezahür etmesini ve yaratmasını sağlar.

Sevgililer bu aşamada, tezahür “benim iradem” değildir, “Senin İradendir (Tanrının İradesi)” ve Varlık herhangi bir beklenti ve Arzu olmadan sadece İlahi İrade ve Tezahürün bir portalı olarak hizmet eder. Bu, İnsan Formundaki Yükselmiş Üstadın işidir, en yüksek frekansında İnsan Formunun İlahi İrade ve Rahmetin aktarımı için bir araç olduğunu bilen Yükselmiş Üstat.

Böylece Sevgili Işık Ailesi, Işıkta büyümeyi ve evrimleşmeyi arayanlarınız için, önünüzdeki aylarda sabırsızlıkla bekleyeceğiniz çok şey var. 11/11/11 hizalanmasına götüren zaman, hazır olanlarınız ve bu yeni uyanışın ve açılışın parçası olmaya çağırılanlarınız için güçlü bir büyüme ve evrimleşme zamanı olacaktır.

Düşük bilinçte olanlar için, alt boyutların eski illüzyonları dahil olan süreçlerin anlayışına sahip olmayanlarda stres ve uyumsuzluk yaratmaya devam ederken, zor bir zaman olmaya devam edecektir. Sizler için, Işıkta büyürken ve evrimleşirken, işiniz Kalbinizde Şefkati taşımaktır, böylece bu Sevgi, Yeni Dünya Realitesine henüz uyananlara ve her insan için onun yaratıcı potansiyellerine dokunabilir.

Işık, Uyum ve Zaman ile Maceralarınızda Sevinç ve Sevgi diliyoruz!

© 2011-12 Celia Fenn and Starchild Global
http://www.starchildglobal.com/

(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder