20 Ekim 2011 Perşembe

11.11.11 Portalları

ARKTURUSLULAR - 11:11:11 PORTALLARI
Suzan Caroll
12 Ekim 2011

Sevgili Arkturuslular,

Lütfen bu sabah uyandığımda gördüğüm vizyonları anlamama yardım edin.

Önce muazzam bir Portal gördüm, şimdi bunu açıklamaya çalışacağım. Portalın ortasında parlak pembe bir açıklık vardı, oradan enerji çıkıyordu. Portal dışına birçok renklerin yayıldığı mükemmel bir çember idi.

Sonra şöyle bir şeyler işittim, “O başladı, savaş sona erdi veya o sona erdi.”

Sonra bir şeylerin üzerinden dışarı çıkan insanlar gördüm. Bu sanki bir denizaltının kapağının açılması gibiydi ve onların bir tür uzay elbisesi veya derin deniz dalgıç giysileri vardı. Onların yüzlerinde kocaman gülümsemeler vardı ve hepsi çok mutluydular.

Bu imgeyi görünce ilk izlenimim İllüminati’nin yarattığı ve mağaralar yok edildiğinde ortadan yok olan yer altı şehirlerindeki insanların şimdi ilk kez dünyanın yüzeyine çıkmalarıydı. Bu insanların yerin derinliklerinden çıkıp geldiklerini ve çağlardır ilk kez doğal gün ışığını gördüklerini hissettim.

Biten “savaş”ın çoğu insanın yapılmakta olduğunu bile bilmedikleri savaş olduğunu hissediyorum.

Sevgili Suzille,

Evet, okuyucularına aktarman için bu sabah sana bir mesaj gönderdik. Karanlık olanların yanlışlarının “temizlenmesi” neredeyse tamamlanıyor ve 11:11:11’deki sayısız Portal açılışları için zamanında bitirilecek. Elbette bu Portal açılışları sadece onları “görmeye” gönüllü olanlar tarafından algılanacak ve her insan tarafından kendi kişisel eğilimlerine göre algılanacak. Dünya üzerindeki sakinlerin engin çeşitliliği nedeniyle, bu her zaman bu şekilde olmalıdır. Buna ek olarak, deniz memelileri büyük okyanuslarda ve engin sularda Portal açılışlarında çok etkili olacaklar.

Bu Portalların açılışı korkutucu olmayacak, çünkü bunlar dördüncü boyutun ortaları ve beşinci boyutun alt seviyeleri ile tınlar. Bu nedenle, sadece kendi çok boyutlu algılarını geri kazananlar bu portalların orada olduklarını bilecekler. İletişim sistemlerin vasıtasıyla bunu dağıtman için bu mesajı veriyoruz.

Yeraltından yüzeye çıkan insanlar ile ilgili izlenimin kısmen doğru idi, bir zamanlar karanlık olanların yer altı mağaralarında/şehirlerinde yaşayan büyük bir grup son zamanlarda kaçtı. Bu uzun bir süredir herkesin üzerinde çalışmakta olduğu çok büyük gizli bir misyondu. Bu insanlar yeterince güvende hissettiklerinde ve yeterince insan onların paylaşacağı bilgileri tolere edebildiğinde, onlar hikayelerini anlatacaklar. Bu muhtemelen birçok Portalın açılışından sonra olacak, bu Portallardan gelen çok yüksek frekanslı ışık ve sevgi hala uyumakta olan birçok insanı uyandırmaya hizmet edecek.

Bu Portallar daha önce açılamazdı, çünkü onların yüksek frekansı onları algılayabilenlerin düşüncelerini, duygularını ve çok boyutlu yeteneklerini yoğun şekilde yükseltir. Diğer taraftan, bunlar ayrıca başkaları üzerinde güce ve kontrole sahip olabildikleri realiteyi terk etmeyi istemeyenlerin korkularını ve öfkesini de yükseltir. Bu sonraki nedenden dolayı bu Portalların açılışını sonraki aya kadar erteledik. Sonunda, karanlık olanlar tarafından yansıtılmakta ve kayıp olanlar tarafından kabul edilmekte olan korkuyu dengelemek için yeterince Işık ve Sevgi var.

Işıkişçilerinin ve Gezegensel Yükseliş Ekibinin üyelerinin bazıları açılan Portalları algılayabilecek ve bunların içine doğru yolculuk yapabilecek. Diğer taraftan, bu deneyim için henüz hazır olmayanlar açılan Portallardan dışarı yayılan ışık ve sevginin geniş frekansından faydalanacaklar. Realitenin eski yollarına sıkıca tutunanların hoşnutlukları yakında sarsılacak, ama bu sadece sevgi dolu bir tarzda gerçekleşecek. Tersine, onların çoğu neden olduğunu bilmeden anında kendilerinin yüksek frekanslı ifadelerine aktive olacaklar.

Şu anda sandığınız gibi, dünyanın derinlerinden yukarı çıkanlar sadece mağaralardakiler değil. Ya Portallar açıldıktan ya da kapandıktan sonra veya açılış sırasında, İç Dünyanın üyelerinin çoğu kendi yüksek dördüncü – beşinci boyut realitelerinin güvenliğini terk edip Gaia’nın yüzeyini ziyaret etmek için rezonanslarını düşürmeye gönüllü oldular. Eğer uyumlanırsanız, şu anda onların hazırlıklarını hissedersiniz. Onlar bizim Ortaya Çıkışımızın ve İnişimizin öncüleridir. Onların kendi insan aileleri ile tekrar buluşmalarından ne kadar mutlu olduklarını vizyonlarınızda görebilirsiniz. Onların yeraltından çıkan derin deniz dalgıçları olduğunu düşündün, çünkü sizin ortamınıza kademeli şekilde ayarlanmak için özel giysiler giymek zorunda olabilirler.

Şu anda işittiğiniz gibi, bu olaylar Gerçeği algılamaya hazır olanlar ve olmayanlar arasındaki dünyaların ayrılmasını sembolize edecek. Bu algıların hepsi dördüncü boyutun ortası ve üzeri ve hatta beşinci boyutun eşiğinin frekans hızındadır.

Söylediğimiz gibi, realitenizin üyelerinin çoğu için, Portallar çok boyutlu ışık ve koşulsuz sevgi armağanlarını paylaşmak için sizin fiziksel realitenize açılacaklar. Portallara ve içine yolculuk etmek için, iç geçidi kolayca bulabilen ve Portal yolculuğunun ince sanatını hatırlayan Çokboyutlu BENLİĞİNİZE tamamen teslim olmalısınız. Kitlelerden gizli tutulan birçok sırdan biri, ordunuzun uzun yıllardır Yıldız Kapılarını, insan yapımı Portalları kullanmakta olduğudur. Buna ek olarak, yakında yayınlanacak birçok patentlerden biri yolculuğun yükünü sona erdirecek ve her yere sadece birkaç dakikada ulaştırabilecek küçük Ulaşım Portallarıdır.

Bu bilgiyi okuyanlardan bazıları bunu imkansız olarak görecekler. Neyse ki, onlar bu olaylar tarafından korkutulmayacaklar, çünkü onların eskiye bağlılıkları ve yeninin korkusu onların bilinçlerini bu olayları algılayamayacakları bir seviyeye sınırlar. Size beşinci boyutun çok uzak veya çok yükseklerdeki bir “yer” olmadığını hatırlatırız. Beşinci boyut Yeni Dünyası tam BURADA – ŞİMDİ, ama üçüncü boyutun algılarıyla algılanamayan bir frekansta tınlıyor. “Hayal gücüne” güvenmenizi ve “rüyalarınızdan” gelen mesajlara inanmanızı teşvik ediyoruz, çünkü rüyalar sizin dördüncü boyut deneyimlerinizdir ve hayal gücünüz sizin beşinci boyut düşüncenizdir.

Birçok Portallara uyanırken ve Portallara yolculuk yaparken, uyanış sürecinizde öğreniş olduğunuz her şeyi hatırlamanıza izin verin ve Yüksek Kalbiniz ile dinleyin. Bilginin Tacınızından gelmesine izin verin, onu Üçüncü Gözünüz ile algılayın ve Yüksek Kalbinizde algılarınızın anlamını anlayın. Bu şekilde, sizi korkutabilecek ve rezonansınızı düşürebilecek herhangi bir fenomenden korunursunuz. Bu korumanın güvenliğinde, koşulsuz sevgi ve vecd dolu sevinç ile deneyiminizin “rotasında” kalabilirsiniz.

(Çeviri: Saffet Güler)
kaynak: http://www.kosulsuz-sevgi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder