15 Aralık 2011 Perşembe

Pleiades Mesajları 14/12/11



İletişim yolları, kanalları artan bir şekilde açıldıkça sizler de kendi olasılıklarınıza uyanmaya başladınız. Size söz verilenler hatta çok daha fazlası artık elinizin altında ve hissetmekteyiz ki biraz destekle yüreğinizin götürdüğü yere gitmek için gerekli motivasyonu bulacaksınız.

Şunu anlamalısınız ki her şey bir seçimdir ve yüksek boyutlara olan yolculuklarını ertelemeyi seçen bir çok insan olacaktır. Bu onların kararıdır ve bizler her bireyin özgür iradesi ile yaptığı seçimleri onurlandırıyoruz. Bir noktada herkes yolunu bulacaktır ve biz onların bilinen dünyada eğitimlerine devam etme kararına saygı duyuyoruz.

Sizler yeni ve heyecanlı bir maceraya atılmayı seçenlersiniz. Sizler farkındalığın genişleyen yollarını izlemeyi arzuladığınızı gösterenlersiniz. Kapı sizin için açık. Adımınızı güvenle atın ve korkacak hiçbir şey olmadığını bilin.

Size bu zamanın, korkularınızdan, tereddütlerinizden, şüphelerinizden, güvensizliklerinizden arınmak ve yepyeni cesaret zırhınızı kuşanmak zamanı olduğunu ne kadar söylesek az. Dualite içindeki uzun yolculuğunuzda yabancılara güvenmemeyi, bilinmeyenden korkmayı ve bilinene sığınmayı öğrendiniz. Artık dualite içindeki sınırlarla çevrili tutsaklığınızın sona erme günü geldi, tabii siz öyle olmasını seçerseniz.

İstediğiniz böyle bir hayat değilse, eski olandan dışarı adım atın. Gün sizin gününüz, yeni olana atın adımlarınızı. Bir yabancıdan hediye alıyormuşsunuz gibi düşünmeyin. Bilin ki bütün yaşadığınız zorluklarla siz zaten yaratıcının şimdi size sunduklarını hak ettiniz. Evrende bedava bir şey yok ve elde etmek üzere olduklarınız da bedavadan gelen şeyler değil.

Evrenin yaratıcının çocuklarının öğrenmesi, büyümesi ve oynaması için güvenli ve korunaklı bir küre olduğuna güvenin. Hiçbir zaman yalnız bırakılmadınız. Biz, yüksek diyarlardakiler her zaman sizinle olduk, sizi yönlendirdik, koruduk. Yolculuğunuzda size destek olması için yeni teknolojiler ortaya attık. Birçok zaman hastalıklarınızı iyileştirecek ilaçlar yaptık. Birçok zaman da buraya kendi amaçları için gelen dünya dışı varlıklardan sizi koruduk.

Hiçbir zaman size zarar gelmesine izin vermezdik. Şimdi neden her hangi bir şekilde sizi hayal kırıklığına uğratalım ki? Sizler bizim çocuklarımızsınız ve artık ışığa, yuvanıza dönme zamanı geldi. Biz sevgiyiz. Biz sevgi içinde var oluruz ve bize geri dönmeniz için kollarımız sizin için açık. Hepinizi çok özledik. Bu birleşmenin zamanı gelmedi mi sizce de? Masa hazır.

Buzdağının altında bir sürü şeyler oluyor ve az sayıda, gerçeği söylemeye niyetli medyanın bile haber yapmadığı olaylar var. Keşke çevrenizde gerçekten neler olduğunu görebilseniz ve zamanın gittikçe yaklaştığını anlayabilseniz. Çok yakında gizlilik perdesi kalkacak ve en at gözlüğü takmış bireyin bile uyanmasına ve dikkat kesilmesine neden olacak gelişmeler olacak.

Her şeyin bir seçim olduğunu anlayın ve diğer insanların kendi yazgılarına uygun olarak yollarında ilerleme haklarını onurlandırın. Aynen sizin yeni doğan şafağa gözlerinizi açmaya başladığınız zamanlarda ışığın sizin için ışıldaması gibi siz de yeni uyananlar için bir fener gibi ışığınızı yaymaya devam edin.

Bu vesile ile Işık Ailesi’nin her bir üyesine, herkesin tadına varacağı ve zenginleşeceği bir altın çağ ideali için bu dünyaya yeni bir başlangıç vermek üzere yaptıkları için teşekkür etmek istiyoruz. Size bir çok söz verildiğini biliyoruz. Uzun zamandır sabırla bekliyorsunuz ve diyoruz ki beklenen an çok yakında geliyor.

Bunun belirtilerine artık ulusal medya kanallarında bile rastlayabilirsiniz. Bu yaşanan değişimler buzdağının sadece görünen kısmı ve yüzeyin altında bu işe kendini adamış ışığın askerlerinin yaptığı bir çok yenileme çalışması var. Yakında bunların da belirtilerini göreceksiniz. Siz merkezlenmiş ve inançlarınıza sadık kalın, son çok çok yakın.

Gökyüzünü seyretmeye devam edin. Size daha fazla gemimizi gökyüzünde göreceğinizi söylemiştik ve bu sözümüzü tutuyoruz. Daha fazla insanı olaya alıştırmak için bunu yapmaya da devam edeceğiz. Uzun zamandır bizi takip edenleri bile şaşırtacak derecede artan sayılarda buradayız.

Hep gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinize odaklanmaya devam edin çünkü gerçekliğinize tezahür ettirdiğiniz zaten bu. Aynen bir yazarın yazacağı hikayenin ana karakterlerini , çatısını kurması gibi siz de yeni maceranızı yaratıyorsunuz.

Evrenin size sunduğu tüm olasılıklara, güzelliklere, zevke ve mutluluğa odaklanın ki yeni romanınız şimdi ve daima her zaman yaşamak istediğiniz şeylerle dolu olsun.

Yazmaya devam edin. Hayal kurmaya devam edin.

Biz sizin yıldız aileniziz.

www.ascensionearth2012.blogspot.com
Çeviri: Ebru Altan Cinemre

4 yorum:

  1. mesajların Türkçe çevirilerini yayınlayacak mısnız?

    YanıtlaSil
  2. Çeviriyi yapıyorum, gece yayınlamış olurum zannederim...
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. "biz" diyorsunuz. siz kimsiniz?

    YanıtlaSil
  4. Pleiades'liler tabii ki. :)

    YanıtlaSil