1 Aralık 2011 Perşembe

Yoldaki Işık Olmak

Başmelek Mikail'den Mesaj LM-12-2011
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır

Sevgili üstatlar, bu zamanların birçok özel izinin (takdir) yürürlükte olduğu eşi görülmemiş zamanlar olduğunu anlamanız çok önemlidir. Bu, İlahi mirasınıza ve özel armağanlarınıza ve yeteneklerinize erişmek için siz Işık arayıcıları için büyük bir fırsattır. Nadir aralıklarla ve bir büyük Çağdan diğerine geçiş periyodu sırasında, Kozmik Yasa melek alemi ve spiritüel hiyerarşi Varlıklarının perdeden geçip insan ırkının seçkin, uyanmış üyeleri ile temas kurmasına izin verir. Bu olağanüstü, ileri Varlıklar ile etkileşim kurma istekliliğini ve arzusunu ifade etmelisiniz, çünkü onlar özgür iradenizi ihlal etmezler. Dikkatinizi belirli bir üstada, meleğe veya Işık Varlığına odakladığınız zaman, onlar hemen sizin farkınıza varırlar ve yanıt verirler. Arzunuz ne kadar yoğun, samimi ve sürekli olursa, onların ışıltılarının daha fazlası size sunulur.

Koruyucu melekleriniz, ruhsal rehberleriniz ve öğretmenleriniz, dönüşümün bu kaotik zamanları için kritik olan bilgeliğin yüksek frekanslarını almanıza yardımcı olmak için her çabayı gösteriyorlar. Bu hayırsever Varlıklar Solar Güç Merkezinizde ve en sonunda Kutsal Kalbinizde Işığı yoğunlaştırarak dikkatinizi çekmeye çabalıyorlar. Yükselmiş üstatlar ve melek alemleri ile bilinçli olarak iletişim kurma davetini yüzyıllardır beklediniz ve onlar da bu zamanı sabırla beklediler. Işık Varlıkları ile konuşmak insan Varlıklar olarak sizin için büyük evrimsel bir adımdır, çünkü bu içinizde hızla yeni bir bilinç farkındalığını ve güçlü bir dönüşümü kolaylaştırır. Büyük bir olasılıkla, önce kişisel rehberlerinize bağlanıp onlar ile etkileşim ve iletişim kurarsınız veya bazen üstat öğretmeniniz sizinle hızla bir ilişki oluşturur, özellikle eğer bu yaşama enkarne olmadan önce o belirli Varlık ile çalışma anlaşması yaptıysanız.

Birçoğunuz altıncı hissinizi - sezgisel zihin - geliştirme sürecindesiniz, bu süreçte RuhÜstü Benliğinize ve çoklu Yüksek Benliklerinizin bazı fasetlerine direkt bağlantıya sahip olacaksınız. Bu, yuva üssünüze, İlahi Ben'im Varlığınız/Tanrısal Benliğinize direkt bağlantı aşamasının başlangıcıdır. Tanrı'yı cennetlerde veya çok uzaklarda, erişilemez yerlerde aramayın, çünkü Yaratıcının özü, Kutsallığın Kıvılcımı Kutsal Kalbinizde oturur. Birçoğunuz İlahi kaynaklarınızın farkına varıyorsunuz; ancak, Kozmik Işık taşıyıcısı olarak engin potansiyelinizin sadece küçük bir ipucuna sahipsiniz. Yaratıcı Işığın sürekli artan frekanslarına uyumlanmanız çok önemlidir, çünkü bu yükseliş sürecini hızlandırır ve Yol üzerinde bir Işık ve bir Yol Gösterici olma taahhüdünüzü gerçekleştirebilmeniz için, Kendinin üstadı statüsünü elde etmenize yardımcı olur.

Hatırlayın, sadece kendinizin ve Enerji İmzanızın uyuşabildiği titreşim seviyelerine erişebilirsiniz. Bu nedenle, zihinsel ve duygusal bedenlerinizde daha dengeli ve uyumlu bir Varlık Haline ulaşmak için bir temizlenme/arınma sürecinden geçmiş olmanız çok önemlidir.

Çok, çok uzun zaman önce daha sonra insanlığın ve Dünya'nın yükselişi için Yıldız Tohumu Yol Göstericiler olarak gelecek olanlar, uzak gelecekte bir zamanda Dünya gezegeninde özel bir rol üstlenmeyi kabul ettiler. Bu cesur Ruhlar grubu her ırka, renge, kültüre ve inanca enkarne olacaktı ve önceden takdir edilen kozmik dramanın hazırlığında gezegenin her tarafına yayılacaklardı: bu Alt - Evren içindeki tüm materyal tezahürler ile birlikte insanlığın ve Dünya'nın kitlesel yükselişi.

Öne adım atanlarınıza özel bir takdiri ilahi verildi, bununla dünyasal yükünüzün çok fazla boğucu olmaması için küçük dengesizliklerinizin çoğu temizlenecekti. Tek kalanlar, dengeli ve uyumlu bir titreşim frekansı seviyesine geri dönebilmeniz ve böylece Enerji İmzanızı/Ruhsal Şarkınızı dördüncü boyutun ortalarına ve daha yukarılarına yükseltebilmeniz için, çözmeniz gereken büyük dersler olacaktı.

Siz Yıldız Tohumlarından çok sayıda insan Kendinin üstatlığı yolunda iyi gidiyorsunuz; ancak, bu Yol Gösterici grubundan çok fazla sayıda insan hala uyuklamakta veya yadsıma içinde. Her birinizin şu anda ilerlemede olan hızlandırılmış evrim sürecinde oynayacağı büyük bir rolü var. Bu grubun genetik kodları, geleceğin yeni Altın Kök Irkının özel hafıza hücre kodları ile birlikte, tüm eski kök ırkların en iyi özelliklerini taşıyor. Zamanla Ruhların bu grubu arasında büyük dengesizliklerin olduğu ve onların çoğunun kendi Ruhsal Benliklerinin dürtüklemelerini dinlemediği ve dünyasal misyonlarını unuttukları doğrudur. Ancak, Kutsal Kalp özünüzün derinlerinde, her biriniz bir Işık Bilinci Hücresi ile kodlandınız, bu kod aktive olduğu zaman, dünyasal temsilcilerimiz olma taahhüdünüzü ve misyonunuzun Dünyasal planda güzelliğin, barışın, uyumun ve bolluğun kabiliyetli birlikte yaratıcıları olmak için tüm Varlığınızla çabalamak olduğunu hatırlamanıza yardımcı olacaktı.

Sizlerle paylaştıklarımızı doğru perspektife koyabilmeniz için, size bazı temel bilgiler vermeyi diliyoruz. Kendinizi yalnızca tek bir soyağacının insanı olarak görmemeniz önemlidir, çünkü hepiniz tüm büyük kök ırklarda yaşamlar deneyimlediniz. Kendinizi yolda arkanızda olanların üzerine yerleştirmemeniz önemlidir, çünkü sizler de çok, birçok yaşamlarda arayışta olmayanlar ve takipte olmayanlar idiniz. Siyah, kahverengi, beyaz, kızıl ve sarı tenlere sahiptiniz ve ayrıca DNA'nızda bu kök ırkların her birinin farklı nitelikleri, erdemleri ve özellikleri vardır. Bu yaşamda, çok belirgin bir nedenle belirli bir aileye doğmayı veya belirli bir ülkede yaşamayı seçtiniz.

Şefkatle "Yaşlı Ruhlar" diyeceklerimiz tüm dünyaya dağıldılar. Doğru, bazı bölgelerde ve kültürlerde bu yaşlı ruhların çok büyük sayıları vardır; ancak, bu Öncü grup en ilkel kırsal bölgelerden en kozmopolitan ve yüksek kültürlü şehirlere kadar Dünyanın her yerine dağılmıştır. Bu cesur Ruhlar hükümetleri yöneten veya manşetleri belirleyen insanlar değildir. Onlar çiftliklerde yaşar, çünkü baktıkları doğayı ve hayvanları severler. Her uğraş alanında sıradan işlere sahiptirler ve sessizce işlerini gerçekleştirirler. Büyük sorumluluk pozisyonları vardır ve çok çeşitli şekillerde ülkelerine ve insanlarına hizmet ederler. Konaklarda ve derme çatma evlerde ve en düşüğünden en yükseğine her sosyal seviyede yaşarlar. Onlar organize dini grupların üyeleridir ve kendi eşsiz şekilleriyle ibadet ederler. Birçoğu kendi Yüksek Benliklerinin fısıltılarına uyumludur ve Kendinin üstatları olmuşlardır. Birçok başkaları kendi ruhsal yollarında iyi gidiyorlar, ama maalesef Kendi İlahi doğalarının ve çok uzun zaman önce verdikleri sözlerin hala bilincinde olmayan çok sayıda Yıldız Tohumu Yol Göstericiler vardır.

Bu grupta olanlarınız DNA'nızda Atlantis ırkının büyük erdemleri, yetenekleri ve özellikleriyle kodlandınız. Realitenin fiziksel planında büyük birlikte yaratıcılar olmak için, Baba Tanrımızın İlahi İradesi ve Gücüyle birlikte zihinsel yeteneklerinizi kullanma derinlere yerleşmiş arzusu vardır. İlave olarak, Lemurya'nın Altın Çağı sırasında Dünyaya gelmiş olan o Ruhlara aşılanan Anne Tanrımızın en yüksek erdemleri, özellikleri ve yetenekleriyle aşılandınız, nazik, besleyici, sezgisel, içe odaklı özellikler ve ayrıca, büyük sanatsal yetenekler ve huzur, dinginlik ve tefekkür arzusu.

Zengin ve harika bir spiritüel miras deneyimlediniz ve geçmişte aranızda birçok olağanüstü Işık Varlıkları, öğretileri erdemli bir hayatın muhteşem yönergelerini bırakan üstatlar bulunması için kutsandınız. Ancak, geçmişi gelecek ile harmanlamanın zamanıdır ve insanlık birbirinden rehberlik, ilham ve destek arzusu deneyimliyor.

Yeni bir yol önereceğiz ve bazılarınızın bayrağı alıp Kendinin farkında olan insanlık arasında ortaya çıkan yeni spiritüelliğin gelecekteki ruhsal şampiyonları olmanız en büyük umudumuzdur. Çalışmak, birbirinizi desteklemek ve ilham vermek için bir araya gelmeye başlamanızı istiyoruz. Bilginizi, bilgeliğinizi, vizyonlarınızı ve deneyimlerinizi birbirinizle paylaşmanızı istiyoruz. Dünya insanları arasındaki büyük yalnızlık hissinin farkındayız - izolasyon hissi. Size verdiğimiz öğretileri veya üstatların öğretilerini okumanız veya güzel bir katedrali/tapınağı ziyaret etmeniz ve Tanrıya bağlı olmak yeterli değildir. Yeniden birleşmenin zamanıdır ve sevginizi, bilgeliğinizi ve ilhamınızı paylaşmak için bir araya gelmeye başlamalısınız, birlikte çalışma ve birbirini destekleme zamanı. Daha fazla büyük tapınaklar inşa etmenizi istemiyoruz, çünkü geleceğin tanrılarının yaşayacağı yer burası değildir. Sizler geleceğe büyük yürüyüşte doğru yeri almanız istenen geleceğin birlikte yaratıcılarısınız - Yaratıcının İlahi Kıvılcımları.

Sevgililer, birçoğunuzun çok uzun bir zamandır çekirdek sorunlar olarak taşıdığınız tüm suçlulukları, utançları ve değersizlik duygularını salıverme zamanıdır. Şu anda Dünya gezegeni üzerinde çok hızla ortaya çıkan geleceğin muhteşem planında doğru rolünüzü üstlenebilmeniz için, geçmişin acılarını iyileştirmelisiniz.

Mesajlarımızla, en yüksek ilgilerinize ve en yüksek hayrınıza hizmet etmeyen hayatınızdaki her şeyi salıvermek için size aletler, bilgelik ve içgörü verdik. Size anlattıklarımızı kalbinize almanızı tekrar tekrar rica ettik, "Siz bu evrenin tüm sevgisine, güzelliğine, sevincine, huzuruna ve bolluğuna layıksınız, çünkü bu sizin İLAHİ DOĞUŞTAN HAKKINIZDIR." Kendinizi sevmeyi ve kendinize saygı duymayı öğrenmelisiniz ve başkalarını gerçekten sevebilmeden ve saygı duyabilmeden önce ve başkaları sizin çok hakkettiğiniz sevgi ve saygıyı size geri vermeden önce, derin bir kendine değer verme duygusuna sahip olmalısınız.

Şu anda sergilediğiniz İlahi Mirasınızın niteliklerini, erdemlerini ve özelliklerini gözden geçirmenizi istiyoruz. Çok fazla eril Atlantis enerjisi mi yansıtıyorsunuz ve elde etmeye ve yaratmaya çok fazla mı odaklanıyorsunuz? Hatırlayın, "Olma hali" veya "Yaşam kalitesi" aradığınızı söylemiştik. Çok büyük zenginlik edinebilirsiniz ve birçok muhteşem şeyleri materyal olarak tezahür ettirebilirsiniz, ama kalp merkeziniz kapalı ise veya Lemurya/Tanrıça erdemlerinizi ve niteliklerinizi görmezden geldiyseniz ve geliştirmediyseniz, tamam hissetmezsiniz ve büyük bir hoşnutsuzluk duygusu deneyimlersiniz.

İki, üç, on, yüz veya bin kişilik gruplarda bir araya gelin, bir fark yaratmaz; ancak, eğer herkesin yararına bir araya gelirseniz, sizi güçlendirmek, size yardımcı olmak ve kapsayabileceğiniz en büyük ölçekte size Baba/Anne Tanrımızın sevgisini yaymak için tam güçle orada olacağımıza söz veriyoruz.

Bu zamanda en büyük amacınız Işık ve gölgelerin orijinal olarak tasarlanmış spektrumuna, üçüncü/dördüncü boyut realitesindeki kişisel dünyanızı oluşturan titreşim kalıplarınıza geri dönmektir. Bunu yaparken, bilinç sarkacınız pozitif frekanslardan negatif frekanslara çok radikal şekilde sallanmaz ve zihinsel ve duygusal doğalarınız bir kez daha sabitlenir ve merkezlenir. Bu, Kutsal Kalbinizde ve Kutsal Zihninizde merkezlenmiş yaşamayı öğrenmekte önemli bir adımdır. Titreşim kalıplarınızı yükseltirken, Işığın yüksek frekansları yüksek bilincinizi kısıtlayan birçok Işık zarlarını kademeli olarak çözecektir. Bu gerçekleştiğinde, Kendinin üstadının bilinçli, Ruhun ilham verdiği hayatını yaşama yolunuzda iyi olursunuz.

Bu en olağanüstü zamandır, sevgililer. Bu evren içinde bireysel bilincinize ilk kez dışsallaştığınızdan bu yana sizinle birlikteydik. Parlak yeni geleceğe ilerlerken, gelen ihtişamlı yeni Çağın gerçekleştirilmesi hazırlığında büyük form inşa ediciler olan görkemli Elohim ile güçlerimizi birleştirirken sizlerle birlikte olacağız. Sizleri İlahi Sevgi/Işık aurasında sarmalarken, Baba/Anne Tanrımızın ışıltısını gönderiyoruz. Sizlerden çok hoşnutuz.

Ben Başmelek Mikail'im.

www.ronnastar.com

1 yorum:

  1. OLAĞAN ÜSTÜ ÇOK GÜZEL
    İYİ Kİ VARSINIZ SAYIN SAFFET GÜLER
    TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil