27 Ocak 2013 Pazar

Gerçeğiniz Nedir?


Jennifer Hoffman Tarafından kanallık edilen Başmelek Uriel Mesajı - 21.01.2013

Kim olduğunuz, yaşam amacınız, yaşamınızın amacı, yarattığınız yolculuk ve yaptığınız seçimler, hepsi gerçeğe dayanır. Gerçek size verilmez ya da sizin için yaratılmaz, o sizin yargılarınıza dayalı olarak yarattığınız titreşimsel bir frekanstır. Başka bir deyişle gerçek, bir enerji akışı yargılama tarafından dondurulduğunda oluşturulan algılamadır. Her insanın kendi gerçeği vardır ve sizler gerçeklerinizin kesişimi vasıtasıyla diğerleriyle birleşirsiniz.

Enerjiyi dondurarak gerçekliğinizi oluşturursunuz çünkü ruh, fiziksel alanda var olabilmek için yoğun gerçekliğe ihtiyaç duyar. İşte bu şekilde dersleri öğreniyor ve insanlığın yolu olan yükseliş evrimini oluşturuyorsunuz. Yargılamalar yaratıyor ve belirli bir gerçek üzerinde enerjiyi donduruyorsunuz, böylelikle onu yanlış yapabileceksiniz, bu sizin şifa yolculuğunuz. Bu yargılamalar aracılığıyla 'Ben bu değilim' senaryoları yaratıyorsunuz, böylelikle 'Ben buyum' varlığınızı geri çağırabiliyorsunuz. Çoğu 'Ben bu değilim' senaryolarınız eylem ve kelimeler aracılığıyla başkalarınca yansıtılmıştır. Başkalarının gerçeklerini değiştirmek yerine, onların sizin kendi gerçekliğinizi değiştirmeye yardımcı olduklarını bilin.

Birinin gerçeği, onun sizin için gerçek olduğunu inanın ya da inanmayın, sahip olduğunuz bir gerçekle uyumlu olduğu zaman gerçek bir bağ oluşur. Bu gerçek genelde sizin 'Ben bu değilim' gerçeğinizin bir veçhesidir ve siz onu reddederek karşılık verirsiniz. Fakat bu onu gerçek dışı yapmaz ve o sizin için çok güçlü bir öğrenme, şifa ve dönüşüm barındırır. Acı veren gerçeklerin kendi inanç ve anlayışınızın bir yansıması olduğunu kabul ederek bu gerçeklerin size sunduğu şifaya ulaşabilirsiniz.


Yalan söz konusu değildir çünkü herkes kendi benzersiz enerjisini yansıtan gerçekle konuşur, inanır ve hareket eder. Siz ona yalan diyebilirsiniz fakat bu onlar için gerçektir ve o anda inandıkları, bütünleştikleri ve uyum içinde oldukları gerçeği yansıtır. Onların gerçeğini değiştirmek için bir zorunluluk mu hissediyorsunuz? Sizinle uyumlu olan şey nedir? Yaşamınızın şifa amacına hizmet edecek, amacınızı daha yüksek bir veçheye taşıyacak, yaşam yolunuzda yeni potansiyeller oluşturacak ve yolculuğunuzu karmadan yaratıma dönüştürecek hangi yeni gerçekleri kendiniz için oluşturabilirsiniz?

İşte bu onların gerçeklerinin amacıdır ve siz bunu rahatsız edici, sinir bozucu, öfke verici olarak bulabilirsiniz. Bunu hissettiğiniz an bilin ki gerçek bir bağ kurulmuştur. Şimdi bu gerçeği 'BEN' varlığınızın daha güçlü veçhelerini aktive ederek gerçeğinizi değiştirmek için kullanabilirsiniz. Tabii ki diğer kişiye kızgın olabilirsiniz fakat bu şifa yolculuğunuzda size bir şey kazandırmaz. Yargılayıcı olmak yerine, gerçeğinizi keşfedin ve daha yüksek frekanslara yükselmenize imkan sağlayan yeni bir gerçek yaratın ve limitsiz 'BEN' varlığınızın genişletilmiş veçheleri keşfedin. Kendinizi bilmeyi arzu eden gerçek olun ve ruhunuzun gerçeği olan huzur, neşe ve sevgiyi bulacaksınız.

www.urielheals. com
https://www.facebook.com/pages/Jennifer-Hoffman/96402508139?fref=pb

Kaynak: http://enlighteninglife.com/what-is-your-truth/

Çeviri:Utku MADEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder