2 Nisan 2013 Salı

Başmelek Mikail - Geleceğe Giden Yolu Geçmek

Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır, LM-04-2013

Sevgili üstatlar, sizi bu görkemli günde selamlıyorum ve aktarım vasıtasıyla bu olağanüstü dönüşüm zamanlarında size yardımcı olması için sevgi enerjisinin harika dalgalarını ve cesaretlendirme  sözcükleri gönderiyorum. Birçoğunuz şöyle düşünüyorsunuz, “Bunlar bana o kadar da harika görünmüyor. Neyi yanlış yapıyorum? Senin vaat etmiş olduğun gibi ilerlemek, mezun olmak ve aydınlanmak için yeterince değerli değilim. Ben arkada mı bırakılacağım? Neden benim dünyam bu kadar kaotik, bu kadar çalkantılı görünüyor? Geleceğini söylediğin huzur ve neşe nerede?” Zihninizi rahatlatmama ve süreci anlamınıza yardımcı olmama izin verin. Başarısız olmayacaksınız. Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz – siz olduğunuz mükemmel yolsunuz. Eğer duygusal, zihinsel ve fiziksel bedenlerinizi saflaştırmaya çabalarken, sadece Yüksek Benliğinizin sizi Işıklandırmasına izin verirseniz, hepiniz gereksinim duyduğunuz tüm yardıma ve problemlerinizin tüm yanıtlarına sahip olursunuz.

Bizi sınamanızı istiyoruz. Lütfen size rehberlik yapmak ve ilham vermek için bize izin verin ve bunu yaparak arkanızda Cennetin güçlerine sahip olursunuz. Cesur kalpler, sadece çaba göstermezseniz veya vazgeçerseniz başarısınız olabilirsiniz. Kalp merkezinde ve Ruha odaklı kalmak için yavaşça ve inançla mücadele ederken, gittikçe, ama kesin şekilde daha fazla İrade Gücü ve Tanrı – bilinci kazanacağınızı göreceksiniz. Kutsal Kalbinizin ön ve arka portallarından Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının sürekli akışını sürdürmeyi öğreniyorsunuz.

Şimdi, bilincinizi dışarı doğru, kendinizden uzağa ve küçük realite resminizden uzağa yansıtmanızı istiyorum. Genişlemiş farkındalığı üstlenin: yaşamınızı ve etrafınızdakilerin yaşamlarını bizim görüş açımızdan gördüğünüzü imgeleyin, bu size andan ana gerçekleşen şeyin kuşbakışı görünüşünü görme yeteneğini verir. Geçmiş yıllarınıza geri bakın ve bir envanter oluşturun. Büyük aşamalar kaydetmediniz mi? Çok daha bilge, daha şefkatli ve daha aydınlanmış bir insan değil misiniz? Geçmişinizde gerçekleşmiş olan şeylerde mükemmellik veya en azından adalet göremiyor musunuz? Yol boyunca tecrübe ve sınavlarınız için daha kuvvetli ve daha bilge değil misiniz? Size en yakın olanları gözleyin. Onlar ilerleyip farkındalıklarını genişlettiler mi yoksa hala yaşamla ilgili dar bakış açılarında eylemsizlik, kapana kısılma ve korku dolu olmanın çarkına mı yapışıp kalmışlar?

Sevgililer, bu süreç boyunca, hiç bir şeyi iyi veya kötü olarak görmemeye veya yargılamamaya çalışın, onu gerçekte olduğu gibi görün: dengeli veya dengesiz enerji konusu. Hayatınızda dengeli ve uyumlu olan şeylere odaklanın ve bu enerjiyi dengesiz alanlara genişletip genişletemeyeceğinize bakın. Ego kişiliğinizin birçok küçük sorunları, haklı veya kendini üstün görme gereksinimini salıvermeye istekliyseniz kolayca çözülebilecek olan durumlara yakalanmış kalmanızı sürdürür. Bu, acıya ve uyumsuzluğa değer mi? Eğer bir anda ortaya çıktığı görünen bir durum, birilerinin size hükmetmek veya sizi kontrol etmek istediği bir durum size sunulursa ya da hayatınızdaki birinin aniden davranışında radikal bir değişim yaşadığı görülürse, bunu bir armağan olarak düşünün. Bir çoğunuz “Bunu kendime çekmek için ne yaptım” diyeceksinizdir. Sürekli negatif düşünce formları sizi Kutsal Kalp güç merkezinizden çıkarır ve korku ve suçluluğun astral planlarına sokar. Bu nedenle son mesajda size TUTUNUN SEVGİLİLER dememizin nedeni budur, çünkü sizler geçmişin gömülü, kısıtlayıcı enerji kalıplarını kesin olarak salıvermek için, en içteki Öz Varlığınızın derinlerine ulaşıyorsunuz.

Zihninizi rahatlatmama izin verin, sevgililer. Bu durumların herhangi biri farkındalığınıza getirildiği zaman bir gözlemci olmaya gayret edin. Eğer savunmacı veya muhalif duruşu üstlenmezseniz; eğer karşılık olarak eleştiri veya hükmetme ya da kontrol etme  gereksinimi olmadan onu algılarken, bütünlüğünüzde sağlam kalırsanız ve ruhsal gerçeğinizi konuşursanız; o kişideki (ne kadar solgun olursa olsun) Tanrı Kıvılcımına odaklanırsanız, onların olumsuz özelliklerine odaklanmazsanız; ve eğer kendi inançları olmasına izin verirseniz, ama bu inançları sahiplenmezseniz ve herhangi bir şekilde sizi etkilemesine izin vermeden olayı geçip ötesine ilerlerseniz – o zaman, sınavı geçmiş olursunuz.

Değerliler, gerçek bir üstat başkalarının önünde üstatlığını göstermek zorunda değildir; gerçek üstatlar üstatlığı yaşarlar. Farkındalık seviyelerini dillendirmezler; bunu yayarlar. Sevgiyi, bilgiyi ve bunların arkasındaki güçlendirme sözcüklerini yaşayarak misyonlarına ve işlerine sevgiyle ve sessizce devam ederler. Eğer bu onların misyonu ise, onlar çok görünmez olabilirler, ama her zaman alçakgönüllü, sabırlı, hoşgörülüdürler ve nereye giderlerse gitsinler sevgi ve cesaretlendirme sözcüklerini paylaşmaya isteklidirler. Onları işleriyle tanırsınız. Eylemleriyle, güçlerini ve saflıklarını gösterirler. Öğretmek, rehberlik yapmak ve en sonunda bilgeliğe evrimleşecek, böylece değişim yaratacak ve çocukların üretken zihinlerinde – ayrıca uyanmakta olan ve yüksek gerçeklere hazır olanların zihinlerinde – yeni felsefelerini ekmeye izin verecek olan bilgiyi akışta tutmak için gelenleriniz, sizlerinki çetin bir görevdir, çünkü sizler korku, nefret, suçluluk, izolasyon ve sınırlama yerine, sevginin, neşenin, huzurun, onurun, bütünlüğün, birliğin ve bolluğun doğruluğunu aktarırken, söyledikleriniz kadar örnek olarak öğretmek zorundasınız.

Birçoğunuz Yaratıcıya o kadar çok sevgi taşıyarak,  yüksek boyutların azametli planlarından geldiniz, maddi dünyaya ve fiziksel bedene ayarlanmak çok zor oldu. Sizler spiritüel olup fiziksel bedenin duyumsamalarından zevk alamayacağınız inancında, maddi rahatlığı, zenginliği ve arzuyu reddederek, fiziksellik aleminde her şeyi yadsıyanlarsınız. Ama sizler bu nedenle geldiniz, sevgililer. Sizin yüksek alemlerde Yaratıcının İradesini izleyerek, saf Ruh olma kapasitenizi biliyoruz. Hatırlayın, göreviniz cennet Dünyayı birlikte yaratmak ve katı, fiziksel formda Ruhun tüm güzelliğini ve ihtişamını deneyimlemek idi.

Bir kez daha geleceğe giden dar, dolambaçlı yolu kolaylık ve zarafetle geçmenize yardımcı olmak için sizlere geçmişten rehber bilgiler sunuyoruz:

Kutsal Ruh veya Yüksek Zihinsel Benliğiniz, ruhsal farkındalık seviyenize ve şu andaki gereksinimlerinize uygun olarak size tahsis edilmiş olan Işık aşılamalarını ve Ruhun armağanlarını izleyen ve düzenleyen ayırt edici yüksek zekadır. Özel aktarımlar ayrıca siz ve İlahi BEN’İM Varlığınız/Tanrısal Benliğiniz arasındaki aracı olan Kutsal Zihinsel Benliğiniz tarafından izlenir ve aktarılır. Ancak, size bahşedilen herhangi özel aktarım, payınıza düşeni sebat ederek yapmaya çalışmanızı gerektirir. İlahi Yaratıcı Işığın özel armağanını en  yüksek hayır için kullanmak için en yüksek çabayı göstermelisiniz. Hatırlayın, her biriniz Baba/Anne Tanrımız ile birlikte yaratıcı bir partnersiniz.

Dünyasal plandaki  birlikte yaratıcılar olarak daha yetenekli hale gelirken, enerji kalıplarınızı sürekli olarak izlemeyi öğreneceksiniz ve bunları yükseltmeyi isteyeceksiniz. Sürdürülen uyum ve saflaşmış tanrısal ifade için çaba göstermelisiniz. Amacınız, enerjinizi hayatınızın değiştirmeyi istediğiniz alanlarına yöneltebilmeniz ve odaklayabilmeniz için, binlerce yıldır uykuda olan Kutsal Ateşin gücünü serbest bırakmaktır. Yaşamın Yaratıcı Çarkını oluşturarak ve sürekli şekilde güncelleyerek, odaklanmış değişimin tohumlarını ekersiniz ve tahayyül ettiğiniz şeyleri tezahür ettirmek için gerekli olan Yaradılışın Kutsal Ateşini sağlarsınız. Bunu ustaca yaptığınız zaman, kişisel dünyanız harikalar dünyası haline gelir ve herkesin gördüğü bir Işık Feneri olursunuz.

Kutsal Doğanızı sahiplenmekte nefesin ne kadar önemli olduğunu yeterince vurgulayamayız. Dünyada insanların çoğunluğu doğru nefes alma şekli olarak sığ nefes almayı kabul etti. Bu tür etkisiz nefes bir çok zayıflatıcı semptomlar ve hastalıklar ile sonuçlandı, ayrıca esenliğiniz ve Işık bedeninizin iyileştirilmesi için çok önemli olan İlahi Özün alınmasını sınırladı. Sonsuzluk Nefesini, Akordiyon Nefesini ve niyet ile nefes alma uygulamasının ne kadar önemli olduğunu açıkladık ve vurguladık. Sonsuzluk Nefesine Yükseliş Nefesi denilebilir, çünkü galaktik çakralarınızı fiziksel bedeniniz ile uyumlar ve İkili Sıralama Tekniği ile yüksek boyutlara geri dönüş yollarını açar. MerKiVah adı verilen yükseliş Işık aracınızın oluşturulma sürecini hızlandırır. Ayrıca Kutsal Zihninize portal açılışını ve Kutsal kalbinize ön ve arka portalların açılışını kolaylaştırır. Akordiyon Nefesi çifte yararı sağlar: kök çakrasında saklanan Adamantine Parçacıklarını ve ayrıca beşinci boyuttaki, kişisel Işık Piramidinizde bulunan Eterik Suretinizde saklanan Adamantine Parçacıklarını çeker.

RUHSAL ŞARKINIZ  koşulsuz sevgi, bilgelik ve uyumun beşinci boyut titreşim kalıplarından ve dördüncü boyutun ortalarının titreşim kalıplarından oluşur. Bir Kendinin – Üstadı olarak, Enerji İmzanız ve Ruhsal Şarkınız, yüksek Alemlerde tanımlanacağınız Işık, ses ve renkten oluşan Göksel Mandala’ya birleşir. İçsel Işığınızın parıltısıyla tanınırsınız. Fiziksel bedeninize ne kadar Işık Özü bütünleştirirseniz, auranız o kadar parlak ışıldar.

Her birinizin izleyeceği açık bir yol var; kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, gücünüzü üstlenebilmeniz, yaratıcılığınıza ulaşabilmeniz ve hafıza bankanızın derinlerinde saklamış olduğunuz bir çok gizli yetenekleri öne çıkarabileceğiniz altın bir fırsat sizi bekliyor. Ve şimdi, daha önce hiç olmadığı kadar, gözleyerek, yardımcı olmayı bekleyerek, cesaretlendirerek, mucizeler yaratarak, yolu düzelterek ve ileri ve yukarı doğru ilerlemenize yardımcı olarak sizlere yakınız.

Sevgi/Işık ve Kutsal Kalbinizdeki ve Ruhunuzdaki Ruhsal Ateş haricinde, yaşamınızda şu anda var olan her şeyi geçici olarak görebilirseniz, o zaman size iletmeye çalıştığımız şeyi bilirsiniz. Geçmiş ve gelecek korkularınızı salıverin, başkalarının sizin üzerinizdeki duygusal ve zihinsel kontrolleri elimine edin ve olmanız istenen özgür Ruh olun. Sonsuzluk döngüsü ve geçmişinizin zaman çizgisi dengelendiği zaman ve uyumsuz enerjilerinizin büyük kısmı dönüştürüldüğü zaman, geleceğinizin Sonsuzluk döngüsüne adım atarsınız.

Sizler geçmişin gölgelerini arkanızda bırakırken, geleceğinizin Işığına yürüme sürecindesiniz. Stres ve günlük zorluk zamanlarınızda, şunları asla unutmayın cesur olanlarım: sizler kozmik yeniden birleşme sürecinin ortasındasınız ve zamanla bir şekilde evrimleşeceksiniz. Bu dönüşüm sürecinin uzun ve karmaşık bir döngü olduğunun farkında olmalısınız; ama, sizlere sunduğumuz bilgelik öğretilerinden ve aletlerden faydalanırsanız, bu harika bir yolculuk olabilir. Çember Yasası her yeni yaratıcı çabanın, İrade Gücünün Dingin Noktasından, Yaratıcının/birlikte – yaratıcının Çekirdek Özünden başlaması gerektiğini ifade eder. Hatırlayın, kendi Kutsal Kalbinde ve Kutsal Zihninde merkezlenmiş olan bir insan, aura alanının sevgi dolu titreşimleri temasa geçtiği herkesi kutsarken, milyonlarca insana kozmik hakikatleri ve ilhamlı düşünceleri aktarabilir.

Dünya Piramidi, çoklu Ruhsal Benlikleriniz için Orta – Yol İstasyonudur. İyi tohumlarınız Dünya Piramidindeki Işık Ambarı hazinesinde saklanır. Her yıl iyi tohumlar devşirilir ve sevgi dolu düşünceleriniz ve tohumlarınız büyütülür ve orada saklanır. Daha büyük kısmı, tüm insanlığın en yüksek hayrına yaratmak üzere kullanılmak için Yaratıcı Işık ile birleşir. Işık Deposuna yapmış olduğunuz katkıya göre özel armağanlarınızı ve İlahi aktarımları alırsınız.

Her birinizin öne adım atma, saf tutma ve işitilme zamanınızdır. En yüksek anlayış seviyenizde, sevgiyle filtrelenmiş gözlerle görerek, şefkat ile dolu bir kalple hissederek ve suçluluk, korku veya yargılama ile bulutlanmamış bir zihinle işlev yaparak bulunduğunuz yerden başlayın. Gerçeğinizi doğrulayacağınız ve bilgeliğinizi kazanacağınız yol budur, sevgililer. Dünyanızın ve realitenizin sevgiyle, neşeyle ve bollukla dolup taşacağı yol budur. Bu, üstadın yoludur, Gerçeği Yaşamanın yoludur, yuvaya dönüş yoludur.

Sonraki yaşam deneyiminizin ana ayrıntılarının ne olacağına, koruyucu konseyinizin yardımıyla karar verdiğinizi asla unutmayın. Yüksek boyutların ortamında olduğunda, aura alanının uyumsuz titreşim kalıplarından temizlenebilmesi ve aydınlanma yolculuğunun devam edebilmesi için, Ruh her zaman geçmiş hataları düzeltmeye isteklidir. İnsanların size aktardığımız gerçeği yadsıyıp yadsımaması önemli değildir; bu Yaşayan Gerçek ve evrensel yasadır; ve ister inansın ister inanmasın her Ruh İlahi Planın prensiplerinden etkilenir. Burada içsel perde uygulanır, Yaratıcının genişlemiş, olağanüstü bağlantısına erişim kazanmak için, negatif üçüncü/dördüncü boyut ortamının sınırlamalarını parçalamalısınız. TÜM VAR OLAN’a her zaman bağlıydınız ve her zaman bağlantılı olacaksınız. Bağlantısızlık duygusu zihninizdedir ve Yaşam Nehrine açılan “kapıyı açma” yolu KUTSAL KALPTEDİR.

Sizler rezonansınızı saflaştırırken, giderek çok boyutlu oluyorsunuz, bu birçok boyutun frekans kalıplarına aynı anda eriştiğiniz anlamına geliyor. Dördüncü, beşinci ve daha yüksek boyutların çoklu seviyelerinin saf frekanslarına yer açmak için, bir temizlik/arınma süreci olmalıdır. Yıllardır size verdiğimiz dersler ve talimatlar ile, yükseliş yolunu kolaylık ve zarafetle geçmek için gereksinim duyduğunuz bilgiyi size vermeye gayret ediyoruz; ancak, kişisel Benlik üstatlığınıza geri dönmeniz için sorumluluk almalısınız. Sizler Anne/Baba Tanrımız için İlahi bir misyondaki ruhsal bir Varlık olarak haklı statünüzü sahiplenirken, size yardımcı olarak yanınızda duruyoruz. Cesaretinizi selamlıyoruz. Sizler derinden seviliyorsunuz.

BEN BAŞMELEK MİKAİL’İM.

*** Ronna’dan Not: Sevgili dostlar, neredeyse üç haftadır güçsüz olduğum için, birçok geçmiş durumda olduğı gibi, Sevgili Mikail bu ayın mesajını getirmenin benim için çok stresli olmaması için, beni bir çok geçmiş mesajdan farklı paragraflara yönlendirdi. Gözlem yapmak  oldukça ilginç bir süreç, çünkü iletmek istediği bölümlerin nerede olduğunu tam olarak biliyor – tek yapmam gereken sadece onun rehberliğini izlemek. 1992′de Başmelek Mikail’in kanalı olduğumdan bu yana sadece bir kez bir mesajı gönderemedim ve bu Aralık 1996′da idi, San Diego’dan Reno, Nevada’ya geri dönüyorduk, bilgisayarım yoktu. Bu ayın mesajının direkt olarak bana hitap ettiği görünüyor, eminim bir çoğunuza da hitap edecektir.
2 Mart’tan bu yana oldukça hastayım, çok güçlü bir grip belirtisi var: şiddetli öksürük ve ateş. Bronşit geliştirdim ve doktorum antibiyotikler yazdı. Giderek iyileşiyorum ve yavaşça kuvvetimi geri kazanıyorum. Sevgili Mikail geçmişte bize ateşe eşlik eden bir virüsün bazen eski gömülü frekans kalıplarını temizlemek/arındırmak için bir katalizör olarak davrandığını anlattı, çünkü yüksek frekanslı Işık aşılamasını bütünleştiriyoruz. “Bilinçte büyük bir sıçrama” yaşadığım zaman bunun gerçekleştiğini bir çok kez gördüm. Eşim Kent de buna yakalandı ve sonuç olarak hastaneye yatırıldı. Şu anda bir rehabilitasyon merkezinde, çünkü ben ona bakamıyorum. Yaratıcı Işığın son derece güçlü Adamantine Parçacıklarını almakta olduğumuzu unutmayın, sevgili kalpler. Tanrı – bilincinde devasa bir sıçrama yaparken, daha saflaşmış bir ortamda yaşamaya hazırlanıyoruz. Sevgi dolu etkileşim, huzur, bolluk ve neşenin bu yeni gerçekliğini elde etmek için deneyimlememiz gereken zorluklara ve çabaya değer değil mi? Görmeme izin verilen YENİ DÜNYA vizyonunu tezahür ettirmek için, ben ne gerekiyorsa yapmaya istekliyim. Ebedi sevgi ve melek kutsamaları, Ronna.

Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır. http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak bu yazının evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI SİTEMİZDE BİR ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, İŞLETME MASRAFLARINI VE TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİN POSTA MASRAFLARINI KARŞILAMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZI TAKDİR EDERİZ.

(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/bm-mikail-gelecege-giden-yolu-gecmek/ 

2 yorum:

  1. Merhaba,
    yazılarınız ,verdiğiniz bilgiler harika.Ama siyah fon üzerinde olunca okuyamıyorum .Beyaz fona dönseniz ne kadar mutlu olacağım.Cok sevgiler.Cok tesekkurler hersey icin.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Sevgili Çilek,
    Yorumunuz için sonsuz teşekkürler.
    Blog tasarımını düşüneceğim. :)
    Çok sevgiler, ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil