28 Mart 2013 Perşembe

Evrensel Sevgi Nefesi


Lauren Gorgo

Bu yöntemi niyet ile ve en yüksek hayır için uyguladığımız zaman, bizim için her zaman mevcut olan şifa, gençleşme enerjisinin sınırsız rezervine erişimimiz vardır.

Pleiadesliler evrimleşmekte olduğumuz bu yeni insan formunun onların “yaşam nefesi” adını verdikleri yaşayan & nefes alan adamantine zekasının bütünleşmiş, yönetilen sistemi olduğunu söylediler.

Pleiadesliler “adamantin parçacığını” hem tezahür etmiş & hem de tezahür etmemiş varoluştaki maddenin en küçük, en temel (bilinçli) atom altı parçacıkları olarak tanımlar.

Adamantine parçacıkları nötrdür ve onları harekete geçirmek veya onlara komut vermek için SEVGİ gerekir. Bu Sevgiye yüksek kalp vasıtasıyla erişilir ve ruh tek yönlendirici güç olduğu zaman bu sevgi ortaya çıkar.

Adamantine parçacıkları yeni insan kalbi sisteminin 5B parçası olarak yüksek kalbin rezonansına (528 Hz) karşılık verir.



(Akciğerleri de kapsayan) Yeni insan kalbi sistemi kanı yaşam nefesi ile oksijenlendirir… adamantine (SEVGİ) parçacıklarının alış – verişiyle… ve kanda, damarlarda ve kılcal damarlarda 528 Hz (SEVGİ) frekansı dolaşır, mitokondriyi SEVGİNİN evrensel rezonansı ile yükler.

Bu zeki ışık parçacıkları yalnızca sıhhatimizi güçlendirmek için değil, SEVGİ yaşamını ve bedenini tezahür ettirmek için bize yardımcı olmak için bilinç ile programlanabilir.

Evrensel SEVGİ Nefesi, Yükseliş yolunda olanlar için mevcut olan adamantine özünü toplamak ve yönlendirmek için hızlı bir programlama işlemiyle “yaşam nefesinin” ışık besleyicilerini birleştirmek için bize bir yol sağlar.

TEKNİK

Evrensel SEVGİ Nefesini kullanmanın iki yolu vardır.

10 DAKİKA Tekniği: 7/13 Çakra Dengelemesi

SEVGİ Nefesinin bu 10 dakikalık versiyonu temel tekniktir. Bu tekniğin, güne hazırlanmak için sabah kalkınca ve gün boyunca istemeden toplamış olabileceğimiz psişik kalıntıları temizlemek için yatmadan önce uygulanması tavsiye ediliyor.

1) O anda ulaşmayı arzuladığınız şeyin özel niyetini yaratmak için bir dakika ayırın… örneğin: temizlenmek, dengelenmek, arınmak, iyileşmek, blokları temizlemek, SEVGİYE uyumlanmak, kalp alanında merkezlenmek vs.

NOT: Açık bir niyet oluşturarak, komutunuzu (isteğinizi) SEVGİNİN yüklü adamantine parçacıklarına damgalarsınız; bu yeni insan biyo-bilgisayarınız için bilinçli bir program yaratır.

2) İçinde minik asılı ışık parçacıkları (adamantine) olan, kristal enerjinin geniş yeşil renkli eterik – plazma baloncuğu ile sarmalandığınızı gözünüzde canlandırın.

3) Komutunuzla kuvvetlenmiş olan bu parıldayan sıvı benzeri plazmik enerjiyi direkt olarak yüksek kalp sisteminize (akciğerleri de kapsar) nefesinizle çekin; üç derin nefes alarak çekin, nefes verdiğiniz zaman o anda salıvermeye ihtiyaç duyduğunuz stres veya toksinleri dışarı atın.

NOT: Yukarıdaki adım adamantine parçacıklarını SEVGİ ile aktive eder/yükler.

4) Kalbiniz bu canlı, bilinçli, niyetle programlanmış enerjiyle dolduğunda, adamantine özünü kalp merkezinizden fiziksel/eterik 12 çakra sisteminize soluyabilirsiniz.

NOT: Eğer 12 çakra sistemini bilmiyorsanız, 7 büyük çakra sistemini kullanabilirsiniz.

Adamantine SEVGİ Nefesini her bir çakranın merkezine soluduğunuzu imgeleyin ve sonra her bir çakra dengelenmiş, temiz, açık, genişlemiş ve safsızlıklardan temizlenmiş hissedilinceye kadar ışık parçacıklarını dışarı doğru döndürün (bunun hangi yönde olacağını sezginizle anlayın).

NOT: Her bir çakrada gerekli olduğu kadar zaman harcayın… Bu egzersizi tamamlamak ve faydalarını
hissetmek 7 – 10 dakika sürüyor, ama bu herkese göre farklıdır.

5 DAKİKA Tekniği:  Ayarlanma (Uyumlanma)

Evrensel SEVGİ Nefesinin 5 dakikalık versiyonu, ayarlanma tekniğidir… gün boyunca enerjiyi sürdürmek için harikadır. İlk 3 adım öncekiyle aynıdır; tek fark dördüncü adımdır.

1) O anda ulaşmayı arzuladığınız şeyin özel niyetini yaratmak için bir dakika ayırın… örneğin: temizlenmek, dengelenmek, arınmak, iyileşmek, blokları temizlemek, SEVGİYE uyumlanmak, kalp alanında merkezlenmek vs.

2) İçinde minik asılı ışık parçacıkları (adamantine) olan, kristal enerjinin geniş yeşil renkli eterik – plazma baloncuğu ile sarmalandığınızı gözünüzde canlandırın.

3) Komutunuzla kuvvetlenmiş olan bu parıldayan sıvı benzeri plazmik enerjiyi direkt olarak yüksek kalp sisteminize (akciğerleri de kapsar) nefesinizle çekin; üç derin nefes alarak çekin, nefes verdiğiniz zaman o anda salıvermeye ihtiyaç duyduğunuz stres veya toksinleri dışarı atın.

4) Kalbiniz bu canlı, bilinçli, niyetle programlanmış enerjiyle dolduğunda, dikkatinizi ekstra SEVGİ & beslenme ihtiyacı hissettiğiniz o yerlere getirirken, 4 beden sisteminizi bununla doldurmaya başlayın (ruhsal, zihinsel, duygusal, fiziksel katmanlar). (NOT: Gereksinim olduğunda, bu sevgiyi bedeninizin ötesine, dışsal ortamınıza bile soluyabilirsiniz).

Bu bilinçli nefes tekniğini 5 dakika uyguladıktan sonra, adamantine özünün sizi önemli şekilde yükselttiğini hissetmeye başlarsınız.

YARDIMCI İPUÇLARI

Pleiadesliler hücrelerimizde uyumu sağlama, yaşam gücümüzü canlandırma, enerjimizi temizleme veya sadece hücrelerimize kendi gerçek beslenme Kaynağını sağlama yolu olarak, SEVGİ enerjisini soluma alışkanlığını elde etmemizi tavsiye ediyor.

5 Dakikalık Evrensel SEVGİ Nefesinde faydalı olabilecek bazı ilave yollar şunlardır:

* Enerji alanı bakımı: Moraliniz düşük olduğu zaman, enerjiniz düşük olduğu zaman, bağışıklık sisteminiz zayıf olduğu zaman, ruh hali istikrarsızlığı yaşadığınız zaman, vs … SEVGİ soluyun.

* Mekan temizliği: Çevreniz ağır veya rahatsız hissedildiği zaman, veya böceklerin varlığını hissettiğiniz zaman… SEVGİ soluyun (NOT: Plazmik baloncuğunuzu fiziksel bedeninizin ötesine genişletmeniz ve onu doldurmak için SEVGİ solumanız yardımcı olabilir).

* İlişkiler: Enerji alanınızı yükseltmek ve enerjinizi başkalarıyla armonize etmek için kendinizi SEVGİ Nefesiyle doldurun ve bu SEVGİYİ dünyanıza, ilişkilerinize, iş yerinize, topluluğunuza yayın.

* Sindirim: SEVGİ Nefesi besinleri SEVGİ besleyicilerine dönüştürerek sindirimde büyük ölçüde yardımcı olabilir. SEVGİYLE komut verildiği zaman Adamantine parçacıkları yediğimiz besinlerin moleküler yapısını değiştirir, besinlerin hazırlanması ve/veya yemeğin sindirimi sırasındaki negatiflikleri arındırır.

* Su: Aynı şey kullandığımız ve içtiğimiz su için de yapılabilir. SEVGİ zekasının bilinçli kullanılması suyun moleküler yapısını değiştirebilir, bedenimizin kimyası/yapısıyla uyumlayabilir; su hücrelerimizle iletişim kurar/bilgi paylaşır. Su bilinçli olarak yönlendirebildiğiniz (düşünce/his) titreşimini taşıdığı için, içeceğinize, banyo suyunuza hatta bulaşıkları yıkadığınız suya SEVGİ soluyun! (NOT: Ayrıca yerküreye geri dönen suları programlarsanız faydalı olur; bulaşık suyu, çamaşır suyu, banyo suyu, bitkileri suladığınız su vs)

(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/evrensel-sevgi-nefesi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder