7 Nisan 2010 Çarşamba

Daha Derinlere Dalmak, Daha Yükseğe Uçmak ve Daha Büyük İçgörü ile Algılamak

Nisan 2010 Enerjileri - Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla


Sevgili Işık Ailesi, bu Değişim ve Dönüşüm zamanında birçoğunuzun, Kozmik Kalpten Titreşimler ve Işık Kodlarıyla size gelen Yeni Işığı ve Enerjiyi nasıl kucakladığınızı görüyoruz. Büyümek ve evrimleşmek için kendinizi nasıl gerdiğinizi görüyoruz ve ilerlemenizi alkışlıyoruz. Şimdi, bir diğer geçişi yapmanın zamanı olduğunu ileri sürüyoruz ve Daha Derinlere Dalmanıza, Daha Yükseklere Uçmanıza ve Sevgi ve Bilgeliğin gözleriyle daha gerçek bir şekilde Algılamanıza ve bu zamanda Kim Olduğunuzun daha fazlasını deneyimlemenize izin vermenizi öneriyoruz!


Sevgililer, bu zor bir görev değildir, Işık Bedeninizin ve DNA Işık Kodlarınızın Aktivasyonları ile izin verdiğiniz şeydir. Yaşamanın ve olmanın eski yollarının ötesine geçmenin ve Yeni Dünya Realitenizde Mümkün ve Olası olanı kucaklamanın zamanıdır.


Öncelikle Kalbinize ve Ruhunuza ve Varlığınıza derin dalmanızı ve bu Yeni Enerjide sizin için mevcut olan Sevgi, Bağlantı ve İçtenliğin Derinliklerini deneyimlemenizi söyleyeceğiz. Daha önce bu 2010 yılının, İlişkileri ve Partnerliği yeniden tanımlayacağınız ve bunları İlahi Uyum ve İrade ile hizalamayı arayacağınız bir zaman olduğunu söyledik. Ve, bu İlahi Uyumda Ruh deneyimleriniz ve ilişkilerinizin ve partnerliğinizin Spiritüel yönleri vasıtasıyla İlahi Sevginin güçlü derinliklerini deneyimleyeceksiniz.


Sevgililer, sizler Beşinci Boyuta ilerlerken, hem Koşulsuz olan hem de Derinden Adanan ve Niyette Odaklanan bir Sevgiyi ifade etmek için Partnerliği ve İlişkiyi yeniden tanımlayacaksınız. Bu, Bağlantının hem Kozmik hem de Bireysel yönlerini ve Dünya Gezegenindeki Topluluğu onurlandıran bir Sevgi olacak.


Sevgililer, bu önerileri Sevinç ve İçtenliğin daha büyük seviyesinde Sevgi ve Bağlantıyı tanımlamak ve ifade etmek için düşünebileceğinizi öneriyoruz. Yeni Dünya’da Kalp ve Ruh’tan gelen İlişki enerjisini tanımlayan, Niyet, Adanma, Şeffaflık ve Zarafetin veçhelerini göz önüne almanızı öneriyoruz.


Öncelikle, Niyet herhangi bir İlişkinin önemli bir fasetidir. Ruh bağlantısı seviyesinde, ruhlar ortak büyümeleri ile ilişkili belirli amaçlar için birbirlerine çekilirler veya manyetize olurlar. Bilge bir ruh herhangi bir ilişki veya bağlantı için bir niyet tanımlar ve ifade eder. “Bu bağlantı ne ile ilgili ve bunu nasıl deneyimlerim?” sorabileceğiniz sorular olabilir. Elbette Sevgililer, İlişkiler zamanla değişir ve büyür, ama o ilişkinin genişlemesini ve gelişimini yönlendiren şey tanımlanmış öz veya niyettir. Eğer her iki ruh bağlantıları için niyetlerinde berrak ise, o zaman daha fazla olası olarak uyum içinde bağlantı kurarlar ve korku, endişe ve manipülasyon, ayrıca zamanla karşılanmayacak olan beklentiler gibi duyguları deneyimlemeye gereksinim duymazlar.


Niyet belirlendiğinde, Adanma ve Odak vasıtasıyla onurlandırılmalıdır. Bu, toplumunuzda kaybolmuş olan veya yetersiz anlaşılan kişiler arası bağlantının bir veçhesidir. Adanma Seçimin ifadesidir ve sahiplenmeyi ve aidiyeti ima etmez. Ruhsal kontrat vasıtasıyla niyet tanımlandığında, bu niyetin bütünlük ile onurlandırılması gerektiğini öne sürer. Bu, Uyum ve Sevinci teşvik eden Güven ve Huzuru yaratır. Ve bu da daha derin bir bağlantı ve Sevgi ve Sevinç içinde paylaşmayı yaratır.


O zaman, Şeffaflık da bu tür bir İlişkinin bir veçhesidir. İlişkide olan insanlar arasında açıklık ve dürüstlük olmalıdır. Her şeyin açık olduğu ve sırların veya gizli gündemlerin olmadığı yerde, Güven çiçeklenir ve Kalp ve Ruh seviyesinde içtenliğe derinleşir. Yeni Enerjide, empatik olarak nasıl hissedildiğini ve algılandığını öğrendiğiniz yerde, birileri dürüst, açık ve şeffaf olmadığında bunu kısa sürede “algılayabileceğiniz” durumda olacaksınız. Açık ve dürüst olan bir ilişki Özgürlük hissi yaratır ve korku olmadan “kendiniz olma” yeteneği verir.


Ve Sevgililer, bir İlişki veya Partnerlik bu şekilde işlediği zaman, İlahi Rahmet var olur. İlahi Rahmet Mutlak Koşulsuz Sevginin enerjisidir ve Sevinç, Huzur ve Uyum yaratır. Bu Yeni Dünya’da, İlahi Uyum yaratan İlişkiler vasıtasıyla yaşamlarınıza İlahi Rahmet getirmek arzunuz ve niyetiniz olsun. Kalplerinizin derinliklerine gidin ve yaşamlarınızda İlahi Rahmetin artmasını sağlayan bir Birlik olan İlişkileri yaratmanızı sağlayacak olan o derin sevgi ve empatiyi bulun. Bu, Kutsal İlişkinin özüdür.


Böylece Sevgililer, bir Yunus gibi olduğunuzu ve İlahi Sevginin Hislerinin ve Duygularının Okyanusunun derinliklerine daldığınızı imgeleyin! Kalbinizdeki İlahi Işığın oyuncu ve neşeli ifadesi olabilir!


Sonra Sevgililer, bir Kartal olduğunuzu ve göklerde yükseklerde süzülebildiğinizi hayal edin. Daha da yükseklere uçarken neler görürdünüz? Şeyleri farklı görmez miydiniz? Yaşamınızda ve nasıl yaşadığınızda daha geniş perspektife sahip olmaz mıydınız?


Aslında Ruh özgürce uçan bir kuşa benzetilebilir ve onun doğası yükselmek ve şeyleri daha yüksek perspektiften görmektir. Bu Yüksek Perspektif Beden ve Ruhun veya Cennet ve Dünyanın hizalanmasını yaratmak için Kalbin Hisleri ve Duygular ile hizalanabilir.


Sevgililer, Sevgi ve İlişkiyi ifade etmenizin yolunu yeniden tanımlamayı öğrenirken, yaşamın fiziksel yönlerinin üzerine çıkmayı ve bu durumda “Ruhum neyi görür ve hisseder?” sorusunu sormayı da öğrenin. Yükseğe çıkmaya ve yaşamınızı ve seçimlerinizi Yüksek Benliğinizin ve Ruhun perspektifinden görmeye izin verin. Bu işlemde daha da ustalaşırken, sizin için doğal hale gelir ve kısa sürede ruhun “gözlerinden” yaşamınızın perspektifinin sürekli farkındalığıyla yaşamayı öğrenirsiniz.


Bu şekilde yükseklere uçmak, Seçimlerinizi ve Kararlarınızı içinizdeki İlahi Işık ile ve Ruhunuz ile hizalamaya yardımcı olur, Kim Olduğunuzun Kutsallığını ifade eden Işık ve Gücün sürekliliğini yaratır.

Sevgililer, birçoğunuz hala arkadaşlıklarınızı ve kişisel ilişkilerinizi tanımlamak ve yönetmek için çabalama sürecinde olduğunuz için bu bilgiyi sunuyoruz. Uyum ve Sevincin yüksek seviyelerinde olmayı tercih edeceğiniz yerde, korku, öfke, sahiplenme, yoksunluk ve çatışmanın eski, üç boyutlu kalıplarına yakalanmaya eğilimlisiniz. Sevgililer, ilişki enerjilerinizi İlahi Uyuma yükseltme seçimini yapmanızı ve hangi seçimin yapılacağını ve yaşamlarınızda bu seçimleri nasıl onurlandırabileceğinizi Yüksek bir Perspektiften görmeyi öğrenmenizi söyleyeceğiz.


Çünkü sevgili Işık ailesi, Ruhun her zaman sizi Ruha hizalamayı arzu ettiğini ve Sevgi ve Bilgeliğin Gözleriyle görmenizi ve yaptığınız ve deneyimlediğiniz her şeyde Koşulsuz Sevgi ve Uyumu ifade etmenizi arzu ettiğini bilin.


Nisan 2010 Enerjileri

Bu Nisan ayında, enerjiler yoğun olacak. Güneş 20 Nisan’a kadar ateşli Koç burcunda olacak, sonra Boğa burcuna geçecek. Mars ateşli Aslan’da olacak, ayın ilk bölümünde saldırgan ve patlayıcı bir enerji yaratacak.


Dişil gezegen Venüs 25’ine kadar Boğa burcunda olacak, Mars’ın daha ateşli enerjilerinin dengeleyicisi olarak Sevgi, Güzellik ve Uyumu kutlayacak ve Güneş 20 sinde Boğa burcuna geçtiğinde, Sevgi ve Uyumun Yüksek Frekanslarını tesis etme fırsatının kısa bir penceresi olacak.


Ama bu enerjilere 18 Nisandan itibaren Merkür gerilemesiyle meydan okunacak. Her zaman olduğu gibi, bu veçhe daha dikkatli olmanız ve biraz yavaşlamanız için sizi zorlayacak. Venüs ile zor bir veçhe yaratarak Satürn de Başak burcunda gerileyecek, eğer Uyuma ulaşılacaksa bazı ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerektiğini ifade edecek.


Pluto Oğlak burcunda Yay burcuna ve Galaktik Merkeze doğru gerileyecek ve Eylül’e kadar buna devam edecek. Bu enerji de sorunlar getirmeye eğilimlidir ve tamamlanmış gibi görünebilen ilişkiler dönüştürülmek veya sonunda salıverilmek için “geri dönecek”. Bu, çözülmemiş ilişki sorunları için ikinci bir “Kozmik şans” olacak.


Yeni Ay 14 Nisan’a denk geliyor ve Koç burcuna düşüyor. Bu Ateş Yeni Ayıdır, enerji her zaman biraz değişkendir ve kararsızdır. Enerjilerinizi topraklamak ve Yeni Işık Çağı için İlahi Kutsamalar getiren Ruhun Solar Işığına odaklanmak için iyi bir zamandır.


Dolunay 28 Nisan’da ve Güneş Boğada iken Akrep burcunda. Su Dolunayı bilincin derinliklerini keşfetmek ve hislerin ve duyguların dünyasının “derinlerine dalmak” için her zaman iyi bir zamandır. Bu mesajda önerdiğimiz gibi, Sevgi Okyanusunun derinliklerine dalmanıza izin verin ve sonra Akrep kartal ile Cennetlere süzülün! Kanatlarınızı açmanızın ve gerçekte Olduğunuz Kişi olmanızın zamanıdır.


Nisan ayında sizlere İlahi Uyum ve Rahmet diliyoruz!


© 2010-11 Celia Fenn and Starchild Global

(Çeviri: Saffet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder