6 Nisan 2010 Salı

Sevginin bir çok yüzü vardır...

Kryon-David Brown Kanallığı ile, 27.Şubat.2010 Devon, İngiltere

“Sevginin bir çok yüzü vardır”

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon,

Bu öğleden sonra, havada çok fazla müşfiklik, sevecenlik ve sevgi varken burada, İngiltere - Devonda olmanın ne kadar güzel ve muhteşem olduğunu söylemekten mutluluk duyuyorum. Enerjiler yalnızca sizin için değil yanı sıra bütün Gezegen için de değişiyor ve yeni bir Dünya, görünümün fantastik, yeni bir niteliği geliyor. Size sadece düşlediğiniz, gelen yeni ve bütün bir Dünyayı, sevgi, neşe ve özgürlükle doldurulmuş bir Dünyayı anlatıyoruz; O, dürüstlükle, tamlıkla doldurulmuş onurlu bir Dünyadır. Her neyin sizi yaralamasından, her neye kendinizi düzenleyip, özgür bırakma gereksinimini duyuyorsanız bunu salıverirken, Kutsal olana daha da yaklaşıyorsunuz ve kim olduğunuz gerçeğine daha da yakınlaşıyorsunuz.

Sevgiye, akması için izin verin. Gözlerinizi kapatın ve içinize gidin ve sevginin kalbinizin içinden aktığını hissedin. Sevgi yeni bir enerji değildir, fakat sevginin rahatça akmasına izin vermek, insanlığı düzeltmek için tamamen bir değişimdir ve bu ifade üzerinde sevginin yeni türleri vardır ve bu sevgi, aile takımyıldızı, iç çocuğunuz ve sizin içinize akıyor olacaktır. Ve bu, Gezegenin 2012 ye erişimi yakınlaşırken, yayımları çok daha kolay ve çok çabuk çözecek, sevgi içinizde akacak ve sevginize her nerede bir direnç var ise çözecektir.

Bağışlama kolayca akacaktır ve siz, neyin gitmesine izin vermek istiyorsanız, bütün insanlık acılarının köküne sımsıkı yapışan bu şeyler için, onun gitmesine izin vereceksiniz. Eğer, eski ve çürümüş bu bazı şeyler üzerine sımsıkı tutunuyorsanız, o sizin, bu Dünyaya deneyimlemek için gelen bir parçanız olan yeni sizle bağlantı kurmanıza izin vermeyecektir; kendinizin gerçeğini, gerçek kendinizi deneyimlemek için, ki o, bu gün burada ne yaptığımızdır; gerçek öz olmayan ne ise gitmesine izin veriyorsunuz ve en derin Kutsal bağlantılılıkla, sevginin bu enerjileri ve Ruhsal Rehberlerinizle bağlantı kurmaya izin veriyorsunuz. Daha derin olarak Kutsal olana bağlanıyorsunuz ve yaşamı daha kolay bulacaksınız; daha derine yönlendirilecek ve aynı zamanda da rehberliğinizi alacaksınız, korku, kızgınlık ve küskünlük ve sizi, yeni Dünyanın ve gerçeğinizin içine girmenizi ne durduruyorsa bütün bu duygular gidiyor olacak.

Daha önce söylediğimiz gibi, İngilterenin, onun fizikselliği içinde, geçmişte çok bölücülük ve sömürgecilik var ve şimdi İngiltere, yaşamın yeni bir ifadesi, varlığın yeni bir tarzı ve yeniden doğma içine doğru yürüyor, fakat, hepsinden önce size gelen, milletiniz için, ama yalnızca sizin milletiniz için değil ancak, Gezegende iş görmek için buradadır. Kaybolan ve ikibin yıl önce burada olmuş olan Kadim bilgiyi geri getirmek; bu bilgelik bu gün, burada hepinizin içinde tutuşturuluyor, bu bilgelik güç doludur, o gerçek Mesih bilincidir.

Biz, bu enerjiyi büyütmek için buradayız, ve şimdi sizden, içinizin derinliklerine inmenizi ve Mesih bilincinin kıvılcımı için kalbinizin içine bakmanızı istiyoruz. Biz bu gün, bu bilinci durduruyor olan her ne ise onu ve korkuları çözmek ve bu bilinci genişletmek için buradayız. Tam şimdi, ışığın parıltısını, sevgi ışığını görebildiğiniz kalbinizin içindeki bu Mesih ışığına, bu boşluğa gidin; ve hatta onu göremeseniz bile, tam şimdi onu hissedin. Işığı hissedin ve sevgiyi hissedin ve sizden gelip, çember içindeki herkese akması için sevgiye izin vererek, çemberinize bağlanmış olarak kalıyor ve içeride, Mesih bilincinin yaşamınıza akmasını neyin tutuyor olduğunu görüyorsunuz ve bu sevgiyi alıyorsunuz. Şimdi kendinize, sevgiyi, birliği ve bağlılığı hissetmek için izin veriyorsunuz. Stonehenge ile bağlılığı hissedin, ve onun kalbiniz ve Mesih bilinci içinde akması için izin verin, Mesih bilincine, bedeniniz içinde enerjilendirilmiş olması ve herhangi bir engeli bu yolla çözmesi için izin veriyorsunuz. Mesih bilinci, bir kez daha, tekrar, bu yeşilliğin, güzelliğin ve bağlılığın üzerinde olacak ve Mesih bilinci içindeki bu hareket şimdi burada, Devon’da, Tinmouth’da vuku buluyor. Burada, bu yeni enerji içinde bir çok geçit ve portal vardır ve bu hareket içinde bu geçit ve portallar açılıyor ve siz, onlar içinde yürüme fırsatına ve kim olduğunuz gerçeğinin daha fazla bir geçişine sahipsiniz.

Ay, neredeyse dolunay ve ay, neyin duyguları size hizmet etmiyorsa sizi uzağa götürecek ve size, gerçek kendinize, eril kendinize ve dişil kendinize derin ve daha derin bağlanmanız için izin verecek; erili iyileştiriyor ve dişile akması için izin veriyor; Ruhsal yaşamınızın karanlığı içinde kim olduğunuz ifade ediliyor olarak bu Gezegene armağanlar getirip, Dünyanın geri kalanı ile paylaşmış ve tam olmak için kendinize izin veriyorsunuz. Daha önce hiç görmediğiniz bir yerde, Ruhunuzun karanlığı içinde zaman harcamak için kendinize izin veriyorsunuz ve tam şimdi kendinizin içindesiniz ve bu Gezegene getirdiğiniz armağanların nerede olduğunu hissedin. Yaşamınızda aradığınız sevinç, başarı ve armağanlarınızın çevresindeki karanlığı çözmesinde, sevgiye kanal olması için kendinize izin veriyorsunuz; kendinizin içinde siz bu armağanları açığa çıkarırken, o, kendi sevgi, neşe ve mutluluğunuzu nerede bulacağınızdır.

Sevgi tek yanıttır, sevgi ilerlemek için tek yoldur, sevgi karanlıkta parlayan tek ışıktır, sevgi tüm sorunlarınızı çözen ışıktır ve sevgi sizin armağanlarınızı gösteren bir ışıktır. Dünyanın bu parçası çok eskidir ve o, insanlarca çok uzun bir zamandır bilinmektedir, burada bir çok şey olmuştur, birçok şey gelip gitmiştir. İyi şeyler, kötü şeyler; fakat şimdiye kadar bilinç azalmıştır, bilinç şimdi büyümeye bedeniniz aracılığı ile genişlemeye başlayacaktır ve bu küçük kasabada, Devonun içinde, yeni bir bilinç onun kendi ifadesindedir ve sizin her biriniz armağanlarınızı gösterirken o, bu küçük kasabanın bilincini arttıracaktır. Kendi Mesih bilincinizin içinde, bilinç kümelerinden uzağa doğru yürüyorsunuz. Gelmesi için, daha fazla genişlemiş bir bilinç ve kendi seçiminizin tamamiyle yeni bir Dünyası var olacaktır.

Sizden, titreşiminizi daha fazla yükseltmenizi ve çok daha fazla sevgiyi sindirmenizi istiyoruz ve o bu günün teklifidir, size ait olan her şeyi içine çeken bir sünger gibi olmak, o yaşam gayenizde yapmaya gereksinim duyduğunuzdur, ve o, bunu yeni Dünyanın bir parçası yapmak ve Yeryüzü üzerinde bu cenneti kurmaya başlamak ve burada Yeryüzünde armağanları göstermeye gereksinim duymaktır; zerafetin ve nazikliğin bir yeri, saldırgan erilin daha fazla bir süre egemenliği olmayan bir sevme ve bir yer, bir yer ki orada gerçek bir sevgi büyümektedir, ki orada onlar, yalnızca çocuklarınız ve kendiniz için değil, fakat neticede herkesin yararlanacağı bir topluluk için daha iyi bir Dünyayı yaratacaklardır.

Siz iç çocuğunuzu, annenizi ve babanızı şifalandırırken, gelen, sevgi üzerine temellendirilmiş yeni bir Dünya var, geçmiş sevgilerin gelip gitmesine izin verin ve asla mümkün olduğuna inanmadığınız bir Dünyaya adım atacaksınız; orası sevginin dışında yaratacağınız bir yerdir, sevgi sadece kendiniz için değil, aynı zamanda da sizin takipçileriniz içindir, sevgi tek yanıttır, sevgi ilerlemek için tek yoldur, sevgi sevgidir. Sevginin bir çok yüzü vardır, fakat onun en güçlü yanı, bir pamuklu yün gibi çok nazik, uysal ve koruyucu olmasıdır. Şimdi sizden, bedeninizde derine ve çok daha derine inmenizi ve Ruh ile çok daha güçlü bir bağlantı kurmanız için kendinize izin vermenizi istiyoruz. Dünya Ananın içinde daha derine giderken bağlılığın köklerinin ayak tabanınızın altında olduğunu görür ve ona Dünya Ana ile derin, daha derin bir bağlantı kurması için izin verirken, Kutsal yol göstermenin içinizde, bedeninizin içinde akması için izin verin.
Sizi çevreleyen enerjiyi hissedin ve ne hissettiğinizi gözlemleyin. Bu yeni enerjiler içeri girerken eski birisi terk etmek zorundadır ve sizin hücreleriniz daha fazla ve çok daha fazla aktive edilecektir; hücreleriniz ışıkla yüzleşecektir. Işıkla daha fazla yüzleştiğinizde yaşamınız daha kolay olacaktır, yaşamınızda ne yapmak istiyorsanız onu yapmak için enerjiye sahip olacaksınız, geçmişin karmik yaralarını şifalandırmak için enerjiye sahip olacaksınız ve ailenizin yaraları binlerce yıldır değil yüzlerce yıldır taşındı; bu yaşam sürecinde çıkışı Afrikada yapıp sonlandırarak. Gelen yeni bir Dünya var ve o, onların kendi topluluklarına, kendi bedenlerine bilinci getirerek, onun iç çalışmasını yapmak için her bir bireyselliğe yükselmektedir; fakat ilkinde o iyileştirici sizin kendinizi iyileştiriyor.

Kendinizi anladığınız zaman, kendinizi bilirsiniz ve kendinizi anlayıp bildiğinizde, Evreni ve Güneş Sistemini anlarsınız ve komşularınızı ve arkadaşlarınızı anlayacaksınız ve her zaman düşlediğiniz yaşamı, çok daha kapasiteli ve çok daha özgür hissedeceksiniz, işin gerçeği, şimdiki yaşamınız uzağa gidecek ve yaşamınız bir düş olacak. O, okyanusa akan bir nehir gibi olacak, yaşamınız bir nehir gibi akacak ve yaralı iç çocuğun bu akışı durdurması daha uzun bir süre var olmayacak ya da ailenizin karması akışın yoluna ulaşacak. Dersiniz kolay, çok daha kolay olacak, kendinizi çok özel bir yer içine alırken bedeniniz, düşüncelerinizin gerçek olduğu sevinci ve ışığını duyumsuyor ve çok fazla sevgi hissederken, tamamiyle yeni bir Dünyaya doğru yürüyeceksiniz. Otomatik olarak düşünceleriniz çok daha fazla olumlu ve sevgi dolu olmaya başlayacak ve gerçeğiniz, çok daha fazla sevme olacak. Her neyi dışarı veriyorsanız onu geri alacaksınız, böylece, her ne zaman olursa olsun vermek için bir fırsata sahip oluyorsunuz ve kendinize yalnızca gerçeği verebileceğiniz için verin.

Sevginin akması için izin vermeye devam edin; İngiltere'nin enerjisi, ekonomik gelecekte iyi görünmüyor, fakat kaosun dışında daima düzen gelir ve daima kaosu çözecek ve düzeni getirecek bazı kişiler var olacaktır. Bir gerilimle test ediliyorsunuz ve yaşamın yeni bir tarzıyla yeni fikirler, ulusa güç olmak için yeni bir yol ve yeni enerjiler geliyor. Bu, hepsinde olmaya başlayacak ve İngiltere içine doğru yürüyen yeni bir düzen, hükümetin yeni bir ifadesi ve anlamanın yeni bir yolu var olacak. İnsanlar ve onların gereksinimleri ve yanı sıra İngiltere'nin Ruhundaki son iki Dünya savaşı tahribatının bir kabulü, bu, çözülmeye başlayacaktır.

İngiltere bu Dünyada gururla ayakta durmaktadır, çok güçlü bir yapı ile sert bir eril millet, ve o yapı şimdi, ulusun ve Dünyanın içine akması için enerjinin farklı bir türüne izin verme olarak kullanılmaktadır ve o, ahlak ve doğruluğun enerjisidir. O, her hangi bir şekilde bu ulusa karşı değerini düşürmeyecektir ve işin gerçeği o, Dünyada İngiltere'nin gücünü, zaten oluyor olan bu gücün durumu içinde, kendilerine göstermeye başlayacak olan bu yenilikçi ve aynı zamanda iş görme hünerine sahip olan bu ilerici enerjileri, Kutsal olanın bunu istemesi nedeniyle arttıracaktır. Onlar için bir tarz yaratacak olan bu yeni enerjiler, eski olanların yerini alacaktır.
İngiltere, onun imparatorluk merkezinde daha fazla bir süre kalamaz, fakat o hala Dünyanın birçok görünüşünün merkezindedir. O, şeyleri yapmanın yeni bir tarzına ve düşüncelerine gereksinim duymaktadır, fakat bunlar yalnızca saf sevgi ve gerçek ahlak aracılığı ile olamaz. Bankacılık sistemi, şayet etik olmazsa çökecektir. Para önemli bir meta ve faydalıdır, fakat o, bırakın çöksünden sonra, daha ziyade finansal sistemin ahlaklı olmasına onay veren bir akıl vericidir. Ruh, iş görecek vasıtalara gereksinim duyar ve para bir vasıtadır. Eğer bu vasıtanın bir çoğu yanlış sahalarda saptırılmış ise, daha sonra Ruh onu kullanamaz ve kullanmak istemeyecektir. Ruh, hepsinde güçlü ve kuvvetlidir ve şayet Ruh, daha sonradan bu gün çöktüğü gibi, finansal sistemi kullanmayı durdurmayı uygun zannederse yanlış yapmaz. O, herkes için bu finans Dünyasına ve onların kalplerine ahlakı getirmektir, para sevgi değildir, para, sevginin bir yansıtıcısı olabilir fakat o sevgi değildir. Sevgi sevgi ve para paradır, para sizi mutlu yapmayacaktır, fakat mutlu olduğunuz zaman muhtemelen paraya ulaşacaksınızdır ki o sizi mutlu tutacaktır. Sevgi sevgidir ve sevgi, Dünyayı sardığında ne yaptığıdır. Bunun hakkında hataya düşmek için kendinize izin vermeyin, herkes yaşamak için paraya ihtiyaç duyar, fakat herkes sevgiye de ihtiyaç duyar, sevgi paradan uzak ara daha önemlidir; şayet kalbiniz aracılığı ile sevgi almazsanız ölürsünüz.

Sevgi çok güçlü ve çekineceğiniz bir enerjidir veya onu deneyimlediğiniz zamanlarınız var olmuştu ve şimdi o sevgi uzakta kaldı. O sevgiyi kendinize verdiğinizi ve kendinizden uzaklaştırdığınızı hatırlayın. Sizden bir kez daha onun akmasına izin vermenizi istiyoruz, sevgiyi durdurduğunuz bu zamanları hatırlayın, adım adım, bırakın onlar gelsin ve bırakın onlar gitsin. Şimdi daha yaşlı ve akıllısınız ve aynı hataları bir kez daha yapmayacaksınız ve sevgi, tekrar akmaya başlayacak. Bazen yaşla birlikte aynı hataları bir daha yapma korkusu da gelir. Hata yapmak bir ders ve bir armağandır; aynı hataları bir daha yapmayacaksınız, başka bir tane yapabilirdiniz, fakat aynısını değil, şimdi hata yapma korkularınıza izin verin ve hataların olmasına, doğruya erişinceye dek, kalbiniz aracılığı ile artan bir güç ve kuvvetle sevginin devamlı akmasına dek izin verin.
Sevgi yanıttır, sevgi tek yanıttır. Sevgi, Kutsal olana bağlantınızdır. Sevgi, sevgiyi bulmak için Birlik içine yaptığınız yolculuğunuzdur; Daha önce bilinç ve bilinçsizlik hakkında konuşmuştuk. Bilinçsizlik, sevme eylemi, hareketi ve enerjileri ile, sevgi tarafından bilinç yapılır. Davranışlarınızı gözlemleyin ve sevgi, özen ve sevecenlikle yaptığınız eylemleri görün, kendinize karşı nazik olduğunuzda, kendinizi seviyorsunuz. Verilen her ne ise size veriliyor.

Sevgililer, bırakın yolculuk başlasın ve izin verin devam etsin. Şimdi kalbiniz içine derine, çok daha derine gidin ve kalbimizde korktuğumuzun ne olduğunu bulun; orada sevginin korkusu mu var, o nedir? İzin verin o gelsin ve izin verin o gitsin. Bir Paradoks olan o sevgi çözülebilir, korku bir parça şaşırtıcı bir zerafetin şarkısı gibi; “İlkinde kaybettim ve şimdi buldum”, fakat o, kaybedip bulduğunuz şaşırtıcı bir lütuftur. O, bağlantısızlığa bağ kurduğunuz, kaybetmiş ve bulmuş olduğunuz, içinizden akan aynı enerjidir.

Şimdi, izin verin sevgi aksın, tam şimdi, çocukluğunuzdaki gibi onun akmasına izin verin, yeni çağın ve Mesih bilincinin enerjisi olarak bu sevgiye akması için izin verin ve şimdi sevgi, ebediyetten ebediyete ve sonsuzluktan sonsuzluğa doğru akıyor. Şu anda bilin ki yeni Dünya geliyor; Siz yeni Dünyasınız, yeni Dünyanın açılan kenarı üzerindesiniz. Gezegeninize ve toplumunuza, şifayı ve sevgiyi getiriyorsunuz. Özgürlük var, arzu var, sevinç var ve gelen sonsuz bir mutluluk var. Ve siz kendinizi, çok güçlü ve çok daha güçlü hissedeceksiniz. Bu enerjilerin, sizin vasıtanızla, sizin armağanlarınızı gizleyen bu karanlığın içine akması için izin verin ve izin verin bu armağanlar enerjilensin ve görünsün.

Sevgililer, burada, Yeryüzünde, bu armağanlarsız, Yeni Çağ başlayamaz. Bu neyi beklediğimizdir, siz Ruhu beklemiyorsunuz, siz kendinizi bekliyorsunuz. Biz, bu Gezegen üzerinde, sizin gerçek kendinizi göstermenizi bekliyoruz.

İzin verin sevgi aksın, karşınızdaki suyu duyumsadığınız gibi, sanki bir sevgi duyumsaması nehrinin tam ortasında oturuyormuşsunuz gibi, sevginin akışı içinde kendinizi hissedin. Onu hissedin ve sahip olduğunuz bu sevgiye direnç gösterin ve bu direncin akış içinde çözülmesi için izin verin ve kalbinizin Kutsal olana, daha derinden bağlanmış olduğunu ve armağanlarınızın burada, Yeryüzünde gösterildiğini görün.

İyi olun, Tanrı sizi korusun ve kollasın, bu Kryonun imzasıdır. Teşekkürler.

KRYON
http://www.kryon.org.za

ÇN: Süleyman Kaya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder