26 Kasım 2010 Cuma

Dünya Kadınları Eril Enerjiden mi Geldi?

“...İnsanlık ve Evren, Erkek (Eril) Enerji denilen enerjiyle işlemektedir ki bu, “Yapma” enerjisidir. (Beşer) İnsanlar “Yapıyorlar”, şimdi ise artık İnsanın “Olması” gerekmektedir. Erkek (Eril) enerji “Uğraş” vermedir, organizasyondur, “Hamle Yapmak” tır.Dişi(l) Enerji,”Besleyen” dir, “İzin Veren” dir, Kendinden Veriş” tir.(Aslında) Sizin hangi cinsten (cinsiyetten) olduğunuz (hiç) önemli değildir. (Çünkü)”Ruhun” cinsiyeti yoktur.

(Beşer) İnsanlık, “Kadın” cinsi de dahil olmak üzere, “Erkek (Eril) Enerji” den gelmiştir, yapmaya, hayatta kalmaya uğraşır. Gezegeniniz Kadınları, “Kadın Özgürlüğü Hareketi” nden,” Kadının Güçlenmesi” (ve) –“Yeni Çağ”- denilen hareketten çok keyif almaktadırlar. Bu Kadınlar çok “Mutlu” olmuşlardır. Onlar derler ki; “Şimdi onlara günlerini göstereceğiz – Bu sefer elimize düştünüz sizi gidi (...) ler!” Bunu çok iyi biliyorsunuz. Ama gerçek şu ki, Kadınlar da (Eril) Erkek Enerjiden gelmedirler, çünkü onlar da “Hayatta Kalmak” için uğraşmak zorundaydılar, çünkü sizin Kültürünüzde “Dişi(l) Enerji” hor görülmektedir.

Erkek, Erkeğe. Eğer bir Erkek ağlar, yumuşak davranır, besleyen, hoş gören olursa, o düpedüz BAĞIŞLANMAZ! Pekala, hepiniz gelmekte olan “Değişimleri” gördünüz ve bu git gide artacak. Bu, Erkek (Eril) Enerjiyi kötülemek demek değildir, bir “Denge” ye gereksinim vardır, yani Erkek ve Kadın (her ikisi de), Erkek (Eril) ve Dişi(l) Enerji dengesine sahip olmalıdır. Bu bir Kuşun iki Kanadına benzetilebilir. Kuş tek Kanatla “Uçamaz”.”DENGE”.

Kendiniz Olmaya, asıl Benliğiniz Olmaya “İzin Vermek”. ”Bütün İnsanların kendileri olmalarına İzin Vermek”. Bu, Çocuklarınızın eğitiminde (de) “Muazzam Değişiklikler” anlamına gelir. Ve sizin zamanınızla çok yakında, Çocuklar artık Okullara gitmeyecekler. Bu, gerçekten, çok farklı tipte bir “Öğrenim Deneyimi” olacak(tır)...”

P’taah-Pleiades Mesajları 1
Bölüm 2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder