4 Kasım 2010 Perşembe

Fiziksel Beden Harikulade Bir Yaratımdır!..

Basmelek Mikail’den Mesaj LM-11-2010

Ronna Herman vasitasiyla aktarilmistir
 
Sevgili ustatlar, sizler aydinlanma yolunda ilerlerken ve kozmik yasanin ve evrenin isleyisinin daha iyi anlayisini kazanirken, size Yaradilisin bazi kavramlarinin ve fiziksel bedenin karmasIkliginin daha iyi anlayisini ara sira verme firsatini hos karsiliyoruz. Bu nedenle, size Eterik Bedenin bilesiminin ve onun yukselis surecindeki oneminin derinlemesine aciklamasini vermek istiyoruz. Madde olarak dunyasal bedenden cok daha ince olan Eterik Beden veya Eterik Web (Ag), fiziksel bedenin gorunmez karsiligidir. Eterik Beden fiziksel auradan olusur; fiziksel aura Eterik Ag kalibi icinde, cesitli renkler ve bozunumlar veya bunlarin yoklugu ile fiziksel saglik halinizi iletir. Aci, istirap ve gucenme duygulari, olmaniz istenen IsIk Tasiyici olmanizi ve bunu kucaklamanizi engelleyen dusunce formlaridir. Aurik alan fiziksel bedeni cevreleyen gorunmez elektromanyetik kuvvet alanidir ve enerjiyi size buyutur ve sizden titresimsel frekans kaliplari yayar.

Eterik Ag icindeki zihinsel bedenin aurasi, ucuncu ve dorduncu boyutlarin alt bolumunun sinirlamalarinda kapana kisilmis olanlarda neredeyse mevcut degildir, cunku onlar dunyayi ve olaylari gecmis inanclari, dusunceleri ve eylemleri tarafindan yaratilmis olan illuzyon filtresinden gorurler.

Ucuncu/dorduncu boyutsal ortamda varolundugunda, duygusal bedenin icindeki hakim olan kuvvet astral plandir. Bundan dolayi, insanlarin buyuk cogunlugu temel kisiliklerinin ve ego arzu bedenlerinin etkisi altindadir, ego arzu bedeni gecmisten gelen gerceklesmemis ozlemlerden, ayrica degersiz olma ve/veya sevilmeme hislerinden ve duygusal dengesizliklerden olusur. Yukselis surecinin en dramatik asamalarindan biri, duygusal kitle bilinci inanc sisteminin carpikliklarindan gecip yuksek boyutlarin istikrari, tazeligi ve uyumuna girmektir.

Asla unutmayin, korku gucunuzu alip goturur. Genel kitlesel bilinc inanc sistemi negatif, dusmanca dusunme ve yeni kavramlara ve degisime direnc ile guclendirilir. Kitlelerin cogunlugu aci ve istirap realitesinde donakalmistir, ama onlari kendilerinin empoze ettigi sinirlama hapsinden kurtaracak olan yeni engin fikirleri dusunmeye istekli degillerdir.

Ucuncu boyut realitesinde islev yaparken, dualitenin kabul edilmis araligi icinde saglam sekilde topraklanmis ve dengelenmis kalmaniz cok onemlidir. Ayrica, bilgelik ararken ve besinci boyutun alt bolumlerinin zihinsel planina alismaya cabalarken, dorduncu boyutun illuzyon dunyasinda duygusal uyum ve dinginlik olusturmak icin gayret etmelisiniz. Ruhunuzun ve Yuksek Benliginizin fisiltilari icin hep tetikte olmalisiniz. Sadece bir Yuksek Benlige sahip olmadiginizi, Yuksek Benliginizin bircok parcalarinin/Kivilcimlarinin evrene dagildigini anlamaniz da onemlidir.

Yukselis sureci, Yuksek Benliginizin sonraki yuksek boyut frekansli fasetinin kademeli butunlestirilmesini ve ozumsenmesini gerektirir. Sizler Isiginizi ve bilincinizi genisletme surecindesiniz. Ilahi BEN’IM Varliginiza oz baglantiniz olan kisisel IsIk hayat cizginizi – eterik IsIk tupu – genislettiginizde, kendinin ustatligina donusumunuz ve yukselis sureci buyuk olcude hizlandirilir. Sizler ayrica Adamantine Parcaciklari denilen Yaratici Ozu iceren kisisel Antahkarana’niz (Isigin Gokkusagi Koprusu) vasitasiyla Yasam Nehrine baglantinizi yeniden olusturma surecindesiniz. Gecmis caglar boyunca, insanlik Yasam/IsIk Nehrine baglantisini zayiflatti, cogu insanda bu baglanti sadece kucuk bir akinti haline geldi.

Her biriniz aurik alaniniz ve Ruhsal Sarkinizin titresim kaliplari tarafindan uretilen isildayan bir kureye sahipsiniz. Yukselis butun cakra sistemini dengeye getirmeyi amaclar, bu da Eterik Beden/aura alaninin temizlenmesini, incelmesini ve dengelenmesini kolaylastirir. Amaciniz Eterik Bedeninizi ve aurik alaninizi kendi mukemmel Ilahi Mavikopyasina geri dondurmektir; Ilahi Mavikopya, Adam/Eve Kadmon IsIk Bedeni adi verilen orijinal beden formunuzun insan mavikopyasidir. Sizi coklu beden sisteminizin (caglar boyunca bircok yasamlarda dusunceleriniz, eylemleriniz ve davranislariniz tarafindan yaratilmis olan fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik bedenleriniz) icindeki renk bantlari vasitasiyla gozluyoruz.

Enerji Imzaniz, dusunceleriniz, eylemleriniz ve davranislariniz ile her gun yaydiginiz titresim frekans kaliplarindan olusur. Ucuncu/dorduncu boyut ortaminda islev yaptiginiz zaman, Enerji Imzaniz buyuk olcude degisime ugrar. Ancak, Aydinlanma yolunda ilerledikce, Enerji Imzaniz giderek daha uyumlu ve melodik hale gelir ve en sonunda daimi Ruhsal Sarkinizin bir parcasi olur. Ruhsal ilerlemeniz gunluk eylemleriniz tarafindan degil, Ruhsal Sarkinizin frekanslari tarafindan izlenir.

Ruhsal Sarkiniz dorduncu boyutun orta kademesinden ve kosulsuz sevgi, bilgelik, denge ve uyumun yuksek boyutlu titresim kaliplarindan olusur. Bir Kendinin – ustadi olarak, Enerji Imzaniz ve Ruhsal Sarkiniz, Goksel ses ve renk Mandalasina butunlesir, yuksek Alemlerde bu Mandalaniz ile tanimlanirsiniz. Icsel Isiginizin parlakligi ile taninirsiniz. Fiziksel bedeninize daha fazla IsIk Ozu butunlestirdiginizde, auraniz daha da parlak isildar.

Kutsal Ruh veya Yuksek Zihinsel Benliginiz IsIk asilamalarini (akisini) ve ruhsal farkindalik seviyenize ve su andaki gereksinimlerinize gore size tahsis edilen Ruhun armaganlarini izleyen ve duzenleyen ayirt edici yuksek zekadir. Ozel bagislar (takdir ilahi) da siz ve BEN’IM Varliginiz/Tanrisal Benliginiz arasinda araci olan Kutsal Zihinsel Benliginiz tarafindan izlenir ve dagitilir.

Meditasyon alt zihni ve egoyu disipline etmeye yardimci olur, boylece yuksek zihninizin derin dusuncelerine bilincli olarak uyumlanabilirsiniz. Kendi yuksek bilinclerine kapali olanlar icin norm (standart) olan zihnin gevezeligini durdurmak sabir ve disiplin gerektirir. Aktif ve pasif meditasyon uygulamanizi tesvik ediyoruz. Bu, komut veya onaylama gucu olan duadir. Uygun zamanda dogru sekilde tezahur edecegine guven ve inancla ifade edilen kisa ve oz, pozitif bir onaylama olmalidir. Eger onaylama en yuksek hayir icin sevgi dolu niyet ile gonderilirse, iradenizi Yuksek Benliginizin iradesiyle hizalarsiniz; ve evrensel yasa birlikte yaratici dusuncelerinizin ve arzularinizin benzer dusuncede olanlarinkiyle birlesmesini temin eder. Boylece, bunlarin gucu ve kuvveti artar. Sessiz meditasyon Yuksek Benliginizden, koruyucu meleginizden veya Kutsal Ruhtan gelen yaniti dinlemektir.

Hatirlayin, kendi Kutsal Kalbinde ve Kutsal Zihninde merkezlenen tek bir insan, aurik alaninin sevgi dolu titresimleri temasa gectikleri herkesi kutsarken, milyonlarca insana kozmik gercekleri ve ilham edilmis dusunceleri iletebilir.

Dinginlik ve nese Ruh’un nitelikleridir. Ruh icinizdeki hukum suren kuvvet haline geldiginde ve ego kisiligi kontrol altina alindiginda, zeki sevgi ortaya cikar. Kutsal Zihninize girisi koruyan IsIk zarlarini basarili sekilde cozdugunuzde, Ilahi Bilgeligin kisisel deposuna erisim kazanirsiniz.

Yol uzerindeki inisiyeler olan sizlerin bu zamanda deneyimlediginiz bircok yukselis semptomlarinin birkacinin tekrarini vermemize izin verin.

• Gecmiste keyifli olan sosyal etkinliklerden ve olaylardan kendinizi cektiginizi goruyorsunuz. Yuksek gurultulu sesler, kalabaliklar ve samatali etkinlikler sizi rahatsiz ediyor ve inzivayi, koseye cekilmeyi ve belki de doganin sukunetine ozlem duyuyorsunuz. Titresim frekanslariniz yukselirken ve daha uyumlu hale gelirken, daha dusuk uyumsuz frekanslar yayan insanlar, olaylar ve yerler ile etkilesimi birakiyorsunuz. Ayrica, giderek, bazi arkadaslariniz ve yakinlariniz ile cok daha az ortak yanlariniz oluyor, ozellikle negatif, yargilayici ve baskalarina nazik olmayanlarla.

• Yogun enerji patlamalariniz olabilir, bu durumda durgun kalmaniz cok zor olabilir ve bazen icinizde o kadar hafif hissedebilirsiniz ki, bedensel formunuzu cok az hissedersiniz. Baska zamanlarda, cok agir hissedebilirsiniz, oyle ki neredeyse topraga batmis gibi ve asiri yorgunluk hissedebilirsiniz. Bedensel formunuz eterik ve hucresel seviyede yogun bir metamorfozdan geciyor ve donusumsel semptomlarin bazilari hos degil – ozellikle daha yasli olanlar veya bedeni gucsuz olanlar icin.

• Kundalini (Kutsal Ates) omurga sutununuzda (Eterik IsIk tupu) yukselmeye baslarken, dis bedeniniz soguk ve hatta nemli hissederken, yogun icsel sicaklik yasadiginiz zamanlar deneyimleyebilirsiniz. Baslangicta, Tanrisal Isigin yuksek frekanslarini yavasca butunlestirebilmeniz icin, omurganin tabanindaki Kok cakrada depolanan Kundalini Atesinin kademeli saliverilmesine caba gostermenin en iyisi olmasinin nedeni budur. Yukselisin donusturucu surecinin ortasindayken, daha hizli ve daha fazlanin daha iyi olmasi gerekmez.

• Surecin erken asamalarinda olanlar icin, ince IsIk frekanslarinin butunlestirilmesi deneyimi cok fazla dramatik olmaz. Ancak, yukselis surecinde kendi yollarinda olan Yildiz Tohumlari icin ve Dunya Hizmetkarlari olmayi, baskalari icin yolu temizlemeyi kabul etmis olanlar icin, onlar baskalariyla paylasmak icin Isigin yuksek frekanslarinin butunlestirdikce, zorlu ve suregiden bir surec olabilir.

• Bircok duygusal inis cikislar deneyimlerken, duygusal bir lunapark trenindeymissiniz gibi hissedebilirsiniz. Derin hucresel seviyeden gelen sIkismis enerji/uyumsuz frekans kaliplarina erisip bunlari saliveriyorsunuz ve ince IsIk maddesine donusturulebilmeleri icin, bu hislerin yuzeye cikmasina izin vermek onemlidir. Gerceklesmekte olan seylerin gozlemcisi olmayi ve onunuze cikan seyleri sevgi dolu sabir ve anlayisla tarafsiz olarak gormeyi, islemeyi ve duzeltmeyi ogrenmeniz onemlidir.

• Yeme aliskanliklariniz esasli sekilde degisebilir. Ne yemeyi secerseniz secin, icsel sezginizi izleyin ve herhangi bir seyi sindirdikten sonra bedeninizin nasil hissettigini gozleyin. Beden Elementaliniz veya icsel beden zekaniz uyaniyor ve eger dikkat gosterirseniz, sizi dogru gida ve diyete yonlendirir. Her zaman hatirlayin, her seyde ilimlilik anahtardir.

• Tanimlayici teshisin olmadigi bircok garip agrilariniz ve acilariniz olabilir. Fiziksel bedende bircok kucuk cakra ve meridyen noktalari vardir. Isigin yuksek frekanslari bedeninizde akmaya calisirken, bu kritik birlesme noktalarinda direncle karsilasabilir, bu da rahatsizliga neden olabilir. En yaygin sIkinti bolgelerinden biri omuz kurek kemikleri arasinda, ust sirtin omurga sutunu bolgesindedir.

• Aklinizi veya en azindan hafizanizi kaybediyorsunuz gibi hissedebilirsiniz. Beyninizde cok boyutlu seviyeler vardir, frekans kaliplarinizi yukselttikce, beynin alt seviyeleri giderek incelir. Bundan dolayi, negatif gecmis tarihinize ve orada depolanmis olan ivir zivir seylerin coguna artik ihtiyaciniz yok veya onlara erisiminiz yok. Kutsal Zihninizin oturdugu, beyninizin yuksek seviyelerine erisim kazanacaksiniz. Kutsal Zihin ve Kutsal Kalp arasindaki birlesme, yukselis surecinin butunsel bir parcasidir.

Sevgililer, fiziksel bedende olmak icin canlandirici, neselendirici bir zaman oldugunu kabul etmelisiniz ve yine de fiziksel bedeniniz andan ana ve gunden gune butunlestirdiginiz gitgide artan frekanslara ayak uydurmak icin mucadele ediyor. Yillardir grip, soguk alginligi veya bagirsak rahatsizliklari yasamayan bircogunuz simdi bu gucsuzlestirici semptomlari deneyimliyorsunuz ve bazilariniz “Neyi yanlis yapiyorum?” diye soruyorsunuz. Herhangi bir seyi yanlis yapmiyorsunuz, cesur dostlarim; dogru yapmakta oldugunuz seyler bedensel sIkintinin bu rahatsizlik verici krizlerinin bazilarina neden oluyor. Bu olan biten seyleri deneyimlemenin hos olmadigi gercegini kabul ediyoruz. Ancak, uzerinde dusunmeniz icin gercegin baska bir fasedini vermeyi diliyoruz. Yine, donusum/yukselis surecinde derin bir sekilde ortaya cikmis olan bircogunuz bu rahatsiz edici semptomlari, fiziksel bedeninizdeki eski negatif enerjilerin hizli bir donusturulme sekli olarak deneyimliyorsunuz. Buna atesle donusum veya vaftiz diyebilirsiniz, daha ince kristalin bilinc hucrelerinin iceri suzulmesi ve idareyi ele almasini saglamak icin, eski frekans kaliplarinin yakilmasi/saliverilmesi. Tum virusler kotu degildir, ne de deneyimlediginiz tum rahatsiz edici semptomlar kotu degildir. Bunlari bir bitis ve yuksek bir amaca hizmet olarak gorun. Bu seyler de gececek, sevgililer.

Kendinizi beslemenizi, fiziksel bedenlerinize ve bilge beden Elementalinizin size aktardigi sinyallere veya mesajlara dikkat etmenizi istiyoruz. Eger degerli fiziksel govdeniz enerji dolu ve saglikli olmazsa, yarattiginiz sevgi, nese ve bollugun guzel dunyasinin keyfini nasil cikarirsiniz?

Işık Piramidinizde bize katilin sevgililer ve surecten kolaylik, inayet ve buyuk neseyle gecmenize yardimci olmamiza izin verin. Baba/Anne Tanri’nin isiltisi uzerinize dokulsun ve sizi Ebedi Yasamin Isigiyla doldursun. Rehberlik yapmak ve sizi korumak icin her zaman yaninizda oldugumuzu bilin.

Ben Basmelek Mikail’im.

http://www.ronnastar.com/
(Ceviri: Saffet Guler)

1 yorum: