18 Ocak 2011 Salı

Yeni Beden Elektriği / New Body Electrics

Elektriksel / Fiziksel Evrim

(scroll to the end for the link of English version)
 
15 Ocak 2011 - Steve Rother kanalıyla

Yuvadan Selamlar

Bu gün en üst sırada yer alıyor, çünkü birçoğunuz enerjinizi tamamıyla değiştirdiniz. Geçmişin keyfini çıkarmak ve yaşadığınız tüm güzel şeyleri hatırlamak için ve sonra geri dönüp gelecek için beklentilerinizi büyütmek için, bir anlığına kendi yaşamlarınızın yoğun telaşını durdurdunuz. Bunlar tam şimdi geleceğinizi yaratan beklentilerdir. Bunlar gittiğiniz her yerde yolunuzu belirliyor; bunlar bu fiziksel biyoloji baloncuğu içinde istediğiniz her şeyi deneyimlemeniz için fırsatları bir kenara koyuyor.

Işığı Topraklama

Olmanıza izin vermeniz için, derin bir nefes almanızı istiyoruz, fiziksel bedeninize Dünyasal bir nefes, bir an için, basitçe tam şimdi bu anda burada olmanıza izin verin. Neler olacağının tüm beklentileriyle, insanların geçmişlerine düşmeleri veya kendilerini geleceğe yansıtmaları çok kolaydır. Bu üçünden – geçmiş, şimdi ve gelecek – yalnızca bir tanesi gerçektir. Bu da tam şimdidir. Geçmiş anılarınız çok gerçektir, ama onların içinde yaşayamazsınız. Geleceğe dair beklentileriniz çok gerçek ve önemlidir, ama onların içinde de yaşayamazsınız. Tam şimdi burada yaşayabilirsiniz ve bu üçünü harmanlayabilirsiniz. Sadece şimdiki zamanda yaşamaya çalışmamanızı istiyoruz, çünkü bu çok zorlayıcı olur. Birçoğunuz gerçekte plan yaptığınızda, bir şeyi beklediğinizde veya yarattığınızda önünüzdeki yolu yaratırsınız. Eğer bu anın keyfini çıkarmakla meşgulseniz, bunun üçünün karışımı olduğunu anlamanızı istiyoruz: geçmiş, şimdi ve gelecek. Bu siyah ve beyaz değildir, bu nedenle sadece birini seçemezsiniz; üçünün birleşimidir. İlerlerken bundan daha çok söz edeceğiz. Önce bunun neden değişmekte olduğunu ve insanlar olarak neden zaman algınızın yakında değişeceğini anlatalım.

Daha önce konuştuğumuz birçok farklı parçayı bir araya getirmeyi diliyoruz. Şimdi anlaması daha kolay olacak, çünkü onun çoğuna önceden aşinasınız. Bunun günlük yaşamınıza nasıl uyduğunu tam olarak bilememenize rağmen, yaşamlarınızda yeni insanın evrimleşmesi için bir temel yaratmış olan gerçek olarak sözünü ettiğimiz şeylerin çoğunu kabul ettiniz. Bu, gezegenin her yerinde gerçekleşiyor, çünkü şimdi insanların kendi fiziksel bedenlerinde kendi ruhlarını öncesinden çok daha fazla taşıyabildikleri zamandır.


Fiziksel Evrim

Ayrıca bu enerji değişimine daha iyi eşlik etmek için gerçekleşmekte olan birçok fiziksel değişiklikler de var ve bu, gezegendeki her bir insan varlığında gerçekleşiyor. Fiziksel bedeniniz şimdi değişmeye başlıyor, yine de tıp topluluğunuzun bu değişikliklerin niceliğini ölçebilmesi muhtemelen birkaç yıl sürecek; tıp toplulukları tipik olarak çok yavaş ilerliyor. Beklemekte olduğunuz şeyin çoğu – yükseliş dediğiniz şey- mümkündür, böylece bu ışığı Dünyada yürürken fiziksel bedene getirebilirsiniz.

Suyun Yeniden Dağıtımı

Evet, her zaman sınırlamalarınız olacak. Perdenin bu tarafındasınız, bu nedenle zaman çizgisinde olmak zorundasınız. Bu zaman çizgisi, iyi bildiğiniz gibi değiştirilebilir, çünkü 2012 yılı civarında sona erecek olan Dünya’nın zaman çizgisini zaten değiştirdiniz. Önceden bunu değiştirdiniz, ama evet sonu getirecek olan şeylerin çoğunu hala deneyimliyorsunuz. Gezegeninizde görmekte olduğunuz geçişlerin ve değişikliklerin çoğu, özellikle suyun yeniden dağıtılması ve gezegenin yeniden dengelenmesi ile ilgisi olanlar, tam şimdi her gün gerçekleşiyor. Siz ayrıca su adını verdiğimiz enerjiyle birçok bağlantılar oluşturuyorsunuz; su enerji olarak bildiğiniz şeyin tüm sınıflandırılmalarına uymasına rağmen, suyu enerji olarak sınıflandırmıyorsunuz. Tüm enerjilerde olduğu gibi, su perdenin her iki tarafında mevcuttur. Bedenlerinizde taşıdığınız su enerjisi miktarından dolayı, yüksek benliğinizin ruhunu fiziksel bedeninizde taşıyabilmektesiniz. Bu değişmeye başlıyor, çünkü insanlar için zaman ilerlerken, bu, çok kolayca miktarı belirlenecek ve ölçülecek olan fiziksel niteliklerden biridir. Bedeninizde belirli miktardaki suyla rahat etmekteydiniz, ama bu su size fiziksel Dünya’nın topraklamasını da getiriyor. Duygusal seviyeleriniz gerçekte fiziksel suya bağlıdır. Bedeninizde duyguları bu şekilde işlemekteydiniz ve bedeniniz vasıtasıyla başka insanlardan duyguları bu şekilde almaktasınız. Arkanızda insanların oturduğunu çok iyi bildiğiniz, ama onlara dikkat etmediğiniz bir tiyatroda hiç bulundunuz mu? Sonra aniden birini hissedersiniz, arkanızı dönersiniz ve başınızın arkasına bakan birinin tam gözlerine bakarsınız, neredeyse sanki onların size baktığını görmüş gibi? Bu, su vasıtasıyla gerçekleşir. Şu anda gerçekleşen şey, fiziksel bedenin daha küçük su yüzdeleri ile çalışmaya başlayacak olmasıdır. Sonraki 50 yılda su miktarını %20 değiştirebilirsiniz. Bu insanlıkta muazzam bir değişimdir ve birçok farklı niteliklere yol açacaktır, bunlardan bazılarını bugün konuşmak istiyoruz.

Fiziksel bedeninizdeki su miktarı azalacak ve bundan dolayı, duyguya aşırı maruz kalmanız da azalacak. Başlangıçta, insanlar herhangi bir enerji seviyesinde her değiştiğinde, değişime bir direnç olur; tipik olarak her parçanızı kavrayıp tutarsınız ve ona yapışmaya çalışırsınız. Birçoğunuz şu anda duygularınızın kontrol dışında olduğunu hissediyorsunuz. Bunun çoğu insanlıkta oluşmakta olan bu değişiklikler ile ilgilidir. Birçoğunuz her şeyi doğru yapmakta olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz: yaşamınız doğrudur ve ruhunuz rahattır, yine de her zaman öfkeli, endişeli veya kırgınsınız. Belki daha önce hiç hissetmediğiniz şeyleri hissediyorsunuz. Bu doğrudur, çünkü gerçekleşmekte olan değişimlerin parçasıdır. Size başka bir şeyi açıklayalım. Bu gezegendeki insanların doğasının kristal hale gelmekte olduğunu çok uzun zaman önce söylemiştik. Ayrıca son zamanlarda, karbon adını verdiğiniz elementin atomik yapısının değişmek üzere olduğunu söyledik. Bunların hepsi fiziksel bedenlerinizde göreceğiniz aynı değişimlerin parçasıdır, çünkü sizler karbon – temelli yaratıklarsınız. Aynı anda karbon ve su değişikliği yeni seviyelere çok hızla evrimleşmenizi sağlayacaktır. Bu ayrıca zorluklara da neden oluyor. Ayrıca istikrarınızı bulduğunuzda, aniden dengenizi yitirdiğinizi hissettiriyor. Eyvah, oyunun kurallarını bir kez öğrendiğinizde, kurallar değişiyor. Bu şekilde büyüyorsunuz. Bekliyorsunuz, bekliyorsunuz, bekliyorsunuz… her şeye tutunuyorsunuz, sonra aniden ileri sıçrıyorsunuz. Bu ileri sıçrama birçoğunuz için önceden başladı. Önce, fiziksel bedeninizde daha az su olduğu zaman hayatın neye benzeyeceğinden söz edelim.

Bedenin Kristalleşmesi

Doğanız kristalin oluyor. Bir noktada bu, fiziksel varlığınızın hücre duvarı yapılarında bilimsel seviyede keşfedilecek. Bu daha önce Botanik ve böcek dünyasında ortaya çıktı; çok yakında hayvan dünyasında ve insan dünyasında bilinir hale gelecek. Bu doğrulanacak, ama kristallere ne dersiniz? Sizin bu noktaya kadar sahip olmadığınız, kristallerin sahip olduğu bazı özellikler nelerdir? Kristal mineral krallığının en yüksek titreşimine sahiptir ve Dünya’nın sizin bir parçanız olduğu gibi, kristal sizin bir parçanızdır. İnsan varlıklar hayvan krallığının en yüksek titreşimi olduğundan, mineraller olduğunu düşündüğünüz kristal yapı/kristaller ile oldukça sık rezonansa girersiniz, çünkü onlar da sizin mineral veya Dünya maddesi dediğiniz şeyin en yüksek titreşimidir. Bu bir bağlantı yarattı ve yaşamlarınızı bildiğinizden çok daha fazla uzattı. Bir odaya girdiğiniz zaman, içinde her türde hediyelik eşyalar, raflarda sevdiğiniz yiyecekler, duvarda resimler olabilir. Hangisine çekilirsiniz? Genellikle önce kristaller olanına çekilirsiniz. Eğer orada duran bir kristal varsa, muhtemelen gidip onu alırsınız ve elinizde tutarsınız ya da ışık kırılmalarını görmek için ona birkaç saniye bakarsınız. O anda onun sizin için bir anlamı vardır ve o yapısını değiştirir; sizin kendinizi değiştirmenize yardımcı olur.

Bu gezegende, kadınlar tipik olarak erkeklerden daha uzun yaşar. Bunu sigorta istatistikleri tablosunda açıkça görebilirsiniz. Size daha önce anlattık, birçoğunuz bunun nedeninin gezegeninizdeki savaş olduğuna inanıyordu; savaş erkeklerin çoğunu götürdü, bu nedenle erkekler uzun yaşayamadılar, ama bu doğru değil. Kadınların daha uzun yaşamasına neden olan şey, onların kristallerin bedenlerinde yakın olmasından daha rahat olmalarıdır, erkekler bu kadar rahat hissetmezler. Tipik olarak, bir erkek, bir kadının takmayı sevdiği büyük bir elması takmaz. Bu kültürel ve sosyal farklılıkların bazıları nedeniyle, tipik olarak kadınlar erkeklerden daha uzun yaşar; stres ile erkeklerden daha uzun süre başa çıkarlar.

Şu anda gerçekleşmekte olan şey, herkesin kendi fiziksel bedeni içinde kristal hale gelmeye başlamasıdır, bu nedenle bu birçok değişiklik yaratıyor. Birincisi bu, gözlemekte olduğunuz ömrün uzaması beklentilerinin geri dönüşüdür. Birçoğunuz insan bedeninin, bu noktada insanlar için tipik olan 80, 90 veya 100 yıl yaşamak için tasarlandığını biliyorsunuz. Hiç kimse dünyanın belirli bölgelerinde yaşayan bazı insanların neden 130 yaşına kadar yaşadığını çözemiyor. Sahip olduğunuz fiziksel bedendeki ömrünüzde bile, 120 veya 130 yıl yaşamanızın çok mümkün olacağını söylüyoruz. Bu değişim gerçekleşmeye başlarken, fiziksel bedenin ömür uzunluğu beklentisini artıracak olan doğal ömrün uzamasını getirecektir. Bedende taşıyacağınız etkin su yüzdesi veya su miktarındaki değişimle tetiklenecek olan bakacağınız noktalardan biri budur. Ayrıca, gezegeninizde düzenli olarak kullanılmakta ve işlenmekte olan başka bir enerji vardır: elektrik. Onu telefonu her açtığınızda, günlük yaşamınızın her anında tekrar tekrar kullanıyorsunuz. İnsanlar elektrik ile rahatlar; sınırların nerede olduğunu biliyorlar. Parmaklarını duvardaki prize sokamayacaklarını biliyorlar, çünkü karşılık verir ve insanlar bununla uyum içinde yaşamayı öğreniyor. Şu anda gerçekleşmekte olan şey, sizin daha az su yüzdesi taşımanızdır, fiziksel bedeninizde bu süreç gerçekleşmeye başlarken, elektriğe ve her tarafınızdaki elektrikli aletlere farklı bir tepki vereceksiniz.

Birçok insan zaten bunu keşfetmeye başladı. Özellikle düzenli olarak cihazlarla veya elektronikler ile çalışanlarınız, Koruyucunun hayalet problemler dediği bu problemlerle karşılaşmaya başlayacaklar. O, “Makinede yanlış olan bir şey yok. O perili” diyor. Gerçekte, makine onun enerjisine farklı şekilde tepki veriyor, çünkü o değişenlerden biri. Bazı şeyleri açıklayalım. Koruyucu tam şu anda çıldıracak, çünkü onun başına gelmekte olan bazı şeyleri anlaşılır kıldık. O bunu başka zaman paylaşmak zorunda, çünkü şu anda biz konuşuyoruz. Size bunlardan birini anlatacağız, çünkü bu çok yaygın. Koruyucu iki haftalık bir yolculuktan henüz döndü ve onun evi iki haftadır tamamen kapalıydı. Kedi dışında hiç kimse eve girip çıkmadı. Eve gelip TV’nin uzaktan kumandasını aldığında ve açtığında hiçbir şey olmadı. Kumandayı yanlış yere koyduğu veya yanlış bir şey yaptığı için karısına bağırdı; bu tipiktir. Açma tuşuna tekrar bastı ve yine bir şey olmadı. Pilleri değiştirdi, bu kez ekipmanın bir parçası açıldı, ama diğer parçalar çalışmadı. Biraz daha uğraştı ve yaklaşık yarım saat kadar karıştırdıktan sonra, aniden iyi çalışmaya başladı. Ofisine gitti, elini aşağıya uzattı, kumandayı aldı ve tam olarak aynı şey gerçekleşti. Gittiği iki hafta içinde o kadar değişti ki, elektrikli cihazlarla daha önce yaratmış olduğu ilişki artık işe yaramıyordu. Bu çok yaygındır, birçok insan bunu deneyimleyecek. Bu, ondan çok daha fazladır; bunu kendi yaşamınızda doğrulamanız için size sadece küçük kısımlar veriyoruz.

Bedeninizdeki Suyun Azalması

Hepinizin sorgulayacağı ve bilmek isteyeceği kısımlardan biri, fiziksel bedeninizdeki su miktarının azalmasıdır. Burada sizi uyarıyoruz, çünkü size daha az su içmenizi söylüyormuşuz gibi görünebilir, ama bedeninizdeki su miktarını kontrol etmeye çalıştığınız anda, yönetimi o ele geçirir ve sizi kontrol eder. Hatta kurumamanızdan emin olmak için sizi suyla doldurup taşırır; bedenin su miktarını kendisinin azaltması gereklidir. Bu yapmaya çalışmanızı önerdiğimiz bir şey değil, çünkü kendi kendine gerçekleşecek. Size söyleyeceğimiz şey, tam şu anda hepinizin bedeninizde dolaşan çevresel enerjiye sahip olduğunuzdur. Bunlar mikrodalgalar, radyo dalgalarıdır ve herhangi bir problem olmadan bedeninizde dolaşan görünmez ışık spektrumudur. Hatta Koruyucunun belinde, onu işitebilmeniz için sesini odanın arkasına aktaran bir radyo verici vardır. Bu enerjileri bu noktaya kadar hissetmediniz. Ancak, bedeninizdeki su miktarını azalttığınızda, bedeninizde bazen oraya nasıl geldiğini bilmediğiniz bir enerji birikimi olduğunu fark etmeye başlayacaksınız. Siz kristalin olmaya başlarken, radyo frekansları alıp göndermeye başlayacaksınız. Aslında tam şimdi bu yeteneğe sahipsiniz, çünkü birçoğunuzun epifiz bezi önceden kristalleşti ve alıp göndermesi için eğitilebilir. Bu, bizim derin temas adını verdiğimiz kısımdır. Çoğu kez yapılmakta olan derin temas, tam şimdi birçok insanın epifiz bezi vasıtasıyladır. Bu başka şekillerde gerçekleşmeye başlıyor ve bu gerçekleştiği zaman insanlar farkında olacağınız tüm bu çevresel enerjiyi dengelemek için yeni bir alan geliştirecekler. Bu enerji tam şimdi bedenlerinizden akıyor, ama onun farkında değilsiniz. Bu gerçekleşirken, bunun kolayca farkında olmaya başlayabilirsiniz. Olabilecek olan şey gribe çok benzer, ama gribin tüm semptomları olmadan. Koruyucu yine hoplayıp zıplıyor, çünkü bu geçen akşam onun başına geldi. Burada neler olduğunu anlamaya başlıyor ve söyleyecek çok şeyi var, ama yine onu sakinleştireceğiz, çünkü bunu bitirmek bizim için önemli. Size söylediğimiz şey, şeyleri farklı hissedeceksiniz. Elektrik yükünüz – ruhunuzun çoğunluğunu taşıyan, bu noktaya kadar taşımakta olduğunuz Yuvadan gelen enerji sudur ve o değişiyor. Siz ilerlerken, onun doğası elektriksel olacak, çünkü ona ne ad verirseniz verin Yuvanın enerjisi size birçok farklı şekilde gelebilir.

Yeni Beden Elektriği

Zorluk geliyor, çünkü insanlar suyla başa çıkarken kendilerini nasıl topraklayacaklarını biliyorlar; enerjilerini nasıl topraklayacaklarını biliyorlar. Ne zaman çok fazla enerjileri olduğunu veya ne zaman çok fazla duygusal enerji aldıklarını biliyorlar. Ama bunun özellikle dinleyicilerin önünde duranlar, konuşmalar yapanlar ve insanlarla çalışanlar için gerçekleşeceğini söylüyoruz. Diyelim ki problem olmadan her hafta kalabalık bir insan grubuna konuşarak insanlarla çalışıyorsunuz. Biraz sınır koymayı ve arada mesafe bırakmayı öğrendiniz, tüm bu inanılmaz enerjinin sahnede size gelmesinden kaçınmak için gerekirse duvarla konuşursunuz. Şimdi bu enerjiyi hissedeceksiniz, çünkü daha önce çalıştığınız o sınırlar artık yerinde değil. Birçoğunuz daha önce hiç hissetmediğiniz şeyleri hissetmeye başlayacaksınız; bunlar bu enerjiyle çalışmaya başlamak için tetikleyicilerdir. Sizler daha fazla kristalin oldukça ışık, suyun taşıyabildiği titreşimlerin yanı sıra bedenlerinize farklı şekillerde girecek.
Işık Topraklaması

Şimdi, ışığa boğulacaksınız. Bundan sadece kısa bilgi olarak daha önce söz ettik, ama şimdi bunu anlatmanın zamanı. Işık topraklaması öğreneceğiniz anahtarlardan biri olacak. Bunu sadece fiziksel varlığınızla nasıl yapacağınızı öğrenmeyeceksiniz, aynı zamanda elektrikli cihazlarla nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz. Elektroniklerinizi armonize etmek ve fiziksel varlığınızı elektronikler ile armonize etmek için bunu kullandığınız her şeyle nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz. Koruyucu o günü tamamlamadan önce dört set pil değiştirmek zorunda kaldı. Birilerinin eve girip tüm pilleri bitirdiğini düşündü, ama bu aslında kendisiydi. Sonra odasına gitti ve en sevdiği bilgisayarı açtı, her zaman kullandığı bilgisayarı ve bilgisayar açılmadı. Bunu üç dört kez tekrar denedi ve sonunda biraz çalıştı, sonra sonunda beşinci ve altıncı defasında zarar görmeden tamamen geri geldi. Bunun nedeni bilgisayarın onun yeni titreşimine ayarlanmak zorunda olmasıydı. Siz zaten armoniklerle çalışıyorsunuz ve kutsal armoni öğrenmesi çok güzel olan bir şeydir. Bu sizin dünyadaki yerinizdir, uyum sağladığınız yerdir, ama uyum sağladığınız yerin enerjinizi artık taşımadığını anlamalısınız. İnanılmaz hızda tekamül ediyorsunuz ve insanlığın bakış açısından bu bir göz kırpmasında gerçekleşiyor. Siz yolu gösterenlersiniz ve yolu bir sonraki enerji seviyesine götürmeye cesaret edenlersiniz.

Paylaşacağımız son bir bölüm var. Çünkü bu da fiziksel bedenin yeniden demirlenmesini tetikliyor, beden her zaman kendisini demirlemek zorundadır veya siz buna Yerküreye topraklanma diyorsunuz. Kendi fiziksel bedeninizdeki elektriksel bağlantının kendisi, onun bedeninizde işlemesi için gidecek bir yere sahip olmalıdır. Buna topraklama diyorsunuz. Buna ayrıca elektrik devrelerinde topraklanma denir, çünkü bu akımın toprağa veya son dinlenme yerine geri dönmesidir. Gerçekleşmekte olan şey, bağlantınızın değişmesidir; insan titreşim kalıpları her gün değişiyor. Aura fotoğraflarınız büyük oranda değişecek ve enerji alanınızın bölümlerini ölçen bu şeylerin hepsiyle bağlantınızın çoğu büyük oranda değişecek. Birçoğunuz, duyguları hissettiğiniz veya hissetmenizi gerektiğini düşündüğünüz zamanlarda hissetmediğiniz zamanlar deneyimleyeceksiniz.

Cinsel Enerji Dalgası

Ruhun fiziksel bedende son demirlenmesi, bizim cinsel enerji dediğimiz şeydir. Yıllar önce size bu gezegende yeni bir cinsel enerji dalgası olacağını söyledik, 1960’lı yıllar ile karşılaştırılabilecek bir enerji dalgası. O zamanlar çok hızlı gelen ve her şeyi aktive eden dev bir dalga vardı; bu aktivasyon onun yeniden canlanmasıdır. Şimdi, sizler bu yeni seviyeye girerken, kendi enerji kalıplarınızı bırakacaksınız. Enerjinizi fiziksel bir varlığın içinde taşımaya çalışmak yerine, normal haline geri dönmesine izin vermeye başlayacaksınız. Tüm bu şeyleri yapmayı öğrenirken, hayatta olmada yeni bir sevinç bulacaksınız ve bu cinsel enerjidir. Gülümsemenizde yeni bir ışık göreceksiniz ve bundan korkmamanızı istiyoruz. Onu kucaklayın. Bu, bu gezegende inanılmaz hızda tekamül eden insanlığın parçasıdır. Sözünü ettiğimiz şey sadece seks değildir ve elbette yalnızca seks eylemi değildir, çünkü bu sadece bu enerjinin küçük bir kullanımıdır. Her gülümsediğinizde, bu ışığı Yuvadan taşıyabilirsiniz. Siz bu gezegende yürürken fiziksel bedeninizin daha fazla ışık taşıyabilmesi için hatlarınız yeniden döşeniyor. Bu sizin icadınızdır; önceden mukadder kılınmamıştır. Dünya gezegeninin varış yeri ortaya çıkmak üzere ve siz hepiniz kutlayarak, yaşamlarınızın keyfini çıkarak bundan geçiyorsunuz.

Çok hızlı bir şekilde yeni insanlar haline geliyorsunuz. Burada sizi izlemekten çok gururluyuz, çünkü tüm yaşamınız boyunca bunun için çalıştınız. Birçoğunuz aslında yolunuzu bu özel yaşama itelediniz, tam şimdi burada olabilmeniz için sizi anlamayan anne babalara sahipsiniz ya da her türlü zorluklardan geçiyorsunuz. Bunu yaptık! Espavo. Siz bunu yaptınız! Bu sonraki adımların keyfini çıkarın. Eğer korkarsanız, uzanın ve birbirinizin elini tutun ve sonraki adım için birbirinize yardım edin. Bu gezegen Dünya’da cennete dönüşüyor.

Sizlerden üç basit, bildik hatırlatıcı ile ayrılıyoruz. Birbirinize en büyük saygıyla davranın, çünkü bu gezegende birçok tanrı var. Sahip olduğunuz her fırsatta birbirinizi destekleyin ve birbiriniz için yolu temizleyin. Bunun güzel bir oyun olduğunu bilin ve birlikte iyi oynayın.

Espavo

The group

http://www.lightworker.com/beacons/2011/2011_01-NewBodyElectrics.php

(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder