1 Haziran 2011 Çarşamba

Başmelek Metatron Mesajı - Tutulma Üçlüsü

James Tyberonn kanalıyla

Sevgili Üstatlar, sizleri Koşulsuz Sevginin OMM Dalgasında sarmalıyoruz.

Ve aslında bu sevgi her birinizin 2011’in kalan aylarında ve 2012’de taşımayı arzu ettiğiniz rahatlatıcı, merkezleyici esenliktir.

Sevgili İnsanlar Haziran 2011’de Dünya ve insanlık için önemli geçiş tamamlamaları ve değişim sunacak olan 30 günlük bir periyot başlayacak. Bu periyot gerçekte aylar önce başlayan devinimlerin çoğunu tamamlıyor. Yeni Dünya ile rezonansta olmayan “eski – enerji” senaryolarının, durumlarının ve ilişkilerinin salıverilmesi, makro ve mikro, küresel ve bireysel olarak gerçekleşecek.

Kuzey Afrika ve Orta Doğu hükümetlerindeki grup hareketlerinin bu ‘değişim rüzgarının’ parçası olduğunu söylüyoruz. Sizin kendi enerjilerinizle uyuşmayan enerjileri taşıyanlarla, yargılama olmadan, bazıları geçici olarak, bazıları daimi olarak bağlarınızı koparacaksınız. Bu uygundur. Bu çoğu zaman sevgiyle salıverilmiş, en yüksek hayır için büyüme ve değişim katalizörü olan ayrılık sürecidir. Bu, 21 Haziran’ın Gündönümü enerjileri ile güçlendirilecek.

Tutulmalar içinize dönme, iyileşme, salıverme ve yeniden yapılandırma zamanıdır. Benliğe odakla ince ayar yapmak için eyleme geçin. Böylece bu fırsatın her anı hızlanmanızı sağlayan bir olanaktır. Bu önce Benlik ile gerçekleşir ve bu ‘Değişim Rüzgarının’ önemli akışını en iyi şekilde kullanma yeteneğinizi kolaylaştıran statiğin uzaklaştırılması ile gerçekleşir. Bu devinimde eşsiz zorluklarınızla yüzleşerek, en sonunda kazanır ve büyürsünüz. Ama bunu sevgiyle yapın. Sevgi her zaman anahtardır. Ama sevgi kuvvet gerektirir ve kusursuzluk kendi benliğinize hakiki olmak ile tanımlanır. Zaman şimdidir! Günü yakalayın!

Her An Önemlidir

Üstatlar, her birinizin bu hızlanmış enerjilerde yaşamakta olduğunuz her anın Kozmos, Yeni Dünya ve sizin için gerçekten ne kadar önemli olduğunu anlamanız ve tam olarak kavramanız çok önemlidir. Aslında, bu gezegende yeni bir enerji var ve bu enerji farkındalığınızı ve ışık miktarınızı daha fazla aktive etmeye çalışıyor. Ve Sevgililer, daha fazla ışık taşıma yeteneğiniz, sevgiyi ifade etme yeteneğinizi süsleyip donatıyor. Bu Sevgi sadece kabullenme ile değil, İlahi Benliği gerçekten sevmek ile başlar. Gerçekte ne kadar güzel olduğunuzu anlamaya başlıyorsunuz ve Sevgili İnsanlar bunu anlamak bu Yükselme zamanlarında çok önemlidir.

Hepinizin içinde Tanrı’nın gücü var ve sizi bu farkındalığa, bu yenilenmiş kendini kabullenmeye, kusursuz SEVGİ’nin sizi yıkamasına izin vermeye davet ediyoruz. Bu sizin ayarlanmış doğuştan hakkınızdır ve güzeldir. Meditasyonlarınızda Kusursuz Sevginin bu vecdini yeniden keşfediyorsunuz, çünkü geçişle ilgili bir genişleme bu yeni enerjide gerçekleşiyor. Yaşamlarınızın yalnızca Dünya için değil, büyük Kozmos için de ne kadar önemli olduğunu daha berrak bir şekilde görmeye açılıyorsunuz. Oh evet, bu çok doğru!

Bu derin meditatif genişlemenin titreşimlerinin, içinde yaşadığınız fiziksel alemlere taştığını görüyorsunuz… ve bunu siz gerçekleştirdiniz. Boyutlar arasındaki perde inceldi ve perdenin ‘diğer tarafında’ olan parçanız kalbinize dokunmak için nazikçe uzanıyor. Ve yüksek boyutta olan parçanız kuantum olan sizdir, bu çok derin yaşam deneyiminin rüyasını gören gerçek ‘siz’dir. O yüksek benlik, Melek Alemindeki bizlerin sizi sevdiğimiz gibi, ne kadar çok sevildiğinizi, gerçekte ne kadar önemli ve görkemli olduğunuzu bilmenizi istiyor. İnsanlar, bunun derinliğini kavrayabilir misiniz?

Siz Yol Üzerindesiniz

Sıklıkla kendinizden şüphe duyuyorsunuz. Çoğunlukla yaşamlarınızın hiçbir yere gitmediğini hissettiniz. Oh Sevgililer, nasıl bir fark yaratmış olduğunuzun ve yaratmaya devam ettiğinizin gerçeğini bilip kabul etseydiniz. Yükselişin asla gerçekleşmeyeceğini, insanlığın yüksek bilince bu kutsal mezuniyetinin tamamlanmayacağını söyleyen şüpheciler, muhalifler her zaman oldu. Ama siz bu başarıyı meydana getirdiniz, Yükseliş şimdi kesindir. O tezahür ediyor! Aslında yirmi yıldır tezahür etti ve çoğunuz onu gerçekliğe getirmek için kendinize inanmadınız. Birçoğunuz son 25 yıldır perdenin her iki tarafında yapmış olduğunuz çalışmanın, doğduğunuz dünyayı tamamen farklı bir frekansa ve paradigmaya değiştirdiğini hala kavramıyorsunuz.

Bundan siz sorumlusunuz ve insanlık yapmış olduğunuz şeyi henüz idrak etmiyor veya bu başarının onurunu sahiplenmiyor. Üstatlar, yapmış olduğunuz şey, başka boyuttan gönderilen bu sözcükleri şu anda okuyor olmanızın en temel nedenidir.

Ve bu nedenle gelen yıldan konuşurken sizi onurlandırmama izin verin, çünkü sizler kavradığınızdan çok daha kuvvetli büyüdünüz. Kuantum bir sıçrama yaptınız… ve 2011’in takvim günlerine bakılmaksızın, önünüzde bulunan yıl aslında bir sıçrama yılıdır!

2011’in Ekinoksları ve Gündönümleri

2011’in Ekinoksları ve Gündönümleri olağanüstü güçlü ve çok amaçlıdır. Bunlar gerçekte Yükseliş katalizörleri ve tetikleyicileridir. Bu güçlü günler grup duaları ve meditasyonları için kullanılmalıdır ve aslında derin kendini gözden geçirme için kullanılmalıdır. Son iki yıldaki kalan ekinoks ve gündönümleri karmaşıktır ve hem insanlığın hem de gezegenin Yükselişi için çoklu hologramik eklemeler ile alevlenmektedir. Bu astrolojik olayların, son birkaç binyıldaki ekinoks ve gündönümlerinden sonsuz kat daha güçlü olduğunu temin ederiz. Bunları ayırt etmeniz ve önerildiği şekilde kullanmanız için her birinizi teşvik ediyoruz. Bu günlerde toplanın, Grup Bilincinin gücü üssel olarak açılıp gelişir.

2011’in Güçlü Tutulmaları

İlave olarak, 2011’de karmaşık kodlu tutulmaların olağanüstü derecede nadir kümelenmesi olacak. 2011’de toplam 6 tutulma olacak ve bunların üç tanesi 30 Mayıs – 1 Temmuz arasındaki 30 günlük aşamada gerçekleşecek. Bu periyot Haziran Gündönümü ile noktalanacak.

Yılın Ortasında “Tutulma Üçlüsü”

Yılın ortasında güçlü “Tutulma Üçlüsü” şu tarihlerde gerçekleşiyor:

(1) 1 Haziran (2) 15 Haziran (3) 1 Temmuz

Üç tutulma 15 gün arayla gerçekleşiyor. Dolunay tutulmasının araya sıkışmasıyla iki kısmi güneş tutulması. Güçlü bir yolculuğa hazır olun. Bunların hepsi 21 Haziran’daki çok güçlü Gündönümü ile noktalanacak. Üçlünün iki adet ‘dış tutulması’ kısmi güneş tutulması iken, bu enerjilerin tam tutulma olmadıkları gerçeğiyle azalacaklarını düşünmeyin, 3’ünün enerjisi olağanüstü güçlü olacak ve tüm gezegen tarafından hissedilecek. Enerji dünyayı çevreleyecek ve her birinizi etkileyecek.

1 Haziran güneş tutulması başlangıçtır ve aslında bu olayların her birinin enerjisi, tutulmanın 3 gün öncesine ve 3 gün sonrasında enerjisel olarak genişleyen bir kesişme alanına sahiptir.

Enerjiler:

Üçlünün enerji kalıbı salıverme, iyileşme ve yeniden yapılanma etrafındadır.

1 Haziran: Salıverme ve temizleme, eski enerji kalıplarının bırakılması. Kökleşmiş, hatta gizli olabilen kalıplar.

15 Haziran: Zorlukla Yüzleşmenin kabullenmesiyle iyileşme ve KENDİNİZE gerçek olma.

1 Temmuz: ‘Yeni Sizin’ Kuvveti ve Tamamlanması. Sadece yaratmayı dilediğiniz nitelikleri ve olayları gözünde canlandırma değil, ayrıca onları tezahür ettirmek için gerekli eylemleri yapma, ileri adım atma.

Yılın ortasındaki yaz gündönümü (ekvatorun altında kış gündönümü) bunların hepsinin enerji akımını yükseltmektir. Ve 2011’de mega güçlü 11-11-11 için başlangıç açılışına yol açan eşsiz enerji eklenir.

11-11-11’a Kapı

Aslında gündönümünün takviyesi, 21 Haziran olayından 14 gün önce ve 14 gün sonraya genişliyor. Bu, 2011’in en yüce enerjilerinden biridir ve 11-11-11’in Kristalin hızlanmasına bir kapıdır.

Dünya planında olan hepiniz şimdi inanılmaz kristalin enerjinin daldırma alanındasınız. Sonuç, kendi aura alanlarınızın ve Mer-Ka-Na Işık Bedenlerinizin indükleme vasıtasıyla hareket halindeki çok büyük enerji haline gelmesidir.

Fiziksel bedeniniz için vitaminler aldığınızı imgeleyin, bunlar sıhhat, esenlik ve daha iyi sağlık üretmek için beden tarafından emilebilmelidir. Ve Kristalin Geçiş ile de aynı şeydir, onun frekansları ve enerjileri aslında ışık beden için ışık genişlemesinin vitaminleridir.

Kristalin rezonans şimdi onların saf simetrilerini enerji alanlarınıza emmenizi, onları aktarmanızı, dönüştürmenizi ve kendi çalışmanıza, arzularınıza, gerçekleştirmelerinize yükseltmeyi sağlayan şekillerde sizleri çevreliyor.

Üçlü Tarih Portalı

Kasım 2011’in Üçlü Tarih Portalı belki yılın en güçlü tek günü olacak. İnsanlık kitleleri insan ızgarasını oluşturacak ve 144 Kristal Izgarayı aktive etmenin son aşamalarında biriken Kozmik Enerjiye bağlanacak. 11-11-11’de Atlantis Master Kristalleri, Kristal Vortekste Çokboyutlu İletişim Kristalinin başlangıç uyanışıyla daha çok aktive olacak.

Bu uyanış gezegen etrafında 12 Altın Güneş Diskini sıralı olarak yeniden kodlayacak.

Bu diskler on iki sarmal spirale aktive ediliyor. Bunlar sıfır alanının, saf sevginin, koşulsuz sevginin, sadece 5 nci boyut ve yukarısında var olabilen bir ışık kodunun ilahi enerjisini yayıyorlar. 11-11-11’de Kristal Vorteksin Güneş Diski Arkansas’ta Pinnacle Dağı bölgesinin altında aktive edilecek ve bu Arkansas Vorteksinin enerjisini tamamlayacak ve sonra tüm gezegende yeni DNA kodlarının ağını kuracak.

Altın Güneş Diskleri DNA’dır, gezegenin Kristalin Geçişinde birleşik kristalin alanın mavikopyasıdır. Aslında bunlar 144 Kristal Izgara içinde ve 144 Kristal Izgara tarafından yeniden programlanıyorlar.

Altın Güneş Diski, 144 Izgarada kristalin veçhe için DNA’nın prototipi olarak hizmet edecek olan spirallenen enerjide, 12 – iplikli sarmal yayacak. Aslında, bunlar Dünya’nın kendisini yenileme ve yeniden oluşturma yeteneğine karşılık gelir. Bunlar enerjisel spirallerdir. Gerçekte diskten çok spiraldirler, ama bakıldığında diske benzerler.

Yükselişiniz kendisini tamamlarken, kendinizin çokboyutlu veçhelerine daha fazla erişime sahip olacaksınız. Gerçekte, bazılarınız için çokboyutluluk açısından Yükseliş zaten gerçekleşti. Anlıyor musunuz?

Şimdi Dünya ve İnsanlık Kristalin Geçişe gereksinim duyacak, onu SİZ ortaya çıkaracaksınız. Bu birçok rollerde yardımcı olacak, belki hayal edebileceğinizin ötesinde.

İnsan bedeninin güneş ışığını alma şeklini değiştirecek. Fiziksel bedenin yarı şeffaf ışıltılı dönüşümüne yardımcı olacak. İnsan fiziksel bedeninin beslenme gereksinimlerini değiştirecek. Dünyanın manyetosferini yön değiştiren meteorlardan ve kuyruklu yıldızlardan koruyacak, Dünyanın atmosferine giren gamma ışınlarının etkilerini azaltacak. Bu doğal ve bilimsel bir çaba ile ortaya çıkacak. Bu, tamamlanmış 144 – kristal ızgaranın doğal ürünüdür.

2011 Tutulmaları

Tek bir yıl içinde güneş ve ay tutulmalarının bu 4:2 kombinasyonu oldukça nadirdir, sadece her nesilde bir gerçekleşir. Görüyorsunuz ortaya konan ilahi bir plan var. Tutulmaların enerjilendirici değişim fırsatları olduğunu söylüyoruz. Üstatlar, 2011’in tutulmaları bireysel ve kollektif yaşam akışınızda ayırt edeceğiniz gerekli değişimleri yapmak için bir olanaktır. Bu tutulmalar, onları ekinoks ve gündönümlerinde mevcut olan tefekkür ve gözden geçirme vasıtasıyla sinerjilendirerek en iyi hazmedilebilir.

Mükemmel Düzen

Bazılarınız “Her şey olması gerektiği şekilde oluyor, her şey mükemmel düzende” diyorsunuz ve bunu hissediyorsunuz. Ama Üstatlar, bu kavram çelişkili olan bir şeydir, çünkü bir kart yüzü gibi, ona her iki şekilde de baktığınızda tepetakla olmuştur. Anlıyor musunuz?

Yüksek perspektiften her şey mükemmel düzendedir, ama dualitedeki insanlığın perspektifinden, öyle değildir! Öyle olsaydı, derslere ihtiyaç olmazdı, reenkarnasyon dediğiniz şeye ihtiyaç olmazdı.

İnsan etrafına bakmalı ve Dünya gezegenindeki insanlığın zor durumunun mükemmel olmaktan uzak olduğunu bilmelidir. Aslında siz onun öyle olmasını sağlayana kadar, olması gibi OLMAYACAKTIR!

Bu mikroda ve makroda uygulanır. Üstesinden gelinecek, gözden geçirilecek çok şey var. Hepsi zamanla ve Üstatlar bu gerçekleşecek.

Kapatış

Sevgililer, bitirirken, Ben ve Melek Aleminin sizi kavrayabileceğinizin ötesinde destekleme özel rolünde olduğumuzu açık bir şekilde ifade etmeme izin verin. Çünkü sizler de yaratımdaki Tanrılarsınız, Tüm Var Olan’ın mor alevleri olan İlahinin kıvılcımlarısınız.

Her birinizi, hepinizi seviyoruz ve perdelerin ötesinde siz bizim parçamızsınız.

Size büyük saygı ve takdirin ışık vorteksini döndürüyoruz, bu enerjiyi bu sözleri okuyan her birinize ‘ŞİMDİ’ anında gönderiyoruz, bunu hissedebiliyor musunuz, kalbinizi açın ve sevgiyle size gönderdiğimizi alın.

Dünya Kristalin Yükselişin son iki yılına girerken, sizi yürekten onurlandırıyoruz. Ve Dünyanın Yükselişinin iki – üç yüzyıl içinde fiziksel insanlığın Yükselişinin kritik kitle hareketini meydana getireceğini söylüyoruz. Her şey özgür iradede, hepsi seçimler. Ve bu zamanda, küresel savaş, kitlesel açlık olmayacak.

Görüyorsunuz 21 Aralık 2012’de Dünya Yükseliyor ve İnsanlık için Yükseliş elde edilebilirdir. Ama etrafınızda gördüğünüz 3B Dünyanın anında aynı şeyi yapmasını beklemeyin. Bu, üç yüzyılda gerçekleşecek, ama bu insanlığın geçişini sağlayacak olan Yükseliş dediğiniz gezegensel Kristalin Dönüşümün genişlemiş enerjisidir.

Bundan sonraki iki yılda, güç sevgisinin yerine sevginin gücü yerleşmeye başlayacak. Bundan şüpheniz olmasın, çünkü bu zaten eylem halinde. Bu dönüşüm her birinizin içinde birer birer gerçekleşiyor.

Bu yaratmakta olduğunuz Yükselişin geleceğidir… ve bu üç yüzyıldan az periyodun bir göz kırpışı olduğunu söylüyoruz. Sizi selamlıyoruz. Sizler uygun yoldasınız!

Önünüzde inanılmaz bir uyanış ve tamamlanma uzanıyor. 2011 Üçlü grubun orta noktasıdır ve sınırsız gücü olan ayarlamanın, büyütmenin ve aslında kutlamanın zamanıdır. Her biriniz bir fark yarattınız ve bu gezegenden buraya geldiğinizden çok daha büyük bir ışıkla ayrılacaksınız. Ve bunu kendi yolunuzla yaptınız. Sevgide. Sevinç hissetmeye davet ediyorum, çünkü siz bunu hak ettiniz!

Ben Metatron’um ve sizinler bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler Sevgililersiniz!

Ve öyledir…

(Çeviri: Saffet Güler)

Bu mesajın telif hakkı www.Earth-Keeper.com’a aittir. Bilgi değiştirilmediği ve yazarın ismi ve website eklendiği sürece, websitelerine gönderilebilir. Earth – Keeper’in yazılı izni olmadan gazetelerde, dergilerde yayınlanamaz veya basılamaz. İzinler şu adresten istenebilir: Tyberonn@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder