4 Ocak 2012 Çarşamba

Pleiades Mesajları 28/12/11



Bizler, içinde bulunduğumuz zamanı burada yaşamak için uzun yollar kat etmiş ruhlarız. Bizler, büyük bir görevi yerine getirmek için buradayız. Bu görev, sadece bu evren değil, başka evrenlerden de buraya yolculuk yapmış olan bir çok ruh için çok önemli görülmektedir.

Bugün, dünyanızda enkarne olmuş olan milyarlarca ruh bulunmaktadır ve milyonlarcası da dünyanın çevresinde, gemilerindedir. Burada olacak olanlar, tüm evrenimizi etkileyeceğinden dünyanın yükselişi çok önemli bir proje olarak algılanmaktadır.

Bu varlıkların birçoğu inanılmaz uzaklardan gelmiş, hatta bazıları gelecekten buraya gelmiş varlıklardır. Zamanda yolculuk yapıp buraya geldiler, amaçları insanlığa ve hepimizin paylaştığı bu göreve destek vermekti. Bu bilgi, size bu projenin ne kadar önemli olduğu ile ilgili bir fikir vermiştir herhalde.

Kendinize bu çabalara nasıl destek verebileceğinizi sorun. Bu konuları kulaktan kulağa yaymak bile ortak amacımıza hizmet edecek çok önemli bir destek olacaktır. Dünyanızda yeterince insan bizim amacımız ve diğer tüm varlıkların amacı ile ilgili bilgi sahibi olmadıkça olayların gecikmesi kaçınılmaz.

Zaman azaldıkça sizinle kuracağımız ilk teması bir an önce kurmamız gerekiyor. Bir an önce başlatmak istediğimiz birçok olay için insanlığın ve dünyanın yükselişi muhteşem bir adım olacak.

Gerçeklerin açığa çıkması ve karanlık güçlerin kuklalarından başka bir şey olmayan hükümetlerinizin bir an önce yenilenmesi en öncelikli şeyler ve bir an önce tamamlanmaları da hepimizin hayrına olacak.

Neyse ki bizim varlığımızla ilgili haberler dünyanızda hızla yayılıyor. Bu haberlerin daha da yayıldığını görmeyi çok istiyoruz ve sizlerin çabaları çok önemli çünkü hala medyanızın çok büyük bir kısmı da karanlık güçlerin kontrolü altında.

Bunun birkaç istisnası olan bazı medya kuruluşları ile bizim ilk temas aktivitemiz için bir çeşit ayarlama olacak anlaşmalar yapıldı. Bu gün yaklaştıkça hazırlık yapmaya başlamanız için size talimatlarımız oldu.

Birkaç gün belki de birkaç hafta dükkanlar, marketler kapalı olabilir, dolayısı ile evinizde ihtiyacınız olabilecek temel malzemeleri almak isteyebilirsiniz. İnsanların bizim varlığımızı kabul edip normal hayatlarına, işlerine geri dönecekleri süreyi tahmin etmek bizim açımızdan gerçekten çok zor.

Zaten zaman içinde bütün bu mağazalar, marketler tarih olacak çünkü biz sizin yanınıza geldiğimizde ihtiyacınız olan yiyecekleri ve enerjiyi elde edebileceğiniz çok ileri teknolojileri sizinle paylaşıyor olacağız.

Bunlar bizim size dostça sunacağımız hediyeler. Ne de olsa sizler bizim kardeşlerimizsiniz ve bizim gibi şanslıların hayatını kolaylaştıran, eğlenceli hale getiren bu armağanların tadını çıkarmanızı istiyoruz.

Kapalı kapılar ardında birçok şey oluyor ve tekrar edelim, medyanızda bunlarla ilgili haberleri bulmanız çok zor. Yine de dünyada tüm finansal ve siyasi hayatın değiştiğine dair birkaç ipucu bulabilirsiniz. Euro’nun düşüşü, Kuzey Kore’de yönetimin değişmesi bunun güzel örnekleri.

Gökyüzünde bizim gemilerimizi görüp fotoğraflayan, video çekenlerin sayısında büyük artış var ve gün geçtikçe artmaya da devam edecek. Hem de en şüpheci olanlarınızın bile reddedemeyeceği kadar çok olmaya devam edecek.

Bu da planın bir parçası ve bu konudaki çabalarımız sürecek. Ayrıca internette ücretsiz ulaşabileceğiniz uzay odaklı programlarda da gemilerimizle ilgili kanıtlar bulabilirsiniz.

Sizinle açık temasa geçene kadar bu mesajlarımız devam edecek, hatta sonrasında da. Karanlık güçlerin engellemelerine fırsat vermemek için temas kuracağımız zaman ile ilgili size ön bir duyuru yapamayacağız çünkü bunu daha önce yaptılar.

Bu yüzden temas zamanı bize kanallık yapanlar dahil bu mesajları sürekli okuyanlara sürpriz olacak. Bu ışıkla, temas kuracağımız zamanın çok uzak olduğunu düşünmeyin.

Karanlık güçlerle süren savaşımız nedeniyle ön bir duyuru yapamayacağız. Duyuruların yapılacağı zamanı artık çok ciddi tahmin edebiliyoruz ve hiç de uzak değil.

O zamana kadar gökyüzüne bakmaya ve bizimle ilgili bilgiyi yaymaya devam edin. Ayrıca her günü geçmişinizle ilgili halledemediğiniz konuları halletmek için kullanın çünkü yükselişte dışarıdaki olaylar kadar içinizdeki konular da çok önemli olacak.

Daha önce söylediğimiz gibi, yukarıda ne varsa aşağıda da o var. Bu cümlenin şu anda sizler için büyük anlamı var ve gelecekte daha da anlamlı hale gelecek.

Bilmenizi istiyoruz ki tüm planlarımız verimli bir şekilde sürüyor ve karanlık güçler her geçen gün güç kaybediyorlar. Son kalan askerlerinin de ortadan kaldırıldığı ile ilgili haberi size vermemiz artık çok yakın.

Bu, insanlık için çok tarihi bir gün olacak ve gelecek günlerde yazılacak yeni tarih kitaplarınızda belirtilen birçok önemli günden biri olacak. İnancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin. Son gerçekten göründü ve yeni, muhteşem başlangıcınız gerçekten çok çok yakın.

Biz, sizin yıldızlardan gelen aileniziz.

Ascensionearth2012.blogspot.com
Çeviren: Ebru Altan

1 yorum: