12 Mart 2012 Pazartesi

21 Mart 2012 – Yeni Dünya’nın Oluşumu

21 Aralık 2012’de Yeni Dünyanın Işığı’nın Doğumuna Hazırlanmak

40 yıldır kadim nümeroloji bilimi ile uğraşan bir gezegensel nümeroloji uzmanıyım. 2012, gezegenimizin tarihindeki en önemli yıllardan biri. 21 Mart 2012 ise benim şimdiye kadar analizini yaptığım gelmiş geçmiş en etkili gün.

21 Mart ile ilgili yaptığım analizler şu şekilde yorumlanabilir: Bu önemli doğum gününün kaderi IŞIK. Bu günün bir diğer bilimsel yorumu evrensel mesih bilincinin tüm dünyada ortaya çıkışı. Bu oluşum gününün bir diğer önemli tarafı da, “Dünyanın Işığı’nı” sembolize eden 21 Aralık 2012’deki doğumdan önceki 4. tepe noktası olması. 21 Aralık’ta dünyanın ışığının en güçlü enerjisini ortaya çıkarmak için 21 Mart gününün güçlü ışığını büyütmek ve yansıtmak için fırsatımız olacak.

Maya Takvimi’ne göre, 21 Aralık yeni bir 26.000 yıllık döngünün başlangıcı. Benim yaptığım bilimsel analize göre 21 Aralık tarihi, insanlığın geleceği için birçok anlamda çok olumlu olabilecek bir potansiyele sahip. Bu da akla, bu kadar tarihi öneme sahip bir güne nasıl hazırlanacağımızı getiriyor. Burada geçerli olan enerji yasası, çoğunlukla “yukarıda ne varsa, aşağıda da o var” prensibi. 9 ayın insanlar için ana rahmine düşme ile doğum arasındaki zaman olduğunu hepimiz biliyoruz. Kadim halklar 21 Aralık gibi önemli bir gezegensel doğumun da aynı prensip uyarınca hareket ettiğine inanıyorlardı. 21 Mart’dan itibaren tam 9 ay.

Sonuçta; 21 Mart’da, dünyayı, kelimenin tam anlamı ile değiştirme fırsatı için 24 saatlik bir pencere açılıyor. 21 Aralık (yeni bir 26.000 yıllık zaman döngüsünün başlangıcı olarak) tarihinin, dünyanın tüm boyutlarında olumlu sonuç vermesini sağlamak için, 21 Mart’ı dualarımız ve düşüncelerimizi yansıtmak suretiyle kullanacağız. Ben de sizi bizlerle birlikte 21 Mart’da dua etmeye çağırıyorum. Bunu, istediğiniz herhangi bir duayı ya da Dünyanın Işıklı halini imgeleyerek yapabilirsiniz.

Her birimiz, bu gezegensel dönüşüm yolunda Yüce Yaratıcı’nın yardımcılarıyız. Bizler, düşüncelerimiz, sözlerimiz ve eylemlerimiz ile yaratıyoruz. Her bir insan dünyayı değiştirmeye yardımcı olacak kapasiteye sahip. Tek yapmamız gereken arzu ettiğimiz dünyayı ortaya çıkarmak için niyet etmemiz. Her birimiz, doğru bir şekilde niyet ederek ve davranarak, düşüncelerimizin içeriği ve kalitesi konusunda, aynı zamanda da bize emanet edilen dünyaya hak ettiği özenin gösterilmesi için sorumluluğumuzu alabiliriz. Eğer her birimiz hayırsever bir ruhla, bizden daha az şanslı olan insanlar için bir şeyler yapmayı seçersek, kollektif olarak dünyadaki acıların ve ihtiyaçların ortadan kalkmasını sağlayabiliriz. Bunlar gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler.

Her gün meditasyon yapmak, dua etmek ya da size uygun gelen yöntem ne ise; gönüllü çalışmak, çevreci aktiviteler ya da başka insancıl çabalar dünyayı yeniden yaratmamız için yapmamız gereken basit şeyler. Başkalarını da bunları yapmaya ikna etmek bayağı bir disiplin ve istek gerektiriyor çünkü bu tip bir yaratım, insan sayısı ne kadar fazla olursa o kadar iyi çalışır. İçinden dünyaya bir şekilde hizmet etme arzusu gelen ve buna karşılık bir şeyler yapan, bu gezegendeki her insan; bu Dünya Hizmetlileri grubunun bir parçası. Kollektif içinde her bireyin katkısı çok önemli.

Bizim sorumluluğumuz; 21 Mart’da olabildiğince çok gezegen ışık işçisini dua etmek için teşvik etmek ve yeni 26.000 yıllık dönemin doğum zamanının (21 Aralık’ın); fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal boyutlarda en olumlu şekilde tezahür etmesini sağlamak için olabildiğince çok olumlu düşüncenin buna odaklanmasını sağlamak. Her ulustan, her dinden tüm insanlar bu yeni 26.000 yıllık dönemden fayda görecek. Eğer bu gezegensel vizyonu paylaşıyorsanız lütfen bu çağrıyı dostlarınızla, ailenizle ve tüm tanıdıklarınızla paylaşın.

John Davis

Çeviren: Ebru Altan

1 yorum:

  1. Genelde bu batılılar yazılarında evrensel mesih bilinci gibi eklemeler yapiyorlar.
    Sanirim nasıl hiristiyanlık ortaya cikarken önceki paganizmden dininden bir takim alintilar yaparak halka dinlerini kabul ettirmek istemişse.
    Şimdiki new age cilerde isa mesih tanrı kavramlarini kullanarak kendi inanç sistemlerini şirin göstermek istiyorlar gibi geldi...

    YanıtlaSil