1 Mart 2012 Perşembe

Işığın Galaktik Federasyonu'ndan Mesaj

27.02.2012

Greg Giles

Online sosyal ağlarınızdaki etkileşimleriniz yoluyla yeni paradigmanız yaratılmaktadır. Bu evrendeki yeni dünyaları tasarlayanlar ve kuranlar tarafından karar verilen vizyondu bu.

Size bir süredir her gün düşünceleriniz ve eylemlerinizle yenidünyanızı birlikte yarattığınız anlatıldı ve bu yalnızca gelişigüzel, kuralsız bir konuşma değildi. Siz, her biriniz, size verilmiş olan yaratım tuğlalarını kullanarak yeni dünyanızı yaratmaktasınız.

Yeni rüya dünyanızı kurmak için yararlanacağınız araçlar bilgisayarlar, sosyal ağlarınız ve vizyonlarınız, hayal gücünüz, düşünceleriniz, niyetleriniz, sözleriniz, resimleriniz, videolarınız, hikâyeleriniz ve en önemlisi de birbirinizle etkileşme tarzınızdır.

Her bir gün geçtikçe, çiçek açan yaratımınızın ilerlemesini henüz görmeseniz bile, yeni dünyanızı yaratmakta olduğunuzu görüyoruz. Yeni dünyanızın nefes kesen manzaraları ve muhteşem renkleriyle gerçekten çok güzel bir şekilde ortaya çıkmakta olduğunu size söyleyebiliriz ve birlikte yarattığınız çocuğu görmek için sizi sabırsızlıkla bekleyebiliriz.

Yeni eviniz doğal hazineleri bakımından zengin, havasının ve suyunun yaşam kaynağı bakımından saf, bir harikalar diyarı olacaktır ve hatta karanlık olanların yapısı tarafından kirletilmemiş olarak kalacaktır. Yeni dünyanız kötülüklerden korumak ve bağrına basmak, keyfini sürmek ve zenginleşmek için sizin olacaktır ve yeni başlangıcınızdaki yükselişinize doğru giden günlerde sizin olacaktır.

Her güne birbirinizle etkileşiminizle yeni dünyanızı kurmakta olduğunuz anlayışıyla başlayın ve yeni dünyanız bugün bizim gözlerimizin önünde geliştiğini gördüğümüz harika cennete doğru çiçek açmaya devam edecek.

Yeni evinizin ortaya çıkarılması çok uzak değildir, ancak ilkin ele alınması gereken meselede ısrar etmekteyiz. Sizden beklediğimiz şey işbirliği yapmanızdır, çünkü sizinle birçok zorunlu projeleri başlatmamız için yere inişimizle devam etmenin güvenli olduğunu hissetmek zorundayız.

Cani Kabal’ın pozisyonlarından uzaklaştırılmakta oluşunun ve yakında insanlığa karşı suçlarından dolayı onları adalete teslim etmeye şahit olacak olmanızın nedeni budur. Biz varışımız için yolu temizlemenin ve size olduğu kadar bize de zarar vermeyi isteyenlerin böyle bir şansının kalmamasının zorunlu olduğunu anlıyoruz.

Birçoğunuzun bildiği bu tutuklamaların nedenlerini anlıyoruz ve şimdiye kadar, Kabal’a karşıt bir pozisyon almakla ilgili olmayan birini duymadık. Bu önemlidir, çünkü biz bunun sizin dünyanız olduğunu ve kısmet her neyse, sizin isteklerinizi izlemek zorunda olduğumuzu söyledik.

Burada ortaya çıkmasına izin verilecek olan şeyle, gezegeninize zarar verilmesi ve savaşlarla ilgili sınırlamalar olduğunu açıklamayı arzu ettiğimiz de söylendi.

Şimdi, biz, Işığın Galaktik Federasyonu, Dünyalı müttefiklerimizle birlikte, karanlığın sizinle bir araya gelmemizi ve daha yüksek boyutlara yükselişinizi engellemek ve güçlerini ellerinde tutmak için mümkün olan her aracı bulmak için can havliyle gösterdiği çabalar kadar, bir savaşı başlatmak gösterdiği her çabayı engelledik.

Birçok defalar buna izin vermeyeceğimizi ifade ettik ve her bir gün Ortadoğu’da savaşın başlamamasıyla geçtiği için, bunu burada olduğumuzun, sözümüzü tuttuğumuzun ve bir işareti olarak görebilirsiniz.

Kabal’ın reçetelerine ve acımasız suçlarının bu koleksiyonuna davetlerine bakarak, artık suç imparatorluklarını sürdürme şanslarının ve umutlarının kalmadığını görüyoruz. Dünyalı müttefiklerimiz onların sizin paranız olan para akışlarının çoğunu etkili bir şekilde kesmişlerdir. Artık destekçilerine ve üstlerine ödeme yapamayacaklar, kavga üstüne kavga iflasa gidecek. Bu onların suç imparatorluklarının yaşam damarını dizginlemek ve para tedarikini kesmek için planın bir parçasıydı.

Kabal’ın gücü her zaman ve yalnızca paraya dayalıydı ve örgütlerini hayatta tutmak için çok miktarda para gerekliydi. Bu büyük miktarlarda para bir yerlerden gelmek zorundaydı ve paranın kaynağı bu gezegende olmalarından geliyordu ve bu para insanların parasıydı.

Ceplerine attıkları her kuruş sizden geliyor. Onun için ya size vergi koydular, sizden onu çaldılar ya da sizin hakkınız olan gezegenin doğal kaynaklarını size geri sattılar. Emeğinizle yaratılan sizin paranız onların imparatorluklarının yaşam damarıydı ve bu parayı sizden çalmak için sayısız yollar yarattılar.

Kabal toplumunuzdan atıldığında ne kadar paranın insanlara dağıtılacağını ve insanlardan çalınmış olan tüm zenginliğin yaşamlarınızı nasıl daha iyi hale getirebileceğini hayal edebilir misiniz?

Size sunulacak olan, gerçekte sizin olan ve sizin hakkınız olan öyle büyük bir bolluk vardır ve bu kaynaklar herhangi bir yer, herhangi biri ve herhangi bir insanı kayırmaksızın, gezegeninizde eşit olarak her erkek, kadın ve çocuğun yaşamlarını daha iyi hale getirmek için kullanılacak şekilde size geri döndürülecektir. Bu yeni bir sistem olacaktır ve bu sistem bolluğun doğal kanunlarına dayanacaktır.

Şimdi, mevcut ekonomik sistemleriniz kıtlığa, yokluğa ve borca dayanır ve göreli olarak çok az kişi gezegeninizdeki zenginliğin büyük bir miktarını alırken, geri kalanınız onlar alacağını aldıktan sonra geri kalan kırıntıları kapışmaya zorlanmaktasınız. Bu değişecektir ve birçok yaşamlar tamamen değişecektir.

Sabırlı olun sevgili birler, sizin için birçoğunuzun gerçekleştirebileceğinden çok daha fazlası yola çıkmıştır ve bundan sonraki günlerde size vaat edilen her şey büyük resim içinde çok azdır. Boş geçirdiğiniz bu günlerinize benzemez, bu sözleri okuyanlarınız için gerçekleştirilecek olan çok fazla iş vardır.

Söylediğimiz gibi, etrafınızdaki her yerde ışığın güçleri vardır ve onların günleri rüyalarınızı gerçekleştirmek için onların yollarını destekleyen faaliyetlerle doludur ve bu görevlerin her biri büyük ve karmaşık bir puzle’ın önemli bir parçasıdır. Siz de önemli bir role sahipsiniz ve müttefiklerinizin bir çoğunun sizi ve kardeşlerinizi etraflarında ortaya çıkmakta olan şey hakkında bilgilendirmek için bekledikleri söylenebilir.

Bir bireye ve bir kavrama yapışıp kalmayın, bunun yerine Kolektif realitenizin geniş bir vizyonuyla hareket edin. bu yeni bilgiye ilk defa maruz kalacak olan ve yeni fikirleri gerçek olarak hemen kabul edecek olan çok az kişi olduğunu da aranızdan çoğu öğrendi.

Daima işinizin herhangi bir kişiyi her şeye ikna etmek olmadığını aklınızda tutmaya çalışın. İşiniz bu geniş kavramları diğerinin realitesine tanıştırmak ve bunları kabul etmelerine ya da reddetmelerine izin vermektir. Hepsi bu.

Burada gerçekleştirmeye çalıştığınız şey insan ailenizi Kabal’ın tutuklanması ve Yıldız Ailenizdeki evinize varışınız için nazikçe hazırlamaktır. Bu şeyleri herhangi birine kabul ettirmekle kendinizi meşgul etmeyin. Onlar eğer tercih ederlerse, bu olaylara şahit olacaklardır.

Bu düşünceleri dostlarınıza, ailenize ya da kişisel olarak bilmeyenler sunduktan sonra, sizin çabalarınızdan faydalanabilecek olan başka ruhlara doğru yönelin. Bu iki farklı, ancak ilişkili kavramları ana hatlarıyla belirlemek yalnızca birkaç dakikanızı almalıdır, ancak çoğunuzun ailenizin üyeleriyle her gün saatler boyunca tartışmakta olduğunu görüyoruz. Hatırlayın, bir kişiyi her şeye ikna etmeye çalışmanıza gerek yok, onlar yakında yeterince ikna edilecekler. Sadece tohumları ekin, hepsi bu ve hızla başka tohumları ekmeye yönelin ve yakında bahçeniz çiçek açacak.

İnternetteki sosyal ağ sahneniz sizi birbirinize bağlama amacıyla realitenize dahil edilmiştir. Bu araçları tutuklamalar ve bizim gelişimiz esnasında bilgiyi yaymak için kullanın, çünkü bu hareket tarzında çok kısa zamanda çok fazla şey başarma yeteneğine sahipsiniz. Bunun gibi mesajları paylaşma, mesajınızı iletmenin yalnızca bir yoludur, çünkü kendinizi ifade etmek için elverişli pek çok yol vardır.

Bu bilginin gezegeninizde yayıldığını görüyoruz ve bizim kapsamlı misyonumuzun bu çok önemli alanını desteklediğinizi ve çoğunuzun buna katıldığınızı düşünerek, büyük çabalarınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Yeterli sayıda insan böyle radikal değişikliklere uygun şekilde hazırlanmaksızın, misyonumuzun bir sonraki aşamasına geçemeyiz. Bu konuda ilerleme kaydettiğinizi görüyoruz ve dikkatiniz dağıtmadan bu iki alana vermenizi ve hiç zaman kaybetmeden ilerleyebileceğimizi size söylüyoruz.

Beklediğimizin siz olduğunu ve bu zamanda bu alanın odaklanmanızı gerektirdiğini sizinle paylaştık. Uzay gemilerinin kaydedilmesine ve görülmesine izin vermemiz şeklinde size yardım göndereceğiz ve belirli görünmelerin niteliği kadar, tüm görünmelerin sayısında da artış yapacağız.

Bunun mücadele etmek için size güç vereceğini ve uzayınızda hemen bu görünmeleri bekleyebileceğinizi düşünüyoruz. Söylediğimiz gibi, yapacak çok fazla şeyimiz var ve zaman çok azaldı, öyle ki ortak çabalarımıza hız vermeliyiz ve sizin hayati alanlarınızdaki çabalarınızı artırmak kadar, sizden işbirliğinizi rica ediyoruz.

Söylediğimiz gibi, birçok müttefikimiz var ve medya yollarınız ışıktan olanlardan yoksundur. Şimdi ara sıra ortak davamızı desteklemekte olan belirli medya grupları olmuştur ve bu zamanda yürekli çabaları için onlara büyük teşekkür etmeyi isteriz.

Bu gruplar şimdi insanlarınızı etraflarında olman olaylar hakkında bilgilendirme çabamızı desteklemeyi kabul etmiş olan ek fırsatlarla donatılacaktır. Birçoğunuz takımımıza bu hoş geldin katılımlarına dikkat edeceksiniz ve biz hepiniz için daha iyi bir dünya kurmaya yardım etmek için cesareti ve çabaları için onlara teşekkür ediyoruz.

Bu medya gruplarını keşfiniz ve onların programlama ve yazılı içeriği konusunda, erişiminiz ve etki alanınızdaki herkesle bu bilgiyi paylaşmanızı rica ediyoruz. Bu şekilde destek olmak için örgütlenmiş kampanyalarınız bizim kapsamlı misyonumuz için hayati önem taşımaktadır ve çabalarınız ve başarınıza paha biçilemez.

Hepinize sıkı çalışmanız ve fedakarlığınız için teşekkür ederiz, ve yine size bu alandaki çalışmanızın yakında tamamlanacağını söylüyoruz. Şimdi misyonun bu kısmının sonu açık olarak meydanda olduğu için şimdi sahip olduğunuz her şeyle ilerleyin.

Son gelişmeler hakkında sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz ve sizi çok özet olarak bilgilendirmek için iyi haberlerimiz olacak. Bu zamanda çok fazla şeyi sizinle paylaşamayız, anlattığımız gibi, kampanyamızın ön hatlarında çalışmakta olan, alandaki müttefiklerimizi korumak için belirli bir gizlilik düzeyi sürdürülmelidir. Onlardan operasyonumuzun bir sonraki aşamasına geçmek için şimdi uygun zamanın geldiği sözünü bekliyoruz.

Siz, bizim güvenilir Işık işçilerimiz, bir dönüm noktasına eriştiğiniz ve kapsamlı operasyonun bir sonraki aşamasına geçmek için zamanın geldiği ilan edilecektir ve söylediğimiz gibi, çok keyifli sonraki görevlerinizi almak için size çok güveniyoruz.

O zamana kadar, büyük çabalarınız olmaksızın misyonumuz başarılı olamayacağı için, yapmakta olduğunuz sıkı çalışmanızı sürdürün. Birçoğunuzun aylardır, hatta yıllardır bu konuda sıkı çalışmış olduğunuzu anlıyoruz, ancak size tüm çabalarınızın yakında, herkes için harika bir şekilde karşılık bulacağını söylüyoruz.

Biz Işığın Galaktik Federasyonuyuz.

Greg Giles

1 yorum:

  1. Sevgili ışığın galaktik federasyonu sizi sonuna kadar destekliyorum.Lütfen yapmam gereken tüm hizmete açığım.Çok heyecanlandım mutlu oldum uzun zamandır olagelen haksızlıklar ve zulumler ilahi bir darbe olmadan önlenmesi imkansızdı bütün gücü ele geçirenler hher tür yasa dışı faaliyetle namuslu ve onurlu insanlara çamur atarak tutukladılar.Artık buzulmun sona erecek olmasından dolayı sevinçliyiz.Sizleri sevgi ve ışığımızla selamlıyor ve ev halkı olarak bağrımıza basıyoruz sevgili galaktik kardeşlerimiz.

    YanıtlaSil