13 Mart 2012 Salı

Işığınızı Salıverin...

Ron Head kanallığı ile BM Mikail'den alıntı...

Sevgili dostlarım, bugün içinde bulunduğumuz zamanların çok önemli konularından birinden bahsedelim istiyorum. Olan olayların size etkilerinden, sizlerin artma ya da azalma yeteneğinizden konuşacağız. Sizler, zaten sergiliyor olduğunuz bu yeteneğinizin sınırları hakkında tam bir anlayışa sahip değilsiniz. Size diyoruz ki; sadeleşmiş ya da yönünüzü tamamen başka tarafa çevirmiş durumdasınız. Her gün daha fazla insan ışık için çalışmaya başlıyor. Her gün, gezegene getirdiğiniz ışık miktarı artıyor. Birçoğunuz, imgeleme ve ona eklediğiniz dualar ile bu güçlü aleti belirli yerlere, insanlara ya da sorunlara yollamayı öğrendi. Bu, seyretmesi muhteşem bir şey. Size, bazılarınız için yeni olacak bir fikri sunmak istiyoruz.
Yaratıcı’nın ışığını (enerjisini) yönlendirirken, onun güçlü olduğu kadar zeki de olduğunu unutmayın. Bu enerjiyi, belli bir sonuca odaklanarak sınırlamanızın hiç gereği yok. Onu bir yere, bir soruna, bir alana yollamanız yeterlidir. Onu tüm varlıkların en yüksek hayrına sevgiyle yollayın. Hatta, ışık enerjisini serbest bırakıp ışığın en iyi ve doğru yolu bulmasına izin verin. Siz, ihtiyacı görüp onu akışına bırakmak konusunda çok başarılısınız. Enerjiyi, gittikçe şiddetini artırarak kendi haline bırakın ve zaman bulduğunuzda siz de farklı hedeflere ilerleyin. Artık sizler gibi milyonlarca insan var. Hep birlikte neler başarabildiğinizi gördüğünüzde, inanamayacaksınız. Bazen, bunu yaparken zihninizde belli bir renk belirebilir. O renkle de çalışın. O renk size belli bir ihtiyacı karşılamanız için yollanmıştır. Biz, bu ışığı aynı zamanda sizin kanalınızla da yolluyoruz. Bizler, yani siz ve biz birlikte, bu şekilde yaratım gerçekleştiriyoruz. Artık ne kadar güçlü fenerler olduğunuzu fark etmeye başlayın. Bizler tam şu anda sizi hem destekliyor hem de takdir ediyoruz sevgili dostlarımız. Işığınızı salıverin…

Çeviren: Ebru Altan

Çevirmenin Notu: Yıllarca Reiki ile çalıştım. Son bir kaç yıldır Reiki'nin bütün ritüelleri, uyumlanma gereksinimi, semboller vs. bana çok gereksiz geliyordu. Bu, Yaratıcı'nın saf enerjisi nasıl olur da tesadüfen ondan haberdar olan, bir üstad bulup ona uyumlanabilecek seçilmiş bir kitleye özel bir şey olabilir anlayamıyordum. Dolayısı ile çevremdeki insanları uyumlamak yerine, sadece sevgi enerjisini istediklerine yollamalarını, mutlaka çalışacağını söylüyordum. Bu yazı bu duygularımın çok güzel bir tasdiki oldu. Benim açımdan iç rahatlatıcı... 
Sevgiyle...

6 yorum:

  1. Sevgili Ebru, çeviri için teşekkürler. Ben de reiki yi benzer şekilde bırakmıştım. Daha sonraları bu bırakış alışkanlık haline geldi:-) ve şimdi bir yerde her hangi bir şeyin yolunda olmadığına kanaat getirdiğimde "yolunda olmama" boyutuna odaklanarak onu gerçek kıldığımı, adı ne olursa olsun "sevgi,ışık vs." göndermenin de çözülüme katkı saplamak yerine üstüne örtü örttüğünü düşünüyorum.
    Oysa an içinde herşey yerli yerinde, yüzeylerde dalgalanmalar olur, fakat çözülümler sonucu dengeye gelirler. Bunun için bence çabaya gerek yok. Birin gözüyle bakmak ve herşeyin an içindeki uygunluğu anlayışını o duruma farkındalık olarak yöneltmek bile başlı başına oraya bu potansiyeli mümkün kılan bir seçenek olarak demirlenir. Bu kadarı en çabasız yol.ve bence en etkili olanı....sevgiler.
    Halil

    YanıtlaSil
  2. Evet, katılıyorum, ben de şu anda geldiğim noktada benzer bir yerdeyim.
    Paylaşım için teşekkürler. :)
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Subat ayının 5 inden beri kendımı bu ruhsal olayların ıcınde buldum.21 subattan berı gozlerim pirıltılı goruor ve ışığa duyarlı,9 marrta daha once tanımı bılmedıgım halde başımda arkda cok fena bı agrı oldu ve 4 gundur kurek kemıklerım arasında agrılar var suan boynumda yorumlarınıza baktım ve daha once hıc meditasyon,yoga vs yapmadım bılmıorumda ne yapayım bana fikir verin please :(

    YanıtlaSil
  4. Merhaba...
    Bana e-mail adresinizi yollar mısınız, size bazı şeyler yollayacağım, yardımcı olacağına inanıyorum.
    ebrualtan@gmail.com
    Sevgi ve ışıkla...

    YanıtlaSil
  5. merhaba ebru hanım değerli katkılarınız için teşekkür ederim
    size bir soru sormak istiyorum
    mr.dang ın geliştirdiği evrensel enerji öğretileri almaya başladım dokuzuncu seviyeye geldik kendimizin ve yakınlarımızın sağlık sorunlarını enerji göndererek geçici bir süre iyileştirebiliyoruz acaba sizce bu enerji çalışması negatif güçlere mi ait bu konuda bilgi verebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevap vermekte geciktim, bağışlayın...
      Bu benim açımdan yanıtlaması çok zor bir soru. Negatif ya da pozitif güç sözleri benim için çok fazla anlam ifade etmiyor. Her şey olması gerektiği zamanda, olması gerektiği şekilde oluyor diye düşünüyorum dolayısı ile "iyileştirme" çabası bile bence biraz kibir, o insanın yoluna müdahale etmek gibi. Tabii o insan yardım istediğinde bu sevgiyle yapılabilir. Dolayısı ile halen şifa vermek konusunda çekincelerim, tereddütlerim var. Negatif enerjiye geri dönersem, tabii; pozitifin olduğu yerde negatifin de olması gerekir diyor zihin ama zihini bırakıp yüreğime sorduğumda yok öyle bir şey diyor. Sanırım hayır diyeceğim. :)
      Sevgiyle kalın...

      Sil