23 Mart 2012 Cuma

SaLuSa, 21 Mart 2012

Son zamanlarda, bizimle ilgili olarak bilinç seviyenizin gözle görülür seviyede arttığına şüphe yok. Bizi ve gemilerimizi merak edenler çok daha fazla, bunun nedeni biraz da bizim göklerde görünme sıklığımızın da artmış olması. Yanlış bir bilgilendirme olmadıkça, bizim, Galaktik Federasyon olarak nedensiz yere saldırganlaştığımızla ilgili hiçbir bilgi gelmedi size. Bu hallerde dahi, ölüme neden olmadık ve koruma amaçlı tedbirler almak zorunda kaldığımızda bile, gemilerinizin içindeki insanlar, gemiler imha edilmeden önce mutlaka tahliye edildiler. Emirlerimiz göz ardı edildiğinde sık sık böyle durumlarda kalabiliyoruz ve sadece müdahale etmeye yetkili olduğumuz yerlerde emir veriyoruz onlara. Çoğunluğu nükleer silahları kullanmak üzere oldukları anlar ve tüm hükümetleriniz buna asla izin vermeyeceğimiz konusunda uyarıldı. İnanın sevgililer, askeri kumandanlarınızın bazıları hala bir savaş daha başlatmak için bunları kullanmak niyetindeler. Yükseliş yolu bizim korumamız altında ve sizi kurtarmak değil ama sizin o şansa sahip olmanızı güvence altına almak bizim işimiz. Hatta bizim bu çalışmalarımız olmasa, şu anda ne siz ne de Dünya Ana var olacaktı. Tanrı bu konuda konuştu ve bu döngünün Yükseliş ile biteceği konusundaki fermanını yürütüyoruz.

Dünya, başka medeniyetler tarafından uzun zaman peşinde koşulmuş olan taçtaki bir mücevherdir. Sizi ele geçirmek için birçok teşebbüste bulunulmuştur ve biz hepsini engelledik ama yaşamlarınıza en büyük tehdit içeriden geldi. Çok yakında, yakın tarihinizin her detayını öğrenmiş olacaksınız. Neyle karşı karşıya olduğunuzun farkına varmadan ciddi bir savaş verdiniz ve olanların büyük bir bölümü daha yüksek seviyelerde gerçekleşti. Bütün olay aslında ışık ve karanlık arasındaydı ve ancak son zamanlarda kazanabildiniz. Yenilmeye çok yaklaştınız ve karanlık güçlerin üstesinden gelmek çok büyük bir başarıydı. Geriye kalan onların bağlantılarını tamamen koparmak ve size zarar veremeyecekleri yerlere yerleştirmek.

Şu anda işin büyük bir bölümü hazırlığı yapılan hükümet değişikliklerine kaldı. Doğal olarak buna karşı çıkanlar olacaktır ama kaderine karar verilenler için, onları kurtaracak bir tartışma da yoktur. Gerçekleri ve daha da önemlisi niyetlerinin arkasındaki motivasyonu biz biliyoruz. Bazı bölgelerde rüşvet ve yozlaşma çok yaygın ama bu da yeni hükümetlerin göreve gelmesini sağlamamızdan sonra değişecek. Ancak ondan sonra kutlama zamanının sizin gerçekliğiniz haline geldiğini ve dünyada hızla barış ilan edildiğini görebileceksiniz. Bu, bir çırpıda, Yükseliş yolunda ayaklarınızın yere sağlam basmasını sağlayacak ve geleceğiniz bir daha asla tehdit altında olmayacak.

Temizlik sürerken siz de zamanınızı bekleyerek geçirin ve sizinle olan çalışmalarımızda bir gecikme ya da müdahaleye müsaade etmeyeceğimizi bilin. Size yepyeni gelecek yöntemlerle ki bunlara ilaç ya da cerrahi müdahale gerektirmeyen şifa metodları da dahil, tüm ihtiyaçlarınız karşılanacak. Bu, ilerleme ve 21. yüzyıla gerçekten girme zamanı olacak. Yepyeni teknolojilerin yüzyılı. İmkansız olan şeylerin olabileceği kanıtlanacak ve bizim deyimimizle hız ve verimlilik gelecek. Evet, zaman hızlanıyor ama biz, bizden istenen tüm ihtiyaçlara uyum sağlayabiliriz ve sizin taleplerinizin tamamen karşılanmasının garantisi de bizim kaynaklarımızın geniş sınırlarıdır.

Sizin sabrınız azaldıkça bizler, sizin haykırışlarınızı duyuyor, çaresizliğinizi anlıyoruz ama sık sık söylediğimiz gibi beklediğinize değecek. Heyecanla beklenecek, birçok insanın anlayabileceği ya da hayal edebileceğinden de fazla şey var. Rahatınız ve mutluluğunuz bizim öncelik listemizde en üst sıralarda geliyor, buna açlık ve fakirliğin ortadan kaldırılması da dahil. Şu andaki sorunlarınızın tamamını halledecek çözümler mevcut ve hepsi nispeten kısa zamanda halledilecek. Sizin istekli yardım tekliflerinizi duyuyoruz ve hepinizin yerini biliyoruz dolayısı ile birçoğunuz işe el atmak için çağrılacak. Önceden bizim gemilerimizde bir eğitim ve hazırlık sürecine tabi tutulacaksınız ama zaten çok da fazla bir şeye ihtiyacınız olmayacak çünkü zaten sizin hızla uyum sağlayacağınızı ve hızlı öğreneceğinizin farkındayız.

Siz, günlük hayatınıza devam edin ve gerçekten neler olduğunu anlayabilmek için çevrenizde olan şeyleri gözlemleyin. Medya mensuplarının önemli gelişmeleri duyurmaktan başka çarelerinin kalmayacağı günler çok yakın. Özgür ve gerçek haber yapmayı sağlayacak yeni yasalarla, bilerek isteyerek gerçekleri saptırmak, saklamak fikri de yok olacak. Büyük organizasyonlar içinde, sizi kontrol altında tutma amaçlı aktiviteler yapmayan çok az kurum var ve ne yazık ki din de suçlanacaklardan biri. Çoğu din, çarpıtılan gerçeklerin ve düpedüz yalanların üzerine oturtulmuş halde. Her şey gibi onlar da geriye sadece gerçekler kalıncaya dek temizlenecekler ve eğer bunlardan biri yaşamaya devam etmek istiyorsa gerçeklerin hakkını teslim etmek ve onlara bağlı kalmak zorunda kalacak.

Artık değişikliklerin köklü olacağını, gerçek olarak gösterilen yalanları yaşamak zorunda kalmayacağınızı fark ediyorsunuz. Hep deneyimleyegeldiğiniz hayattan daha iyi bir şeylerin olduğunu düşünmemiş miydiniz? Yaşamın, İlluminati’nin size dayattığı ve elinizi ayağınızı bağladığı bu anlamsız rutinden daha başka bir amacı olduğunu? Sizi gerçekleri görmekten alı koyan perdeyi kaldırmak için yardım alıyor olduğunuz temel gerçeği, mahrum edildiğiniz özgürlüğü, başınız dik bir şekilde talep etmeniz için sizi cesaretlendirsin. Her bir ruh, şu anda oynadığınız rol ne olursa olsun çok sevilmektedir ve Yükseliş’e doğru hepinizin şansı eşittir. Bu anlamda, uyananlara ve anlamaya başladıkları gerçeklerle kafaları karışmış olanlara destek olarak birbirinize yardımcı olabilirsiniz. Yaşamın gerçek amacı ile ilgili bile bile yanlış yönlendirildiğinizi bilmek gerçekten çok büyük bir şok olabilir.

Dünyadaki tüm yaratıkları da unutmamalıyız çünkü fiziksel değişimle birlikte tüm türler risk altındadır. İnsanoğlu onlara her zaman nazik davranmadı ama işte onlar da sizinle birlikte evrimi yaşıyorlar. Evcil hayvanlar genelde iyi davranılanlar ama onlarla birlikte vahşi hayvanlar da var, hepsinin sevgi ve şefkate ihtiyacı var. Bazı ruhlar kendilerini bu işe adamış haldeler ama yakın gelecekte bu konuda daha da fazla yardıma ihtiyaçları olacak.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve size, bizim gezegenimizde de yaratılan varlıklar olduğunu ve onlarla ilişkimizin sevgi ve saygı çerçevesinde yürüdüğünü söyleyeceğim.

Teşekkürler SaLuSa.

Mike Quinsey.

Web Sitesi: Tree of the Golden Light
Çeviren: Ebru Altan

10 yorum:

  1. Madem savaşa izin verilmeyeceğini tüm hükümetlere söylediniz neden İsrail'i ve Netenyahu'yu unuttunuz?
    Adam bas bas bağırıyor İran'ı heran vurabilirim diye... Biran önce şu adama da söyleyin de izin vermeyeceğinizi bilsin... Sonra kalkar İran'a savaş açar da sizi yalancı çıkarır filan, neme lazım karizma çizilir ondan sonra... Bu iş artık Reha Muhtar'ın magazin haberlerine döndü... Falanca haberi vereceğiz beş dakika sonra, veriyoruz ama önce reklamlar vs vs... Bakalım, biz de bekliyoruz işte, ne zaman icraat gelecek de hayalden gerçeğe geçeceğiz... Binlerce yıldır çile çekmişiz, dünyadışından yardım almadan İlluminatiyi asla yenemeyecek kadar da berbat hale düşmüşüz... Salusa "siz başardınız" dese de bence centilmenliğinden diyor, ben İlluminati'ye karşı insanlığın başardığı birşey göremiyorum henüz... Umarım haftalardır bu konuda gelen mesajların -cek, -cak'ları "müjde, oldu" ya dönüşür de bu binlerce yıllık kabusun bittiğine biz de inanırız artık... Aman ha Salusa, Netenyahu'yu unutmayaın ha, iş işten geçmeden o adama haber verin İran'ı vurmasın, dediğim gibi, aman ha...

    YanıtlaSil
  2. Hadi kurulsun artık hükümetler.Başlasın medyada gerçek haberler yoksa biz burda akli dengemizi kaybedicez.Bekleye bekleye turşuya döndüm.

    Kabal da ne inatçıymış bırakın gidin artık.Hatta negatif yükseliş yaşamaya hazır olanlarıda alın götürün.Köleleştirme köle olma oyununa başka yerde devam edin.

    YanıtlaSil
  3. Ebru Hanım ben sizin galaktik ışık federasyonu hakkında fikrinizi merak ediyorum.Alex Collier andreomeda council'ın kanal temsilciligini yapan kişi ve ayrıca Tolecte var onların sözleri bana daha guvenilir geliyor.Özellikle andreomeda council adına konusan bu kişilerin söylediği ,bu ışığın galaktik federasyonunun ,bilenen 3.5 milyon yıl önce lyra takımyıldızı avyon gezegeninden gelen, ilk insan formunun kurucu üye oldugu galaktik federasyonla hiç bir alakası olmadıgını ve bu galaktik ışık federasyonun gizli bir ajandası oldugunu soyluyorlar .
    Son 1000 yılda kurulan bir birlik oldugu ve illumunatinin efendileri reptile draco ve orion güçleriyle birlikte hareket ettiği iddia ediliyor.
    Ayrıca andreomeda council üyesi Procyonlular , reptil güçlerinin yeraltı deniz üslerini sonic ışık bombalarıyla yerle bir ederken.2002-2011 arası draco ve zeta grey birliklerine karşı dünyanın hemen dışında savasirken.Bu galaktik ışık federasyonu nerdeymiş?Kendi katılmadıkları savaşa biz yaptık demeleri ne kadar ahlaki?
    Burdan en güvenilir ufo araştırmacılardan Alfred Webrenin 9 yıllık galaktik savasla ilgili,Andreomeda Council'dan Tolecle söyleşini izleyebilirler.
    http://www.youtube.com/watch?v=d9KECe8Mu7Q&feature=related
    Alex Collier ın uyarı söyleşiside burda
    http://www.youtube.com/watch?v=KQQ-T8NPf5s

    Bunun dışında Salusa ,lord Metatron ,kyron hakkında da derin şüpheler var.Salusa galaktik işık federasyonu adına konuşuyor kendisi sirius B den. Sirius B'nin dracoyla işbirliği içinde oldugu söyleniyor..Lord Metatron ve kryon için düşmüş melek deniyor.Sizin fikriniz nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrusunu isterseniz ben dışarıdan gelen bilgilere çok fazla itibar edemiyorum, benim için daha çok içeriden gelen bilgi değerli. Herhangi bir mesaj; Kryon, Hathorlar, AAM Metatron, AAM Mikail vs. eğer yüreğim (zihnim değil ama yüreğim) onunla titreşmiyorsa, duymamazlıktan geliyorum, itibar etmiyorum diyelim. Dolayısı ile söylediğiniz (bana göre) karmaşık hikayeler de benim için çok fazla anlam ifade etmiyor. Tanrı katında hiç bir varlığın düşmüş ya da yüksek; nasıl diyeyim, aydınlık ya da karanlık, farklı bir yeri olduğunu hissetmiyorum. O yüzden söylenen söz, benim içimden bana daha önceden gelen bilgi ile örtüşüyorsa paylaşıyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki varış yeri aynı ama herkesin yolu farklı, o yüzden her varlığın hislerin sonsuz saygım var. Sizin hisleriniz sizin yolunuz için doğrudur. Bu, sadece benim yolum.
      Durum benim açımdan budur...
      Sevgiyle...

      Sil
    2. Playadesliler bu konuda şöyle demişlerdi: Eğer bir mesajın kaynağının negatif olup olmadığından yani kandırılıp kandırılmadığınızdan emin olmak, bunu bilmek istiyorsanız o mesajın içeriğinin sizde nasıl bir duygu-his yarattığına bakın.Eğer korku hissi uyandırmışsa negatiftir, ama sevgi-şefkat-güven hissi uyandırıyorsa kaynak pozitiftir... Çünkü hiçbir pozitif kaynak sizde negatif hislere yolaçacak hisler uyandırmaz... Benim şahsen bildiğim sprituel kanal bilgileri içerisinde hiç güvenmediğim iki tanesi Kırmızı Çember ve Kasyopya Bilgileridir...
      Özellikle Kırmızı Çember inanılmaz İbrani söylemi ve terminolojisi ve İlluminatiyi kutsaması ile son derece rahatsız edici, sapla samanın birbirine karışmış olduğu ve insanı giderek İbrani olan herşeyi kutsamaya götüren bir algıda seçiciliğe sahip...
      son derece itici

      Sil
  4. Sevgili Lordefsunshine seni cok iyi anliyorum ve haklisin sabirsilik duymakta haklisin ama lutfen olacaklari hazirliklari evrensel boyutta dusunmeye calis, yapilmaya calisilanlar deyistirilmeye calisilanlar ve gerceklestirilen seyler oyle ha deyince oluverecek seyler deyil. Cok cok buyuk deyisimler zaman ve emek alir bunu sende biliyorsun ama "yeter artik' dedigini duyar gibiyim evet yetti artik ve bu yuzden bize yardim ediyorlar biraz daha sabir biraz daha inancli umutlu bekleyis, ihtiyacimiz olan bu . Bu arada herseyin iyi olmasini beklerken kendi titresimlerimizi cogaltmak, frekansimizi isik seviyemizi yukseltmek icin zamanimizi bu yonde degerlendirebiliriz ! Sevgi ve isik daima yollarimizi aydinlatsin.
    Ferya

    YanıtlaSil
  5. Bence mesajların nerden ya da kimden geldiği önemli değil çünkü negatif bir mesaj, HER İSİM KULLANILARAK gelebilir.Aynı medyum hem ışıktan hem karanlıktan mesaj alabiliyor.Hatta bunu bilerek yapanlar bile var DENGELEME için.Yani sadece ışığın tarafını tutmayan nötr varlıklar.Celia Fenn de fark etmedim ama Rona Herman ın Mikail kanallarında arasıra rastlarım.

    Bazen de medyum kibir büyüttüğü için kanalın kaynağı değişiyor.

    Ama bence en enteresanı negatif cemaatler.Negatif hasat için kendine hizmet eğilimli ruhları farklı farkındalık düzeyine göre avlıyorlar.(Gerçi bu durum o ruhların tekamülüne hizmet ediyor.Örneğin Bülent çorak, Amway,Cenap başman (şu an bu yazıyı yazarken saldırı alıyorum)

    YanıtlaSil
  6. Amway kozmetik şirketi değil mi yahu? Onun cemaatide mi varmış, ilk kez duyuyorum...

    YanıtlaSil
  7. Negatif hasata hazırlamak için sadece spiritüel vakıflar kullanılmıyor.Çeşitli farkındalık düzeylerine göre konu değişiyor.Amaç bireyin belli bir oranda KENDİNE HİZMET yoğunluğu kazanması,bu bireyler kişisel çıkarlarını başkalarının çıkarlarından çok daha ön planda tutmak konusunda yetiştiriliyor ki; bu bazı kaynaklara göre %95 oranında kendine hizmeti gerektiriyor.Bu cemaatten kastım Amway in aurasına kilitlenmiş insanlardır.Birbirleriyle yarışıyor, birbirlerinin ayağanı kaydırmaya çalışıyorlar.Ben annem ve babamla beraber yaşıyorum.İkisi de Amway in aurasına kilitli olduğundan Amway i iyi tanırım.

    Şunu da yazmak isterim ki bu tip konuların ifşası geçmişte ÖZGÜR İRADEYE MÜDAHALE etmemek için açıklanmazdı.Fakat artık durumun değiştiğini düşünüyor ve herkesi anlatmaya davet ediyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bende bu arada hayvanları düşünüyorum ,bu konuda pek fazla mesaj yok.Sevgili Salusa bu mesajında biraz değinmiş ama fazla tatminkar değil.Mesela benim endişem son alınan Galaktik federasyon mesajları sonbaharda yapılacak transferlerden bahsediyor ,acaba o transferler sırasında hayvanlara ne olacak. Evimde beş kedim var hepsi sokaktan ,hadi onlar bizim sevgi ve korumamız altındalar,evin önünde her türlü tacize engellemelere rağmen ilgilenip baktığımız epey kedi var.Keşke şu gönlümün içine tüm sokak hayvanlarını alsamda koysam,aç , susuz barınaksız sevgisiz kalmasalar.Onlara yapılan zulümler yüreğimi burkuyor,öyle üzülüyorumki,umarım bu konudada tatminkar bir mesaj alırız Sevgiyle kalın.Feryal Paradis.

    YanıtlaSil