12 Mart 2012 Pazartesi

SaLuSa’dan Laura’ya Mesaj – 11 Mart 2012

Karanlığın en yoğun olduğu zamanlarda ihtiyacımız olan şey, her zaman için Işık’dır. Tüm karanlık enerjilerin üzerinizden süzülüp gitmesine, bedeniniz ve Dünya Ana’dan çıkarak bu varoluş alemlerini terketmesine izin verin. İkili dünya (Dualite) içine ışığın gelmesi ve bu varoluş aleminden karanlık enerjilerin yollanması için de yönetim artık sizin elinizde.

Her iki enerjiyi de her iki yöne yönlendirebileceğinize göre, önce bu enerjilerin akışını gözlemleyerek başlayın. Onların sizi kendi alemlerine çekmesine izin vermeden kendi bedeninizde merkezlenmiş kalın ve izin verin herşey olsun. Bu ikili enerjinin her iki yöne; ying ve yang, dişi ve eril, negatif ve pozitif enerjiler ve varlıklar olarak akmasını gözlemleyin.

Zaman büyük temizlik zamanı. Varlık derecenizi yükselterek bu enerjilerin gücünü artırabilir ya da azaltabilirsiniz. Eğer yapabiliyorsanız, ritminizi azaltın, periyodik olarak enerji derecenizi yükseltmek, istenmeyen enerjileri fiziksel bedeninizden temizlemek için durun. Tercih ettiğiniz yöntem neyse onun vasıtası ile ışığı bedeninize çekmeyi unutmayın, nefesinizin farkında olun, ağırlığınızı, içsel gerginliklerinizi hissedin. Bütün yapmanız gereken bunları daha yüksek bir perspektiften görebilmek, sadece bu bile direkt bir etki yapacaktır.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım…

Çeviren: Ebru Altan

1 yorum:

  1. ulan salusa sana sadece ALLAHUEKBER diyorum lan ALLAHUEKBER

    YanıtlaSil