12 Mart 2012 Pazartesi

SaLuSa’dan Laura’ya Mesaj – 5 Mart 2012

(Bu yazı gecikti, kusuruma bakmayın dostlar, çevirilere yetişmekte zorlanıyorum, çok fazla metin geliyor ama bence söylenenler çok önemli, metnin sonuna da bir not ekliyorum, ilgilenenler için. Sevgiyle...)

Dünyanızdaki ışık hareketini görmekten çok memnunuz. Şu anda, bilincinizin enerjisi, gördüğümüz kadarı ile özgür bir enerji. Eski paradigmayı tamamen bir kenara bırakmayı, sevgi, şeffaflık ve adalet üzerine kurulu bir dünya yaratmayı arzu ediyorsunuz.

Kollektif bilinciniz için bu çok önemli bir değişim ve sizin, ortak bir amaç için çalışıyor olmanızı görmek bile tek başına değişimi hızlandırıyor. Hatta, size politik ve ekonomik alanlardaki değişikliklerin, sizin içinde bulunduğunuz durum ve ışığa yönelişinizin bir yansıması olduğunu da hatırlatmak istiyoruz.

Işık enerjileri, nefesinizden derinizin gözeneklerini, oradan da bilinçli farkındalığınız yolu ile varlığınızı dolduruyor. Gün içinde sessizce oturun, özünüzle bağlantıya geçin, sadece gözlemleyin. Duruşunuz nasıl, kendinizi nasıl hissediyorsunuz, dış dünyayı nasıl algılamaktasınız? Sadece ol’un, düşüncelerinizi gözlemleyin, bedeninizdeki enerjileri, bedeninizin nefesinizle olan hareketini hissedin, Dünya Ana’daki bu yaşam deneyiminizde her an size sunulan gözle görülmeyen enerjileri bilinçli olarak sisteminize alın.

Bu enkarnasyonu, yüksek titreşimli enerjilerle yaşamınızı, bedeninizi, sizin vasıtanızla Dünya Ana’nın kalbini ve varlığını dönüştürmek için kabul etmiştiniz. Her gün, olan neyse onunla ol’un, neyin gerçek neyin illüzyon olduğuna bakın. Bunu ne keşfedeceğinizi hiç bilmiyormuşsunuz gibi yapın, şaşırtın kendinizi. Neyin gerçek olduğunun farkına vardığınızda, kendinizi gerçek varlığınızla gördüğünüzde bilinç seviyeniz de katlanarak artar.

Günlük yaşamınız içinde, iç dünyanızla, yüksek benliğinizle bağlantıya geçerek; anda olmak, gerçek varlığınızın, dünyadaki gerçek misyonunuzun farkında olmak mümkündür. Tüm bilgi hepinizin içine işlenmiş durumdadır, kendi gerçek benliğinizi, gerçek iç sesinizi dinlemeyi yeniden keşfetmeniz gerekiyor. Dış dünyadan gelen bir çok sesin içinde, o sese bağlanın. Kendi gerçek iç sesinize bağlanmak için, yaşamınızı paylaşan diğer insanlara olduğu kadar; kendi iç huzurunuzu da bulmanız, kendinizi sevmeyi ve kabul etmeyi becermeniz gerek.

Şu anda; zaman, gerçeğe demir atmanızın ve çevrenizdekileri rahatlatmanızın zamanı. Bunu yapabilmek için de, kendi içinizde merkezlenmeniz ve başınızın üzerindeki dünya ile de, ayaklarınızın altındaki dünya ile de sıkı bir bağlantı kurmanız gerekiyor. Artık, Dünya’nın Yükselişi görevinde bu kadar çok kereler enkarne olmayı neden kabul ettiğinizi anlamalısınız, Dünya Ana üzerindeki bir dizi enkarnasyon boyunca bu kadar acıyı neden çekmiş olduğunuz gerçeği artık sizin için yepyeni bir anlam kazanacak. Artık kim olduğunuzu ve neden bu zamanda Dünya Ana’ya geldiğinizi anlama zamanı.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve kollektif yükselişiniz konusu ile ilgili olarak, sizi temin ederiz ki, bunun zamanı, sizin inanmaya yönlendirildiğiniz zamanlamadan çok daha yakın. Hatta, gerçekte bu zaman sizin elinizde ve tam bir zaman vermek mümkün olmamakla birlikte, bizim tahminimiz, bilinçli olarak yaptığınız bu çalışmalar önümüzdeki birkaç gün içinde taşların yerine oturmasını sağlayacaktır.

Teşekkürler, SaLuSa

Çeviren: Ebru Altan

Çevirmenin notu:

Burada yer üstü ve yer altı ile bağlantıya geçin dediğinde aslında Dünya'nın merkezindeki enerjiler ve evrenin merkezindeki enerjileri kendimize çekebileceğimizden söz ediyor. Her gün kalbinizden, solar pleksusa, oradan sakral çakraya, kök çakraya, dünya yıldızı çakrasına ve dünyanın merkezine ulaşıp, oradaki enerjiyi yeniden kalbinize getirin. Sonra yine kalbinizden boğaz çakrasına, oradan 3. göze, tepe çakrasına, ruh yıldızı, güneş kapısı, galaktik kapı, evren kapısı ve kozmik kapı çakralarına, oradan da evrenin merkezine ulaşıp oradaki enerjiyi yine kalbinize getirebilirsiniz. Bu enerji depolamalarının insanı ne kadar güçlü hale getirdiğini bilemezsiniz. Her gün  2 dakikalık bir çalışma ve sonucu muhteşem. (Çakraları bilmeyenler aşağıdaki yorumda detayları bulabilir)

Sevgiyle...

4 yorum:

  1. merhaba,
    aşağıdaki uygulamayı nasıl yapabiliriz,yardımcı olurmusunuz.teşekkürler..

    Bu enerji depolamalarının insanı ne kadar güçlü hale getirdiğini bilemezsiniz. Her gün 2 dakikalık bir çalışma ve sonucu muhteşem.

    YanıtlaSil
  2. Aslına meditasyon haline geçip aynen yazdığım gibi yapabilirsiniz. Açıklayayım:

    Sessiz ve sakin kalabileceğiniz bir yerde olun. Mesela sabah uyanır uyanmaz yatakta yapabilirsiniz, sabah saatleri zihin nispeten boş olduğundan güzel zamanlar bence.

    Önce bir kaç derin nefes alıp vermek iyi olabilir. Nefesin tüm bedeninizde gezdiğinden emin olun. Önce karnınıza, diyaframa, sonra kalbe ve ciğerlere, sonra tüm bedeninize nefes almaya çalışabilirsiniz. Nefes ana konsantre olmak için en iyi yöntem. Nefese odaklanırsanız zihin susar, bunu unutmayın.

    2-3 derin nefesten sonra dikkatinizi kalbinize verin. Kalp çakranız yeşil ve pembe renkte döner, onu hissedin, tam göğüs kafesinizin ortasında yoğun bir enerji topu dönmektedir, onu düşünün...

    Sonra kalp çakranızdan aşağıya, solar pleksusa, yani midenizin olduğu yere inin, burada sarı renkte bir enerji topu dönmektedir. Oradan sakral çakraya, tam kasıklarınızın üzerine odaklanın, turuncu enerji topuna. Oradan tam bacak arası, kuyruk sokumu arasına, kök çakraya, kırmızı enerji topuna odaklanın. Oradan dünya yıldızı çakrasına, ayaklarınızın 20 cm kadar altında olan çakraya odaklanın, siyah metalik bir enerji topu düşünün. Buradan dünyanın merkezine ulaşın, orada yoğun bir enerji var, ona odaklanın, onu alıp aynı çakralardan geçirerek, kalp çakranıza geri getirin.

    Bütün bunları yapmak çok uzun sürer gibi gelmesin size, birer ikişer saniyelik bir odaklanma aslında, hızla aşağı inip, hızla enerjiyi alıp, hızla kalbinize getirin. Bu size Dünya Ana'nın bütün gücünü verecek.

    Aynısını bir de yukarıya doğru yapıp, evrenin merkezindeki enerjiyi kalbinize getirirseniz işlem tamam olacaktır.

    Zaten kalp çakrasına geri gelmiştik, şimdi yukarı boğaz çakrasına çıkın, mavi bir enerji topu hayal edin. Sonra 3. göz çakrasına çıkın, çivit mavi/menekşe moru arası renkte bir enerji topuna odaklanın. Ondan sonra tepe çakraya çıkın, beyaz, kristal bir enerji topu döndürün. Sonra yukarıya başınızın 30 cm yukarısına çıkın, ruh yıldızı çakrasına, orada elmas, platinyum rengi bir enerji topu döndüğünü imgeleyin. Sonra daha yukarıya güneş kapısı çakrasına doğru ilerletin bilincinizi, altın rengi bir enerji topu döndürün. Daha yukarıya, galaktik kapı çakrasına ilerleyin, mavi siyah bir enerji topu döndürün, ondan sonra evren kapısına ilerleyin, çok renkli (gökkuşağı gibi) bir enerji topu döndürün orada da. En son olarak kozmik kapı çakrasına gidin, siyah sedefli bir enerji topu döndürün ve oradan evrenin merkezine gidin (başta yukarıya gitmek biraz zor gelebilir, her gün deneyin, pratikle oraya ulaşırsınız mutlaka)oradaki enerjiyi de aynı yolla yine kalp çakranıza getirin.

    Böylece bütün enerjiyi depolamış olacaksınız.

    Bu çalışmayı Başmelek Mikail'le yaptığımız çalışmada yaptık, çakraların detayları da oradan.

    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Emeginiz icin tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Benim için zevktir. :))

    YanıtlaSil