2 Mart 2012 Cuma

Yaşam değiştiren bir son dakika haberi için düzenli bir şekilde programlanmış yaşamlarınıza ara verin!

Greg Giles

1 mart 2012

Işığın Galaktik federasyonu insanlığın sonunda zalimlerimizin diktatörce yönetiminden ve yoksulluk ve borç prangasından kurtulacağımız anlamına gelen, cani Kabal’ın birçok üyesinin tutuklanmasının an meselesi olduğunu, insanlık ailemizin yeterli sayıda üyesi anladığında, bu olaylara şahit olmaya uygun olacağımızı garanti eder. Galaktik komutanlar bizden rolümüzü oynamamızı ve bu bilgiyi dört bir yana yaymamızı rica ettiler ve bu görevde bizi desteklemek için izleyen duyurular yaratılmıştır. Lütfen aşağıdaki sözleri facebook’ta ve her online sosyal ağda kopyala yapıştır yoluyla yayın ve hiç zaman geçirmeden amacımızı birlikte başaracağız.

Yaşam değiştiren bir son dakika haberi için düzenli bir şekilde programlanmış yaşamlarınıza ara verin!

Tüm yaşamınız iyi haberi beklemekle geçmiştir ve o gün nihayet geldi. Tüm dünya üzerinde dünyanın politik ve finansal liderleri olarak bildiğiniz birçok erkek ve kadının büyük ölçekli tutuklamalarına tanık olmanız çok yakın. Bu tutuklamalar abd hükümetinde çok yüksek olacak ve finans ve bankacılık dünyasının birçok üyesini kapsayacak. Bu isimlerin çoğunu hemen tanıyacaksınız, bazılarını hemen tanımasanız bile, hepsi, çok zor şartlarda kazanılmış paralarımızı yağmaladıkları için ülkelerimizi iflasa sürükleyerek, insanlara karşı ciddi suçlarda aktif olarak rol almışlardır.

Bu tutuklamalar çığır açan olaydır ve bu tutuklamalar dünyayı değiştirmektedir. İnsanlık nihayet Kabal olarak bilinen bu güç simsarlarının diktatörce kontrolünden kurtulacaktır. Bu dünyada çok yanlış şeylerin olduğunu yüreğimizin derinliklerinde bildiğimiz için bu tutuklamalar çoğumuz için sürpriz olmayacaktır. Burada birkaç kişi insanların emeklerinden çalınan milyon ya da milyar değil trilyon dolarlara sahip olurken, birçok kişi gece yatağa aç girmektedir.

Bu gezegende insanlara yayılacak yeterli zenginlik her zaman olmuştur, ancak bu çok az sayıdaki erkek ve kadın dünyamızın zenginliğinin tümünü kendine ayırmış ve bize yalnızca rekabet edeceğimiz kırıntıları bırakmıştır. Bu tutuklamalardan sonra, bu şimdi değişecektir. 
 
Gerçek demokratik süreçlerle yönetildiğinde, dünyamızı ütopyaya dönüştürmeyi taahhüt eden en yüksek bütünlüğün kadın ve erkeklerinin yeni liderliğinde bir çok yeni proje hemen uygulamaya konulacaktır.
Yaşamlarını bu çabaya adayan ABD hükümetinde, pentagondaki birimlerde, finansal sektörde, özel sektörde çok sayıda kadın ve erkek vardır ve onlar yıllardır gizli olarak öyle sabırla çalıştıkları yeni bolluk sistemimizi insanlığa sunmak için çok heveslidirler. Bu gelişmelerin bir parçası olarak, insanlardan çalınan büyük miktarda zenginlik gezegendeki her kadın, erkek ve çocuğun harika bir şekilde yararlanacağı programlar yoluyla yeniden dağıtılacaktır. Hiç kimse göz ardı edilmeyecek ve hiç kimse unutulmayacaktır.

Ancak daha fazlası vardır.

Cani Kabal’ın bu birçok üyesinin tutuklamaları konusunda, operasyonun ikinci aşaması başlayacaktır. Bugün dünyamız kadim aileleriyle yeniden bütünleşmeyi arzu eden birçok ruhsal olarak aydınlanmış varlıklar tarafından ziyaret edilmektedir. Bu ruhsal olarak gelişmiş erkek ve kadınlar ileri silah sistemlerine sahip olan ve dünyanın askeri gücünü çoğunu kontrol eden cani Kabal’ın zararsız hale getirilmesinde destek sağlamaktadırlar.

İnsan ırkının bu gelişmiş ataları, bizim gibi görünür, buna rağmen bize benzemese bile karşılaşacağımız diğer varlıklar da vardır. Hepsi yapılması gerektiğini kalbimizin derinliklerinde bildiğimiz değişiklikleri yapmak için bize burada yardım eden yükselmiş ruhsal varlıklardır. Bu varlıklar bu dünyanın orijinal planlayıcılarıdırlar ve Mısır’daki piramitler gibi büyük arkeolojik sırların çoğunu yapan aynı ileri uygarlıklardır. Onlar bize tümüyle yabancı değildirler, çünkü biz onların atalarıyız.

Burada yıllardır çok önemli bir sosyal deneyim yürütülmüştür ve her birimiz onun bir parçasıyız. Biz burada kendimizin peşinde nesneler üzerinde işlem yapmak için yapayalnız bırakılmıştık. Bu deneyim şimdi süresini doldurdu ve çok büyük bir başarı oldu. Yıldızlardan gelen kız ve erkek kardeşlerimizle şimdi yeniden bütünleşmek ve daha büyük bir Galaktik topluluğa katılmak üzereyiz.

Birçok adlarla anılan dünyalar oldukları için, bu zamanda onları barışçıl ittifaklarının adıyla anmak daha kolaydır: burada Ashtar komutasını kapsayan başka ruhsal olarak ileri örgütler olmasına rağmen, bu ışığın Galaktik federasyonudur.

Bu tutuklamalar ve bizim yıldız ailemizle yeniden bütünleşmemiz konusunda, dünyamızın tüm problemleri, saf kalpten niyetlerin liderliği yoluyla yeni altın çağımızın düzeni hızlı ve yumuşak bir şekilde getirilecektir.
Dünya çapında toplu çabalar yoluyla, tüm savaşlar, açlık, yoksulluk, hastalıklar ve kirlilik çok yakında geçmişe ait şeyler olacaktır. Yaşamlarımızı sürdürmek için çalışmak zorunda olmamızın yerini ileri teknolojiler alacak ve herkes sahip olduğu her yaratıcı rüyayı gerçekleştirmek için özgür olacak.

Bunların hepsi cani Kabal’ın birçok üyesinin hemen tutuklanmasıyla başlayacak ve bu tutuklamalar yeterli sayıdaki gezegenimizin vatandaşlarının bu gelişmelerin toplumumuzu hazırladığı şeyin farkına varır varmaz gerçekleşecektir.

Bu sözlerin bugün okumakta olmanızın nedeni budur, çünkü insan ailesinin birçok üyesi sizinle bu haberi paylaşabildikleri ve uygarlığımızda dünya üzerindeki her erkek, kadın ve çocuk için barışın, özgürlüğün ve bolluğun altın çağını başlatmak için rollerini oynadıkları her şeyi yapmaktadırlar.

Lütfen bu büyük davaya, bu mesajı facebook ve diğer online sosyal ağlarda paylaşarak katılın. Bu sizin vatandaşlarınızın bir lideri olma ve gerçekten bir fark yaratma şansınızdır. Eğer bu haberi yayma işini hepimiz yaparsak, dünya üzerinde bu yüksek profilli tutuklamalara şahit olmaya başlayacağız ve bu okuduğumuz herşeyin doğru olduğunun işareti olacak.

1 yorum: