5 Mart 2013 Salı

Yeni Dünya Enerjileri - Mart 2013

BM Mikail: Kutsal Yerde Yaşamak: Yeni Realite ve Yıldız Tohumları ve Yıldız Dansçıları
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, birçoğunuzun Yeni bir Realite ve Yeni Bir Uzayda olmanın farkında olduğunuzu ve bu yeni enerjilere ayarlanmak için çalıştığınızı biliyoruz. 2012 Portalından geçişten sonra, hala “ayaklarınızı diğer tarafta bulma” sürecindesiniz. Bazıları için bu, Yeni Realitede duygusal ve fiziksel dengenizi bulmaya çalışırken, küçük sorunların bile büyüdüğünün görüldüğü çok değişken, dengesiz bir periyot oldu.

Evet Sevgililer, bu yeni Beşinci Boyut Realitesinde Eski realitenin “filtreleri” veya “perdeleri” gitmiş gibi görünüyor ve her şey daha yoğun ve daha anlık, doğrudan ve anda Seçimler ve Kararlar yapmanızı istiyor. Siz artık çözülmemiş duygusal sorunları geçiştiremezsiniz, her şey kendinizi Anda tam olarak hizalamanızı istiyor. Geçmişte yaşayamazsınız, gelecekte yaşayamazsınız, Şimdiki Anda yaşamalısınız ve ortaya çıkan ve baş edilmesi gereken şeylere ve Zaman ve Mekanın Akışında hangi seçimleri yapmanız gerektiğine dikkat etmelisiniz.

Sevgililer, sizler Yoğun İlahi Işığın bu yeni Akışına daha fazla alışırken, Yeni Realitede dengenizi nasıl taşıyacağınızı ve nasıl gelişeceğinizi öğreneceksiniz. Bu Beşinci Boyut Realitesinde hatırlayacağınız en önemli şey, bunun Her Şeyin Yaşamın Akışında Birbirine Bağlı olduğu Birbirine Bağlılık ve Birlik Alemi olduğudur. Sizler Dualitenin ötesinde ve her şeyin yargılandığı ve kategorize edildiği eski referans çerçevesinin ötesinde yaşıyorsunuz. Bu Yeni Realitede, Her Şeyin Kutsal olduğunu, çünkü Her Şeyin Tanrı’nın Işığının bir İfadesi olduğunu algılamaya başlıyorsunuz!

Dünya Kutsaldır… Siz Kutsalsınız ve Yaşamınız Kutsal. Kutsal Yerde Yaşıyorsunuz ve Kutsal Enerjiyi Soluyorsunuz!

Sevgili Işık Ailesi, etrafınıza baktığınızda bu şekilde görmüyor olabilirsiniz ve bunun tersine olan çok fazla kanıt görüyorsunuz. Ama, bir an için var olan Her Şeyin İlahi Yaratıcı Zekanın bir İfadesi olduğunu ve Her Şeyin İlahi Düzende olduğunu ve önemli bir anlamı olduğunu algılamanıza izin verebilir misiniz.

Eski Realitede, şeyleri Işık ve Karanlığa ve İyi ve Kötüye bölmek kolaydı, ama siz bu bölünmeleri yarattıkça onların var olması ihtiyacını yarattığınızı görebiliyor musunuz? “Karanlığı” yarattığınız anda, o enerji için bir gereksinim yarattınız ve böylece o ortaya çıktı. Dualite kalıbını salıverdiğiniz an, ışık ve karanlık oyunları için gereksinimi salıverirsiniz ve her şeyin Kutsal Yerde var olduğunu algılamaya başlamaya hazır olursunuz.

Kutsal Yere Girmek

Sevgili Işık Ailesi, sizler Dualitenin ötesine ilerlediğiniz ve Yüksek Benliğinize ve Ruhunuza tam olarak bağlandığınız ve Yükseliş adını verdiğiniz bu süreçte Yüksek Bilince girdiğiniz zaman, Kutsal Yer var olur.
Kutsal Yer ayrıca kendinizin dışında aradığınız bir şey değildir, çünkü bu Yeni Realitede her şeyden önce sizin içinizde var olur. Önce o Kutsal yeri Kalbinizde bulmalısınız, o zaman onu Dünyada yaratabileceksiniz. Evet aslında, onu aramak yerine onu Dünyada yaratırsınız veya Dünyaya “damgalarsınız”, çünkü Kutsal Yer için Işık Kodlarının Aktarıcıları olacaksınız. Ve o Kutsal Yerin yalnızca İlahi Işığın Sonsuz Sevgi ve Şefkat olarak yaşadığı yer olduğunu anlayacaksınız.

Sevgililer, Kutsal Kalbinize girin ve Her Birinizin İçinde yaşayan İlahi Sevginin Alevini, İlahi Ateşin Kıvılcımını bulun. Gerçek Benliğinizi orada bulursunuz ve Kutsal Yeri bulursunuz. Dilerseniz, kendi Kutsal Yerinizin, kendi içsel Işık ve Uyum Mabedinizin temsilcisi olmak için Kalp Yerinizde Kristal bir Tapınak yaratabilirsiniz.
Eğer bu yerde dinlenirseniz, İlahi Sevginin İçsel Aleviyle bağlantıyı hissedersiniz ve Işık Bedeninize o Alevi çekebilirsiniz ve sonra o Işığı dışa doğru genişletebilirsiniz.

Ve o zaman Kutsal Yeri yaratabilirsiniz. İlahi Işığın ve Sevginin enerjisini çevrenize “damgalarsınız”. Kutsal Yerin Canlı ve Nefes Alan Enerjisi olursunuz ve gittiğiniz yerde Kutsal Yeri aktive edersiniz. Eviniz, işiniz, Toplumunuz ve şehriniz, Dünyanın kendisi, tüm Kutsal yerler, çünkü SİZ Kutsal Yersiniz ve içinizdeki o enerji Tüm Yaradılış ile Tınlar ve Tüm Yaradılışla konuşur.

Sevgililer, bu enerjiyi ve bu yankılanmayı hissettiğiniz zaman, aynı zamanda Kutsal Yerin Aktarıcı olmanın parçası olan Derin Neşenin enerjisini de hissedersiniz. Işığın ve Karanlığın ötesi Kutsal Yerdir. Ve Kendi içinizdeki ve başkalarındaki Kutsal Yeri onurlandırırsınız!

Sevgililer, Yol Göstericiler ve öncüler olan sizler tarafından bu enerji hissedilmeye başladığında, Dünya gerçekten Dönüşüme çiçek açar. Ama, birçok insan hala dualitenin tuzağındayken ve ana ruhsal aktiviteleri olarak “karanlığı” defetmeye girişirken, Dünyanın kendisi her zaman olması istenen Kutsal yer oluncaya kadar, Yüksek Bilince yükselmek ve Kutsal yere girmek ve o Kutsal Yeri yaratmak için yer olmaz.

Sevgililer, Dünya sürgün edildiğiniz ve kaçıp eve dönebilinceye kadar “öğrenmek” zorunda olduğunu bir “hapishane” veya “okul” olarak yaratılmadı. Dünya Kollektif bir Proje ve Ruh ile çalışan Yaratıcılar ve Sanatçılar için bir Sanat Eseri olmak üzere yaratılan değerli bir mücevherdir. Dünyada olmanın ve Bu Kutsal Yerde Evrim Dansına katılmanın ayrıcalığı Harika bir Kutsamadır. Sadece içinizdeki Kutsal Yere ve Sevginin İlahi Alevine uyandığınızda, Dünya olan Kutsal yeri gerçekten görebileceksiniz.

Yıldız Tohumları ve Yıldız Dansçıları… Evrim ve Geçiş…

Sevgili Işık Ailesi, sizler bu Yeni Realiteye girerken ve Yüksek Bilinçte olduğunuz İnsan Meleğin tam ifadesine girerken, aynı zamanda yaşam enerjisini farklı bir şekilde hissetmeye ve deneyimlemeye başlayacaksınız.

Son yıllarda, sizler uyandıkça, “yıldız tohumları” veya bizim tercih ettiğimiz isimle “yıldız çocukları” olduğunuzu hatırlamaya başladınız. Yıldızlardan geldiniz ve belirli bir amaç için burada Dünyada idiniz, siz buna “misyon” dediniz. Sizinkinin hangi yıldız sistemi olduğunu ve yuvanızın Yıldızlarda nerede olduğunu hatırlamaya çalışmanız her zaman eğlenceli oldu.

Şimdi, bir yıldız sisteminde yuvanız olmadan önce, bir Yıldız Dansçısı olduğunuzu söylüyoruz.
Bu ne anlama geliyor. Saf Enerji ve Işık, Saf Bilinç olduğunuz ve Kozmosta Yaradılışın Müziğinde dans ettiğiniz anlamına geliyor. Sizler Yaradılışın Büyük Dansının parçasıydınız ve Yaradılışın Müziği ile aktınız. İlahi Işığın Kanalı idiniz ve İlahi Işığı ifade ettiniz.

Sevgililer, “bir misyona” sahip olmadan önce, amacınız sadece İlahi Işığı ifade etmek ve Yaradılışın Müziği ile Dans Etmek idi.

Bunu başka bir şekilde açıklayabiliriz… Yıldız Dansçısı enerjisine girdiğiniz zaman, Tanrının veya İlahi Olanın Dişil Enerjisinin bir veçhesini ifade edersiniz. Yıldız Dansçısı Işıkta akar ve sadece Işık ve Müziğin titreşimleri alır ve dans eder veya Işığın onlarda dans etmesine izin verir. Diğer taraftan belirli bir “misyona” ve sorumluluklarına odaklanmasıyla Yıldız Tohumu İlahi Eril veçheye odaklanır, madde aleminde onu yaratma ve ona ulaşma ihtiyacı olur.

Elbette, bunlar ayrı değildir, ama Yıldız Dansçısının Kozmik Işığın Enerjisiyle aktığı ve bunu Yıldız Tohumu olarak Yaşam Çalışması ve Misyonlarında ifade ettiği, Güzel Kozmik İkiz Ruh Dansında bir araya gelirler. İki enerji bir araya gelir ve İlahi Işığın Yin ve Yang’ını ifade eder.

Sevgililer, bu Yeni Realitede, Yıldız Dansçısı ve Yıldız Tohumu enerjisinin kendilerini SİZDE ve Dünya adı verilen bu Kutsal Yerde Fiziksel Bedeninizde ifade etmek için bir araya harmanlandıkları “Kozmik Kimliğinizin” ortaya çıkışını hissetmeye başlayacaksınız. Işık ve Sevgiyle nasıl akacağınızı öğreneceksiniz ve Kutsal Yerde Yeni Realiteyi Yaratmanın ve tezahür ettirmenin aktif ve sorumlu bir parçası olmayı öğreneceksiniz.

Size Yaşam Dansında çok fazla Neşe diliyoruz!

(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/

3 yorum:

  1. Biri veya bloğun sahibi bana gerçekte neler olduğunu basit ve kısaca anlatabilir mi?Evet yıllardır bu böyle ben de kendimle yada meleklerle yada başkalarıyla konuşuyorum.Şükür halimden çok memnunum.Fakat ne olduğuna dair aşırı bir merak ve soru işareti beynimi kemirip duruyor.Bazen okumaktan yoruluyorum, ama gene de tatmin olmuyorum.Çok dua ettim karşılığını hudutsuzça aldım Rabbimden.Gene de yardıma çok ihtiyacım var.Lütfen...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Çok basit; uyanıyoruz. :)

    Her sabah kolay uyananlar var, zor uyananlar var. Siz hangisindensiniz?

    8 saatlik bir uykudan uyanmak ile binlerce yıllık derin mi derin bir uykudan (bir anlamda hipnoz diyebiliriz) uyanmayı karşılaştırın.

    Yani, ancak uyanıyoruz. Zar zor. Bazen yine dalıyoruz, sonra tekrar açıyoruz gözlerimizi gerçeğe...

    Olana izin verin. Olanı sadece olduğu hali ile, kendinizi bir gözlemci konumuna koyarak, içine girmeden, illüzyona kapılmadan, yargılamadan, etiketlemeden, acıyı, tatlıyı, üzüntüyü, mutluluğu kategorize etmeden, abartmadan yaşayın.

    Geçmişin muhasebesini yapmaktan, geleceği tasarlamaya çalışmaktan, gelecekle ilgili endişelerinizden vazgeçin. Onlarca şifa yöntemi var. Eminim niyet ederseniz size en uygun olanı karşınıza çıkacaktır.

    İstemekten vazgeçin. İstemek yaşamı sınırlamak sadece.

    Bırakın yaşam aksın. Su yolunu en güzel bir şekilde buluyor.

    Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ebru Hanım zihnimi aydınlatan yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. Cevabım geç oldu ama cümlelerimin olgunlaşmasını bekledim. Çok sağolun.
    Ama söyleyeceklerim bitmedi.
    Bu bloğa ulaşalı 3-4 ay kadar oluyor. İlk okuduğum metin İndigo dan kristale geçiş krizleri isimli Hz. Mikail'in mesajlarından biri.Okuduktan sonra inanın iki hafta belki üç hafta kendime gelemedim, aynaya baktım kendimle konuştum, kendimden korktum. Bu blogta yazanlar kadar fazla madde ötesi deneyimlerim yok ama kendime dair farkındalığım arttıkça bilinçli veya bilinçsiz bir çok şey yaptığımı gözlemledim. Daha önceleri bu konularda uyaran aldım rüyalar ve şahıslar vasıtası ile. Fakat hayatım rasyonel zihin kavramları içinde çervelendiği için belli kalıpların dışına çıkıp düşünemediğim için hep erteledim, başka bilgi alanlarına odaklandım. Fakat tüm kapılar kapanmasa da, sorularımın cevabının sizin burda paylaştıklarınızın içinde olduğunu anlayınca ; direniş bitti.. Yoldayım , öncede yoldaydım ama sanki belirsizlik ve sis daha yoğundu.
    Hz. Mikail'in mesajları , onları ulaştıran kanallar, sizin paylaşmanız , çevirenler yani bunları yeni yeni anlayabiliyorum, ve nasıl teşekkür etsem ne yapsam diye düşünüyorum.
    Fakat bir yandan da; içimdeki seslerden biri ''ya bu bloğa ulaşmasaydın, ya buradakiler uydurmaysa, ya senin şizofrenik sancıların varsa, peki benim yaşadıklarımı yaşayıp da ne olduğunu çözemeyenler kalp ağrısı beyin sancısı çekenler...'' bu sesler bitmez ancak zamanla azaltılabilir biliyorum.
    Evet söyleyecek çok şeyim var, fakat söylenmesi gereken zamanda zaten söyleyeceğim bunu biliyorum.

    Metinlerde yazılanların büyük bir kısmını anlıyorum fakat zihinime ırak kelimeler de çoğunlukta'' adamentine parçacık, kutsal kalp, yüksek benlik, alt evrenler vs'' bunları anlamıyor değilim ama tam olarak idrak ettiğim söylenemez.
    Ebru Hanım ismim Ayşegül , size tekrar tekrar teşekkür ediyorum .
    Gönülden sevgiler…

    YanıtlaSil