14 Ekim 2010 Perşembe

Akaşik Sistem - Kryon'dan...

11 Eylül 2010
Lee Carroll kanalıyla

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Üstatların bir deyişi var: “Benimle iyi, ruhumla iyi.” Onlar bunu ölümden önceki zamanlarda, hayal kırıklığı zamanlarında ve zorluk zamanlarında söylerlerdi. Bunun nedeni üstatların tek bir şeye ve tek bir realiteye odaklanmalarıydı – benliğin sevgisini yaratan içlerindeki Tanrı’nın sevgisine. Bunu daha önce söyledik. Bunu birçok kez ilettik. Hatta size bunun üstatlığın sırrı olduğunu söyledik. İçinizde hoşnut olduğunuz, Tanrının bulunduğu yere gidin ve yaşamınızla ne yapacağınızı öğrenirken, etrafınızda uygunluk içinde yavaşça gelişen diğer şeylerin hepsini bırakın. Nereye gideceğinize veya ne yapacağınıza önceden karar vermeyin.

Kısaca, çok kadim geçmişteki, yakın geçmişteki enerji ve değişmekte olan enerji arasındaki farkı özetleyen bir mesaj vereceğiz. Işıkişçisinin detaylarla nasıl başa çıktığının ve olayların nasıl değişmiş olduğunun niteliklerini vereceğiz. Bu gelecek [Buffalo, New york’da verildi]. Ama bugün değil.

Bugün size Gaia ve İnsanlık olan Akaşik sistemin derinliğini vermek istiyorum. Yapmak istediğim şey, görünürde karmaşık ve ezoterik olan, ama gerçekte yerküre ile ilişkinizi tanımlayan bir sistem ile ilişkinizi açıklamaktır. Arada bir, mesajdaki konuların kanıtlayamayacağınız şeyler olduğu bu tür mesajlar veriyorum ve bu mesaj sizinle ilgili.

Gaia’nın tüm amacının insanlığı desteklemek olması mümkün mü? İnsan Varlıkların güneşin etrafında dönen bir gezegende sadece başka memeliler olmaması mümkün mü? Bu gezegenin titreşim hızından aktarılan enerjinin, insanlığın yaptığı şeye bağlı olması ve bunun gerçekte Evren’i etkilemesi mümkün müdür? Bunların hepsinin yanıtı evettir. Böylece eğer durum buysa, böyle bir şeyin olmasına izin veren ne tür bir sistem uygulamadadır? Bu kısa zaman süresi içinde tartışacaklarımız budur.

Gezegenin Enerjisi Ve Akaşa

Gaia ve Akaşa’dan söz edelim. Gaia’nın bir enerji olduğunu işitmiş olabilirsiniz, Dünya gezegeninin enerjisi. Gaia hissedebilirdir [bilinçli]; Gaia yaradılıştan gelen zekaya sahiptir; bu nedenle Gaia sizi “tanıyan” zeki bir bilinçtir. Gaia, Kryon’un yaptığı gibi söyleşebilir ve konuşabilir. Eğer bunu işittiyseniz, haklı olurdunuz.

Gaia’nın enerjisi birçok şekillerde konuşur ve bunlardan biri Akaşa’ya bakarak görülür. Eğer Gaia’ya bunun ne olduğunu sorsaydınız, o “gezegenin yaşam gücü” olarak tanımlanırdı. Bu, her şeyin canlı olduğunu dikkate alır, bunlara sizin canlı olduğunu düşünmediğiniz şeyler bile dahildir. Bu nedenle Gaia’nın Akaşası kavramı muazzamdır ve çok büyüktür. Ama bu akşam özellikle, İnsan Varlığının yerküre ile ilişkisinin Gaia Akaşası sisteminden bahsetmek istiyorum. Gaia’nın İnsan ruhsal deneyimindeki işbirliğinden ve aslında her şeyin İnsan etrafında döndüğünden söz ediyoruz, hatta gezegenin amacı bile.

Eğer başlangıçtan başlarsak ve basit tanımlamalar verirsek, dünya üzerinde kimin bulunduğunu takip etmek için bir sistemin bulunduğunu söyleriz. Ruhun bir sisteme hiç gereksinimi olmayacağını düşünebilirsiniz ve haklı olurdunuz. Ama Gaia’nın gereksinimi vardır ve bunun bir nedeni vardır. Çünkü Dünya denen bu yere gelen her bir İnsan ruhu, gerçekte Gaia’nın yaşam gücünü değiştiren eşsiz bir enerji olarak bir fark yaratır. Böylece, ruh geldiği zaman, Gaia bir kayıt yaratır ve daha fazlasını. Böylece ayrıntılara geliyoruz.

Yaradılış Mağarası

Birçok kez size tekrar sunduğum bir kavramı gözden geçirdim. Yerkürenin derinliklerinde, asla bulunmayacak olan boyutlararası bir mağara vardır. Bu mağaranın onu Dünya realitesine bağlayan 3B özellikleri vardır, ama o ayrıca çok boyutludur. Bunu size açıklamak zor, çünkü siz sadece tek – basamaklı boyutsallıkta olan realiteyi algılıyorsunuz. Bu nedenle istediğim her şeyi açıklayabilirim, ama açıklamalarım sizin için yeterli olmaz. Bu sanki sizinle sizin dilinizde konuşuyormuşum ve aniden hiç işitmediğiniz bir dil konuşmaya başlıyormuşum gibidir, sözcüklerin allak bullak, geriye doğru olduğu ve lineer olmayan bir şekilde yeniden düzenlenmiş bir dille. Sadece mesajı anlamamış olmazdınız, ayrıca çok garip dilin kendisini işitmek sizin için rahatsız edici olurdu. Çok boyutlu şeyler size bu şekilde görünür – kaotik. Ama en azından yapabileceğim kadar bilgi vereceğim, böylece “nasıl” olduğunu bilmeseniz bile “ne” olduğunu bilirsiniz.

Yaradılış Mağarası gezegende boyutsal bir melez olan eşsiz fiziksel nesnelerden biridir. Yani, eğer görülebilseydi kesinlikle göreceğiniz ve anlayacağınız üç boyutlu özelliklere sahiptir, ama görülemez – çünkü o asla bulunamaz veya belirlenemez ve bulunmayacak. Bu çok boyutlu yerin içinde kim olduğunuzun kaydı vardır. Yine, buna Yaradılış Mağarası adı verilir.

Gezegene geldiğiniz zaman, burası doğum kanalından önce bile ziyaret ettiğiniz ilk yerdir. Gezegeni terk ettiğiniz zaman, yuvaya gelmeden önce ziyaret ettiğiniz son yerdir. Bundan dolayı, burası insanlığın kaydının deposudur – insanlığın yaşamış olduğu tüm yaşamlar ve her birinizin kim olduğunuzun en temel çekirdek ruh özü. İşte bunun nasıl işlediği ile ilgili daha fazla bilgi. Bu Akaşik Kayıttır.

Yaradılış Mağarasındaki her ruh eşsizdir. Örneğin sizinkini ele alalım. Sizin spiritüel isminiz nedir? Bu, telaffuz edebileceğiniz bir isim değildir, sevgililer, daha çok bu bir enerjidir. Bu enerjisel isim kısmen Tanrı’nın ismidir ve Yaradılış Mağarasında metaforik olarak kristalin bir yapı üzerindeki bir şerit olarak kaydedilir. Kristalin yapının, sizin kim olmuş olduğunuzun titreşimini hatırlayan bir yapı olduğunu söyleyebilirsiniz. Böylece, gezegene ilk kez geldiğinizde, sizi bekleyen kristalin bir yapı vardır (çünkü gelişinizin potansiyeli biliniyor). Siz Dünya gezegeninde yaşarken, Gaia ve tüm sistem sizin burada olduğunu “bilir”. Sonra perdenin diğer tarafına geçersiniz. Buradan ayrıldığınız zaman, mağarayı tekrar ziyaret edersiniz ve kristalin yapıyı yapmış olduğunuz her şeyin enerjisiyle zenginleştirirsiniz. Sonra dünyadan ayrılırsınız, ama sizin bilginizi taşıyan kristalin yapı kalır.

Diyelim ki Dünya’ya geri geliyorsunuz ve başka bir hayat yaşayacaksınız ve başka dünyasal bir isminiz olacak. Doğum kanalı içinde gelmeden önce, kristalin yapıya bir başka şerit eklenir. Not: Bu aynı ruhtur, ama şimdi iki adet şeride sahiptir. O, gezegende gelişirken, mağara geri döneceğinizi bilir ve geri döndüğünüz her seferinde şeridi aktive eder veya uyandırır. Bu nedenle, her yaşam için değil, her bir ruh için kristalin bir yapıya sahipsiniz. Temsil edilen ruhların bazıları binlerce şeride sahiptir! Böylece belki bu kristalin ruh kayıtlarından düşünebileceğinizden çok daha azı olduğunu anlayabilirsiniz. Her yaşam için değil, her ruh için bir tane.

Şimdi size bir şey söylemek istiyorum: Bu odada olan ve bunu okuyan yaşlı ruhlar var. Bu sizin kim olduğunuzdur. Yaşlı bir ruh olmak için, spiritüel şeyler bilmek zorunda değilsiniz. Birçok insan bu yeryüzünde yürür ve kim olduklarına hiç uyanmazlar, çünkü bu onların özgür seçimidir. Ama gerçek şu ki bu tür toplantılara sıkça gelen İnsanlar, gezegenin geçişinin, bir çağın bitişinin ve bir başka çağın başlangıcının parçası olma çağrısını hissedenlerdir. Onlar gözleri şu anda bu sayfanın üzerinde olanlardır.

Mağaranın Gizemli Fonksiyonları

Böylece Yaradılış Mağarası burada bulunan ve burada bulunmuş olanların Gaia kaydı oluyor. Bu fiziksel kısımdır. Size bundan sonra anlatacağım şey İnsan Varlığının kafasını karıştıran boyutlararası kısımdır. Dinleyin: Mağara 3B’de statiktir (durağan) ve buna rağmen çoklu Boyutlarda dinamiktir; yani, 3B’de eklenen veya çıkarılan kristaller hiç yoktur. Bu, Dünya gezegeni üzerinde yaşayacak olan her potansiyel İnsan Varlığı için kristalin bir yapı bulunduğu anlamına gelir. Şimdi “Oh, hayır, bunun bir anlamı yok. Bu alın yazısına benziyor. Ruh gelen herkesi tanıyor mu?” Hayır tanımıyoruz, ama bu alın yazısı değildir. Bunun yerine, mağara her an tam olmak için kuantum şekilde eğilimlidir (önceden hazırlıklıdır). Kuantum enerji potansiyellerle uğraşır, deneysel [kesin] niteliklerle değil. Bu nedenle, gezegende olaylar değişirken, mağara kuantum şekilde değişir, fiziksel olarak değişmez. Kristalin yapı hesapları değişmez. Bunun kuantum bir olay olduğunu söylemenin dışında bunu size açıklayamam. Mağara her zaman tamdır, bütündür. Her zaman tüm insanlığı içinde taşır. Mağara geçmişe, şimdiye ve geleceğe bağlıdır.

Sizin için çok kafa karıştırıcı olan şey, bunun sizin aslında henüz burada olmayanlar ile etkileştiğiniz anlamına gelmesidir. Yine, bunu bundan daha iyi açıklayamam ve sizin üç boyutlu zihniniz bu yolculuğa çıkmaya hazır değil. Ama bunu bilin.

Mağara tamdır.

O kutsaldır.

O ebediyen mühürlüdür.

Ruh kristalleri yaşamlarınızı ve yaşamlarınızın enerjisini hatırlar.

Kristallerdeki ruhsal enerjiler birbirleriyle etkileşirler.

Yaşadığınız hayatlar mağarasının enerjisini ve bu nedenle Gaia’nın enerjisini değiştirir, modifiye eder.

Gaia ordadır, çükü mağara Gaia’nın içinde çok boyutlu olarak bulunur.

Böylece, özetle bu mağara ruhların kaydı, onların birçok yaşamlarının ve yarattıkları enerjinin kaydı oluyor. Şimdi beni dinleyin, çünkü bu, bu mesajın odağıdır. Gezegende ne yaparsanız yapın, gezegende ne tür enerji yaratırsanız yaratın, bunlar bu kristalin maddelere massedilir. O yaşam enerjisinin kaydı, kristaldeki eşlik eden titreşim ile gezegende kalır – ebediyen.

Mary ve George

Diyelim ki siz bu akşam Mary’siniz. Sizinle konuşacağım. Mary, vefat ettiğinde, gittiğin yer mağaradır. Bu üç günlük bir Dünya yolculuğudur. Mary, yaşlı ruh, daha önce orada bulundun. Oh, Mary, daha önce ordaydın – ve bu nedenle, oraya sevinçle gidiyorsun. Onu hatırlıyorsun! Nereye gittiğini biliyorsun ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsun. Yuvaya gidiyorsun. Ölümde acı yoktur, boyutlararası yeniden bağlantının geçici bir bulanıklığı olabilse de, sevinç hissini hatırlarsın! Hepimiz elini tutarız ve sen bunu hissedersin, bu sana sözdür, Mary. İnsan Varlığın ölümü sona ait bir enerji değil, bir geçiş enerjisidir. “Son” yoktur, son nefesinizi aldığınız anı hatırladığınız bir enerjiye bir yolculuk vardır.

Diyelim ki Mary bir şifacı. Diyelim ki Mary yeryüzünde yürüyen varlığıyla bu gezegenin titreşimini artırdı. Diyelim ki yerküre Mary’nin ayak izlerini hatırlıyor, çünkü Gaia onun kim olduğunu biliyor. Diyelim ki Mary Yüksek Benliği ile temas halinde. Diyelim ki Mary bu nedenle gittiği her yerde mini bir portal yarattı ve şimdi vefat etti.

İnsanlar üzüntüyle toplanır. Onun gidişini görmekten çok üzgündürler, çünkü o harikulade bir kişilik, mükemmel bir anne ve sevgi dolu bir İnsan Varlığı idi. Onlar ağlarlar ve gözyaşları vardır ve matem vardır. Pekala, işte metafiziksel gerçek: Mary Yaradılış Mağarasına gider ve bir İnsan olarak onun olduğu her şey ve yarattığı portal onun ruhsal kristalin yapısına massedilir (emilir). O portal daha sonra kalır, çünkü Mary buradaydı! Harikulade kişilik, mükemmel anne ve sevgi dolu İnsan israf edilmemiştir, boşa gitmemiştir! O, Yaradılış Mağarası işlemi vasıtasıyla Gaia’nın kendisine massedilmiştir ve hatıranın o enerjisi asla çekip gitmez. O asla gitmez! O andan sonra yerküre yaşam gücü bilincinin parçası olur.

Sonra Mary, George olarak tekrar gelir.

[Kahkaha]

Gülmeyin, çünkü burada gerçek süreç ve sistemin güzelliği var. Hazır mısınız? George geldiği zaman, Mary’nin kaydını toplar! Sonra hem George hem de Mary Akaşik öğretinin sonraki bölgesine gider, bugün öğrettiğimiz dört bölümün ikincisine gider. Sistem devam eder.

DNA’nızdaki Akaşa

Yaradılış Mağarasının kristalinde sizin çekirdek ruhsal kristaliniz ile ilgili temsil edilen her şey, doğumda DNA’nıza aktarılır. Bunu Yaradılış Mağarasında aktarırsınız. Bu nedenle oraya gidersiniz. Bu sizin kişisel Akaşik Kaydınız olur, bulunduğunuz her yaşam, yapmış olduğunuz her şey, hepsi DNA’nızdadır. Daha önce bahsettiğimiz gibi, bu Akaşik Kayıt her çifte sarmalda çokboyutlu şekilde bulunur ve bilimin çöplük olarak gördüğü DNA’nın %90’ında milyarlarca kimyasal tarafından temsil edilir! Bilim ona 3B gözlerle bakıyor ve simetrisi veya düzeni olmayan çok karmaşık bir şey görüyor. Aslında o maksimuma kadar çokboyutludur! Ama orada bulunan her şey güzel bir sistemdedir. Bunu daha önce anlatmıştık. Ama belki bunun ne anlama geldiğinin tüm imalarını almadınız?

Düşün. George, şimdi sen DNA’nda George ve Mary’ye sahipsin, ama sadece George’un bedeni orada. Öyleyse, George DNA’sındaki Mary’nin yaşamıyla ne yapacak? Size yanıtı vereceğim. Mary’nin öğrendiği her şey şimdi George için elde edilebilirdir. Mary ve George’un, aynı ruh olduğunu hatırlayın, sadece şu anda Gaia’da farklı bir form alıyor. Sistemin güzelliği şudur: Yüksek Benlik de aynıdır, çünkü o öz ruhsal enerjiyi temsil eder. Bu nedenle, George, Mary’nin öğrenmiş olduğu şeyleri tekrar öğrenmek zorunda değildir! Bunlar onun DNA’sındadır. Şefkatli anne bile oradadır. Mary’in ruhsal yolculuğu oradadır ve cinsiyet hakkında daha az önemsiz bir seviyede, Dünya gezegeni üzerinde bir İnsan ruhunun yolculuğuyla yaratılan Tanrı’nın sevgisi oradadır.

Beni dinleyin. Bu hayata geldiniz ve bunu dinleyerek veya okuyarak sandalyede oturuyorsunuz – ve bugün ruhsal şeyler öğreniyorsunuz. Belki dik bir öğrenim eğrisi olduğunu ve çok fazla öğrenilecek şey olduğunu düşünüyorsunuz. Belki tüm bunlar yenidir ve tüm bu bilgiyle ve bununla ilgili hislerle eziliyorsunuz? Sana anlatayım, yaşlı ruh, sen yalnızca zaten önceden bildiğin şeylere yeniden uyanıyorsun. Eğer niyet edersen, yaşlı ruh, bunu hatırlayacaksın!

Bu gezegende çok yaşlı bir ruh iseniz ne olmuş? Bu, sizin tam şimdi DNA’nızdaki kadim insanların bilgeliğine sahip olacağınız anlamına gelir. Bu, bir Kryon kitabında okuduğunuz her sayfada, “Bunu hatırlıyorum. Bu doğru. Burada yeni olan bir şey yok. Ama bunu yazılı olarak görmek güzel” diyebileceğiniz anlamına geliyor.

[Kryon gülümser]

Şimdi insanlığın Akaşa’sının ilk iki niteliğine bakalım. (1) Yaradılış Mağarası gelip gidenlerin bir kaydıdır. Bu yüzden enerji yerkürede kalır ve gezegenin titreşiminin değişmesine yardım eder. Bundan dolayı, insan yaşamları gezegenin titreşimini modifiye eder, değiştirir. (2) Her İnsanın DNA’sı tek bir ruhun bireysel kaydını içerir ve sonraki enkarnasyonun [Dünya’daki İnsan ifadesinin] daha fazla farkında olmasına yardımcı olur, eğer bu onların seçimi ise.

Bu derste ilk niteliğe bakın: Bu Gaia ile ilişkilidir. Mağara Gaia’dadır. O yerkürenin derinliklerindedir ve birçok kristalin yapıyı temsil eder. Sizler “dünya tarafından tanınıyorsunuz.” Dünya tarafından seviliyorsunuz. Dünyasal şeylerle – doğa, hayvanlar, hatta kayaların ve toprakların incelenmesiyle – uğraşanlarınız bunu hissedebilirsiniz. Bazı yerlerde yürüdüğünüz zaman, bunu hissedebilirsiniz! Gaia olan zeka sizinle konuşur. Etrafınızı sarmalayan, “Seni tanıyorum. Sen buraya aitsin. Gezegenin üzerinde adım atman uygundur” diyen bir enerji izdihamı var. Oh, İnsan Varlığı, çünkü senin burada yaptığın şey en sonunda Evren’i değiştirecek. Bunu hissedebiliyor musunuz? Kaçınız bir ormana tek başınıza yürüdünüz ve ağaçların arkadaşlığını hissettiniz. Bu gerçektir!

Hayvanlar

Her zaman değerli hayvanlardan ve burada insanlığa hizmet etmek için bulunduklarından ve bunu nasıl tam olarak yaptıklarından bahsederim. Onların bazılarının burada yenilmek üzere bulunduklarından söz ettim. Birçoğunuz bunu işitmekten hoşlanmazsınız, ama kollektif olarak hayvanların bunu anladığını anlayın. Onlar İnsan besin zincirinin parçası olmak zorundalar, çünkü insanlık şeyleri hızlı bir şekilde büyütme ve bu gıdayı dağıtma yeteneğine sahip değil. Bu bir hizmet, görüyor musunuz? Vejeteryan olanlarınız, “Onları asla yemem!” diyebilirsiniz. Bu sağlığınız için bir seçimdir. Bu uygundur ve doğrudur, ama İnsan ırkının hayatta kalması için gerçeği taşımaz, çünkü şu anda hayvanlar İnsanın beslenmesi ve hayatta kalması için gereklidir.

Bir an için yön değiştirelim ve size İnsanların hayvan yaşamını tüketmesi hakkında bazı değerli bilgiler verelim. Birçok İnsan onları yemeye gereksinim duyar, ama hayvanın bunu bildiğini hiç anlamaz. Bu sizin için çok mu acayip? Bu, hayvan ruhlarını tanıyanlar tarafından bilinir ve onlar bunun fedakarlığını ve uygunluğunu görebilirler. Bu kadim insanlar tarafından da çok iyi biliniyordu. Ama soru şu, sevgili İnsan: Onlara nasıl davranıyorsunuz? Gezegende bu tür bir amaçla, onlar sizin gıdanız olmadan önce onlara nasıl davranıyorsunuz? Kadim insanlar onlara nasıl davranıyorlardı? Şimdi bu zor bir soru, öyle değil mi? Size gerçeğin bir özelliğini vereyim. Onlara daha iyi davranılırsa, bedeninizin içinde daha çok besleyici olacaklarını biliyor muydunuz? “Kryon, lütfen bundan bahsetme. Bunu düşünmek istemiyoruz”. Sevgililer, ben bahsetmezsem, kim bahsedecek? Dinleyin, eğer bu hayvanlar gelmeye ve bu gezegenin yaşam gücünün bir parçası olmaya istekliyse ve sizin seçimler yapabilmeniz için sizi hayatta tutarak gezegenin titreşimini yükseltmeye yardım etmeye istekliyse, yetiştirilirken saygı ve rahatlığı hak etmiyorlar mı? Nıhai sonuç sağlığınıza çok daha iyi katkı olacaktır. Bilim insanları ön ayak olsun ve bir hayvan kısa ömrü sırasında onurlandırıldığı zaman, besinsel değerlerinin dramatik şekilde arttığını göstermek için bazı karşılaştırmalı çalışmalar yapsın. Kadim insanlar bunu biliyordu ve kendi yaşam güçlerinin bir parçası olmadan önce her hayvanı onurlandırıyorlardı.

Hayvanlar için Yaradılış Mağarası yoktur. Onlar insanlığı desteklemek için buradalar. Onların bazıları sizi sevmek için buradalar ve siz bunu biliyorsunuz. Evinizde olanlardan söz ediyoruz. Onlar sizi sevmek için buradalar – İnsanlara bir başka büyük hizmet. Onların gözlerine bakıyorsunuz ve onlar da size bakıyor. İçinizdeki yaşlı ruhu görüyorlar, bunu biliyor muydunuz? Onlar sistemi biliyorlar. Ama çok uzun yaşamıyorlar, öyle değil mi? Bazen onlar ayrıldıklarında derin üzüntü oluyor. Ama iyi haber? Evet, onlar reenkarne olabiliyorlar! Sizinle sevgi işlerine devam etme seçimine sahipler! Odada kaç sevgili varlığın bu sistemin farkında olduğunu bilmiyorum ve hayvan severlerin bunu bilmeleri için partnerimin bunu daha berrak geliştirmesini istiyorum. Onların sevgili hayvanları öldüğü zaman, eğer isterlerse, doğru yere bakarak, geri dönen ruhu bularak, onu alarak ve yaptıkları şeye devam ederek, sevgi işlerine devam edebilirler. Bunu işitmeye ihtiyacı olan bu odada biri ve okuyanlardan birileri var. Onların öz ruhlarının geri dönmesi için bir sistem vardır!

Böylece bir bakıma birçok hayvanın ruhu vardır, ama onlar Yaradılış Mağarasında değiller. Kendisini özgür seçimle artırabilen bilinç olan, sizin yaptığınız gezegensel değişimin harika sistemine sahip değiller. İnsan, Dünya’da bunu yapabilen tek varlıktır, çünkü İnsan DNA’sında kutsallığa sahiptir. Bu oraya, başka bir yıldız sisteminden olanlar tarafından yaklaşık 100,000 yıl önce uygun şekilde ve sevgiyle aşılanmıştır.

Size tüm bunları daha önce verdik. Tüm uygunluğunda, bu gezegendeki İnsanlar spiritüel tohumlarını güzel bir şekilde, uygun bir şekilde, ilahi bir şekilde, mükemmel bir şekilde Pleiadeslilerden aldı. Savaşlar yoktu, gizli planlar yoktu ve bu güzel yıldız ruhlar hala buradalar. Onlar sizin kardeşleriniz ve onların bir parçası sizin içinizde. Siz onlarla kuantum bir hal içindesiniz. Daha fazlasını açıklayamam. Ama bazılarınız bunu hissediyor. Bazılarınız bunu görebiliyor. Bu güzeldir ve uygunsuz, garip veya korkutucu değildir. Bunun yerine, gezegendeki gerçek yaradılış hikayesidir ve tüm gezegendeki yerlilerin yazılarında bulunabilir. Yedi kızkardeş ve yaradılış ile ilgili referanslara bakın.

DNA’nda olmuş olduğun her şey kaynaşıyor, yaşlı ruh ve buna nasıl erişebileceğini birçok mesajda anlattık. Bu erişim sadece ruhsal bilgi olarak değil, geçmişte sahip olduğunuz İnsan özeliklerinin bazılarına erişme yeteneğidir. Olmaya alışık olduğunuz sizin enerjinizin özü DNA’nızdadır. Bu nedenle, Akaşik bilgi kök hücrelerinizin mavikopyası ile iletişim kurma yeteneğine sahiptir. Hatırlayın, bunların hepsi protein – kodlu kısmı, genlerinizi içeren aynı çifte sarmal yapı içindedir! Bunu anlıyor musunuz? Bundan dolayı, DNA’nız herhangi bir tıbbi otoritenin şimdiye dek olduğuna inandığından çok daha büyük bir sistemdir. O, kendisini herhangi bir zamanda modifiye etme yeteneğine sahip olan boyutlararası bir sistemdir. Bu, hastalıkların kendiliğinden iyileşmesini açıklar. Kendiliğinden iyileşme, hastalıkla işinin bittiğine karar veren ve sonra geçmiş yaşamdan hiç hastalığa sahip olmayan enerjiyi toplayan İnsan Varlığıdır. Birçok İnsan kendisini insanlığın bildiği en tehlikeli hastalıklardan kurtardı. Onlar aniden hiç iz kalmadan hastalıklardan temizlendiler – kendiliğinden iyileşme. Ürkütücü hastalık sadece çekip gider. Sevgililer, bunun yukarıdan gelen bir mucize olmadığını söylüyorum. Bu içinizden gelen bir mucizedir.

Kristal Izgara – Dördün Üçüncüsü

Size üç rakamını anlatayım. Bugün bu enerjide, daha önce hiç olmadığı şekilde, aktive edilen bir uygunluk ızgarası vardır. Bu ezoterik bir ızgaradır; bu onun doğasının spiritüel olduğu anlamına gelir ve siz onu göremezsiniz. Yaptığı şeyi açığa çıkaran bir ismi vardır. Ona Kristal Izgara deniyor. Kristal ona verilen isim, böylece onun Gaia’nın depolama özelliği olduğunu anlarsınız ve o yaşam gücü bilgisini depolar. Kristalin yapının amacı ile ilgili – bilgi depolama - Yaradılış mağarasına benzerdir.

Yukarıdaki tanımlamayı daha açık olması için belirginleştirelim. Gaia’nın [gezegen]Kristal Izgarası yerkürenin ezoterik [spiritüel] olan ve insanlığın yaşam gücü enerjisini, sizin enerjinizi depolayan ızgarasıdır. Bu, Yaradılış Mağarasından farklıdır. Mağara kim olduğunuz ve yaptığınız şeylerin kaydıdır. Dünya’ya katkınızın enerjisi [her neyse] mağaraya gider, yerkürenin parçası olur ve orada kalır. Ancak Kristal Izgara dünyanın üzerindedir; onun dünyanın üzerinde uzandığını hayal edin. Izgara dış taraftadır. Onu göremezsiniz, ama o oradadır.

Kristal Izgara ayrıca enerjinizin damgalarını içerir, ama yeri belirlidir. Size verebileceğim en iyi örnek şudur. Avrupa’nın bazı bölümlerine gittiğiniz zaman, orada gerçekleşmiş olan şeyleri hissedebilirsiniz. Katman katman savaşlar vardır. Bazılarınız orada meditasyon yapmayı zor buldunuz. Topraklar üzerinde gerçekleşen şeylerden dolayı, toprakları temizlemek zor, öyle değil mi? Kristal Izgara şimdiye dek olan her şeyi ve bunların nerede olduğunu kapsar. Görüyor musunuz? O, yeri belirli İnsan enerjisi depolama ızgarasıdır. O Gaia’nın bir parçası mı? Kesinlikle. Gaia’nın üzerinde İnsan bilincinin enerjisinin battaniyesi gibi uzanır.

Gezegenin, neredeyse İnsan tarihinde önemli hiçbir şeyin olmadığı bazı bölgelerine gittiğiniz zaman, orasının berrak ve temiz olduğunu ve daha iyi meditasyon yaptığınızı hiç fark ettiniz mi? Size bir şey sormak istiyorum. Bunun, bu yeni enerjide spiritüalistlerin geldiği yer üzerinde etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Son 25 – 30 yılda kanalların hepsinin nereden geldiğine bakın. Onlar hiç büyük savaşlar yaşamamış olan saf, temiz topraklardan çıktılar [çoğu ABD’nin batı bölümünden]. Bunu düşündünüz mü? Bir bakın. Bunun nedeni, İnsan Varlığının Gaia’nın saf, temiz özü ile ilişki kurmasının daha kolay olmasıdır. Bu daha güçlü bir ruhsal bağlantı yaratır. Yine, Gaia ile bağlantı oradadır – yerküre ile bağlantı. Neden yerküre? Çünkü Gaia ölçüm sisteminin bir parçasıdır, titreşimsel ölçüm sisteminin. Yerkürenin titreşimsel niteliklerinin ölçüldüğü bir gün gelecek – İnsanların yaptığı şeylerle yaratılan nitelikler. Kollektif olarak tüm İnsan deneyimi bu gezegenin üzerinde ve içinde uzanır ve Ruh tarafından ölçülebilen bir titreşim hızı yaratır. Bu Kristal Izgaradır.

Bir süre önce, size Kristal Izgaranın beklemediğiniz bazı özelliklerini verdik. Bu son mesajda idi [Berkeley Springs, West Virginia]. Onu okuyabilir ve içerdiği enerjinin daha fazlasını anlayabilirsiniz. Hatta o hayaletleri bile açıklıyor. Kristal Izgara belirli bölgelerde İnsan Varlıklar orayı terk etmiş olsa bile, çok kuvvetli bir kuantum damga içerir, o insanların yapmış olduğu şeyleri bir kaset gibi tekrar tekrar oynatan damga. İlginizi çektiyse bu bilgiyi bulun* İnsanın Gaia üzerindeki etkisi bu kadar derindir.

Özet

Böylece işte bu bilgiyle buradasınız. İlginç, öyle değil mi? İnsan enerjinizin aynı anda mevcut olduğu üç yer vardır. (1) Yaradılış Mağarası – siz gelip gittikçe kim olduğunuzun kaydını tutar ve siz gitmiş olduktan sonra bile sizin yaşam deneyiminizi gezegenin titreşimine masseder. Bu, Gaia için İnsan deneyimini zapteden çokboyutlu sistemdir ve Gaia ile birlikte kalır. (2) Siz her bir yaşamda canlıyken, İnsan bedenindeki DNA size yardımcı olur, çünkü olmuş olduğunuz her şey çifte sarmalda saklanan bilgi ve enerjidir. Eğer binlerce yaşam yaşadıysanız, binlerce yaşamın tümü oradadır. Onların hepsi erişilebilirdir. Asla spiritüel olarak hiçbir şey öğrenmek zorunda değilsiniz, çünkü o birikir, yani yaşamdan yaşama sizinle birlikte kalır. Tüm yapmanız gereken o hatırlama niyetinin ruhsal kavanozunu açmaktır, kadim insanların bilgeliği çıkagelecektir. Bu size bir şey anlatmalıdır. Hepiniz kendi atalarınızsınız. Bunu düşündünüz mü? (3) Kristal Izgara – İnsanların yaptığı her şeyi ve nerede yaptıklarını hatırlayan, gezegenin yüzeyi üzerinde uzanan spiritüel ızgara. Siz 2012’ye yaklaşırken bu ızgara da yeniden aktive edilmekte, çünkü daha çok kuantum oluyor, sizin gerçek zamanda yaptıklarınız, gerçek zamanda bu ızgara vasıtasıyla Gaia’ya aktarılmaktadır. Bu, siz Yaradılış Mağarasına geçiş yaptıktan sonra enerjiyi almak için beklemek yerine, insanlığın enerjisinin gezegenin titreşim seviyesini gerçek zamanda etkilediği anlamına geliyor. Bu ayrıca sizin için zamanın hızlı ilerlediği hissini yaratıyor.

Bir an için atalara bakalım, çünkü onlar bir şey biliyordu. Onların bilgeliklerine bakın. Ruhsal bir törene başladıkları zaman, yaptıkları ilk şey nedir? Onlar atalarını onurlandırırlardı! Onların hepsi atalarının hala onlarla birlikte olduklarını sezgisel olarak biliyorlar. Bu onların onurlandırma düzeninde her zaman ilk sıradadır. Karar vermeden önce, her zaman atalarına giderler ve onlardan bilgelik isterler. Yerli insanlar Akaşayı nasıl kazacaklarını bilirler, çünkü onlar yaşam döngüsünün erişilebilir bilgi içerdiğini kavrıyorlar. Bunun onların içlerinde olduğunu biliyorlar. Ayrıca Gaia’yı tanıyorlardı ve onu bir yaşam gücü partneri olarak – ruhsal yaşamlarında bir partner olarak – görüyorlardı. Oh, sevgililer, kadim insanları araştırırsanız, size bugün verdiğim her şeyi bulacaksınız. Onlar biliyorlardı. Sezgisel olarak biliyorlardı.

Yedek Sistem Canlı

Son olarak, daha önce yalnızca iki kez sözünü ettiğimiz bir şey. Yıllar önce, size şimdi tamamladığımız bazı bilgiler verdik. Aşağıdakini anlamanız zor olabilir, ama size biraz önce verdiğim üç sistem çoğunlukla Gaia ile ilişkili. İnsan DNA’sı bile Gaia sisteminin parçasıdır, çünkü gezegende, insanlığın yerkürenin tozundan biyolojik gelişimini temsil eder. Yine de bunların hepsi için bir yedek sistem vardır, sizin düşündüğünüz “backup” türünde olmayan bir yedekleme – çünkü sizin backup’ınız (yedekleme) lineer olan bir şey, ilkini kaybettiğinizde kullandığınız bir şey. Bu “yedekleme” sistemi, diğerlerine her zaman yardım eden bir yedekleme sistemidir. Bu üç birleşik Akaşik sistemin bilgisi bu gezegende yaşayan bir memelide saklanır. Bu şekilde olmak zorundadır, çünkü bu son katmandır ve sizi sadece Gaia’ya bağlamaz, ayrıca Dünya üzerindeki yaşamın kalanına en mükemmel şekilde bağlar. Sistem Dünya’nın balinalarında saklanır.

Bir an için balinalardan söz edelim. Onları seviyorsunuz, öyle değil mi? Yeri gelmişken, bir biyologa sorun, yunus bir balinadır, sadece daha küçüğü. Bunu biliyor muydunuz? Yunusları seviyorsunuz, öyle değil mi? Balinanın Dünyanın neredeyse tüm ülkelerinin, hatta okyanusu olmayan ülkelerin bile imzaladığı anlaşmalar tarafından korunan gezegendeki tek memeli olduğunu kavradınız mı? Ne tesadüf? Hükümet sistemleri ne olursa olsun, nerede bulunurlarsa bulunsunlar, kim olurlarsa olsunlar, tüm insanlığın balinaları yok edemeyeceğinizi, yoksa Dünya’nın yaşam gücü dengesini değiştireceğinizi bilen sezgisel bir seviyesi vardır. Onlar kayıtları taşırlar. Bu döngüdür. Balinalar Gaia’nın içindedir; suyun altındalar. Onlar sizin gibi memelilerdir. Bilgi içerirler. Akaşik döngü tamdır. Dünyanın suları ayrıca sizin yaptığınız her şeyle, kim olduğunuzla ve kim olabileceğinizle parıldar.

Sistemin mükemmelliğini görüyor musunuz? Bunun neyle ilgili olduğuna bakın: Hepsi sizinle ilgili. Hepsi. Neden dünya sizi izlemek, sizi onurlandırmak, kim olduğunuzu ve sahip olduğunuz spiritüel ismi bilmek için bu kadar zeki şekilde tasarlandı? Siz önemli olmadıkça, siz master planın bir parçası olmadıkça, Evren’in geleceği ile ilginiz olmadıkça bu olur muydu? Bunu düşünün. Sistem budur. Bu bilgiyi size tek veren ben olmayacağım. Bu sözcükleri hiç işitmeyen, size aynı şeyleri anlatacak olan başkaları var. Şansınız varsa, Gaia’ya bile sorabilirsiniz, o size aynı şeyi anlatacaktır.

Gaia bu gezegende derste olan kutsal İnsan varlıklar için vardır. Bunu bugün size sevgiyle veriyorum. Bir şeyleri düşünmenizi istiyorum. Yürüdüğünüz her yerde, dünya tarafından tanınırsınız. Ne sistem! Neden bunu bugün size veriyorum? Sevildiğinizi ve özen gösterildiğinizi hissetmeye devam etmeniz için. Eğer isterseniz, Ruh ve sizin aranızda ve de siz ve Gaia arasında devam eden bir el - elelik olduğunu bilmeniz için. Burada sizin için, eğer isterseniz birçok şey var. Yaşlı ruh, bir amaçla burada oturuyorsun. Belki bugün bunu işitmeye ihtiyacın vardı. Sen önemlisin, sen değerlisin ve sen bir üstatsın. Şimdi buna sahip çık. Uzun süre yaşa. Süreçte neşeli ol. Olması farzedilen şeylerle zihnini doldurma. Yapabileceğiniz en kötü şey, düşündüğünüz şeyin şu anda gerçekleştiğine dayanarak, Tanrı’nın sizin için sahip olduğu şeyi uygun hale getirmek, önceden hazırlamaktır. Bunun yerine, gevşeyin, her şeyde neşeli olun ve kendinize aşık olun.

Bu yerden geldiğinizden farklı şekilde ayrılın.

Ben Kryon’um, insanlığın aşığı – iyi bir nedenle.

Ve öyledir.

KRYON

(Çeviri: Saffet Güler)

http://www.kosulsuz-sevgi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=829&Itemid=859

http://www.kryon.com/k_channel10_syracuse.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder