29 Mart 2011 Salı

TAKE ACTION FOR JAPAN -Emoto Peace Project-: To Fellow Citizens of Planet Earth

TAKE ACTION FOR JAPAN -Emoto Peace Project-: To Fellow Citizens of Planet Earth: "To Fellow Citizens of Planet Earth" - Perşembe günü 12 ile 13 arası Japonya için...

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Sitenizi yakından ve ilgiyle takip ediyorum.Takip ederkende büyük zevk alıyorum.Her akşam 40 günlük bereket planını uyguluyorum.Fakat üye olamıyorum.Sanırım herkesin üye olmasını istemediğiniz için böyle zorlu bir yol seçtiniz. Bir diğer ricam da benim sadece Almancam var.İngilizcem oldukça az.İngilizce yazıları çevirmeniz mümkünmü? Bana ulaşmak isterseniz oyaruhl@hotmail e-posta adresim. Sevgi ve ışık her daim sizinle olsun..

    YanıtlaSil
  2. Çok sevgili Oya,

    Sana mail atmak istedim ama sanırım adresinde bir yanlışlık var, böyle bir adres yok dedi.

    Siteme herkes üye olsun istiyorum. :))) İstemez miyim hiç? Hepimiz tam, hepimiz birken böyle bir ayrım yapmam elbette mümkün olamaz. Ama google üzerinden siteyi yönettiğim için, yani blogspot üzerinden, bir gmail hesabın olması gerekiyor zannederim. O yüzden üye olamıyor olabilirsin. Çok zor değil aslında. Umarım uğraşır, olursun çünkü her yeni üye beni çok ama çok heyecanlandırıyor. :)))

    İngilizce içerikleri olabildiğince çevirmeye çalışıyorum. Ama hayatın koşuşturması içinde hepsini yapmayı başaramıyorum. Ama ne olur, sen ilgini çeken bir şey olursa bana yaz. Ben en azından sana bir özet geçerim. Olur mu?

    Güzel mesajın için çok teşekkür ederim. 40 günlük bereket planını okumaya devam et. Yüksek sesle oku mutlaka. Ve okuduktan sonra da biraz gözlerini kapat, hazmet. Çok etkili bir çalışma gerçekten.

    Derin sevgilerimle ve ışıkla...

    YanıtlaSil