17 Mart 2010 Çarşamba

Balıkçı Kral'ın Yarası

Aşağıdaki mesajlar "Kryon Grubu"na henüz düştü. Spiritüel konularla sürekli ilgilenenler iki kişiyi çok iyi biliyor; Süleyman Kaya ve Saffet Güler. Bu vesile ile her ikisine de sonsuz teşekkür etmek istedim. Bundan sonra kanal mesajlarına blogda daha fazla yer vermeyi düşünüyorum, daha fazla insana ulaşmasında küçük bir katkım olabilirse ne mutlu...


Kryon-David Brown Kanallığı ile

18.Şubat.2010 Durbanville, Cape Town

“Balıkçı Kral Yaralı”

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon,

Sizlerle bu gece, bu çok karanlık gecede birlikte olmak olağanüstü. Ve burada, Western Cape’de, Durbanville’deki bu tanıdık enerji ile tekrar, bir kez daha birlikte olmak harika.

Bu Gezegen üzerinde çok, bir çok değişiklikler oluyor; çok, bir çok değişiklikler. Sevginin, tamlığın, yeni bir Dünyasına giriyorsunuz, ki o, özgürlüğün, neşenin, sevginin ve sınırlarının olmadığını bilen bir Dünyaya değişiyor. Gelen, bütünüyle yeni bir Dünya var; çok fazla sevgi ile baskının özgür bırakıldığı bir Dünya. Her zaman bu kanallıklarda bu günün geleceğini size söyledik, ancak orada, kendi seçiminizin gerçeğini, kendinizin gerçeğini yaratacağınız bu gün, her gün daha da yakınlaşıyor.

Birçoğunuz, kendi kapasiteniz içinde iş görerek, kendi üzerinizde çalıştınız. Bunlar, değişimin asla kolay olmadığı ve yanı sıra çok fazla olduğu zor zamanlardır. Değişim, yeni enerji içinde olarak, yeni şeyleri ve yeni tarzları öğrenmek zorunda kalındığında her zaman zordur. Bu tarzların bazıları ikinci bir yaratılış gibi olacaktır. Tam şimdi, para nasıl tüketiliri bildiğiniz gibi, o da onun bilinmeyen bir sorununu yaratıyor. Fakat, saf sevginin dışındaki gerçekliğinizi yaratacağınız gelen bu Dünya için, içeride kendinizi değiştirirken para, çok daha kolay gelmeye başlayacak; ve dışarıda da gerçekliğiniz değişmeye başlayacaktır.

Duygusal ifadelerinizin inişli çıkışlı olabileceğinin farkına vardınız, fakat gelen zamanda bu çok fazla sürmeyecek, titreşim içinde aşamalı ve düzgün bir artış olacaktır. Bu Dünyada bir çok şey olmaktadır; Amerika ve Çin arasında vuku bulan büyük bir güç mücadelesi vardır ve Amerika Dünyanın bir bölümünü kaybedecektir. Özellikle Güney Afrika, Afrikanın içinden sıyrılıp, güçlü ve nüfuzlu bir millet olarak bu gücünü arttıracaktır. Latin Amerika ülkelerinden Brezilya, Latin Amerika ülkelerine liderlik ederek çok daha dayanıklı ve güçlü bir millet olacaktır. Yanı sıra Hindistan, bu Dünyayı neyin kontrol ettiği olan eril güç için, eril hükümranlık içindeki güç içinde yükselecektir. Daha fazla eril ve daha fazla dişili kontrol edebilirsiniz, fakat o, bu Gezegen üzerinde değişmek zorunda olan bir çok şey için, orada olmayı istediğiniz bir yer değildir.

Gezegenin yönettiği bu ifade değişime gidiyor ve Ruh bunu görüyor. Ve biz, bankerlerin serveti orantısız bir şekilde toplumdan alıp kendileri için tuttukları bu hiyerarşik toplumu görüyoruz. Bu, çok kısa bir süre daha olacak, fakat yavaş ve emin bir şekilde bunu engelleme ve düzeltmenin yeni enerjisi, sevginin enerjisi, bunun yerini almaya gelecek. Kendi üzerinizde daha fazla çalıştıkça, daha uysal ve nazik olacak ve aynı zamanda da hoşgörüsüzlük sınırlarınızı daha fazla onarmaya muktedir olacaksınız. Uysallık içinde olmak almaktır ve gerçekten neyi aradığınızı almaya başlayacaksınız. Sevmek ve sevilmek İnsan doğasıdır, fakat şu anda o herkes için iş görmüyor. İşin gerçeği, birçok İnsan gerçek sevgiyi asla deneyimlemiyor, birçok İnsan sevgiyi anlamıyor ve sevmek ve sevgiyi almak yada kendilerine sevgi vermek nasıldır bilmiyor. Bu değişiklik bu 2010 yılı içinde oluyor olacak ki bu şekilde sevgi insanlık için çoğalacak ve orada anlayış ve sevginin yeni bir düzeyinin doğuşu var olacaktır.

2012 yılı için çok fazla konuşma var ve 2012 yılında küresel enerjilerdeki bilinç kümeleri içine girmek için anlamlı değişiklikler var olacaktır, fakat en önemli değişiklik şimdi oluyor, onlar, Gezegen hareket ederken zaten oluyor. Yeni bir Dünyaya liderlik edecek, gelen bir çok Gezegensel değişiklik ve devrimci yeni bir Dünya var. Sizin ve Yeryüzünün enerjileri tamamiyle değişecek. Bu kanallıklarda daima söylediğimiz gibi sevgi tek yanıttır. Sevgi, herkesin gemisini yüzdürenin ne olduğudur. Okyanus olmadan yüzdürülecek bir gemi var olamaz. Okyanus sevgidir, su sevgidir ve bir kez daha kontrol altındaki sevginin akışına ulaşmaya başlayacak ve gerçek düşlerinizin yönü içine, gerçekten istediğiniz yöne doğru hareket etmesi için ona izin vereceksiniz ki o, eski Dünyanın sona ereceği ve yeni birisinin başlayacağı bir zamandır.

Size tavsiyenin bazı dünyalarını öneriyoruz ve o, madde dünyasının gitmesine izin vermektir. Madde dünyası ile çok ilgili olmayın. Bu yeni Gezegensel değişiklikler olurken, bir çok şeyin değişmesi için, çok daha fazla iç çalışma yapmaya dair, birazını harcayacağınız bir zaman geliyor. David, Güneş Sistemine ve tamamiyle, sizin bütün ailesel ilişkilerinizin nasıl olduğuna bağlı olan, nasıl bir iç Güneşsel sisteme sahip olduğunuz hakkında bir açıklama yaptı. Ailenizde, dış Dünya içinde var olan ve daha fazla var olacak olan daha fazla sevgi, huzur ve uyumu, yine aileniz vasıtasıyla yavaşça yaratmaya başlayacaksınız. Ailenizin, sahip olduğunuz kendinize en yakın şey olduğunu hatırlayın, aile üyelerinden yansıma çok nettir. Aile üyeleri içinde neyden hoşlanmıyorsunuz, o, itiraf etmek için iyi bir fikirdir ve onunla çalışın. Ve iç çalışmanız sırasında, size en yakın olan bu şeyler ile sizin aranızda akması için çok daha fazla sevgiye izin verin. Bu kolay değildir, o asla kolay olmamıştır, fakat o bunu yapmanın tam, gerçek yoludur, bu, siz bu Dünyaya gelmeden önce Ruhunuzun neyi seçtiğidir. Ailenizi siz seçersiniz ve onların içinde çalışmak için bu çok özel deneyimleri yine siz seçersiniz.

Kalp merkeziniz vasıtasıyla, bu odadaki her bir kişi ile bağlantı kurmak için kendinize izin verin ve izin verin sevgi aksın. Gözlerinizi kapatın ve içinize gidin, açılması için kalbinize izin veriyorsunuz. Bu çember içindeki herkese sevgi gönderiyorsunuz ve bu çemberdeki herkesten sevgi alıyorsunuz. Bu çember içindeki sevginin daha fazla büyümesine ve sevgi olmasına izin veriyorsunuz. Tanıdığınız Ruhsal rehberleriniz bu odaya, ayaklarınızın dibine geliyor ve onları ve Kryon enerjisini hissediyorsunuz. Bu Dünyaya neyi deneyimlemek için geldiğinizden ötürü, yakınınızdaki eksiksiz bir yabancının ne olabileceğini sever ve o kişi de dönüşüm içinde sizi severken, enerjilerin nasıl değişmeye başladığını hissedin. Sevginin ne olduğunu unutmak ve sevginin ne olduğunu hatırlamak uzun bir yolculuğun ardından geldi. Ayaklarınızın altında Dünya Ananın belirivermesi için kendinize izin verin. Dünya Ananın içindeki pembe, güzel kalbi görün. Kalbin çarptığını görün ve aynı zamanda da kendi kalbinizin çarptığını hissedin. Kendi kalbinizin çarptığını hissedin ve Dünya Ananın merkezindeki o güzel, pembe kalbin de çarptığını gözlemleyin. Dünya Ananın merkezindeki bu güzel, pembe kalbe inmek için kendinize izin verin ve bu pembe güzel kalbi ellerinizde tuttuğunuzu hissedin. Tuttuğunuzu, Dünya Ana tarafından kesinlikle sevildiğinizi ve kesinlikle güven ve emniyet içinde olduğunuzu hissedin.Her neyi hissediyorsanız izin verin gelsin, bırakın gitsin…gelen yeni enerjiler var, fakat ilk adım, tamamiyle Dünya Anaya bağlanmış olmak, onun sevgisini, korumasını, desteğini ve birliğini hissetmektir.Bütünüyle güvenli ve bütünüyle emniyetli tutmayı hissedin. Bedeninizde sevgi olmayan bu şeyleri hissettiğinizde, tam şimdi izin verin onlar gelsin ve izin verin onlar gitsin…sevgiyi, Dünya Ananın sevgisini hissedin ve bu grubun sevgisi bu gece şimdi burada ve Durbanville’dadır.

Dünya Ana tarafından tutuluyor olarak, bu boşluktan bir başkasına bağlanmak için kendinize izin verin. Şimdi, Büyük Merkezi Güneşin kalbinden bir bağlantıya izin verin ve Büyük Merkezi Güneşin kalbinde güzel yeşil bir ıhlamur kalp görün. Büyük Merkezi Güneş enerjisinin taç çakranızın, üçüncü gözünüzün, boğaz çakranızın ve kalbinizin, güneş sinir ağınızın ve ikinci çakranızın içine akmasına izin verin. Bu enerjiye küçük bir süre, ikinci çakranızı enerjilendirmesi için izin verin. Leğen kemikleriniz temeli içinde yaşayan iki yılanı, kundaliniyi uyandırması için ona izin verin. Tam şimdi bu enerjinin, kundalininizi enerjilendirdiğini ve bütün çakralarınızı temizleyerek hareket ettiğini hissediyorsunuz. Şayet konuşmaları için onlara bir şans tanırsanız, bu iki yılanın söyleyeceği çok şey vardır. Kundalininin bu ikiyılanına konuşması için izin verip onlar enerjilendirilmiş olurken, çok daha bilgelik ve bilgiye sahip olurlar. Enerjilendirilmiş olmak için kendinize izin verin. Kendinize karşı nazik olup, enerjilerin akması için izin veriyorsunuz. Gökyüzü Babanın enerjisine, Dünya Ananın kalbine bağlanarak, alta, ikinci çakranın içine hareket etmesi için izin verin. Tam şimdi, bu, yeni çağın, yeni Dünyanın sevgisi olduğu için, bu sevgiyi hissedin.

Eğer insanlık kendine karşı nazik davranmış olsaydı, siz bu enerjiye iki bin yıl önce sahip olmuş olabilirdiniz. Bu doğruluktur, bu sevgidir, bu neşedir. Bu gece size anlatacağımız bir öykü var ve bu öykü Balıkçı Kralın ve onun yarasının öyküsüdür. İsanın çarmıha gerilmesinden sonra, o ve ailesi Fransa ve İngiltereye gittiler ve onlar bu ülkelerin hükümdarlıkları ile birbirlerine bağlandılar. Bu bağlılıkların dışında yeni inançlar, Britanyada Baltık ve güney Fransada Cathar Hristiyanlığı oluştu. Baltık Hristiyanlığı, Roma Hristiyanlığı ile yer değiştirmesinden önce

Altıyüz yıl yaşadı, fakat güney Fransada bu enerji ve yeni inanç onikinci yüzyıla kadar sürdü. Orada İsanın gerçek torunları vardı, bu gerçek Hristiyanlıktı ve onların inancı, İsanın gerçek öğretisi içinde temellendirilmişti. Üçüncü yüzyılda, Britanyada Roma istilası vardı ve bu, Baltık Hristiyanlığını bozma teşebbüsüydü. Yavaş fakat emin bir şekilde bu Baltık Hristiyanlığı çözündürüldü ve yerine Roma Hristiyanlığı yerleştirildi. Bu, sevgi, bağlılık, özgürlük ve neşe üzerine temellendirilmiş kutsal bir topluluktu ve onlar birkaç yüz yıl daha yaşadı, ancak bu, Fransanın güneyinde, yarım milyon Cathara soykırım uygulaması yapılıncaya, Roma Katolik kilisesi Fransa kralı ile bir anlaşmaya varıncaya kadar az bir süre daha sürdü.

Bu öyküyü size anlatmamızın nedeni, batının bu Ruhsal sorunun içinde olmasındandır; iki bin yıl sonra bile hala gerçek İsa olan kendinizin bir görünüşü vardır ve sonrasında ise hala İsayı taklit etmeye gayret eden kendinizin bir başka görünüşü vardır. Gerçek İsa kazanmak zorundadır ve taklit edilen İsa uzağa gitmek zorundadır, o çözünmek zorundadır. Sizden neyi yapmanızı istediğimiz, içinizdeki gerçek Mesih bilincini bulmanız ve Ruhsal rehberlerinize, içinizdeki gerçek Mesih bilincini bulmaları için size rehberlik etmelerine izin vermenizdir. Kendinizin bu görünüşü oldukça kızgın, incinmiş ve yaralı olabilir. Kendinizin diğer bir tarafı, geçmişte böyle bir harabiyete neden olmuş eski Katolik Kilisesidir ve o sizin için, kendinizin bu iki görünüşünü gözlemlemektir. Bu ikisi birlikte yaşayamazlar, fakat onlar bir diğerini anlamak zorundadırlar. Bu, Catharlar ve Roma Katolikleri arasındaki çatışmanın üstesinden gelmek için, batı İnsanının yaptığı bir yolculuktur. İç benliğinizin bu iki görünüşünü oturup, gözlemlemek ve bu iki görünüş olmak zorundasınız.

Bu, küresel bir ölçekte yaralıyor, bu batı için bir bilinç kümesidir. Bu bir bütün olmanıza izin vermiyor. Sizden, içinizde akması için sorumluluk enerjilerine, Katolik bilincine ve gerçek Mesih bilincine ve sevgiye izin vermenizi istiyoruz. Orası, bu yaranın şifalanması olmak zorundadır ve siz, gerçek Kutsala, Kutsal Sevgiye bağlanmak zorundasınız. Batı Ruhu, şimdiki anda bu durum içindedir ve bu yara iyileşinceye, bütün safhalarda af etme oluncaya kadar da böyle kalacaktır. Af dilemeye izin verme içinde, bir taraftan diğer tarafa akması ve kendinizin bu iki görünüşünüze karşı gücenikliğinizi tutması ve kızgınlığınızı sebest bırakmak üzere geri dönmeye başlaması için, İzin verin af enerjisi Mesih bilincinizin her iki görünüşünün çevresinde aksın. Bu oda içindeki herkes, Catharlar ve Katolikler ya da Baltık Hristiyanları olarak, her iki yaşam süresine de sahip olmuşlardır. İbadetin bütün bu farklı görünüşlerini deneyimlediniz ve artık o gerçeğin içinde akma zamanıdır. Kendinizin bu farklı görünüşleri içinden enerjilerin akmasına izin verirken, küçük bir parça rahatsızlık hissedebilirsiniz. Tam şimdi, sevginin akması için izin verin, izin verin af dileme aksın.İzin verin o, her nerede gereksinim duyuluyorsa oraya gitsin. Af dileme, özür enerjisi sıklıkla bir çok kızgınlığı ve rahatsızlığı serbest bırakır ve çözünme içindeki bu safhada bir çok korku içeriği vardır. Siz, Dünyanın ve kendi Evreninizin üstadlarını kapsıyorsunuz ve bunlar denetim altına alınmış, bastırılmış, gemlenmiş ve eziyet altında tutulmuşlardır. İzin verin af enerjisi içinizden ve kendinizin farklı görünüşleri içinden aksın. Böylece negatif enerjileri serbest bırakacağınızı biliyorsunuz ve serbest bırakarak onu hissedin. Onun geldiğini duyumsayın; izin verin gelsin, bırakın gitsin…

Bu enerjileri serbest bırakırken, yeni bir Dünyaya, varoluşun ve bilincin yeni bir ifadesi içine adım atacaksınız. İçinden gelecek enerjiye, af enerjisine izin verin, ve kendinizin bütün görünüşlerine, onların birlikte yaşayabileceklerinden dolayı, umut içinde, bir başkasını affetmesi için izin verin. Bilinç kümelerini şifalandırdığınız için, her nerede gereksinim duyuluyorsa orada akması için af enerjisine izin verin, yeni bir Kutsal akışa, yeni bir bağlılığa, Kutsal olana bağlılığın daha yüksek bir düzeyine izin veriyorsunuz, ve bir yığın yarayı, batı İnsanı Ruhunun çevresini düzenleme içinde, bir yığın yarayı iyileştiriyorsunuz. Bu Dünyada gerçek sevgi var olabilir; huzur, sevgi, neşe ve hepsi için özgürlük. O, hepsi için güvenli bir Dünyadır, bütün İnsanlar bir bütün olabilir, bir olabilir. Herkes için yeteri kadar var, bütün İnsanlar bu Dünyada tekrar yürüdüğünde, tamamiyle farklı bir Dünya var olacak.

O, bu yarayla büyük bir acı çeken Batı içinde tam bunlar değildir, yanı sıra Doğu inançları da kendi sorunlarına sahiptir, bununla birlikte onların kendi bağlantısızlıkları ve fonksiyonsuzlukları da vardır. Bu nedenle, şimdi, Kutsal Kucaklama enerjisi aracılığı ile, bu kırılmış Hristiyanlık yüzünden ortaya çıkan travmayı şifalandırmak için izin verelim. O sizi, Kutsal olana tekrar bağlayacaktır. Kutsal Kucaklama enerjisi aracılığı ile izin verin, izin verin bu enerjiler sizin içinizden ve sizin Balıkçı Kral Yarası içinden aksın. Bu, yuvarlak masa çevresindeki şovalyeler ve Kral Arthur öyküsünün başladığı yerdir. Bu romantik ve telaşlandırıcı enerjilerin bedeninize ve Ruhunuza tekrar geri dönmesi için izin verin. Bu yara şifalanırken, saygı ve onur enerjilerini bedeninize geri getireceksiniz ve bu yeni enerjiler içinizden akmaya muktedir olacak. Ve karmaşa çözünmeye başlayacaktır.

Yaşadığınız bu Gezegen üzerinde bir gerçek, ya da bir milyon gerçek var olabilir, fakat sadece tek bir Kutsal vardır; ve kapsadığı bütün enerji bedeninize sevgiyi, bağlılığı ve özgürlüğü-Karanlığın yerine yerleşecek ışığı- getirir. Gelecek enerjiye, Kutsal Filtrenin bu enerjisine, kargaşanın içinden akması için izin verin.Kutsal Filtre, geçmişin bütün negatifliklerini süzecektir. O, onu ya değiştirecek ya da durduracaktır. O, geçmişe akan bütün iyi enerjileri durduracaktır.

Buraya, toprağa, Durbanville'deki bu döşemeye saf sevginin demirlenmesi için izin verin. İzin verin saf sevgi, kalbinizin içinden aksın, ona, Baltık Hristiyanları ve Katolikler, Cathar ve Katolik arasındaki yayımların çözünmesi için izin veriyorsunuz, tamamiyle çözünmüş olması için izin veriyorsunuz. Kutsal bağlantınıza daha dirençli ve güçlü olması için izin verin, ve gerçekten bağlanmış olmak ve en derinden sevilmek için kendinize izin verin. Hepiniz, kesinlikle, hiçbir neden olmaksızın seviliyorsunuz.

Bu gece, bu odada, Ruhun sizin için sahip olduğu sevgiyi duyumsayın ve bu sevgiyi hissedin. İzin verin, güzel, Kutsal olana bağlanarak sevgi kalbinize aksın. Işık olmak için kendinize izin verdiğinizde, bedeniniz ışıtacaktır ve bu ışık içinde siz, özgürlüğünüzü ve sevincinizi bulacaksınız. Yaşam için sevginizi bulacaksınız.

Sevgililer bu Kryonun imzasıdır, iyi olun, Tanrı sizi korusun ve kollasın, teşekkürler.

KRYON

http://www.kryon.org.za

Değerli dostlar,

Kryonun bu mesajı, sevgi varlığı İsanın yaşamının bir kesitine, çarpıcı bir ifşaatla damgasını vurması açısından çok önemsenebilecek, geçmişe ve hala geçmişin yıkıcı tahribatını devam ettiren "Dinsel" ekollere yalın bir "Yanıt" niteliği ile ses getirebilecektir...

Bu mesajda Kryon, İsanın çarmıha gerildikten sonra ölmediğini belki de ilk kez bu kadar açık bir şekilde ifade etmektedir.

Ve ikinci ifşaatı ise onun bir ailesi (çocuğu ve muhtemelen çocukları) olduğunu bildirmektedir.

Üçüncü ifşaat, onun ailesi ile birlikte Fransa ve İngiltere'ye gittiği, orada o zamanın Kralları ile güçlü bağlantılar kurarak yaşamını devam ettirdiği anlatılmaktadır.

Dördüncü olarak, İsanın torunlarının, soyunun Fransanın Güneyinde yer alan Cathar (Kathar) yerleşim bölgesinde gerçek İsa öğretisini 12 yüzyıla, yani İsadan sonra 1200 yıl kadar, soyun, Roma Katolik Kilisesinin, Fransa Kralı ile bir anlaşma yaparak bir soykırımla yok edilmesine kadar sürdüğü belirtilmektedir.

Catharlı "Hristiyanların", gerçek İsa inanırlarının neden öldürüldüğü ise aşağıda yer alan, Ansiklopedik araştırma sözcüklerinde ip uçlarını vermektedir...

"1209 yılında Avrupa'nın kuzeyinden güneye inen 30.000 şövalye, Fransa'nın güneyindeki Languedoc'a saldırmış, 15.000 Cathar'i öldürmüştür (Kryon bu sayının 500.000 olduğunu ve bunun tam bir soykırım olduğunu söylemektedir). Bazı tarihçilere göre bu olay Avrupa tarihine ilk "Soykırım" olarak geçer. Catharlar, İsa'yi Allah'in oglu değil, İnsan ve "Mesih" olarak görürler. Onlara göre Haç asla bir tapınma aracı olamaz ve Roma kilisesini şeytani ve sapkın olarak tanımlarlar. Catharlar, İsa'nin çarmıha gerilerek acı çektirilmiş ama öldürülmemiş olduğuna inanırlar ki bu durum İslamiyette de geçer. 1209'dan 1244 e kadar süren soykırım sonucu bu ırkın (İsa Soyunun) kökünün kurutulduğu rivayet edilir. Catharların tarihlerinde gizemli bir hazineden söz edilir. Tapınak şövalyeleri'nin büyük çoğunluğunun Catharlardan oluşması ve hazinenin mistik ve dini değeri olması, kimilerine göre "Kutsal kase" ile bağıntılıdır."

Bu kısa, ama özlü Tarihi ve Ansiklopedik araştırma, bugünün Hristiyanlık yapısının ve Kilisenin gerçeklerden neden bu kadar korkup onları sakladığının da yanıtını içinde barındırmaktadır. Kuşkusuz onlar, bu dini, "Hristiyanlığı" kendi tekelleri altına almış ve "Papalık", "Kardinallik" ve benzeri hiyerarşik yapılar ile, halkları kendi çıkarları doğrultusunda, Dünyayı yöneten gizli, ama bu gün artık aşikar olan güçler ile işbirliği içinde kullanabilecekleri bir düzen yaratmışlar, gerçeğin ortaya çıkarılmaması için de, bu güne kadar ellerinden geleni yapmış ve yapmaktadırlar...

Kryon bir çok defalar, Lübnandaki "Ölü Deniz Parşomenleri"nden söz etmiştir. Bu Parşomenler, İsa'nın asli kavmi, bir Yahudi topluluğu olan Esseniler tarafından tutulmuş ve yazılmış, o dönemin bütün tarihi olayları burada kayıt altına alınmıştır. Tapınak Şovalyeleri tarafından haçlı seferleri sırasında ele geçirilen bu yazıtlar, onlar tarafından uzun bir süre muhafaza edilememiş, Roma Katolik Kilisesinin onları "Şeytan" olarak nitelemesi ve birçoğunu öldürtmesi sonucu, bu Parşomenler ele geçirilerek Papalık Arşivlerine taşınmıştır.Bu Parşomenler Hristiyanlığın Papalık Arşivlerinde halen tutulmakta ancak, halen tam olarak içeriğinin ne olduğu da Kamuoyuna açıklanamamaktadır ki Kryon, bu açıklamalar yapıldığında bilinen Tarihi yeniden yazmak gerekebileceğini daha önceki oturumlarında ve kitaplarında anlatmıştır.

Ve Kryon burada, ilgili bu mesajda, işte bu nedenlerle, "Batı" olarak adlandırdığı bu Hristiyan Toplumu ile insanlığın diğer bölümlerinin bütünleşmesinin hayli zor olduğunu belirtmekte ve bu Tarihsel kıyımın, soykırımın, saklanan bu gerçeklerin onların Ruhsal benliğindeki en büyük "Yara", "Balıkçı Kralın Yarası", "İsanın Yarası" olduğunu bildirerek, onlar için de "Meditasyon" yaptırmakta ve istemektedir...

Kryon'un verdiği bu bilgiler Hristiyanlık Dünyası için oldukça sarsıcı ve onu kökten etkileyebilecek kadar derin ve etkilidir. Biliyoruz ki, içinde bulunduğumuz "Çağ", artık hiç bir gizli bilginin çok uzun bir süre daha saklanamayacağı bir çağdır. Bu çağ, yakınımızda, belki küçük bir adım ve el uzatış ile yakalayabileceğimiz kadar bize yakın duran gerçek "Aydınlanma Çağı"nın habercisidir. Bu ifşaatların ve benzeri "Gizli Bilgi" lerin, her türlü kaynakça ortaya çıkarılacağı, insanlarla paylaşılacağı ve artarak devam ettirileceği önümüzdeki günler için beklenilmelidir ki bunlar, "Aydınlanma Yolu"na bir parça daha ışık tutacak, yakın bir gelecekte insanların bütünlüğünü ve birliğini sağlayabilecektir...

Farkındalığın "Aydınlık" ışığında sevgi ve huzurla...

Süleyman Kaya (Kryon Grubu'ndan)

1 yorum:

  1. David de kim oluyor?Kryon'un tek kanalı Lee Carol'dur.

    YanıtlaSil