6 Şubat 2012 Pazartesi

Değişim Sırasında Ne Olacak? Drunvalo Melchizedek

Yaşam Çiçeği yazarı Drunvalo Melchizedek konferansından,

Yakın Gelecekte ne olacak,

Değişimlerin yer aldığı Dünya yalpalamasının bu noktasına yaklaştığımız zaman, bütün sosyal yapılar vb. herşey çözünmeye başlar ve çöker. Bunun anahtarı Dünyanın Manyetik Alanıdır. Günümüz Biliminin anladığı, Dünyanın sıvı görünümlü kompozisyonun katı olduğu yerde, Manyetik Alanın desteklediği bir bağlantı yeri olan Manyetik-Hidrodinamikler içindeki ilk yerde değişim için bir eksene sahip bir Anahtar olabilir. Bu Alan çöktüğünde, bazı katı unsurlar sıvı ve kaypak olur. Onlar bunu Laboratuvarda örneklerle kanıtladılar. Bu Manyetik ve Elektromanyetik Alan bir Anahtardır. Bu Manyetik Alan biz olarak düşündüğümüzün kim ve ne olduğunu yorumlamak ve hem de zihnimizi depolamak için kullandığımız bir şeydir. Biz hafızayı yitirmemek için dış bir Manyetik Alana gereksinim duyarız. Manyetik Alanın bazı biçimleri olmadan yaşayamayız. Dünyanın belli başlı şehirlerine bakacak olursanız, Dolunay esnasında ve onun önceki ve sonraki günlerinde daha fazla tecavüz ve öldürme olaylarının olduğunu fark edeceksiniz. Neden, Dolunayın Dünya Manyetik alanında bir dalgalanma sebebine meyletmesidir, ve bu değişim İnsanları duygusal olarak aşırı bir duruma getirmek için yeterlidir. Manyetik Alan duygusal bedeni etkiler.

Manyetik Alanın Çöküşü

Şeylerin bir denge dışına çıkmaya başladığı bir yalpalama noktasında olduğunuz bir Gezegen düşünün. Aniden Dünyanın Manyetik Alanı, zamanın çok kısa bir devresinde (genellikle üç ile altı ay) bir aşağı, bir yukarı inip çıkmaya ve dalgalanmaya başlıyor. Olan, İnsanların onu kaybetmeye başlamasıdır. Onlar çılgınlaşır. O, bütün bir Gezegen yapısının çökmesidir. Dengesizleşen herşey parçalar halinde düşer. Manyetik Alan nihayetinde üç buçuk gün içinde bütünüyle gidecektir. Genellikle siz büyüyen bir Kaos göreceksiniz.

Dünyanın başlıca 4000 Kutsal alanı, Dünyanın Gezegensel ızgarası düğüm noktalarında yerleşiktir; Mısır Gizadaki Büyük Piramit, Perudaki Machu Picchu, İngilteredeki Stonehenge, Meksikadaki Teotihuacan Piramitleri, Titicaca gölü, Güney Amerika, Shasta dağı, Kaliforniya, Sedona, Arizona, Kambodyadaki Angor Wat, Guatemala daki Tikal, İngilteredeki Averbury, Çindeki Shaanxi Piramitleri, Büyük Zimbabvenin Harabeleri, Avusturalyadaki Kunoonda taş çemberleri, Haleakala Krateri, Hawai, Kailas dağı, Tibet ve Haleakala, Hawai vb.

Morfolojik Izgara Etkileşimleri

Her zaman bir kişi, Bilinç Izgarası içinde düzenli çalışır, onlar ızgaradan gelen belirtileri arttırır. Burası, bu yolla, İnsanların tamamen hatırlamaya ve nefes almaya başlayacağı bir yerdeki bir noktaya gelecektir. Çocuklar en az soruna sahip olacaktır. Sizden daha yaşlılar onu daha zorlukla yapacaktır.

Boyutsal Arayüz ve Eksen Değişimin Son Zamanı

O olursa, umarım orası dışında çılgınlığa ulaşmayacaktır, orası Kıyametin geldiği fikrinin olduğu yerdir. Eğer kayıtlardan geriye doğru bakacak olursanız, M.S 1400 de eksenin değiştiği zaman Güney Amerikada, onların hepsi, duygularının çok güçlenmesi nedeniyle birbirleriyle kavga ve savaşa başlamışlardı. Bunun olmayacağını umut ederim.

Bilinç içindeki Boyutsal değişimden önceki beş altı saat civarında işlem (çoğunlukla o bir eksen değişimine bağlıdır) başlar. Bilinç içindeki Eksen değişimleri ve değişimler genellikle birbirine bağlıdır. Bu sebepten, bu Bilinç değişimi, Eksen değişiminden önce ya da sonra olabilir. Genellikle onlar eşzamanlıdırlar, ve çoğunlukla Boyutsal değişimden önceki bu beş-altı saatlik devre içinde olan, görsel bir fenomen, bir olağanüstülüktür. Neredeyse kesin olan bu olgu, 3. Ve 4. Boyutun bir Arayüze sıçraması sırasında olacaktır, ve Bilincimiz 4.Boyuta doğru bir harekete başlayacak ve 3.Boyut Bilinci geriye doğru uzaklaşacaktır. Bu olduğunda, Dünya üzerinde doğal yoldan ortaya çıkmamış, Sentetik olarak üretilmiş maddi nesneler, ne maddeleri olduğuna bağlı olarak, büyük bir oranda gözden kaybolmaya başlayacaktır. İlkinde hepsi gözden kaybolmaz. 3.Boyut Bilinç Izgarası, Manyetik Alanın çökmesiyle birlikte çökmeye başladığında bu sentetik nesneler, beş-altı saatlik bir devre içinde gözden kaybolmaya başlar. Eksen/Bilinç/Izgaradan bu yana değişimler milyonlarca yıldır olmuştur, bu, haklarında anlatılması için geride bir öykü bırakan daha önceki Uygarlıklardan (ki onların bazıları bizimkinden daha ileriydi) geriye kalan, neden bu kadar az miktarda üretilmiş nesnenin var olduğudur.

Nesne olgusunun gözden kaybolmaya başlaması, gerçekten İnsanları çılgınca giden bu şeyin ne olduğunu anlamaz bir duruma getirmeye başlar. O, bunu hatırlamanın önemli olması nedenidir. O doğal bir işlemdir, ve bu olmaya başladığında siz, yapay bir yapı içine değil, doğal bir yere ulaşmak zorundasınız. Dünyanın dışında olmak istersiniz. Bu, neden çok ileri Uygarlıkların taş gibi doğal malzemelerin dışında yapılar inşaa ettiklerinin sebebidir. Onlar bunu Boyut değişimleri yoluyla ve orada kalsın diye yaptılar.

Bu, hem de, 1400 yıl yaşındaki Taos Pueblo da olma nedenidir, onlara kabile yasasıyla, kendi binalarında herhangi bir sentetik maddeye sahip olma izni verilmedi. Onlar arınma günü geldiği zaman, içeri gidip merkezlenmiş kalacaklarını biliyorlardı.

Muhtemelen olacak olan bir başka Fenomen var. Boyutsal Arayüz vuku bulurken, 4.Boyut nesneleri 3.Boyut Dünyasında görünür olabilir. O nesneler renkleriyle herhangi bir yere uyuyor görünmeyecek ve sizin aklınızı karıştıracaktır. Bu nesneler zihninizi sizin anlayamayacağınız bir biçimde etkileyecektir. Aşamalı bir hareketten sonra Arayüz yoluyla olması arzu edilir, bu nesnelerin herhangi birine temas etmeyin (birine dokunmak anında ve tamamiyle sizi 4.Boyut içine çekecektir) ya da onlara bakmayın. Onlar çok şaşırtıcı, büyüleyicidirler, ve onlara bakmak sizi çok hızlı bir şekilde 4.Boyuta çekecektir.

Eğer sakin ve merkezlenmiş olursanız, bir süre için bunların hepsini izlemeye muktedir olacaksınız, ancak uzun bir süre değil. Olabilecek en kısa bir sürede Manyetik Alan çöker, sizin görüş ve görünüm alanınız gözden kaybolacak ve kendinizi kara bir boşlukta bulacaksınız. 3 Boyutlu Dünya, bütün niyet ve amaçlar sizin için gidecektir. Bu süre içinde bir çok İnsana olan, onların uykuya dalması ve bu devre esnasında düş görmeye başlayacak olmalarıdır ki bu süreç üç ila dört gün sürecektir. Eğer isterseniz tam olarak orada oturabilirsiniz, ancak anlamalısınız ki olması için herneyi düşünürseniz o olacak. Kelimesi kelimesine, 4.Boyut içinde bir “Doğma” işleminin bir türü içinden geçtiğinizi idrak edin ve onun için endişelenmeyin. Bu işem doğal ve mükemmeldir, ancak o çok çok eskidir. Onu daha önce yaptınız. Bu işlem sırasındaki bazı sürelerde, daha önce yapmış olduğunuz gerçek bir hatırlama içinde olabilirsiniz.

Diğer Taraf

4.Boyut Dünyası Algı içine girerken Işık tekrar geri gelir. Kendinizi daha önce hiç görmediğiniz bir Dünyada bulacaksınız (sahip olmanıza rağmen, onun hafızanızdan daha önce bir çok kez silinmiş olması nedeniyle onu hatırlamayacaksınız). O yeni bir yer etkisi gibi görünecek. Bütün renkler ve şekiller ve hissedilen herşey yeni olacak. Şimdi olduğunuzla aynı ölçüde olmanız hariç, tam olarak 3.Boyut Bilincine geldiğiniz zamanki gibi bir algısallıkta olacaksınız. Dünyadan Dünyaya benzer bir çok şey vardır, onlardan biri “Kutsal Üçleme” dir (Ana, Baba ve Çocuk). Bu yeni damgalı yere girerken, hiçbirşey anlamayacak olmanıza rağmen, orada ayakta duran iki Varlığı göreceksiniz-Anne ve Babayı; onlar size çok yakın bir benzerlikte olacak. 16 fit (4,88 mt.) uzunluğunda olacaklar. Birisi Dişil birisi Eril olacak. Bu Varlıklar, sizinle bir bağa sahiptir ve sizi bu Dünyadaki ilk biçimlenme devresi sırasında koruyacak ve rehberlik edecektir. Bu Varlıklar, sizinle Dünyadaki Ebeveynleriniz arasında olmak zorunda olan bağın bir çeşidine sahip değildir. İlk başlangıçtan beri onlar sizin Yaratıcının bir parçası olduğunuzu biliyor ve sizin Kutsal Doğanızı tanıyorlar. Herhangi bir sentetik giysinin değişim içinden geçişte onu yapamayacak olmasından bu yana, uygun çıpaklıktan daha fazlası düşünülen, tam olarak şimdideki siz gibi görüneceksiniz.

Diğer tarafta açığa çıkacak ve neden olduğunu anlamayacak olmanıza rağmen, her nasılsa doğrudan güçlü bir sevgi duyumsadığınız bu iki Varlıkla inanılmaz bir gerçeklik içinde olcaksınız. Fiziksel biçiminizin kesinlikle aynı olmasına rağmen, Bedeninizdeki Atomik yapı dramatik bir şekilde değişecektir. Önceki Fiziksel yapı yoğunluğunun çoğu Enerjiye çevrilmiş olacak ve bu Atomik yapı öncekinden daha ileri parçalar halinde olacaktır. Bedeninizin çoğu Enerjiye dönüştürülmüş olacak ancak bunu siz bilmeyeceksiniz.

Bir çoğu çağrılır-Azı seçilir Senaryosu

İncilde İsa dedi ki, “İkiniz yatakta olacaksınız ve birinizi ben alacağım”. Bu bir, “Bir çoğu çağrılır-azı seçilir” senaryosu konuşmasıdır, ki o sıklıkla olandır, ancak siz birisine yardım için çok dahasını yapabilirsiniz. Bu işlem içinden yalnız başına geçeceksiniz. O sizin Kim olduğunuz ve karakterinizce belirlenmiş olacaktır.

Genelde olan bazı İnsanların bu işlemin içinden geçtiği ve bazılarının bunu yapmadığıdır, ancak üçüncü bir olasılık vardır – ki o, bazılarının onu baştan sona yapmış olacağıdır. İsa bir örnekseme olarak Kepek ve Buğdaya dair bir mesel anlattı. Buğday bazı zararlı otların içinde büyüyordu. Bu zararlı otları kim ayıklar? Zararlı otlar bunu yapar. Siz kendinizi ayıklarsınız. Siz 4.Boyut Bilinçliliğine eriştiğiniz zaman, bir çok İnsan sizin bütün Dünyayı ve herşeyi saniye, saniye düşünüp duyumsadıklarınızla yarattığınızı bilmez. O, 3.Boyut içinde dahi gerçektir, ancak kültürel olarak bizim kendimize, herhangi birşey yapamayacağımıza dair bütün bu sınırlandırmaları koymamız nedeniyle o idrak edilemiyor. Orada ona bir anda olan bütün herşey dahildir. Eğer siz oradaysanız ve gerçekten onun için hazır değilseniz, ve negatif düşünceler düşünmeye başlarsanız, ve korku içeri girer, siz Varlığınızın, daha alt seviyede bir Boyut içine geri fırlatılmasıyla sonuçlanacak bir senaryo yaratacaksınızdır.

Aynı zamanda bu “Buğday” içeri giriyor ve orada oturup düşünüyor “Sevgi, Gerçek, Güzellik, Huzur ve Uyum” – ve o olandır. Siz onun hepsini göstermeye başlıyorsunuz. Siz, Kim olduğunuz ve Karakteriniz - ne hissedip düşündüğünüz nedeniyle yeni Realite içinde dengede olursunuz. İsa, bu zamandan söz ederek dedi ki, “Eğer kılıçla yaşarsanız, kılıçla öleceksiniz” ve “Halim ve selim olanlar Yeryüzünü miras alacaktır”. Orada olanlar korumayı, öldürmeyi ya da bu satırlar boyunca bir başka herhangi bir şeyi yargılamıyor, ancak tam olarak Pozitif olma ve pozitif düşünceleri düşünmeyi gösteriyor, ve siz tam şimdi oyunu kazandınız.

Sonra, yankılanmayan mevcudiyetler (“Kepek”) giderilir ve yankılanan mevcudiyetler (“Buğday”) kalır, olmaya başlayan bu şeylerin ilki, “Hey, her ne düşünürsem o oluyor!” diye idrak etmeye başlamanızdır. Genellikle İnsanlar, bu ışıkta Bedenlerine bakarlar ve çocukça bir uygulamayla – akıllarındaki ideal görünüm her ne ise görünümlerini ona uydurmak için değiştirmeye başlarlar. Eğer Dünyevi olmayan soylara bakarsanız, onların hepsi uzun, güzel ve sağlıklıdır. Bedenin kendi modifikasyonu, 4.Boyut ilerlemesinden gelen doğal bir olaydır. O Yaratıcı bir ifadedir. Ondan sonra diğer şeyler, bir etkinlik olarak daha fazla ilginç olur.

Dünyadaki 3.Boyut içinde o, birisinin bebeklikten kendisini koruyup gözetmesine kadar kabaca 18-21 yıl alır. 4.Boyut Dünyasında ise deneyimsellikle o, sizin şimdiki ölçünüzden ayrılıp tekrar büyümeye başlayarak kendinizi bir erişkin olarak ifade etmenize (ilk ulaştığınız zaman) kadar aşağı yukarı iki yıl alır. Bedeniniz büyür, başınız geriye doğru daha uzun bir duruma gelir, ve siz Ahknatona (bir Mısır Firavunu çn.) benzeyerek bunu bitirirsiniz. Bu bir başkalaşımdaki Mısırlı yumurtasının neye dair olduğudur.

Bütün bu açıklamalar, Boyutsal Bilincin gelecek alanı içindeki ilerleme ve Boyutsal Arayüzün ilk bir kaç saati içindeki süreçte huzurunuzu sürdürmenin neden gerekli olduğu içindir. Tekrar, Karakteriniz üzerinde çalışın. Merkabanızı tesis etme anı, onu yaptığınız bu süreç esnasındadır. O, çok önemli bir iç Teknolojidir. Diğerlerine yardım etmek çok önemlidir. İfade edilenin daha çok anlaşılmasıyla, eğer isterseniz, yardım için daha çok manevi sorumluluğa sahip olursunuz.

Kozmik Gelişiminiz

Bu değişim esnasında, bilincinizin şimdiki ifadesi içinde, sizin olduğunuz yerdeki bir noktayı Bir yaparak birleştiren “Yüksek Benliğiniz” ile bir kutupluluk vardır.

Boyutsal Bilincin çok yüksek bir seviyesi, Dünya Gezegeni olarak bir “Bedene” sahiptir. Bu Bilincin yüksek seviyesi üzerindeki siz, bir beden olarak şimdiki kullandığınız bedene sahipsiniz. Abartısız, bir gün siz, bu yaşam sürecinin bir parçası olan Gökyüzündeki Güneş ve Yıldızlar olacaksınız.

Yeni “Ebeveynleriniz”

Karşılaşıp bağlanacağınız bu Varlıklar sizin yeni “Ebeveynleriniz” dir, zaten siz onlarla “Karmik” bir bağa sahipsiniz; siz kendi yolunuza gidene kadarki bu ilk iki yıl sırasında onlar size göz kulak olup size rehberlik edecektir. Onlar Dünya Ebeveynlerinden farklıdırlar, Yaratımın bir parçası olan sizin Kutsal Doğanızı anlarlar, kimileri, denetlenmiş “sahipler” olarak onların çocuklarına bakarlar. Eğer yeni Ebeveynleriniz size birşeyler anlatmak istediyse, siz basitçe onu deneyimleyeceksinizdir.Eğer onlar bir oda hakkında konuşmak istediyse, siz o odanın içinde olacaksınızdır. O, Bilincin 42+2 seviyesinden gelen, bir düş zamanının daha yüksek bir seviyesinin genişlemesi gibi olan bir sınıflandırmadır. Bu 4.Boyut hükümranlığı, gerçekten, bazı şekillerde 3.Boyuttan çok farklı değildir. O hala, Fiziksel bir görünüme sahip olan bir Dünyadır.

Gezegensel Izgaraya Mesih/Birlik Bilinci Modellerini Aşılama

Bir çok bireysel mevcudiyet, bu Gezegen üzerinde kendilerini Birlik Bilinci içindeki olasılıkları resmetme yoluyla gösterdi. Bir model olarak yazının tanıtımından sonra, bu sayede Akaşik/Morfik ve Birlik Bilincinin bir seçim olduğu İnsan zihni içindeki bir örneği aşılamaya gereksinim duyuldu. İsa, ki o Boyutsal seviyelerin en büyük sayıları içinden geçmiştir, o amacı başarıya ulaştıran bir Varlıktı. Onun bu çabasının nedeni, İnsanlığın Birlik Bilinci idealinin, bir model olarak hareket için İnsanlığın Zihni içinde olmasındandı. O hem de, Gezegenin çevresindeki Izgara içindedir de.

İlk olarak siz, “o, bizim olacak olduğumuz olan” Birlik Bilincini resmeden, Pharaohstan birisi olarak Akhenatona sahipsiniz. O, bir kaç yıldır çevrede gezdi ve onu Izgara içine yerleştirdi. O, büyüyen Kardeşlik özünden gelen tohumu yarattı. Bu, sonuçta onlardan, Meryem ve Yusuftan geldi, ki onlar onu, İsa olarak sözü edilen Yusuf oğlu Yeshua içindeki Birlik Bilincinin tekrar tanıtımı için olanaklı yaptı. İsa İnsanlara “Birbirinizi sevin, düşmanınızı sevin” diye anlatmaya başladığı zaman, kimse onu işitmek istemedi –İnsanlar Dualite Bilinci içindeydi ve o herhangi bir duygu yaratmadı. Şimdi 4.Boyut Bilincini neredeyse biliyoruz – o bir duygu yaratacaktır. Onun söylediği kelimeler güç dolu ve gerçek, ve biz bu bilgiyi alma ve onu yaşamlarımızın bir parçası yapma gereksinimindeyiz.

3.Boyut Dünyasından gelen Birlik Bilinci Varlıklarının bütün çabaları, Atlantiste vuku bulan oluşumu şifalandırma çabası içinde olmuştur.

Drunvalo, “O şimdi görünüyor ki bu değişim, 1998 in çöküşü civarında, herşeyin nasıl gideceğine göre yer alacak” diyerek konferansı bitirdi. Pleadian Gündemini yazan Barbara Hand Clow, onun 21.Haziran.1998 de olacağını düşündü...

http://www.in5d.com/drunvalo-melchizedek-the-shift.html

Çn: Süleyman Kaya

3 yorum:

  1. Vay canına diyorum başka şey diyemiyorum...Her ne kadar 1998'den bu yana 14 yıl geçmiş ve tarih tutmamış olsa da bu okuduklarım yükseliş hakkında okuduklarım içinde geçişi en detaylı şekilde veren ve tüylerimi ürperten bilgiler oldu... Bunlardan korkmadım dersem yalan olur, yani gerisin geri yeniden bilinçsizce 3.boyuta geri düşme ve cehenneme dönüş ihtimali benim için dehşet verici derecede berbat bir şey... O bir yana hala bir türlü yerli yerine oturtamadığım bir başka şey de Müslümanlık... Hz.İsa her zaman heryerde bu alanda bahsi geçen bir varlık, ama ya Hz.Muhammed nerede... İslam'ı bunlarla nasıl bağdaştıracağız, bir bağ mutlaka vardır ama hani bilgilendirme nerede... Uzun lafın kısası, gerçekten de Drunvala beni fena çarptı, yıl 2012, bu yıl sonunu büyük bir heyacan ve merakla bekliyorum, devasa belirtiler olmasa bile birşeyleri farketmeyi bekliyorum,kendimde bedensel değişimler gözlemeyi bekliyorum ve hayatta bilinen geçmişte olmamış iyi bir dünyanın işaretlerini bekliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Hazreti Muhammed de, Hazreti İsa da ışık varlıklardı. Kanallık yapanların büyük çoğunluğunun Hıristiyanlık kökenli olması bence burada kastedilen ışık varlıkları genelde Hazreti İsa olarak nitelendirmelerine neden oluyor ama bence aynı kelimelerin yerine Hazreti Muhammed'i de koyabilirsiniz. Çünkü bana kalsa hepsi aynı ruhun farklı yansımalarından başka bir şey olamaz. Kaldı ki hepimiz tek bir kaynaktan Allah'tan geldiğimize göre zaten büyük resimde her şey aynı, tek ve bir demektir. Bu arada bence Bir'lik döneminde artık din denilen şeyin çok da fazla anlamı olmayacak çünkü herkes bir, herkes birbiri ile kardeş olduğuna göre hangi dinden olduğumuzun ne önemi olabilir ki? İslamiyet'in özelinde konuşacak olursak, kendi döneminde insan hayatlarına büyük bir devrim getirmiş çok ilerici bir öğreti, zaman içinde insan elinde çarpıtılmış ve hak ettiği ki bence hak ettiği şu anda dünyada algılandığından çok daha büyük ve itibarlı bir felsefi bakış açısıdır, o da yerini bulacaktır.
    Artık geriye dönüş, düşüş yok, artık kendi cennetimizi yaratıyoruz. Dolayısı ile naçizane tavsiyem siz yükselişe, sevgi ve ışıga odaklanın. Her şeye tanrısal bir bakış açısı ile yaklaşmaya...
    Sevgi ve ışıkla kalın. Eminim yakında büyük değişimi görmeye başlayacaksınız. :)

    YanıtlaSil
  3. SAYIN SÜLEYMAN KAYA SAYIN EAC DURUNVALO NUN KİTAPLARINI OKUMUŞ BİRİ OLARAK DEĞERLİ KATKILARINIZ VE GAYRETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER SONSUZ VE YÜCE OLAN YARADAN IN IŞIK VE SEVGİSİNİN HEP SİZİNLE OLMASINI DİLERİM.

    YanıtlaSil