6 Şubat 2012 Pazartesi

SaLuSa - 3 Şubat 2012

Herkesin geleceği merak ettiğini düşünürsünüz ama birçok ruh vardır ki olanı değiştirmeden olduğu gibi sürüklenmekten memnundur. Hatta bazılarına göre yaşamın hiç bir amacı yoktur. Yine de dünya üzerindeki kendi küçük varoluşları içinde diğer insanların yaşamlarına bakarlar ve bir noktada içlerinde daha iyi bir şeylerin olabileceğini hissettiklerinden yorgun düşerler. İşte bu, sevgililer; onların uyanışlarının başlangıç noktasıdır ve şu anda olan bunca şeyle birlikte varmayı umdukları noktadır. Yaşam; tüm insanlara neden en temel ihtiyaçlarını yaratmak ve karşılamak konusunda bu kadar yetersiz kalmaktadır? Bilinçaltınızda, hepinizin Bir olduğunu ve dünyanın nimetlerinden her birinizin faydalanmanız gerektiğini bilirsiniz. Günümüzde karanlık güçler sizin eşitlik hakkınızı reddetmekten de ileri gittiler, elinizde kalan en küçük şeyleri bile almaya niyetlendiler. Planlarına o kadar az itiraz eden çıktı ki; yüzsüzce sizi tamamen köleleştirebileceklerine inandılar. Yalnız; ışık işçilerinin büyük iyi niyetle yaptıkları çalışmaların da etkisi ile bilincin hızlı yükselişini hesap edemediler. Dünyayı içine çeken büyük bir ışık patlaması oldu, gerçek aşağı yukarı budur. Dünyaya yollanan enerji büyük oranda arttı ve bu ışığı dünyanın içine getirebilecek evrim geçirmiş varlıklar vasıtası ile dağıtıldı. Artık durdurulamayacak bir hale geldi ve size de yükseliş yoluna adım atma şansını verdi.

Daha önce de belirttiğimiz gibi hepiniz evriminizde farklı bir aşamadasınız ve dünyada olan bitenle ilgili farklı tepkiler olması da normal karşılanması gereken bir şey. Siz basamakları çıktıkça herkesi de yukarı çekiyorsunuz, böylece diğerleri de yükselen bilinçten faydalanıyorlar. Soru, herkesin yükselip yükselmeyeceği ama bu herkesin kendi özgür iradesine bağlı. Yani bazı ruhlar sürüklenmeye ve dünyanın gidişatı ile memnun mesut yaşamaya devam edecek. Belli ki onların gelişim hızı başkalarından çok daha yavaş ama bu onların eninde sonunda yükseliş deneyimini yaşamalarına engel değil. Gerçek şu ki; tüm ruhların DNA’larında gerçeği aramalarına yol açan dürtüleri barındıran genler var ve bu mutlaka onların arayışlarına devam etmelerini sağlayacak. Bu dürtü genelde yaşam amacını aramaya neden olur ve bu maceralı uzun yolda onları ileri götürür. Yuvaya dönüş yolunu bulanlar için yaşam birdenbire daha düzgün akar, problemler eskisi gibi çatışmalara yol açmaz çünkü artık anlayışınız gelişmiştir, sorunları çok daha kolaylıkla halledersiniz. Sistemin nasıl işlediğini bilmek, karşınıza çıkan engellerle başa çıkmanızı kolaylaştırır, egonuz olaya müdahale etmeden arka koltukta sizinle yolculuğa devam eder. Egonuz, yüksek benliğinize; gerçek size yer açmaktadır. Gördüğünüz gibi sevgililer, kendinizi yükseltecek siz’siniz, sorumluluk sizdedir, bunu sizden başka yapabilecek kimse de yoktur. Yardımcı olabilirler ama sonuçta; nasıl ilerleyeceğiniz tamamen sizin kararınız olacaktır. Yüksek benliğinizle buluşmak için tüm gücünüzle niyet etmelisiniz, bu da tüm ruhların birliğine hizmet eden bir yolu takip etmeniz anlamına gelir. Dünyadayken, bunu söylemek kolaydır da yapmak zordur ama başaranlar var, bu da demektir ki aklınıza koyarsanız yapmanız mümkündür.

Bu arada; bazılarınız kapanışın yaklaşıyor olmasını çok inandırıcı bulmuyor ama o artık her zamankinden daha yakın. Bu, dışarıda olanlarla ilgili bir şey de değil, çünkü onlar sadece yaşam standartlarınız ile ilgili çok büyük bir sıçrama yapmanıza neden olacak şartların oluşması demek. Artık ciddi bir şekilde engellendiğinizi biliyorsunuz ve boşlukları doldurarak daha rahat, daha kolay bir geçiş yapabilirsiniz. Öyle ya da böyle; tanıdık sayılabileceğiniz teknolojilerle elde edeceğiniz avantajların olduğu daha yüksek bir boyuta geçeceksiniz. Bu; bütünüyle, ileri doğru bir kuantum sıçrama olarak görülecek ve eski yaşam şeklinizden geriye neredeyse hiçbir şey kalmayacak. Kendi yaratıcı gücünüzü kullanmaya çok az zaman ayırabildiğiniz ve sizi köleleştiren, çalışmaya dayalı sistem de yok olacak. Bunlar; beraberinde, yaşamınıza bütün zamanınızı size zevk veren şeylerle geçirebileceğiniz temel değişiklikler getirecek.

Şu anda yaşamlarınız öylesine kısıtlanmış ve kontrol altında ki. Bu; adaletsiz ve haksız olanların dikkatle incelenip düzeltileceği yasalarınız için de geçerli. Gelen yükselişle ortaya çıkacak ekstra faydaları da içeren ve tüm ülkeleri kapsayan bir anayasaya geri dönüş olacak. Her açıdan üst seviyelere hazırlanmaktasınız ve müttefiklerimiz bazı çok önemli başarılar elde etmeye çok yaklaştılar. Dünya çapında sorunlarla uğraşıyoruz ve özellikle de finans sektörü söz konusu olunca hiç biri kolayca hallolmuyor. Yine de çok ileri düzeyde değişiklikler yapılmalı ki para politikaları istikrarlı olsun ve biz de bu politikaların çökmesine neden olan merkezi sisteme dönüş olmamasını garanti altına almak istiyoruz. Bankalar çok daha küçük ve güvenilir hale gelecek.

Galaktik Federasyon; artık her şeyi sonuçlandırma yolunda hareket eden müttefiklerinin arkasında durmak için tetikte. İnsanlık ve dualitedeki yolculukları ile ilgili son bölümün yazılmasının zamanı artık geldi. Bu; ışık yolunda büyük gayret ve adanmışlıkla elde edilmiş zaferlerden biri olacak. Siz bile, her şeyin nasıl da size karşı birleşmiş olduğunu öğrenince şaşıracaksınız. Yine de, azmettiniz ve inancınız sizi ileri taşıdı. Çoğu zaman yapayalnız kaldınız ama yine de misyonunuzu tamamladınız. Bu çok büyük bir zafer ve şu anda gördükleriniz karanlık güçlerin fesatlıklarını sürdürmek için son çabalarından başka bir şey değil. Her şey sizin kontrolünüzde ve çok yakında binlerce yıldır yaptıklarının hesabını verecekler.

Her zamanki gibi bütün gücünüzle ve yükselişe odaklanmış şekilde hiç durmadan yolunuzda devam edin. Her birinizin bu hali, niyetlendiğiniz şekilde yükselişin gelmesine yardımcı oluyor ve hiç yalnız değilsiniz çünkü siz farkında olmasanız da son birkaç aydır biz hep size eşlik ediyoruz. Dünyada olan biteni gözleyecek bir pozisyondayız, konuşmaları duyabiliyoruz, sanki oradaymışız gibi her şeyi görebiliyoruz. Hatta yerin içine girip karanlık güçlerin kurduğu üslerin içini görebiliyoruz. Hiçbir şey dikkatimizden kaçmaz, bizden saklanamaz. O yüzden, güvendesiniz ve zaman içinde bütün bu askeri üsler sonsuza kadar kapanmış olacaklar.

Ben, Sirius’lu SaLuSa’yım ve yükselişe güvenle geçiş yapabilmenizi sağlayabildiğimiz için çok memnunum. Şimdiye kadar deneyimlediğiniz en önemli gelişme bu olacak. Hepinize sevgimizi ve hayır dualarımızı yolluyoruz.

Teşekkürler SaLuSa.

Mike Quinsey

Çeviren: Ebru Altan

2 yorum:

  1. Evet, asıl gerçeğimize,özgürlüğümüze uyansak artık bu binlerce yıllık karabasandan, bana fazlasıyla yetti de öteye geçti artık...

    YanıtlaSil
  2. :) doğru söze ne denir...

    YanıtlaSil