19 Mayıs 2012 Cumartesi

20 Mayıs 2012 Güneş Tutulması - Toplu Meditasyon


SİSTEMİN YENİDEN BAŞLATILMASI
BUNU YAYIN!...
~~ 20-5-2012 ~~
Dünya Görselleştirmesi/Meditasyonu

Dünya Kurtuluş Günü'ndeki büyük başarımızdan sonra, gezegensel kurtuluş için çabalarımız devam ediyor. Bu defa, 20 Mayıs'daki güneş tutulmasının tam da gerçekleştiği anda büyüklü küçüklü gruplar, bireyler ya da çiftler halinde buluşacağız. Kitleler bir araya gelip gezegenin fiziki olmayan tüm negatif varlıkların tiranlığından kurtuluşunu canlandıracak ve tarihimizde ilk kez Kaynağa engelsiz bağlanan Dünya'daki Işığın özgür varlıkları olarak kendi ruhsal kaderimizi kendimiz birlikte yaratmanın şansına sahip olacağız. İstenen etkiyi sağlamak için bu canlandırmayı odaklı bir şekilde yapacak 144.000 kişi olmamız gerekiyor.

20 Mayıs'daki yılın güneş tutulmasında Ay, Pleiades ile kavuşum yapan Güneş'i örtecek. Galaktik Merkezi Güneş'den çok güçlü bir ışık demeti Pleiades'den Dünya'ya yayılarak tüm tutulma ekseni boyunca topraklanacak. Bu ışık demeti eterik ve astral düzlemlerde karşısına çıkan bütün engelleri yakarak Kaynak ile aramızdaki bağlantıyı güçlendirecek. O negatif görünmez varlıkların tüm korku programlamalarını yok ederek tam da Ay'ın gölgesi Shasta Dağı'nın tepesine düştüğü anda gezegen etrafındaki enerji ızgarasını  yeniden başlatacak. Bu yeniden başlatma/sıfırlama sonrasında kendi ruhsal kaderimizi Işıkla beraber birlikte yaratabilir olacağız.
Hepimiz bu görselleştirmeyi/canlandırmayı aynı anda, bu Mayıs'ın 20-21'indeki yeniden başlatmada yapıyor olacağız. Farklı zaman dilimleri için tam saatler şöyledir:

TÜRKİYE: 21 Mayıs Pazartesi - Sabah 4:30
3:30 pm HAST May 20th (Hawaii)
5:30 pm AKDT May 20th (Alaska)
6:30 pm PDT May 20th (Los Angeles)
7:30 pm MDT May 20th (Denver)
8:30 pm CDT May 20th (Houston)
9.30 pm EDT May 20th (New York)
2:30 am BST May 21st (London)
3:30 am CEST May 21st (Paris)
3:30 am SAST May 21st (South Africa)
4:30 am EEST May 21st (Bulgaria)
5:30 am MSK May 21st (Moscow)
7:00 am IST May 21st (India)
9:30 am CST May 21st (Beijing)
10:30 am JST May 21st (Tokyo)
11:30 am AEST May 21st (Sydney) 


Kendi bölgenizi buradan kontrol edebilirsiniz:
http://24timezones.com/

Yönergeler:

1. Birkaç dakika nefesinizi izleyerek zihninizi ve bedeninizi dinlendirin. 
2. Galaktik Merkezi Güneş'den gelen elektrik mavisi ışık sütununun bedeninizden geçerek Dünya'nın merkezine girdiğini hayal edin. Bu ışık sütununu birkaç dakika boyunca aktif tutun. Sonra, Dünya çevresindeki tüm negatif varlıkların bütün negatif ruhsal teknolojileri ve büyü araçlarıyla beraber eterik ve astral düzlemlerden/ alemlerden kaldırıldığını ve Işığın görünmez özgürlük savaşçıları rehberliğinde O'nların Işığa götürüldüklerini hayal edin. Bu sürecin tüm dünyada huzurlu ve yumuşakça işlediğini hayal edin. Dünya'nın sonunda ruhsal kölelikten kurtulduğunu, tüm şeytani Archonlar, Sürüngenler, iblisler, ilkel varlıklar ve diğer negatif görünmez varlıklardan temizlendiğini düşünün. Eterik ve astral alemlerin titreşiminin tüm karanlık varlıklar gidene kadar parlaklaştığını ve sonunda sadece Işığın kaldığını hayal edin.
3. İnsanlık için melekler, periler, yunuslar, tek boynuzlu atlar, ruhsal rehberler ve eterik ve astral alemden olan diğer ışık varlıklarla birlikte olduğu parlak, yeni bir ruhsal geleceği hayal edin. İnsanlığın tüm yaralarının iyileştiğini, tüm insanlığın esin ve rehberlik aldığını, herkesin Kaynak ve ruhu ile kendi bağlantısını sağlayabildiğini hayal edin.

Lütfen bu canlandırmayı belirttiğimiz gibi yapın ve değiştirmeyin. 
Aksi halde istenen etki sağlanamayacak.

Görünmez negatif varlıklar ve onları hayatınızdan nasıl çıkaracağınız hakkında daha fazla bilgi için:
http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarification-about-state.html#comment-form

Sistemin Yeniden Başlatılması ile ilgili güncellemeler için: 
http://2012portal.blogspot.com/

Yayınlayan Cobra at 12:23 PM 
Kaynak: http://soundofheart.org/galacticfreepress 

Çeviri: Emreskopi


2 yorum:

  1. Türkiye ye de hep böyle zor saatler denk geliyor :))).

    Düşüncenin zamanla yada uzayla ilgisi yok ki.Pazartesi sabahı 04.30 a enerji göndermek yeter.Hem erkenden düşünüp düğerlerinin önünü açmakta mümkün.

    YanıtlaSil
  2. Biraz önce yaptım meditasyonu...çok başarılıydı.

    YanıtlaSil