5 Mayıs 2012 Cumartesi

Beşinci Işık İnisiyasyonu Kapısı 05 - 05 - 05


Anrita Melchizedek

5 Mayıs 2012'de, Üstat El Morya, Başmelekler Mikail ve Faith ve Elohim Hercules ve Amazonia tarafından Işıklandırılan İrade ve Gücün Birinci Işını ve Vahiy İnisiyasyonu vasıtasıyla beşinci Işık Kapısına giriyoruz. Bu ilk ışın başlıca kişisel gücümüze sahip çıkma ve irademizi Tanrı'nın İlahi İradesine uyumlama ile ilgilidir. Bu inisiyasyon vasıtasıyla, kendimizi kontrol ve hükmetme sorunlarından ayırırız ve İlahi İradenin güçlenmiş "savaşçısı" oluruz. Bunu yaparak, güce boyun eğmek yerine gücü yönetmenin ne olduğunu gerçekten anlarız.

Bu beşinci inisiyasyon Kapısı bizi 5 rakamının üçlü ilahi ifadesinde yansıtılan 2012'nin (2+0+1+2) titreşimsel rezonansı ve Altın Oran 1.618... 'ın kaynağı, beş köşeli yıldız ile İlahi Sevginin Merkezine götürüyor. Ek olarak, Işığın BEN'İM Avatar Mavikopyasının yaratımında, çakralara bağlı olan Fibonacci oranları doğru armonik frekanslarda ve Yeni Dünya Kalıplarına titreşimsel uyumlanmada dönüşlerine başlar ve çakralar tek bir birleşik Işık sütununda birleşmeye başlar. 5 Mayıs kutsal gününde 21 Haziran'a kadar Bir Yükseliş Portalı açılıyor, bu portalda Venüs transiti zamanı olan 6 Haziran'da kollektif Yükselişin ikinci dalgasından geçen Yükselenler olma olasılığına sahibiz.

5 Mayıs Dünya Özgürlük Günü ile başlıyor, güçlenme, bilgelik ve İlahi Sevginin daha derin seviyelerine gerçekten adım atma zamanı. İrade ve Gücün bu güzel Kırmızı Alevi sarmalanarak, illüzyon perdelerini kaldırırız, güçsüzleşme sorunlarını salıveririz; gücümüzü bilinçaltımıza ve etrafımızdakilere vermeyi bırakırız. Küresel seviyede, odağımızı finans kurumlarına, güç açlığı çeken holdinglere ve İllüminati'ye, bizi güçsüzleştirmek ve insanlığı kölelikte tutmak isteyen herkese getiriyoruz.


6 Mayıs'ta Wesak Dolunayı başlarken, Lord Buddha, Shamballa'daki Yükselmiş Üstatlar ve Cennetin Eşliği tarafından Işıklandırılıyoruz. Işığın İnisiyeleri olarak Yükselmiş Üstatlar ile buluşmak için Shamballa'daki Birinci Işın Aşramına ve Yükseliş Makamına davet ediliyoruz. Varlığımızın en derin seviyelerinde Anne/Baba Tanrı'ya güvenerek ve teslim olarak ve kendimizi bu dönüştürücü İlahi Sevgi Alevleri olarak bilerek, Vahiy İnisiyasyonunu deneyimlemek için Işın Üstatları ve Görkemli Ben'im Varlığımızın Işıklandırmasıyla güce, şefkate ve bilgeliğe adım atıyoruz. İnisiyasyonun bu seviyesinde, Sıraya Dizilmiş Müritler adı verilen öğrenciliği deneyimliyoruz. Görkemli Ben'im Varlığımızın itkileriyle, biz müritler veya öğrenciler güçlendirme, Sevgi ve bilgeliğin üç katlı aleviyle Shamballa'daki üç ana Aşramdan bir tanesine bağlanıyoruz.

20 Mayıs'ta, 26,000 yıldır ilk kez deneyimlenen Güneşimiz ve Ayımızın Pleiades Takımyıldızına hizalanmasıyla Yeni Ay bizi "Ring Of Fire" Güneş Tutulmasına götürüyor. Bu eşi benzeri görülmemiş Şimdi anında ve Fotonik Işık Işınları ve Solar Işık Patlamaları vasıtasıyla, dinamik doğru eylemde ne zaman ileri adım atılacağını ve Sevgi - Bilgelik içinde ne zaman geri adım atılacağını bilen Işık savaşçıları olarak içimizdeki İlahi Erili kucaklıyoruz. Bu Birlik Bilinci ve Güçlendirme yılıdır ve Işıktan olmayan her şey ortaya çıkıyor, dönüşüyor ve salıveriliyor. Bu göksel Güneş Tutulması bedenlerimizdeki axiatonal hatları ve İlahi Sevginin Kristal Izgarası vasıtasıyla Dünya Ananın Işık Bedenindeki axiatonal hatları daha fazla aktive ediyor, tüm yaşamın kendi Ben'im Varlığı ile daha derin birleşmesine ve 4 Haziranda İlahi Dişili kucaklamak için geçeceğimiz koridora izin veriyor, bizi sonraki Yükseliş Dalgasına götürüyor. O kutsal Şimdi anında, içimizdeki İlahi Eril ve Dişil arketiplerin birleşmesini ve Ben'im Varlığımızın ve tüm Ruh ışınlarının ve İkiz Ruh veçhelerinin bütünleşmesini deneyimliyoruz, bu kendimizi düşüncelerde, hislerde, eylemlerde ve İlahi Sevgide gerçekten Ben'im Avatar Irkı olarak tanıdığımız potansiyeli getiriyor.

Dünyada Cenneti kollektif olarak deneyimlemek için gereksinim duyduğumuz değişiklikleri yapmak için bu eşi görülmemiş Işık aktivitelerini deneyimliyoruz ve bu fırsat penceresi bizi Horus'un Sol ve Sağ Gözüne ve İlahi Annenin ve İlahi Babanın Kapısına götürüyor.

İlave olarak omurgada, 21 Mayıs'ta aktive edilecek olan beşinci Gümüş Kozmik Mesih Holografik Diski ve iki küçük diski demirliyoruz. Hizmet işimizi daha ilerletmek için ve bununla bu dünya planındaki tüm Yaşamın bu beşinci inisiyasyonu potansiyel olarak deneyimlemesine yardımcı olmak için  gereksinim duyduğumuz her şeyi Meshedilmiş Zaman Çizgileri ve Kozmik Işık Portalları vasıtasıyla bu Şimdiye getiriyoruz.

Kollektif olarak kendimizi Dünya Anaya ve onun tüm Yaşamına Hizmette olan İlahi Sevginin bu dönüştürücü Alevleri, Yıldız Tohumları, Yol Göstericiler ve öğretmenler olarak  Yaradılışın Merkezi vasıtasıyla  titreşimsel uyumlanmada deneyimliyoruz. Ben'im  Avatar ırkı olarak, yolu göstermek için buradayız. Ve öyledir.

Beşinci Işık Kapısı Meditasyonu

Şimdi Ben'im Varlığım ile, Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbindeki En Yüksek Işık ile bütünleşirken, Anne/Baba Tanrının, Pleiadeslilerin, Siriusluların, Andromedalıların ve Arkturusluların, Meleklerin ve Başmeleklerin, Başmelek Mikail'in, Başmelek Metatron'un ve Lord Melkizedek'in, Yükselmiş Üstatlar El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Venedikli Paul, Hilarion, Sananda, St. Germain, Lady Nada, Meryem Ana, Quan Yin'in, Görkemli Elohim'in, Melkizedek Işık Kardeşliğinin, Lord Buddha'nın, Sanat Kumara'nın, Helios ve Vesta'nın ve Lord Melchior'un, Mahatma'nın Işıklandırmasını çağırıyorum.

Yaşamımdaki güçsüzleştirme alanlarını salıvermek için bu beşinci inisiyasyondan geçebilmem için, şimdi beni dışsal Merkaba Işık Aracında Shamballa'daki Birinci Işın Aşramı Yükseliş Makamına götürmesi El Morya'yı çağırıyorum.

Shamballa'daki bu Yükseliş Makamına girerken, Kırmızı Işık Alevi ile sarmalanıyorum.

Yükselmiş Üstatlar, Cennetin Eşliği ve Işık ailem ve dostlarım ile çevrelenmiş olarak, şimdi onaylıyorum: "Bilinçaltı zihnime, negatif egoma ve diğer insanlara verdiğim gücü geri alıyorum. Ben Dünya Ana'ya ve onun tüm Yaşamına İlahi Hizmette olan güçlenmiş Işık savaşçısı ve İlahi Sevginin dönüştürücü Aleviyim".

Şimdi Başmelek Mikail ellerime Kutsal Hakikatin kılıcını yerleştiriyor.  Şimdi ihtişamımdaki ve değerliliğimdeki Olduğum Her Şeyi deneyimlememi engelleyen tüm bağları kesiyorum.

Şimdi Lord Buddha beni kucaklamak için öne çıkıyor.

Bu Sevgide, kalbim deneyimlemiş olduğum veya hala deneyimliyor olabileceğim zorlukların beni kendim ve tüm Yaşam için daha derin şefkat seviyelerine götürdüğünün bilişine açılıyor.

Dünya Ana'ya ve onun tüm Yaşamına Hizmet işim için ne kadar derinden sevildiğimi, onurlandırıldığımı ve hürmet edildiğimi gerçekten anlıyorum.

Şimdi beşinci büyük Kozmik Mesih Holografik Diskini ve iki küçük diski omurgaya demirliyorum ve aktive ediyorum.

Bedenimi yavaşça yanlara, ileri ve geri doğru oynatıyorum, böylece omurilik sıvısı prosesini ve sinir sistemimin, meridyenlerimin ve çakralarımın yeniden ayarlanmasını kolaylaştırıyorum.

Yükselmiş Üstatların ve Cennetin Eşliğinin ışıltısıyla kucaklanmış olarak, şimdi Dünya Ana'nın ve onun tüm Yaşamının İrade ve Gücün Birinci Işınıyla bu kutsal Işığın Kırmızı Alevinde sarmalanmasına yardımcı oluyorum, illüzyon perdelerini kaldırıyor ve tüm insanlığın kendini güçlendirme, Sevgi ve bilgelikte deneyimlemesini sağlıyor.

Şimdi kendimi Güneş ve Ay ile hizalanmadaki Pleiades takım yıldızında buluyorum. Pleiadesli Işık Elçileri ile Işıklandırılarak, şimdi bedenimdeki axiatonal hatları aktive ediyorum ve şimdi İlahi Sevginin Kristal Izgarası vasıtasıyla Dünya Ana'nın Işık Bedenindeki axiatonal hatların aktive olmasına yardım ediyorum.

Ve şimdi, çakralarımdaki Fibonacci oranları doğru armonik frekanslara dönüyor. Bu gerçekleşirken, çakralarım tek bir birleşik Işık sütununda birleşmeye başlıyor.

İçimdeki İlahi Eril arketip ile birleşirken, şimdi Yeni Dünya Işık Kalıpları vasıtasıyla Işığın kristal anahtar kodlarını indiriyorum.

Şimdi Ben'im Varlığım ile birleşiyorum ve içsel planlarda hizmet işime devam etmek için kendimi ilk üç aşramdan birinde buluyorum.

Şimdi kendimi kutsal yerimde buluyorum, Dünya Ana'nın Kristal kalbine ve Anne/Baba Tanrı'nın Kozmik Kalbine topraklanıyorum.

Şimdi bu güzel Kırmızı Işık Aleviyle ve bu kutsal 2012 yılını Işıklandıran Güçlendirme ve Tek Birlik Bilincinin Altın Aleviyle sarmalanıyorum.

İlahi Olana teslim oluyorum

Kendime ve başkalarına güveniyorum,
Dinamik doğru eylem vasıtasıyla liderliğin harmanisini giyerken, berrak sınırlar ile almaya açığım.
Ben güçlenmiş bir Işık Savaşçısıyım,
İlahi Sevginin dönüştürücü Aleviyim,
Ben Tüm Var Olanım.

Anrita Melchizedek

(Çeviri: Saffet Güler)

6 yorum:

  1. bu celsede yazılanların hepsi uydurma olduğu ve gerçeği yansıtmadığı apaçık belli....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana katılıyorum arkadasim.Burda bir ayrinti dikkatinizi cekmistir muhtemelen."Dünyada Cenneti kollektif olarak deneyimlemek için gereksinim duyduğumuz değişiklikleri yapmak için bu eşi görülmemiş Işık aktivitelerini deneyimliyoruz ve bu fırsat penceresi bizi Horus'un Sol ve Sağ Gözüne ve İlahi Annenin ve İlahi Babanın Kapısına götürüyor."
      Herkesin bildiği gibi illumunati,en büyük sembol olarak horosun gözünü kullaniyor.Burdaki yazıda da açıkca horos'a kutsiyet veriyor .
      Sanki ışık kardeşlik, sevgi barıs ,aydinlik ifadelerinin maskesinde insanlari ,illumunatinin edindiği tanrılara kanalize etmeye çalışıyorlar gibi geldi.
      Bu kardeşlik ,barıs, huzur sonsuz guven gibi kimsenin karşı çıkamayacagi sihirli sözleri kullaniyorlar.Bu gizli karanlık hedeflerinide ,tüm insanlığa new age akımı olarak lanse ediyorlar.
      Başta ülkemizin insanları olmak üzere ,tüm insanlığın uyanık olmasi dileğiyle.
      Esenlikler herkese
      Hakan

      Sil
    2. Doğrusu burada yazılanlar benim için uydurma değil. Bence artık herkes yavaş yavaş uyanıyor. Hepimiz gücün her birimizde olduğunu, her şeyin bizim elimizde, bizim kararımızla ve seçimlerimizle olduğunu görüyoruz. Evrendeki her varlık ve kavram gerekli ve çok değerli. Işık da karanlık da, illuminati de gerçekten ışık için yaşayanlar da. Hiç bir şey, hiç biri olmadan, farklı şekilde olamazdı.
      Sevgiyle...

      Sil
  2. neresi uydurma...peki gerçek nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninde bildiğin gibi gerçek şu new world order(yeni dünya düzeni).
      Bu yeni dünya düzeninde david rockefellerin dediği şu ."Bize 1 milyar köle yeter.Gerisi fazla."
      Cia'in basına yansıyan 2015'e kadar dünya nufusunun 3 te 2 si yok olucak raporları çıktı.Neye göre sence bu kehaneti yapıyorlar?
      İkinci olarak adamlarin hedefi tek din yani new age uzay dini(içine hiristiyanlik,mesih beklentisi,yunan ve mısır paganizmi ,biraz budizm biraz şamanizm ve mistizm sosu katılmış) uydurma bir din yaratmak için bu 2012 yi kullanıyorlar.
      Dikkat edersek zaten bu tür kanal mesajlarında ,hep bizlere new age dini ve kültüne uygun meditasyon yaparsak adam kadmona(üstün insana) ve bir ötesi galaktik insana dönüşebileceğimiz propagandasi yapılıyor.Peki diğer insanlar ne olucak dendiğinde? Onlar yükselemeyecek yani ölecek manası çıkıyor.Yani insanlığın 3 te 2 sini yokettiklerinde ,bunu gezegensel bir takım doğa olaylarına ,dunyanın boyut atlamasına bağlı sendromlara bağlıyacaklar.Bu tür doğa olaylarınıda nicola tesla zamanında geliştirmeye başlanan haarp
      deprem silahlarını kullanacaklar ve kullanıyorlarda.
      Kısa gercek şu,tek din(new age dini),tek dünya ordusu(nato) ve başkenti kudüs olan tek dünya devletine doğru gidiyoruz.
      Bizim anlamadığımız ışığa oluşmak bilgi ve farkındalıkla olur.Bilen insan korunur .Yoksa burdaki mesajlardaki kuşlar böcekler uçuşan kelebekler laflarıyla değil:))
      Esen kalın
      Hakan

      Sil
  3. arkadaslar bu konularda ne kadar konussak boş..bunlar yasandıgı zaman zaten herkez ne yaptıgını bılıyor olucak....eger bır degısım olursa bu herkez ıcın hayırlı olan olur.....bu karanlık caglardan ışık dolu caglara dogru giden bir surecın parcası...hepımıızn ııcınde o buyuk ılk yaratıcının zerrelerı var ve zamanı geldıgınde o kendi icinde uyanıcak yani bizim icimizde ve bizde bu sayede o ozlemını duydugumuz ve anlatılan o cennet hıkayelerını yasıyacagız.....ama hersey ınsanın kendını bılmesıyle ılgılıdır....kendını bılmıyen rabbını nasıl bılebılır....bu onumuzdekı surecte ıster severek ıster sevmıyerekde olsa bunu deneyımlıyecegız.....herkeze sevgı dolu deneyımler dılıyorum...sevgıyle kalın........

    YanıtlaSil