23 Mayıs 2012 Çarşamba

Bu Dünya Herkese Ait

KRYON
San Jose, Costa Rica / 25 Nisan 2012
David Brown Araciliğiyla

Bu Dünya Herkese Ait

Selamlar sevgililer, ben manyetik servisten Kryon

Bir kez daha, bu gece hepinizle birlikte olmak harikulade. Çok miktarda sevgi ve değişim dünyanıza geliyor ve bilinçte global bir uyanma başladı. Çok sayıda insan hayatında işlemeyen bir şeylerin olduğunu fark etmeye başladı. Sevgi akmıyor ve bireysel olarak problem sizde değil, problem dünyada yaşadığınız bu sistemde.

Bilincin belirli 3 seviyesi vardır. Birisi Pentagonun şeklidir ve bu bilincin en düşük seviyesidir, o askeri bir bilinçtir ve sistemin matriksidir, bu düz basit bir 3D bilincidir.sağ kalmanın bir şeklidir, o insanın insana karşı olan bilincidir, sevgisiz bir bilinçtir, o birkaç adamın dünyayı kontrol etmek istediği ve diğerlerini bir çeşit hapishane hücresine tıktığı bilinçtir, birkaçının çoğu üzerinden beslendiği birsitem ve tüm bu sistem yakında çökecek yavaşça fakat kesinlikle çökecek, o daha dürüst daha açık ve daha özgür hale gelecek.

Bilincin diğer seviyesi hayatlarını iyileştirmeye karar veren insanlardır ve siz bu kararı aldığınızda bedeninizin çevresindeki enerji alanı 12 yüzlü şekle (dodecahedron) dönüşmeye ve değişmeye başlar, bu kararı aldığınızda ana rehberliğinizi almış olursunuz ve siz ruhun karanlık gecesinden bütünlük ve tamlığa doğru yolculuğunuz boyunca rehberlik edinirsiniz ve bir kez daha siz tam ve bütün olursunuz, çevrenizdeki enerji alanı yaşam çiçeği şekline değişmeye başlar ve yaşam çiçeği yaradılışın tüm gizlerini barındırır; tüm gezegen nazik bir şekilde bilincin değişik seviyelerinden yeni bilinç seviyesine doğru değişmektedir, zengin ve fakir, bu herkes için aynıdır. Aranızda kanal mesajlarını okuyup içsel çalışmalarla bilincin yeni seviyesine doğru ilerleyen birçoğunuz var.

İç dünya tamamen dış dünyaya benzemektedir ve eğer kendinizi içerde hayal ederseniz, kendinizi bir DVD, DVD oynatıcı ve projeksiyon olarak düşünürseniz; bu DVD de her ne yazılıysa onu dışarıya yansıtmaktasınız. Bu işteki en büyük gizemlerden biri her şeyin bu DVD ye yazılabiliyor olması, aile ve aile diziliminizin tüm dinamikleri. Böylece hangi ailede dünyaya gelmiş olursanız olun aradığınız şey bu aileye uyum getirmektir. DVD ye uyumsuz bir aile dizilimi yazılabilir ya da işlevsiz bir aile dizilimi, bu aileyi içsel çalışmayla düzene ve uyuma sokacak olan sizsiniz, her birini severek ve her birine değer vererek. Aile diziliminiz güneş sisteminizin direkt yansımasıdır, güneşe, yıldızlara ve gezegenlere baktığınızda onları mükemmel bir uyum içinde, mükemmel bir düzende görürsünüz ve siz ruhani olana, ruhani bilince, uyum içindeki bir aileye bakmaktasınız ve işte bu ruhani enerjinin sizin aracılığınızla akması için yapmanız gerekendir, ailenizi huzur ve düzene sokmak için, tıpkı güneş sistemindeki gibi.

Ruhani yola çıkan bir çok yol olduğu söylenir fakat bu doğru değildir, bu basitçe doğru değildir, uyum içinde ilerlemenin belirli yolları vardır. Birinci ve en önde giden kural maskulen olanı iyileştirmektir ve babanızın ailesi ile en maskulen olan kastedilmektedir. Yani böylelikle ilk yapılması gereken babanızın ve ailesinin iyileştirilmesidir, bu kadınlara bir aşağılama değildir, babanızın ailesindeki kadınların da iyileşmeye ihtiyacı olabilir fakat erkeğin maskulen olma rolünden dolayı öncelikle maskulen olan iyileştirilmelidir. Babanızın ailesindeki en maskulen birey babanızın babasının babası olmalıdır ve sizinle sprituel olarak en çok bağı olan odur, yani siz enerjinizi ona odaklarsanız o tam ve bütünde olmaya başlar sonrasında siz evrenle daha fazla bağlantılı olmaya başlarsınız ve karşılık olarak evrensel rehberlik almaya başlarsınız ve bu gerçekleşinceye kadar kendi rehberliğinize güvenmek çok zordur, fakat buyuk buyuk babanız daha çok tam ve bütün olursa siz evrenden daha net rehberlik almaya başlarsınız ve işte şimdi tam olarak bu gerçekleşiyor sevgililer, herkesin buyuk buyuk babası ve babasının ailesi tam ve bütün olmaya başlıyor ve herkes daha net rehberlik almaya başlıyor ve işte burası farkındalığınızı, bilincinizi ve şifalı enerjilerinizi koymanız gereken yerdir ve unutmayın bu adam yaklaşık olarak 1800 lerin sonunda doğmuş olmalı. 1.Dünya savaşında yaşamış, savaşmış olabilir ve o dönemde yaşayan erkekler savaşta çektikleri kadar kendi devletlerinden saygı almadılar ve onların üzerinde durulmadı ve o adam sizin boy aynanızda kraldır ve bu bir bakıma yaralı balıkçı kral olmaktır. Yaralı balıkçı kral kısmen yaralı maskulendir. Mesih bu dünyaya balık burcu zamanında gelmiştir. Mesih Yunancada kral demektir ve balık Mesihin sembolüdür yani aile diziliminizden bir erkek yaralandığı bir yerde, evrene bağlanıp net bir rehberlik almak çok zordur. Siz bu erkeği düzene soktuğunuz zaman rehberliğiniz daha net hale gelir ve bundan sonra kararlar almada zorluklar çekmezsiniz.

Yaralı Balıkçı Krala farklı bir bakış ise şöyledir: Bize hangi dini seçme özgürlüğüne sahip olduğumuz inandırılmıştır, fakat Batı dunyasında gerçekten potansiyele sahip olan dinler yok edilmişler ve haklanmışlardır ve sonuç olarak yarı din, yarı hikaye, yarım gerçeklerle dolu bir dünya ve serum ile beslenen bir bilince sahipsiniz. Bunu büyük büyük babanızdan duyacak olursanız daha net olmaya başlarsınız ve bilincin diğer seviyelerine doğru hareket ederken şifa yolunuzda daha çok berraklığa sahip olursunuz.

144.000 insan Mesih bilinciyle bütünleşme ve tam olma yoluna çok yaklaşmışdır ve bu bireyler durgun bir havuzdaki çakıltaşları olacaklar ve sonrasında Mesih bilinciyle titreşiyor olacaklar ve dünyadaki herkesin uyanmış Mesih bilinciyle. Bu insan ruhunun evrimidir, bu gezegen üzerinde artık devrim olmayacaktır, devrimler bir despot takımından diğerine ve ötekine dolanmak demektir. Yani evrim gerçekleşmeye başladı, tüm dünya boyunca insanlar birden çok farklı şekillerde aydınlanmaya başladı ve sevgi akmaya başlıyor, negatif enerjiden pozitif enerjiye bir kutup değişimi olacak, negatif enerjiler sizin kızgınlığınızdır, üzüntünüz, nefretiniz, intikamınız. Pozitif enerjiler ise sevinciniz, tutkunuz ve aşkınızdır.

Yani 21 Aralık 2012'de 144.000 kişi kutup değişimi yaşayacak ve onlar herkese değişimi öğretmek için orada olacak. Hükümetler bundan mutlu olmayacak, fakat tekrar söylüyorum zaten hiçbir zaman da olmamışlardı, onların mutluluğu ve keyfi, kitleleri baskı altında tutma ve onları sahip oldukları dünyadan daha iyi bir dünyaya doğru yönetiyormuş gibi yapmaktan geçiyordu.

2000 yıl önce Mesih bilinci mümkün hale geldiğinde, Büyük Roma İmparatorluğu bu bilinci baskı altına aldı ve o zamandan beri bu bilinç baskı altında tutulmaktadır, şimdi Kova burcu zamanına geldik ve şimdi Mesih bilincinin ötesinde başka seviyelerde bilinçler mümkün olmaktadır. Bu kez hiçbir iktidar sahibi bu yeni bilinç seviyelerini durduramayacak. Bu aşk dolu Tanrı bilincinin dönüşüdür, istediğiniz sürece fiziksel bedeninizi muhafaza edebilirsiniz. İnsanlığın vermesi gereken bir çok karar var, fakat bu kararı alacak olanlar, bu kararları sevgi olmadan alacaklar. Şu an gerçekleşmekte olan insan bilincinin evrimidir. Dünya üzerinde gelmekte olan bu bilinci durdurabilecek herhangi bir güç yoktur, herhangi çeşit bir şiddet bu bilincin akışını durduramaz. Başkaları üzerinde şiddet kullananlar başlarını Tanrılarla büyük belada bulacak, tabii ki onların da bilinci değişiyor fakat karma karmadır, bedel ve ceza ödenmelidir.

Şunu hatırlamanız gerekiyor ki herkes kendi yaşamından sorumludur, fakat sprituel anlamda çocuklar 21 yaşından itibaren kendilerinden sorumlu olmaktadır ve 21 yaşında orduya katılan bir genç bu karmadan çıkartılmaktadır, fakat babası ve dedesi onun yerine bu karmayı taşır. Bu dünyada hiçbir şekilde şiddete gerek yoktur, her problem şiddet olmadan çözülebilir ve şiddetin sizin karmanızla ilgili olan kısmı karmanızın ikiye katlanmasıdır. Her hangi bir milletten her hangi bir liderin şiddete başvurması durumunda o lider en yüksek karmayı ödemek zorunda kalır.

Yeni dünyanız sevgi tabanlı olacak, burada insan bilincinde bir evrim söz konusu, sevginin baskın olduğu bir bilinç. Gezegenin bilincinin yukarıya ve daha yukarıya çıkmasına izin verdikçe insanlığı bekleyen bir çok armağan olacaktır. Daha çok anlayış dünyaya gelecektir ve anlayış karanlıktaki bir mum gibidir, bir kez siz anladıkça artık onu biliyor olursunuz. Siz ışıktan, enerjiden ve titreşimden oluşan varlıklarsınız ve ışığa geri dönüyorsunuz. Karanlığın günleri artık sona erdi ya da en azından sona ermek üzere, bu dünya değişiyor, her an bir varlık değişiyor.

Burada, bu yolda yürüyüp de bütünlük yoluna yaklaşmakta olan şifacıları onurlandırmak ve selamlamak için bulunuyoruz. Onlara devam edin ve seyahatinizi sürdürün diyoruz, biliyoruz ki siz sanki bu yolculuğun bağımlısı gibi yolunuzdan asla vazgeçmeyeceksiniz, 144.000 kişi için seyahat burada sona eriyor ve siz burada sevgiyi ve bilinci yaymak için bulunuyorsunuz ve sevgiyi, barışı dünyaya getirmek, tüm sistemlere dürüstlüğü, bütünlüğü ve adaleti getirmek için.

Bu dünya herkese aittir, sadece birkaçına değil. Sevgi dolu ve bilinçli erkek ve kadınlar bu dünyada gücü eline alacak ve onlar sevgi dolu ve bilinçli kararlar alacak.Finansal sistem çökmek üzere,o hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. Para hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak,bu gezegende değerli olan tek bir para birimi olacak ve bu para birimi her erkek her kadın, ırk, renk ve inançtakiler için aynıdır, o da sevgidir. Evrene ne kadar sevgi yollarsanız daha fazlasını alırsınız. Sevgiyi ve güzelliği hissettiğiniz zaman cebinizde ne kadar az para olursa olsun, siz sadece iyi hissedersiniz. Sevgi bir ödüldür. 'An'a ya da şimdiye ulaştığınız her zaman şimdide tam ve bütün olursunuz, bereketiniz akar, güneş yaşamınız üzerine parlar ve işte bu gerçekleşmek üzere olan şey, titreşimleriniz yükseliyor, gezegenin titreşimi yükseliyor, insanlığın çoğunun titreşimi yükseliyor ve siz aşık olacaksınız.

Bu aşk dolu bir dünyadır, korkuyu bilmeyeceğiniz, utanmayı bilmeyeceğiniz bir dünya, kalbiniz genişleyecek ve tamamen evrenle bağlantılı olacak. Bu yüzden sadece kalplerinizi hissetmeye izin verin, kalbiniz genişlemesine ve evrenle bağlantıya geçmesine izin verin ve tabii ki üst kalp çakranızın da genişlemesine izin verin, evrenin, bir sonraki bilinç seviyesine geçmenizdeki desteğine izin vererek, yeni çağın kadınları ve erkekleri haline gelin.

Yeni dünya gelmek üzere ve hepiniz mükemmel bir iş çıkardınız hepinizin bu sevgi dolu işi yapmaya devam etmesi konusunda ısrarcıyız.

İyi olun ve Tanrıya emanet olun, bununla birlikte Kryon çıkıyor.
Hepinize teşekkür ederim.

http://www.kryon.org.za/Channellings/Channelling.aspx?ChannellingID=478
Çeviri:Utku MADEN

7 yorum:

  1. Canlı celseden ya da çeviriden dolayıda da olabilir mesajın tamamından Kryon enerjisi alamadığımı söylemeliyim ayrıca aynı kanalın 2 mayıs tarihli çevirisi Süleyman Kaya'ya ait bir celsesi daha var nette aile enerjileri ile ilgili biraz daha anlaşılabilir duruyor sanırım...

    YanıtlaSil
  2. 2 Mayıs mesajının çevirisi aşağıda:
    http://lovepeaceandharmony.ning.com/profiles/blogs/kryondavid-brown-kanaligi-ile

    YanıtlaSil
  3. Benim kafam çok karıştı. Bir tarafta tüm bunları yazanın da aslında yeni dünya düzenciler olduğu (ki ellerinde somut deliller de var), diğer tarafta tüm bunları yardım sever varlıkların yhazdığı. Ama neden görünmüyorlar o zaman, somut müdahalede bulunmuyorlar? Bu durum ikinci görüşü zayıflatıyor.

    Bana tek cümle ile önümüzdeki süreçte yaşayacağımız şeyi açıklar mısınız? Ne olacak da bu kadar tantana?

    YanıtlaSil
  4. 144.000 kişi ilk yükseliş dalgası olabilir.İncilin Yuhanna bölümünden geliyor bu 144.000 kişi olayı..

    YanıtlaSil
  5. ana hasat başlasada gitse herkes kendi yuvasına artık..bekle,bekle,gına geldi..

    YanıtlaSil
  6. Herhalde gezginler için en büyük problem can sıkıntısı

    YanıtlaSil