7 Ekim 2012 Pazar

Ekim 2012 Enerjileri

Jennifer Hoffmann

Öngörülen tarih 21 Aralık 2012 ye yaklaşıyoruz. Fakat üzerinde düşünmemiz gereken tarih 22 Aralık çünkü hayat, dünya, evren hepsi devam edecek. Sorulması gereken şudur :'' Nereye gitmesini istiyoruz?'', '' Ne yapıyor olmayı istiyoruz ? '' Günlük yolculuğumuza odaklanmak artık her zamankinden daha önemli; her bir adım, seçim, ders ve deneyimle birlikte tüm yükseliş yolunun dinamiklerini değiştirmekteyiz. Ekim ayı bize öğrendiklerimizi eyleme geçirmeye başlamak için teşvik edici önemli enerjiler getiriyor. Aslında bu ayın anahtar kelimeleri ''düzeltme ve yeniden amaçlandırma''.

Ekim ayında enerjimizi düzenleme ve yeniden amaçlandırma fırsatı sunan birçok büyük olay var. İlki Satürn'ün 2009 Ekim ayından beri bulunduğu terazi burcundan akrep burcuna hareketi. Bu ayrıca bizi Aralık 1982 deki Satürn'ün teraziden akrep burcuna tam devinimine götürüyor. O zaman verilen hangi kararlar, seçimler, fırsatlar ve olaylar yine tekrar ediyor? Terazideki Saturn bize dengeden çıkmak için ne kadar bireysel ve kollektif realitenin izin verildiğini gösterdi. Önümüzdeki 3 yılda kendinizi içerde nereden iyileştireceğimizi keşfetmek için içeriye yönelebilirsiniz, böylece dünyayla daha dengeli ve daha kuvvetli bir şekilde yüzleşirsiniz. Dış kuvvetin herhangi bir iç kaynak olmadan sadece bir illüzyon olduğunu dünyada gerçekleşenlerden öğreniyoruz. Ayrıca Merkür Kasım ayındaki gerilemesine hazırlanırken 18 Ekimde kendi gölgesine giriyor. En büyük hayrımızla uyumlu ve bütünlük içinde olmayan her şeyi silkeleyip atan Uranüs/Pluto alanının süregelen etkileri de her ne kadar görmek istemesek bile hala mevcut. Sahip olduğumuz tüm yaralar, güvensizlikler, uyumsuzluklar, bağlantısızlıklar ve korkular salıverilmek üzere kendilerini sunuyorlar. Gitmelerine izin verme kararını verin çünkü bunlar enerji alanlarınıza darbe vuran büyük enerji kurutucular.

Ya son iki dakikada ya da son 20 yılda olmuş olsun, her travmatik durum bir parça enerji ve ışık tutar ve biz istemeden ve farkında olmadan bu enerjetik bağları sürdürürüz. Sonra enerjimizi dağınık ve dengesiz hissederiz çünkü enerjimiz uzak geçmişteki olaylara çakılıp kalmışken onu mevcut yolculuğumuza odaklayamayız. Geçmiş travmalar yüzünden yeni enerji yüklemeleri de dışarıya sızmaktadır, yani bu travmalar, enerji frekansınızdaki bir değişimi deneyimlemenize de engel olmaktadır çünkü bu yeni frekanslarla tamamen uyumlu olmazsınız. Enerjimizi düzelttiğimiz zaman artık deneyimlemek istemediğimiz realiteleri sürdüren bu ışık ve enerji parçalarını geri çağırmış oluyoruz. Farklı seçimler yapmaya hazır olduğumuza karar verdiğimiz anda bu enerjiyi yeniden amaçlandırmış oluyoruz.

Enerjinin yeniden amaçlandırılması basit bir şekilde onu geçmişte kullandığımızdan daha farklı bir amaç çerçevesinde kullanmaktır. Eğer geçmiş amacımız şifa ise,yeni amaç şifayı eyleme geçirmek. Şifa döngüsüne takılıp kalmak, şifamızı tekrarlamak ve hiç bir zaman ilerlememek çok kolaydır. Çok şey öğrendik, temizledik, şifalandırdık ve salı verdik, şimdi bu enerjiyi yeniden amaçlandırma ve şifanın ötesindeki hayatımızı düşünmeye başlama zamanı. Çok güçlü niyetlerin düzenlenme zamanı çünkü artık onları tezahür ettirecek her şeye sahibiz. Bizi sınırlayacak tek şey geçmiş travmalar yüzünden içeriye sızan enerjiler nedeniyle niyetimizi destekleyecek tüm enerjiye sahip olamamak. Onları temizlediğimiz an devam etmekte özgürüz.

Ekime girerken ustalık yolumuz enerjimizin %100'ünü gerektiriyor, enerji sızdırabileceğiniz her alana dikkat edin, nefret, yargı, korku, eleştirilmekten kızma ya da sevgi eksikliği olan her alana. Bu yerlerden içeriye enerji sızdığını hatırlayın ve enerjinizi düzeltin böylece hayatınızı tamamen güçlendirmiş olursunuz. Ve enerjinizi düzelttikçe onu yeniden amaçlandırmayı da aklınıza getirin, bunun için yeni bir niyet düzenleyin, rüyalarınızı kuvvetlendiren bir niyet, ruhunuzun arzularını en büyük hayrınız için destekleyen, en büyük enerjik ifadede olan ve dünyadaki cennetinizin keyfini çıkarın.

Çeviri: Utku Maden

Kaynak: http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-october-2012
Jennifer Hoffmann'ın web sitesi: http://enlighteninglife.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder