5 Ekim 2012 Cuma

Kalbinizde Merkezlenmiş Kalın

Başmelek Indriel’den Mesaj: Kalbinizde Merkezlenmiş kalın. Bella Capozzi kanallığı ile, 3 Ekim 2012

Işığın Sevgili Çocukları, ben Indriel, aziz bir yurttaş ve rehber bir varlığım.

Ne kadar çok sevildiğinizi size hatırlatmayı seçiyorum. Bu güzel günde, şimdiye dek yaptığınız çalışmalar için sizi ne kadar övsem azdır. Hiç kolay olmadığını biliyorum, tam olarak neler yaşadığınızı kimse hayal edemez. Ama yine de buradasınız işte. Hala ileriye ve yukarıya doğru devam ediyorsunuz. Yolunuz üzerinde sayısız engel vardı ama hiçbir şeyin sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermediniz. Bazen sendeliyorsunuz, hem kendinizi hem amacınızı sorguluyorsunuz. Elbette yapacaksınız! Bu çok doğal ve hemen ayağa kalkıp, düzelip işinize bakmanız da bir o kadar doğal. Yol ne kadar çetrefilli olursa olsun, sizi bekleyen daha da büyük zorluklar olduğunu bilseniz bile, bilin ki vazgeçmek sizin doğanızda yok. Sizler yepyeni bir toplumun öncülerisiniz, pırıl pırıl yeni bir ülkenin yepyeni bir ırkısınız. Bu yeni toplumun sakinlerine eve dönüş yolunda liderlik edip yol gösteriyorsunuz. Daha da inanılmaz olan, bunları gerçek yeteneklerinize ve araçlarınıza erişiminiz olmadan yapıyor olmanız, elinizde yol gösteren bir harita, net bir tarif olmadan arkanızda iz bırakarak ilerliyorsunuz. Ne kadar mükemmel derecede muhteşem olduğunuzu anlıyor musunuz şimdi?

Şimdiye kadar kat ettiğiniz yol tüm umutlarımızın ve beklentilerimizin üzerinde oldu. Bizler, sizin Melek Takımlarınız olarak, ne kadar onur duyduğumuzu ve sabrınızı ve bizim sevgi dolu rehberliğimizi arayıp bulup kabul etmek anlamında ne kadar istekli olduğunuzu görmenin bizi nasıl derinden etkilediğini bilmenizi istiyoruz. Bizleri yaşamınıza kabul etmeye bu kadar hazır olmanız kalplerimizi sıcacık yapıyor. İleride, yakın bir zamanda birbirimize yakın olduğumuz bu günleri anacaksınız. Şu an, her zamankinden daha da fazla sevgi, güven dolu, açık bir kalp ile yaşamaya gayret etmeniz çok önemli. Kalp, üst alemlerdeki her şeyi işleten işletim sistemidir. 3. boyut yoğunluğunda fazla zamanınız kalmadı ve içinde yaşayanların lineer, ego bazlı bir düşünüş yapısının güdümünde olduğu tek örnek budur. Kalp, gerçekte sadece bir duygu depolama yeri değildir. Sevgi hissetme becerisinin yanı sıra; idrak, yüksek bilgelikle gelen seçim, bilginin içselleştirilmesi ve engelsiz bir iletişim ve düşünme becerilerine sahiptir. Sanki içsel bir yönetim merkeziniz varmışçasına kalbinizde merkezlenmiş olduğunuzda ve kendinizi buradan idare ettiğinizde içiniz rahatlar ve yaptığınız her şeyin tam olarak doğru olduğuna güvenebilirsiniz. Kalbinizdeki alanda yaşayıp sisteminizi oradan işlettiğinizde telaş, yargılama, acı, drama ve tutarsız negatif duygulardan arındığınızı göreceksiniz.

Bir sonraki zaruri adımı atma zamanı geldi, sevgili ışık taşıyıcıları; bir sonraki mecburi adımı. Sizden neyin ne zaman olacağı ile ilgili yaptığınız tüm detay detay analizleri, fazlasıyla analitik düşünce yapınızı durdurmanızı istiyorum. Olacak her şeye ve sonuçlarına şimdiden teslimiyet içinde olun ve kendinizi ve tüm beklentilerinizi Tanrı’ya teslim edin. Size, yükseliş sürecindeki rolünüzün sorumluluğunu almanızı söylüyorum ama detaylar üzerinde endişelenip durmaktan vazgeçmelisiniz. Görüyorum ki birçoğunuz henüz bilmediğiniz şeylerle ilgili olarak büyük dehşete kapılıyorsunuz ve medyanızda yer alan haberlerle korkularınız daha da büyüyor. Bilginin aşırı derecede çarpıtıldığı ve değiştirildiği zamanlardayız ve bunu yapanlar tepkilerin böyle düşük, yerlerde olacağına çok güveniyorlar. Bu yüzden sizi uyarıyorum, canavarı beslemeyin. Değerli enerjinizi böyle şeylere harcamayın; aşağı doğru kayar gibi olduğunuzu hissettiğinizde hemen kendinizi çekmeli ve farkındalığınızı kalbinize doğru geri getirmelisiniz. Kalbinizde olduğunuzda, verdiğiniz kararlar, tepkileriniz ve hissettikleriniz yeni 5. boyut işletim sisteminizi yansıtacak şekilde olacaktır.

Sizler Tanrı’nın kutsanmış çocuklarısınız. Bilin ki rehberlerinizi, meleklerinizi her an çağırabilirsiniz. Yaralanmış ruhunuzu rahatlatıp kalbinizde kalmanıza yardımcı oluruz. Kutsanmaktasınız.

Copyright © 2012, Bella Capozzi’ye aittir. Her hakkı saklıdır. İçeriğini hiçbir şekilde değiştirmedikçe, yazarın adını ve kaynağını http://theangeldiaries.org/ belirttiğiniz sürece, bu yazıyı yayınlayabilir, kopyalayabilirsiniz.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder