29 Şubat 2012 Çarşamba

İçsel Yolculuğunuzun Kışı

İçsel Yolculuğunuzun Kışı

3 yorum:

  1. Ben de bir site kurup böyle huzur veren yazılar mı yazsam acaba? Şöyle şömine başında şarap ve peynir eşliğinde geçen sprituel hazlarla dolu kış geceleri konulu filan... Ah sayın hocam Prof.Osman Altuğ, kulaklarınız çınlasın... Sitenin adını da şöyle mi koysam acaba: www.tuzukuru.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üslup ne kadar da ukala ve saygısızca. Satır aralarından öfke ve nefret fışkırıyor. Farklı realitelere tahammülsüzlük söz konusu. Söyleyeceğiniz bir şey varsa bilgi ile, idrak ile ifade edin de herkes nasiplensin.

      Sil
    2. Resmen iftiraya uğruyorum yahu... Satır aralarından da öfke ve nefret fışkırıyormuş... Farklı realitelere de tahammülüm yokmuş demek... Sayın "Adsız" (artık her kimseniz) entellektüel espri ve atışma denen birşey vardır... Hayata ve başka insanlara şefkatle bakarak yaşama aşamasına gelememişseniz sizin satıraralarınızdan da öfke ve nefret fışkırıyor demektir... Benim yazımın bir tür şaka olduğunu anlayamadıysanız bile buna vermeniz gereken cevap sprituel yolda olan bir kişiye uygun olarak en azından şöyle olmalıydı:
      "Lordofsunshine, belki de yazıyı yazan kişinin hayatı sizin sandığınız gibi tuzu kuru değildir, kimbilir nice çileden geçmiş, emek vermiş ve sonra bu yazıyı yazacak duruma erişmiştir.Belki de Nuray Sayarı'nın ekranlarda dediği gibi, evet tuzu kurudur ama ıslak olan tuzunu belki de kendisi kurutmuştur!!!"

      Sil