4 Şubat 2012 Cumartesi

SaLuSa’dan Özel Mesaj – 1 Şubat 2012 – Laura’nın birkaç sorusu

Laura: İyi akşamlar SaLuSa. Bügün birkaç okuyucumuz kanallık yapanların bu iş için para almasının doğru olup olmadığı ile ilgili sorular soruyorlardı. Bu konu ile ilgili yorumun var mı acaba?
.
SaLuSa: Haa! Bugünün meşhur tartışma konusu. Doğru mu? Geçerli mi? Gerçek mi? Birçok insan bu tip durumları kendi sezgilerini kullanmak için kullanıyor. Bu öğrenme deneyiminin bir parçası. Birbirleri ile sanal ortamda tartışmak yerine aslında kendi içlerine dönseler, kendi hislerine baksalar. Kararlarınızı alırken gücünüzü karşınızdakine teslim ediyorsunuz sanki, insanlar ve olaylar ancak siz izin verdiğiniz kadar etki edebilir size. Bir şeyler size doğru gelmiyorsa sezgilerinizin bir fikir üretmesi ve geliştirmesi için zaman ve mekana izin verin. Başkalarını yargılamak, neyin kabul edilebilir olup olmadığını söylemek bizim işimiz değil. An’da kalın ve gerçekler size gelecektir sevgili arkadaşlar. Biz, sizin kendi sezgilerinizin size yolunuzu göstereceğinizi biliyoruz.
.
Laura: Sanırım dışarıdan bu kadar çok mesaj bombardımanına tutulunca içimize dönüp oraya odaklanmakta zorlanıyoruz. Peki, kimin gerçek olduğunu kimin kar ya da ün peşinde olduğunu nasıl anlayabiliriz?
.
SaLuSa: Tekrar ediyorum, sezgilerinize güvenin. Eğer değerlendirirken bir hata yaparsanız, onu bir hata olarak değil de daha çok bir öğrenme deneyimi olarak görün. Bizim tarafımızda size karşı bir önyargı olmadığı biliyorsunuz. Siz kendinizin en kötü yargıcısınız. Hep başkalarının ne dediğine mi kafa yormalısınız? Çoğunluk her zaman haklı mıdır? Bunlar sizin üzerinde çalışmanız gereken konular artık. Bu yüzden biz sizi aldığınız tüm bilgiyi sezgilerinizle değerlendirmeniz için teşvik ediyoruz. Gelen yeni her bilgiyi özümsemek için kendinize zaman tanıyın, bilgiyi hem yüreğinizle tartın hem de varlığınızla. Başkaları sizden başka şeyler anlıyorlarsa da kendinizi kötü hissetmeyin. Her biriniz gelişmeniz için gereken deneyimleri kazanmak üzere dünyada bulunuyorsunuz.
.
Her zaman kurban rolü oynamak isteyen ruhlar olacak, güç arayışında olanlar da. Koyun olmak mı doğru kuzu mu? Saf bir melek olmak mı alaycının biri mi? Her biriniz bu yaşamınızda bir role bürünmeyi kabul ettiniz ve materyalizmin duvarları çökerken kendi iç sesiniz dışında size rehberlik edecek pek bir şeyiniz de kalmadı. Bize göre, eğer siz sürekli iç sesini duyanlardansanız, inanın çok şanslısınız. Yine de diğer seslere çok fazla dikkatinizi vermemeye dikkat edin, içeriden gelen sesler aynı zamanda dikkatinizi dağıtan, dualitenin baskıları da olabilir. Mesela, iyi ve kötü, doğru ve yanlış. İçinizdeki, zihninizdeki, duygularınızdaki ikiye ayrılmış dünyayı kabul edin ama seslere inanmamayı da öğrenin. Dengede kalın, içinizdeki sakin ve sessiz yeri bulun, ancak o zaman kendi gerçek iç sesinize kavuşmuş olacaksınız arkadaşım. Doğru frekansa bağlanın.
.
Laura: Yani diyorsun ki, karmaşık durumlarla kendimizi özdeşleştirmek yerine bunu bir gelişme şansı olarak kullanalım, değil mi?
.
SaLuSa: Aynen, çok doğru canım. Umarım sen ve okurların anın yangını içerisinde iç huzurunu ve dengesini bulursunuz. Kendinizi an’da kaybetmeyi değil, an’da kalmayı unutmayın.
.
SaLuSa from Sirius

Çeviri: Ebru Altan

2 yorum:

  1. Lütfen söyle...İndigoları irşad edecek kimse yok mu ya dost...

    YanıtlaSil
  2. Söylediğinizi çok düşündüm; irşad'dan kastınız "yol göstermek" ise bu konuda çok fazla döküman var. Ne diyeceğimi bilemedim doğrusu ama ilgileniyorsanız bende bazı dökümanlar var, bana bir mail atarsanız yollayabilirim. :)
    Sevgi ve ışıkla kalın...

    YanıtlaSil