28 Şubat 2012 Salı

Tanrı'dan Mesaj - 20 Şubat 2012

Gezegeninizde ortam çok gergin desek yeterli olmaz. Bunun nedeni nedir sizce? Karşı karşıya geldiğiniz bütün zorlukların amacı daha fazla ışık yaratmaktır. Tüm olayların ve eylemlerin amacı, hatta karanlık güçler tarafından ortaya konanların dahi amacı; daha fazla ışığı var etmek ve ortaya çıkarmaktır.

Dünyanızda kanayan, yaralı çok fazla yürek var, korku ve rahatsızlık içinde acı çeken çok fazla ruh. Bu kadar çok acı çekmenin amacı ne olabilir? Acı ve kırgınlığın çoğu sizin için bir hediyedir; uyanmanız için bir hediye. Niyet; gezegeninizde hiçbir zaman acı ve kırgınlığın bu boyuta gelmesi değildi, gerilim ve felaketlerin boyutu bizi daha çok ilgilendiren kısmı.

Şunu bilmelisiniz ki sizin toplumunuzda çekilen acı büyüdükçe uyanış şansı daha artıyor. Daha fazla kişi olaylardan etkilendikçe, gerçek bir değişim yapmak için de daha fazla kişi bir araya geliyor.

Dünya; haksız yere çıkan savaşlar ve yoksullukla hüzün içinde. Hepinizin bütün bu olaylardan duyduğunuz rahatsızlık ve bitmesi için olan arzunuz, son yıllarda ne kadar büyük bir değişimin gerçekleştiğinin de kanıtı. Teknoloji; sizin savaşların görüntülerine ulaşmanızı sağlarken, yüreklerinizi de huzursuz ediyor. Aranızdaki birlik duygusu güçlü bir şefkat duygusu ve ihtiyacı olanlar için destek sağlıyor.

Yürekleriniz artık, hepinize açık olan evrensel sevgiye açılıyor. Sürekli ulaşabileceğiniz bu enerjiyi gün boyunca dönüştürebilirsiniz. İçsel dönüşüm büyük oranda gerçekleşmekte, yüreklerinizin ve ruhlarınızın şifası gittikçe yaygınlaşıyor. Kendi karanlık yanlarınıza bakmaktan korkmayın, başkalarının karanlık yönlerine de bakıp onları olduğu gibi kabul edebileceksiniz artık zaten. Sevgi olmak bu demek, özen, ışığa odaklanma ve orada bulunup tüm bunları gözlemlemek demek.

Dönüşüm sürecinde sizin varlığınız gerekli, yakın gelecekte alışageldiğiniz şeyleri beklemeyin. Sizden beklenen yaşamınızda, bedeninizde, o anda kalmanız; ağırlığınızı, dünyada yaşayan bir varlık olarak nefesinizi hissetmeniz. Her zaman böyle olmadınız ve eve dönmeye istekli ve hazır olduğunuzda aslınıza dönebilirsiniz.

Çeviren: Ebru Altan

6 yorum:

  1. Şimdiler için ne önemli bir mesaj. Tüm trajediyi toparlamış. Çok teşekkür ederiz Ebru Hanım. :)

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum. :)
    Benim için bir zevktir.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Bir direkt tanrıdan mesaj gelmediği kalmıştı. Mermi manyağı gibi mesaj manyağı olduk. Bu kadar çok mesaj gönderecekleri yerde 1-2 kez görünseler ( Barcelona'nın maçında sahanın ortasına bir UFO inse kalksa mesela) çok daha etkili olurlar bence. Sanırım mesaj düşünmekten bir şeyler yapmaya vakitleri kalmıyor.

    Bir de biz kiminle muhatap oluyoruz anlamadım. Tanrıyla mı ? Meleklerle mi ? yoksa 72,5 çeşit milletten uzaylı ile mi ?

    Superman gibi üstün kahramanların hep ABD de ortaya çıkması gibi tüm kanallar ABD veya Batı Avrupa orijinli. Niye 1 milyar Çinliden bir kanal çıkmıyor.

    Sonuçta tüm işi bize yükleyip arkanızdayız falan fıstık. Yemezler. Wall Street'te polisten dayak yiyen bizler, Kaddafiden,Mübarekten kurtuluyorum derken müslüman kardeşlerin şeriatçı kucağına düşen bizler. Dahası bu diktatörleri düşürenler ABD,NATO karanlık güçlerin emrinde değil mi ?

    Anlayan varsa beri gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Kendi evimizi kendimiz temizlememiz gerekiyor. Bu sorumluluğu verebileceğimiz kimse yok. Belli bir bilince gelmemiz, hazmetmemiz gerekiyor, korkuları atmamız gerekiyor. Bize dayatılan, inandırıldığımız, gerçek sandığımız yalanlarla hesaplaşmamız ve kendi gücümüzü elimize almamız gerekiyor. Bir çok ülkeden kanal var, Türkiye'de de var. Onları da yayınlıyorum zaman zaman... Ama doğuda temizlenecek o kadar çok karma var ki, o yüzden dikkat ederseniz son yıllarda karmaşa hep İsrail, Yunanistan, İran, Anadolu gibi en eski uygarlıkların olduğu topraklarda. Bu anlamda özellikle ABD'nin bir öncü rolü var çünkü karması daha temiz. Tabii orada da ciddi bir katil-kurban enerjisi var ama buralardan çok daha az. O yüzden orada daha çok kanal var, benim yüreğimin söylediği bu. Bunun dışında çok farklı kanallar bize destek için burada, farklı gezegenlerden gelen farklı bilinçteki varlıklar da, melekler de. Tanrı; o enerji zaten bizimle hep bağlantıda, melekler de onunla iletişim kurmayı çok ağır bulanlara aracılık yapıyor, bana gelen bilgi, hissiyat bu şekilde...

    YanıtlaSil
  5. Kusura bakmayın ama bir önceki arkadaşın mesajına yüzde yüz katılıyorum. Konuşmanızdan amerikayı insanlığa öncülük eden büyük bir medeniyet gibi gösteriyorsunuz.Tipik batı ırkçılarının kendi çoçuklarına öğrettiği tez bu.Bana göre abd nin öncü rolünü bu kadar övmeniz.Batı insanın doğu ve diğer medeniyetlere öğretmesi eğitmesi anlayışının bir izdüşümü.
    Ben,Türk olarak bizlerin ne batı ne doğu medeniyetinden geldiğimize inanıyorum.Biz Türkler ,bu 2 karma medeneniyetinden de eski, Mu kıtasının gerçek çoçukları Türkleriz.Kanal mesajlarına da gelirsek ,özellikle galaktik ışık federasyonu kanal mesajlarında bir negatiflik hissediyorum.Sürekli yönetimlere el koyma,üstün bilgelimiz ve teknoljimizle sizin adınıza çalışacaz gibi ifadeler var.Umarım herşey tüm insanlık için hayırlısı neyse o olur...

    YanıtlaSil
  6. Doğrusu yaşamının büyük bölümünü ABD düşmanı ve ağır solcu olarak geçirmiş biri olarak onları övmüş görünmem süper. Büyük gelişme kaydetmiş hissettim kendimi. :) Ben bir tespit yaptım, yüreğimin söylediği bu. Kaldı ki gelmiş geçmiş en büyük ışık üstadlarının %90'ı doğudan çıktı. Batılılar yarattıkları materyal dünyanın ötesini daha yeni yeni keşfediyorlar, onlar için heyecan verici, yeni. Öyle değil mi? Türkiye ile ilgili söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Ben yükselişte çok büyük bir rolümüz olduğunu biliyorum. Doğu ile batı arasında çok önemli bir köprüyüz. Kökenimiz her ikisini de taşıyor. Bu köprü olma meselesi artık lafta kalmaktan çıktı. Hafta sonu 2 günlük bir çalışma yaptık. Orada İstanbul'un üzerinde bir gökkuşağı köprüsü kurduk ve muhteşem bir enerji hissettim. Şu anda içinde bulunduğumuz politik durumun da bizim binlerce yıldır taşıdığımız karmanın şifası olduğunu hissediyorum, çok muhteşem gelişmeler oluyor.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil