23 Ekim 2012 Salı

Bilerek İnanın ve İnanarak Bilin


Gillian MacBeth-Louthan tarafından aktarılmıştır.

Sizler, bugüne kadar olduğunuz ve ileride olmayı seçeceğiniz her şeyin bir kesişimisiniz. Kalbinizdeki duvarların arasında – geçmiş, şimdi ve geleceği taşıy...orsunuz. Kalbinizdeki duvarların arasında, gelecek için taşıdığınız umut ve istekleriniz var. Kalbinizdeki duvarların arasında, içinde muhtemel yaratımların embriyosunu bulunduran tüm göksel seviyeleri taşıyorsunuz.

Her biriniz, kendi kapınızda durmuş nefesinizi tutmuşsunuz ve hayatın size hangi yöne gitmeniz gerektiğini, hangi yöne doğru sevmeniz gerektiğini ve hangi yöne bakmanız gerektiğini göstermesini bekliyorsunuz. Hepiniz o kapılarda dikilmiş, cennetten, dünyadan ve hayattan size bir sinyal gelmesini bekliyorsunuz. Kendinizi olduğunuz kişi sandığınız dağın zirvesinde duruyorsunuz ve sizden bir sonraki tepeye, doğanıza yabancı bir yere sıçramanız isteniyor. Kendinize dair her şeyi unutup yeteneklerinizin ötesine geçmeniz isteniyor ki nihayetinde sizi bekleyen bilgi küresine konabilesiniz.

Kucaklamak üzere olduğunuz ışığınıza ait birçok seviye var, tıpkı insanlığınıza dair kucaklamaktan korktuğunuz birçok seviye olduğu gibi. Sevginin tüm seviyelerini kabul edeceğinizi kendinize ilan edin – ister geçmişte size acı vermiş bir sevgi olsun, ister şu anda karşılık bulmamış bir sevgi olsun, ister yönünü değiştirmiş sizden uzaklaşıp giden bir sevgi olsun. Kendinize sevginizi ilan edin, çünkü bir sonraki yükseliş seviyesi ve uyanışa sadece insan kalbi vasıtasıyla ulaşılabilir, insan olarak bildiğiniz sevgi yoluyla. Hayatınıza bakın – geçmişinize, ebeveynlerinize, eşinize, çocuklarınıza – ve onları ne kadar çok sevdiğinizi ama yine de tam olarak onları kucaklamamış olduğunuzu görün.



Kenara çekildiniz – kalbinizin olmak istediği şeyden. Kenara çekildiniz geleceğinizden ve şimdinin bataklığının içinde rahatça uzandınız. Dünyadaki birçok insan sevgiden korkuyor. Kendilerini özgür kılacak tek şeyden korkuyorlar. Başkasının kalbi, sevgisi sizi sadece kendi kalbinize döndürür. Başka hiçbir kalp sizi tamamlayamaz. Sizi besleyebilir, parlatabilir, şişirebilir ya da sevebilirler. Sevginin her seviyesi sizi bir savaşçı olarak kendi kalbinizin Yükselişinin bir seviyesine yaklaştırır. Aradığınız tüm gerçekler sadece kendi elinizde. Onlara ulaşmak için “bilerek inanmalı” ve “inanarak bilmelisiniz”. Kanıt sonradan gelecektir – ancak puding servis edildikten sonra. Tam şu anda ışığınız karşısında saygıyla eğiliyoruz, kalbiniz karşısında saygıyla eğiliyoruz.

http://www.2012limitsiz.com/
Kaynak: http://www.thequantumawakening.com/

1 yorum:

  1. Güzel bir mesaj ama bunun gibi mutluluk ya da yükseliş formülü veren mesajlarda katılmadığım birşey var. Yükselmek, mutlu olmak, aydınlanmak, arınmak ne olursa olsun, herkes o kadar çok şey anlatıyor ki okuyanlara bir dolu kalabalık kalıyor.Onu yapmalıyım, bunu bırakmalıyım derken liste uzuyor.Bu kalabalıkta insan kayboluyor.

    Benim tavsiyem artık herkes sakin olsun ve herkes bildiğini yapsın.

    BİR-i

    YanıtlaSil