22 Kasım 2011 Salı

Melchizedek 22.11.11

Size hitap ederken dikkatinizi özünüze odaklayarak başlamak istiyoruz. Her birinizin içinde bu dünyaya geldiğiniz ilk günlerden beri sizinle olan bir kristal öz bulunmaktadır. Bu öz, dualite ve zıtlıkların olduğu bu dünyada yaşanabilecek tüm deneyimleri yaşadı ve süreç içinde, yolda yönünü kaybetti. Bu yaşamınızda, her biriniz içinizdeki ışığı hatırlama yolundasınız ve artık içinizdeki ilahi öz yaşama açılıyor.

Her biriniz muhteşem yaratıldınız ve artık size çok yardımcı olacak ve şifalandıracak şekilde ruhunuzun armağanlarının ortaya çıktığı bir zamandasınız. Çevrenizde, hem kendi özel hayatınızda hem de dünyada olan olayları gözlemlemeye başladığınızı görüyoruz. Yaşamınızdaki olayları nasıl yarattığınızı ve inançlarınızın çevrenizdeki insanlar ve biyolojik aileleriniz vasıtasıyla gerçekleştiğini görüyorsunuz. Onlar, sizin uyanmanız, kendi gücünüzü ve özgürlüğünüzü elinize almanız için rollerini mükemmel bir biçimde yerine getirerek size yardım etmek üzere buradalar.

Yaşamınızdaki her insan bir çok durumda, olayda size öğretmenlik yapar, sizin de onların yaşamında ruhlarının açığa çıkması ve tekamülü için belirli bir rolünüz vardır. Böylelikle çevrenizi saran büyük gizemlere uyanmak için sizi harekete geçirecek şeyleri hatırlamanız, öğrenmeniz için karşılıklı olarak birbirinize sevgiyle hizmet edersiniz. Çok yol kat ettiniz sevgililer, kendi hakkınızı teslim etmeye zaman ayırın ve başarınızı kutlayın. Altı ay önce dahi şimdi olduğunuzdan ne kadar başka bir insandınız.

Artık dönüşümün içeriden başladığını ve oradan dışa doğru yayıldığını anlamaya başlıyorsunuz. Bu yüzden kendinizi sevmek ve saygı duymak çok önemli. Eğer hala zihinsel ve duygusal kalıplarınız hayatınızda size yeterli olmadığınızı hissettiren olaylara neden oluyorsa, kendinizi tekrar tekrar yetersizlik hissederken buluyorsanız, anlayın ki şu anki işiniz bunu çözmektir.  Sevgililer şu an kendinizi sevmeye ve iyi bakmaya ihtiyacınız var. Dışarıda hiçbir şey yok. Size olan her şeyi bilinçli ya da bilinçsiz olarak siz yarattınız. Bunu yapıyor olduğunuzun farkında olmayabilirsiniz ama mutlaka yüksek benliğiniz bilincinizin gelişimi için size meydan okuyacak bu olayları seçmiştir.

Farkındalıkla oynayın, dünyadaki yaşamınız boyunca sizi ileri götürecek sınırsız ve koşulsuz sevgi dolu varlıklar olduğunuzu açık açık gösterecek şeyler yapmayı deneyin. Gerçekten bir fark yaratmaktasınız. Düşünceleriniz ve bu düşüncelerin oluşturduğu olaylar bir fark yaratmakta. Yaptığınız her şey kitlesel birlik alanında dünyadaki her bireyin düşünce, duygu ve niyetlerinde bir fark yaratmakta. Yaptığınız her şeyin sorumluluğunu alın ve insansınız, eğer enerjinizin, düşünceleriniz ve eylemlerinizin yüksek benliğinizden kaynaklanmadığını hissederseniz hemen güçlü olumlamalarla bu durumun sorumluluğunu alma niyetinizi yüksek sesle belli edin ve ilahi varlığınızla yeniden hizalanın.

Siz, dünyaya, insanlığa ve onun tüm sakinlerine sevgiyle hizmet eden ilahi varlıklarsınız. Sevginizin gücünüzün gerçek kaynağı olduğunu ve her an mucizelerin olabileceğini bilerek o gücünüzü elinize alın. Yaşam kitabınızı her gün kollektif bilince büyük katkılar yapan muhteşem bir hikaye yazdığınızı bilerek ve her şeyin Tanrı’nın Cenneti için olduğunu bilerek güncelleyin.

Ben Melchizedek’im.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder