3 Kasım 2011 Perşembe

Pleiades Mesajları 1.11.11



Pleiades'li dostlarımızın son mesajı yukarıda. Müzik çok güzel o yüzden videoyu da koyuyorum. Çeviriyi de ben yaptım. Bu kez zaman bulup yaptığım için çok mutluyum. Yine de hızla yaptığım için hatalar olabilir, affola. Sevgi ve ışıkla.
Pleiades Mesajı 1.11.11
Greg Giles tarafından alınan kanal mesajı
Bir çoğununuz dünyanızdaki herkesi koşulsuz olarak sevmekte ama hala diğerlerini küçümseyen ve sadece kendini düşünen ve topluma hizmet için hiçbir çaba göstermeyenler bulunmakta.
Potansiyelini gerçekten fark eden bir toplum, yaşam deneyimlerini hep birlikte yarattıklarını anlamış bir toplumdur. Anahtar budur.
Kollektif farkındalık sistemi toplumun her bireyinin ona kattığı düşünce biçimleri ile beslenir. Bu sistem bir projektör görevi görerek paylaşılan bu sahneyi hikayenizin görüntüleri ve sesleri ile doldurur.
Her birey, bu birlikte yazılan senaryoda kendi rolünden sorumludur. Bu yüzden lütfen düşüncelerinizi seçerken bir anlamda sizden bağımsız olarak kollektif farkındalığa katılacak ve çevrenizdekilerin üzerinde olumsuz etkileri olabilecek enerjileri beslememeye dikkat edin.
Her şey bir seçim ve kendi  hayatınızı nasıl yaşayacağınızın seçimini yapma hakkı da tamamen sizde olmasına rağmen, başka birinin yaşamını olumsuz etkilediğinizde karma da devreye girmektedir. Bu çok hassas bir danstır ve bilge bir ruh ne verirse onu alacağını bilir.
Karşılığını almak için almayı öğrendiğinizde aslında sadece kendinizden alırsınız. Aslında çalmak diye bir şey yoktur çünkü gerçekte eninde sonunda hesap kapanana kadar karşılığını ödeyeceğiniz bir şeyi ödünç almış sayılırsınız.
Almak için de aynı şey geçerlidir. Verdiğiniz her şey eninde sonunda size geri gelir. Ver, al, paylaş. Bilanço hesabı gün sonunda mutlaka mükemmel olarak tutacaktır.

Birçoğunuz yakında yola çıkacaksınız ve biz, perdenin bu tarafındakiler kollarımızı ve yüreklerimizi açmış sizin gelişinizi bekliyoruz. Tekrar sizinle, ailemizle olmak ne kadar büyük bir keyif olacak. Çok uzun zaman geçti, birçokları için birçok yaşam süreleri geçti.
Sizleri sokaklarınızda, inandığınız şeyler için mücadele ederken görmek bizi çok mutlu ediyor. İlk gösterici Wall Street, New York’da yerini aldığından bu yana hakkınızı aramanızla ortaya çıkan enerji gerçeğinizi bir yakıt gibi beslemekte.
Şimdi, dünyanın her yerinde sayısız kadın ve erkeğin artık çöküşün de ötesine geçmiş bir sisteme karşı çıkışları öylesine güçlü bir değişim enerjisi yaratıyor ki, bir çok olay şu anda oluşuyor ve beklenenin de öncesinde ortaya çıkıyor.
Dünyayı değiştirmek için bu çabalarınız boşa gitmeyecek. Başarılı olacaksınız; kendiniz, aileleriniz ve dünyanızdaki kardeşleriniz için daha güzel bir dünya yaratma isteğiniz gerçekleşmekten sadece bir an ötede, bunu bilin.
Yeni gününüzün ışığından saklanmak mümkün değil. Yeni dünyanızın başladığını inkar etmek mümkün olmayacak.
Biz, yükselmiş üstadlar, ruhsal alemler ve dünyadaki işbirliği içinde olduğumuz kişiler tarafından desteklenen galaksi federasyonu sizin dünyanızda oluşturmak istediğiniz değişikliklerin gerçekleşmesi için hep birlikte çalışıyoruz.
Hiçbir şey sizi yolunuzdan döndüremez, döndüremeyecek. Gününüz geldi ve şafağın attığını göreceksiniz. Artık hazırlanın çünkü değişim başlamak üzere. Daha önce de söylediğimiz gibi, değişim aniden başlayacak ve başladığında hızla daha önceki ütopyaya dönene kadar durmayacak.
Dünyanız daha önceki muhteşem haline dönecek ve toplumunuz yine eşit, özgür ve bereketli bir toplum olacak. Bu herkes ama herkes için geçerli olacak.
Evrenin ve komşu evrenlerin her köşesinden sayısız varlık bu olağanüstü olayı ilk elden izlemek için buradalar.
Kemerlerinizi sıkıca bağlayın, merkezde ve sakin kalın. Zihnen, fikren, fiziken, duygusal ve ruhsal olarak bu olaya hazır olmayanların iyi bakılmasını da kendinize iş edinin.
Buraya birlikte geldiniz ve yeni dünyaya, yeni hayatınıza da el ele, birlikte gideceksiniz.
Çok çok uzun yıllardan sonra bize geri dönüşünüzü biz böyle görüyoruz. Siz çok özledik.
Biz sizin yıldız aileniziz.
Çeviri : Ebru Altan Cinemre
Bir çoğunuz yaşam yolunuzun bu noktasında bu hesap kapamayı deneyimliyorsunuz. 3 boyutlu dünyayı terk ederek yeni yaşamınızın daha parlak, daha yeşil çayırlarına hazırlanırken bütün hesapların kapanması gerekiyor. Bugünlerde birbirinize nazik davranın. Rehberliğinizden yararlanabilecek olanlara destek olun. İnsanlığın hesabını kapatması için yardımcı olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder