2 Kasım 2011 Çarşamba

Yükseliş 11.11.11 Yıldız Kapısı

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işıkişçileri, büyük kargaşa ve değişim zamanından geçiyorsunuz. Bazılarınız 11 Kasım’da zirveye ulaşacak olan 11:11:11 Yıldız Kapısının açılışının yaşamınızdaki etkilerini hissediyor olabilirsiniz. Ama bu, Bilinçli Yükseliş yolunda olanlarınızın hepsi için zorlayıcı bir zaman iken, ayrıca büyük Işıldama ve Berraklık zamanı da olacak. Bu Yıldız Kapısında sunulan armağan Benliğin Yüksek ve Alt Veçhelerinin Mutlak Bütünlükte tam hizalanmasıdır.

11:11:11 Kapısı ve Ne Anlama Geldiği

11:11 Yıldız Kapıları her zaman Gezegenin Ruhsal Aydınlanma akışı deneyimlediği zamanlardır. Bu, Ağustos ayındaki Aslan Kapısından ve 8:8 Armonik vorteksinden sonra ilk büyük Yıldız Kapısıdır. Ancak bu yıl enerji özellikle güçlüdür, çünkü olağan çifte 11 kapısı, üçlü 11 kapısına güncellenmiştir. Bunun nedeni, rakamların enerjisel armonikleridir, 11.11.2005 de bir 11’dir (2+2+7=11).

Bu üçlü 11 vorteksi, Aslan Kapısı portalının açılışında olduğu gibi, bu yılın Temmuz ayındaki üçlü 7 veya 7:7:7 kapısını başlatan enerjilerin zirveye ulaşmasını temsil eder. Bu olayda, enerji Çok – Boyutlu Yükselmiş İnsanların tüm 12 Çakra Sistemini aktive etti. Son birkaç ayda, siz Işıkişçileri ve Yükselişin ilk dalgasının üyeleri Gezegendeki Solar Dişil enerjilerin uyanışı vasıtasıyla İlahi Dişilin yardımıyla On İki Çakra sisteminizi dengelemek ve alt çakraların Turuncu – Pembe Işının ileri enerjileriyle aktivasyonunu kolaylaştırmak için çalışmaktaydınız.

Şimdi, bu dengeye ulaşılırken, Varlığınızın Yüksek ve Alt Veçhelerini tam Uyum ve Hizalanmaya getirmek için 11:11:11 Yıldız Kapısının enerjileriyle çalışabilirsiniz. Bu dengeye Kalp Çakrasında ulaşılır ve bu zamanda Kalbinizin Işığında olmanın ve Kalp enerjilerinin akmasına izin vermenin önemi yeterince vurgulanamaz.
Dış dünyada ne kadar çok negatiflik ve kaos olursa olsun, bunun Niyet ve Amacın Mutlak Bütünlüğüne girmeniz için doğru an olduğunu bilin. Yüksek Benliğinizi Alt Benliğiniz ile hizalamak ve yaşamınızı Ruhunuzun Işıltılı Enerjisinin ifadesi haline getirmek. Bu, bunu seçenler için her zaman kolay bir adım olmayacaktır, çünkü yaşamınızdaki Yüksek Amaç ile uyumlu olmayan her şey sizden uzaklaşacaktır. Bu hızlı ve yoğun gerçekleşmeleriyle şok edici olabilen ilişkilerin bitişi ve iş değişiklikleri anlamına gelir.

Ama ne olursa olsun, bu Kendinize ve Başkalarına karşı mutlak Dürüstlüğün, Bütünlüğün ve Açıklığın zamanıdır. Son birkaç ayda, seçimlerinizin Kalpten yapıldığı bir noktaya ulaşmak için çalışmaktaydınız. Bu ustalık şimdi size iyi hizmet edecek. Sizler Yeni Dünya Bilincinin realitesini sergilemeye başlarken, sadece Güzellik ve Sevgi göreceksiniz. Eski Yeniye yer açmak için çökerken, Kabullenme ve Zarafet ile tepki vereceksiniz. O size nasıl görünürse görünsün veya onu nasıl algılarsanız algılayın gerçekleşen her şeyde Yüksek bir Amaç bulunduğunu bileceksiniz.
11:11:11 Yıldız Kapısının Enerjisel ve Fiziksel Semptomları

Fiziksel tükenme ve çok uzun süreler uyuma gereksinimi. Bunun nedeni Fiziksel ve Duygusal bedenlerin, Yüksek ve Alt Veçhelerin tam hizalanmasını kolaylaştırmak için Ruhsal bedenlerin yüksek titreşimlerine uyumlanmasıdır.

Duygusal Stres ve ilişkilerin sona ermesi. Bütünlükte olmayan her şey sona erecek. Bazı bitişler baskılanmış öfkeler yüzeye çıkarken düşmanlığı içerebilir.

Depresyon ve üzüntü. Başa çıkamama veya başarısız olma duygusu. Üzülmeyin. Bunun olması isteniyor ve Yüksek Veçheniz hizalanma, uyumlanma sürecine rehberlik yapıyor. Bu bir sınav değildir ve geçilecek veya kalınacak bir şey değildir. Eğer hizalanmanın bu semptomlarını yaşıyorsanız, o zaman Yükseliş sürecinin bu adımında başarılı oldunuz.

Yaşamın görünür kaosunda artış. Hizalanma sürecinde Ruhunuzun ve İlahi Özün huzuru ve dinginliğinde daha fazla merkezlendikçe, dış dünya daha fazla kaotik ve çılgın görünecektir. Bunun sizi dengeden çıkarmasına izin vermeyin. Bu harika zamanda sakinliğinizde ve huzurunuzda kalın.

Boşluk ve Yalnızlık Hisleri ve Gözlerin Yaşlarla Dolması. Bu, Yüksek Veçheye tam teslimiyetin bir parçasıdır. Alt Ego Benliğin tutunmasını salıverdiniz ve Yüksek Benliğin rehberliğine teslim oldunuz. Bu hizalanma süreci, Ego Benliğin çok yalnız veya kaybolmuş hissedebileceği “mekansızlık” veya “boşluğu” temsil eder. Bunun sizi ezmesine izin vermeyin. Sadece bunun geçeceğini ve bir İnsan Melek olarak potansiyelinizin tam gerçekleşmesine ilerleyeceğinizi bilin.

Hizalanma tamamlanırken ve sizler 11:11:11 portalının tam deneyimine girerken, derin Huzur ve Minnettarlık hisleri. İçsel Değişimlere uyanırken, Yüksek ve Alt Veçheleriniz birbirlerine kilitlenirken ve Kristal Enerji akışı ve Yüksek Farkındalık akışı bedenlerinize ve Gezegenin Kristal Izgara Sistemine akarken hissedeceğiniz yoğun gücü kutlayacaksınız. Dokuzuncu Boyut enerjileriniz Kristal Izgara Sistemine tam olarak aktive edilirken, kendiniz ve Gezegen arasında tam bir Uyum duygusu hissetmeye başlayacaksınız. Bu kutlama zamanı!

Kasım Ayındaki ve Aralık’taki 12:12:13 Yıldız Kapısına Kadar Önemli Tarihler

Kasım’da Güneş Akrep’te ve 22 Kasım’da Yay burcuna giriyor. Yeni Ay 2 Kasım’da ve Dolunay 16 Kasım’da.

Merkür 14 Kasım’dan 3 Aralığa kadar geri gidiyor ve bu, yaşanmakta olan değişimin zorluklarını ve kaosunu yoğunlaştıracak. Gerileme Akrep ve Yay’da olacak ve ilişkileri etkileyecek ve spiritüel atılımı ve uyanışı kolaylaştıracak. Bilinçli Yükseliş yolunda olmayan birçok insan bu zamanda bu sürece başlayacak ver başka bir dalga başlayacak.

Bu yükseltilmiş ve güçlü enerji dalgası 12 Aralık’taki 12:12:13 Yıldız Kapısına doğru artacak ve 22 Aralık’taki Gündönümünde zirveye ulaşacak. Aralık ayında Plüto Galaktik Merkez veya Büyük Merkezi Güneş ile kavuşum yapacak. Güneşin kendisi 15 ve 17 Aralık arasında kavuşum yapacak. Dönüşüm Enerjileri Büyük Merkezi Güneşten yayılacak ve Plüto ve Güneş vasıtasıyla büyütülecek. Sevgili Işıkişçileri bu zamanda Hizalanmalarını tamamlamış olanlarınız Güneşin kendisi gibi parlayacak. Işığın Parıldayan Yıldızları olacaksınız. Etrafınızdaki insanlar sizden yayılan Işığı duyumsayacak ve hissedecekler. Altın Işıldayanlar olacaksınız. Işık ve Umut ağı oluşturacaksınız ve Gezegeni dönüştüreceksiniz.

Bu gerçekten kutsanmış bir zamandır ve olağanüstü bir zamandır. Siz muhteşem İnsan Melekler Işığın bu Parıldayan Realitesine ilk adımlarınızı atarken, büyük sevinç ile izliyoruz.

Sizler bu Dönüşümden geçerken, merkezlenmiş ve huzurlu kalmanızı ve güveninizi sürdürmenizi istiyoruz. Dengenizi koruyun. Bireyler olarak bu dengeye ulaşmak için çok çalıştınız. Şimdi Grup olarak dengenizi taşıma zamanıdır ve bırakın Gezegen sizin Parıldayan Işığınızı görsün!

http://www.starchildglobal.com/
(Çeviri: Saffet Güler) http://www.kosulsuz-sevgi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder