25 Kasım 2011 Cuma

Pleiades Mesajları 23/11/11




Belli bir yöne itiliyor ya da çekiliyor değilsiniz. Rehberleriniz, melekleriniz ve yüksek benliğiniz yolculuğunuzda size sakince eşlik etmekteler. Girmeye cesaret ettiğiniz her yol her zaman sizin seçiminiz oldu ve biz yükselmiş diyarlardakiler verdiğiniz her bir karara büyük saygı duyuyoruz. Farkında olsanız da olmasanız da karşınıza çıkan her kavşakta bir seçim yapmaktasınız.

Bugün yeni bir gün ve macerayı seven bir yolcu olarak yeni günle yapacağınız yeni seçimler var. Biz, önünüzdeki süreci görebiliyoruz. Siz de bizim olduğumuz yerden bakabilseniz belki zaman zaman başka seçimler yapardınız. Yaptığınız seçimleri doğru, yanlış olarak düşünmek yerine eğitiminiz için gerekli deneyimler olarak görmeye çalışın. Bu deneyimler sayesinde amacınıza, yüksek boyutlara süzülen kartallarla birlikte uçmaya daha da yaklaşıyorsunuz.

Birçoğunuz yakında bu rüyanızı gerçekleştireceksiniz ve uzun, zorlu yıllar boyunca kazandığınız deneyimler bunu alın terinizle kazandığınızı size gösterecek en önemli kanıtlar. Çevrenizde gerçekleşen değişimleri büyük felaketler olarak görmemeye çalışın. Daha önce de defalarca söylediğimiz üzere yükseliş herkes tarafından farklı şekillerde deneyimlenecek. Yeni yaratılmış verimli topraklardan yepyeni şeylerin köklenip filizlenmesi için önce eski yöntemlerin yıkılması, çökmesi gerek çünkü.

Bu değişimleri hep hayal ettiğiniz, arzuladığınız yaşama kavuşmanız için çalan bir kalk borusu olarak alın, kabul edin. Bu gerçek olamayacak kadar güzel mi geliyor kulağa? Buna değmeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Yaratıcının hediyelerine layık olmadığınızı düşünmeniz bir şekilde ayrılık illüzyonuna kanıyor olduğunuzun bir göstergesidir. Sizi kısıtlayan bu sanal inanışlardan kurtulmanın ve yaratıcının sizi çok sevdiğini ve yarattığı her şeyden zevk almanızı istediğini hatırlama zamanı geldi de geçiyor bile. Zaman geldi. Gerçek olamayacak kadar güzel diyebileceğiniz hiçbir şey yok.

Deneyimlemek istediğiniz yeni gerçekliği imgelemek onu tezahür ettirecek iyi bir yoldur. Elinizdeki bu araç çok güçlü ve her fırsatınız olduğunda imgeleme tekniğini kullanın. Rüyalarınızı gerçekleştirme yeteneği hepinizde var ve aynen fiziksel dünyanızda yaptığınız gibi çok yakında sadece zihin gücü ile yaratabileceksiniz ve bunu yaptığınıza birebir gözlerinizle şahit olacaksınız.

Artık, çevrenizde olaylar gittikçe hızlanıyor ve hala medyanız çoğunu haber yapmasa da kulaktan kulağa dünyadaki değişimin farkında olmalısınız. Bilin ki tüm bu değişimlerin sonu çok iyi olacak ve hepsinin arkasında çok temiz yüreklerin niyetleri var.  Olan her olay sizi gün be gün ilerlediğiniz varış noktanıza yaklaştırdıkça bütün olan olayların korkulacak değil, kutlanacak şeyler olduğunu, arkalarında yatan gerçekleri anlamaya başlayacaksınız.

Sabırsızlığın sizi alıp götürmesine sakın izin vermeyin. Sabrın bir erdem olduğunu defalarca duydunuz ama bunu gerçekten içselleştirebiliyor musunuz? Bir çok ruhsal erdem var ve bunların hepsini içselleştirmek ruhsal gelişmeniz için önemli. Şu zamanlarda sabır üzerine odaklanmaya çalışın. Dikkat ettiniz mi bir şeyi sabırla bekleyince onu daha çabuk elde ediyorsunuz. Bunu bir düşünün! Zihniniz size oyunlar mı oynuyor yoksa işin içinde büyük, evrensel bir güç mü var?

Yakında yine birlikte olacağız, aynı masada oturup yemek yiyeceğiz. Çok da uzun olmayan geçmişte böyleydik zaten. Size içinizde yıldızlardan gelen birilerinin yaşadığını gösterecek mimari kanıtlar da bıraktık. Sonunda hep birlikte kutlama yapmanın, Yıldız Ailenizi hatırlamanın zamanı geldi.  

Çok yakında olacak bu. Gökten büyük gemilerimizle gelip sizi, uzun zamandır kayıp ama asla unutulmamış olan ailemizi selamladığımızda neler hissedeceğinizi düşünebiliyor musunuz? Şu anda bu kaçınılmaz gün için hazırlanıyoruz. Ekimizin oraya inmesi ve bir kez daha dünyaya ayak basabilmeleri için zamanla yarışıyor ve son hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Bu deneyimi dört gözle bekliyoruz, sizin tahmin edebileceğinizden çok daha fazla hem de. Bir çoğumuz daha önce sizin gezegeninizde yaşadı dolayısı ile bu olay, bizim için hem yıldız ailemizle tekrar buluşmak hem de aslında evimize dönmek olacak.

Sizin içinizde de çok yakında evine dönecek olanlar var çünkü bir çoğunuz başka gezegenlerde hayatlar yaşadınız ve hatta bunlardan birine evimiz diyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tüm bu anılar hafızanızda canlanacak ve bu heyecanlı deneyimler sizi çok şaşırtacak.

Hepiniz, uzun tarihiniz boyunca çok şeyler görmüş geçirmiş görkemli varlıklarsınız. Kim olduğunuz, nereden geldiğiniz ve ne kadar büyük bir güce sahip olduğunuzu tamamen hatırlayacak ve çok heyecanlı bir deneyim yaşayacaksınız. Bu günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

O zamana kadar, dualitenin bu son ve heyecanlı günlerinin tadını çıkarın ve önünüzdeki yeni ve sonsuz mutlulukla dolu, muhteşem günlere odaklanın.

Derinden seviliyorsunuz.

Biz, sizin yıldız aileniziz.

ascensionearth2012.blogspot.com

3 yorum:

  1. türkçe çevirisi yok mu acaba?

    YanıtlaSil
  2. Çeviriye başladım, bu akşam bitirip yayınlamaya çalışacağım. :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler :) sevgiler.

    YanıtlaSil