13 Şubat 2011 Pazar

2010'a Genel Bakış

CANLI KRYON MESAJI

"2010’a Genel Bakış”

Bu canlı kanallık Dallas, Texas’ta verildi. Lee Carroll.

11 Aralık 2010

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Aslında, bu mesaj perdenin sizin yuvanız olan tarafındandır. Sizdeki yaratıcı enerji burada bu akşam hazır, ama içinde bulunduğunuz üç boyutlu halde, tüm gördüğünüz garip bir ismi olan, 11 rakamına eşdeğer [Kryon nümerolojisi] bir ismi olan melek varlığını temsil eden sandalyedeki adamdır, görünüşe göre o sizin realitenizin diğer tarafında bulunan şeyden konuşuyor. Üç boyutlu zihniniz bununla ne yapacak? Önünüzde belki bir perde görüyor musunuz? Önünüzde perdeyi delen bir adam görüyor musunuz? Sizin bir yerde olduğunuz ve Kryon’un başka bir yerde olduğu katmanlı varoluş fikrine sahip misiniz? Size kuantum bir bakış sunayım, çünkü görünüşe göre sizinle mikrofonu olan bir adam vasıtasıyla konuşuyorum. Geldiğim yer bu değildir, çünkü İnsan Varlığı denen portaldayım, buna rağmen ben her yerdeyim.

Beni berrak ve doğru şekilde işitiyorsanız ve üçüncü dil buradaysa, o zaman iletişim için potansiyel vardır. Yüksek Benliğin portalı siz olan, sizin parçanız olan ve size ait olan yaratıcı enerjinin izniyle açılır. Bu sizin Tanrı dediğiniz şeyin özüdür ve bu benim geldiğim yerdir. Ben sizden ayrı değilim. Ben sizdeyim. Ve bu, iletişim portalının olduğu, var olmuş olduğu ve her zaman var olacağı yerdir. Odanın önünde, bir sandalyede bir İnsan sesi olarak bir audio sistemden gelen şey değildir. Bir kuantum deneyim yaşamanız için davet ediyoruz – yani, üçüncü boyutun dışında olan bir deneyim. Dinleyin ve içinizden doğrulayın. Bunu yapabilir misiniz?

Oh sevgililer, yaşlanmayan (yaşı olmayan) bir dinleyiciye konuşuyoruz. Sadece bu odadaki değil, dinleyenler ve okuyanlar. Size sunacağımız şey 2010’un gözden geçirilmesidir. Bu mesaj, bu yıl verilen son mesajlardan biri olacak. Bu nedenle, bunun şimdiye dek gerçekleşen şeylerin bir gözden geçirilmesi olduğunu düşünebilirsiniz ve birazdan bunu yapacağım.

Ruh olayları sizin gördüğünüzden farklı şekilde görür, size her iki yönü de vereceğiz. Üç boyutlu algıyı vereceğiz, sonra kuantum olanı vereceğiz. Kuantum halde, sahip olduğunuz lineer realite yoktur. Lineerlikte yaptığınız şey, izlediğiniz saat Ruhun sistemi değildir. Bu nedenle, bu yılı değerlendirdiğimiz zaman, umduğunuzdan farklıdır, çünkü olayları sizin zaman çerçevenizde düşünmeyiz.

Partnerim sıklıkla enerjinin nümerolojik yanından bahseder ve bunu öğretir. Rakamlar içlerinde iletişim enerjisine sahiptir. Başka deyişle, bir mesaj iletirler. Herhangi bir şey “yapmazlar”, bir kitabın yaptığı şeyden fazlasını yapmazlar. Bir kitap okuduğunuz zaman, o sadece mürekkep ve kağıttır, ama çoğunlukla ağlarsınız veya kalbiniz daha hızlı çarpar. O zaman mürekkep ve kağıdın enerjisi olduğunu mu söylerdiniz? Hayır. Bu, kitabın dilinde ifade edilmiş iletişimdir. Rakamların dili de aynı şekildedir. Bu, gezegendeki en eski bilimlerden biridir ve binlerce yıldır birçok şekillerde kullanılmaktadır.

En güncel ve basit şekli, partnerime kullanmasını anlattığım şekildir. Bu kadim Tibet’te geliştirildi, çünkü Tibet gezegenin Kundalisinin 13,000 yıldır oturduğu yerdir. Hindistan ve Tibet, daha fazla şefkatin, daha yüksek eğitimin ve daha fazla Şamanik enerjilerin gezegendeki diğer yerlerden daha fazla bulunduğu yer haline geldi. Bu nedenle onların geliştirdikleri nümerolojinin size kendi çalıştıkları şekilde sunulması mantıklıdır. Bu karmaşık olabilir, ama partnerime bunu basitleştirmesini söyledim, böylece anlaşılabilir olur.

2010 rakamına bakmak için basit nümerolojiyi kullanacağız. 2010’daki rakamları toplarsanız, üç rakamını elde edersiniz. Üç, nümeroloji enerjisiyle katalizör enerji olarak tanımlanır. Tanımlamayı dilediğiniz bir şeyde oturan üçün enerjisini gördüğünüz her seferinde, o bir katalizörü temsil eder. Bundan dolayı, 2010’un katalizör yıl olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu rakam düzenli nümerik döngüde geldiğinden (yılların ilerlediği lineer sayı) daha önce de buradaydı. Ama şu anda içinde oturduğunuz enerji ezoterik olan her şeyi büyütür ve bu kadim enerji sistemlerinden bazılarına bakarsanız, şu anda gezegende gerçekleşmekte olan şeylerin çoğu daha berrak bir şekilde görülebilir.

Kimyada bir katalizör artan tepkimedir, bir madde başka bir maddeyle temas kurunca tepkime oluşur. Yine de, çoğunlukla orijinal madde etkilenmez ve sadece başka şeye değişir. Veya bu iki madde bir araya getirilerek üçüncü bir madde yaratılabilir. Eğer 2010 katalizör bir enerji ise, o aslında değişim ile ilgili değildir, değişimi başlatmak, düzenlemek ile ilgilidir. Onun değişim için kolaylaştırıcı olduğunu söyleyebilirsiniz. Şimdi, bu derste Ruhun lineer olmadığını hatırlayın. Katalizör bir yılın yarattığı değişimlerin, yaratıldığı yıl içinde olması gerekli değildir. Bu nedenle, 2010’da gerçekleşen veya gerçekleşmiş olan bir şey devam edecektir ve enerjileri 2011 yılınıza itecektir.

Bu katalizör yılda nelerin gerçekleştiğine bakmadan önce, üç yılının ne sıklıkta gerçekleştiğini inceleyelim. Sonra enerjilerini görmek için iki ve bir rakamlarını ayıralım, böylece bu rakamların sizin için sahip oldukları iletişimleri anlayabilirsiniz.

Katalizör bir yıl en son ne zamandı? 2001 yılı idi. Ve 2001’de ne olduğunu hatırlıyor musunuz? Bu kültürde olanlar için, size soruyorum: Aslında bu o andan sonra potansiyel değişim enerjisi yarattı mı? Ve son on yılı veya daha fazlasını etkiledi mi? Yanıt evettir. 2010 aynı türde potansiyel enerjiye sahiptir. Şimdi, bu herhangi bir şeyi başlatacak uluslar arası bir trajedi olmasını gerektiği anlamına gelmez. Negatif olayların geleceği yarattığı anlamına da gelmez. Bu sadece katalizörün enerjisidir ve İnsanlar yaptıkları şeylerde katalizörü sağlarlar.

Ruhun olayları sizin gördüğünüzden farklı gördüğünü hatırlayın. Ülkenizden söz edelim. Burada ne görüyorsunuz? Bu, partnerim burada otururken, görmezden gelinen aşikar gerçektir. Ekonominiz için korkunç bir yıl oldu ve daha fazla endişe yaratma potansiyeline sahip. Bankacılık, sigorta sistemleri ve yatırım proseslerinde tam bir güven kaybı oldu. Dolar adını verdiğiniz finansal araç diğer uluslar arası para sistemlerinin karşısında yavaşça tükeniyor. Doların değerini düşürüyorsunuz, öyle değil mi? On yıl önce bunun böyle olacağını söyledik. Birçok insan ABD’nin bunu asla isteyerek yapmayacağını belirtti. O yapmak zorunda değildi. Serbest dünya ekonomisi sizin için bunu yaptı.

Ama Amerikan İnsan varlığı için, bu dehşet verici görünüyor, çünkü bununla mücadele ediyorsunuz ve “Evimi kaybedecek miyim?” diye soruyorsunuz. Veya bazılarınızın durumunda, “Neden evimi kaybettim? Hiç daha iyi olmayacak, bunların nedeni ne, böyle bir şeyi hak edecek ne yaptık?” Bu, İnsanın 2010 ile ilgili üç boyutlu algısıdır ve sevgili İnsan Varlığı, bizim perspektifimizin ne olduğunu sana anlatmak istiyorum. Aslında yıllar önce bunun potansiyel olduğunu söyledik. Topraklarınızdaki bazı en büyük şirketlerin yıkılmasının güçlü bir potansiyel olduğunu anlattık. Ve sonra size “… ve ilk çökecek olanın sigorta olacağını anlattık” Ve söylediğimiz bu şeyleri Kryon’un yayınlanmış kitaplarında bulabilirsiniz.

Şimdi, bunlar sadece potansiyellerdi, her biri. Falcılık diye bir şey yok ve Ruh İnsanların ne yapacağını bilmez. Ama kuvvetli potansiyeller durumunda, siz sıklıkla bunları gerçekleştirirsiniz ve bunlar realiteniz olur. Bazıları ekonomik sorunlarınızı nasıl tahmin edebildiğimizi sordu, çünkü bunlar spiritüel konular değil. Bunu nasıl yapabildiğimizi ve bunun ne anlama geldiğini anlatayım. Bu, size gelmekte olan potansiyelleri verdiğimiz gelecekteki mesajlarda ilgili içgörüyü verecek.

200 yıldan fazla zamandır, bu ülke aynı sistemle aynı şekilde işledi. Oh, kuralları biraz değiştirmeye devam ettiniz, ama temelde aynıydı ve açgözlülüğe dayanıyordu. Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu bir sistemdi. Şimdi, bu bir yargılama değil, ama sadece bir gerçek. O eski enerjide işledi ve hala iyi bir sistemdi, çünkü orta durumda olanlar bile diğer ülkelerden daha iyi yaşamlara sahipti. Ama aniden, sevgili İnsan Varlığı, eski yolları sürdüremeyen yeni enerjiye bakıyorsunuz; temel ekonomiler bile değişmek zorunda. Bu nedenle, eski enerji üzerine kurulmuş olan finans sistemi çöküyor. Yeni bilinç onları desteklemez ve çökerler. Geçmişin hataları, sizin gerileme dediğiniz şeyde kendilerini toparlamak için ortaya çıktı.

İnsan, “Ne felaket” der, ama Ruh, “Tebrikler, çünkü istediğiniz şeyin en temel kurallarını yeniden oluşturuyorsunuz. Daha önce ülkenizde yapılmış olan şeylerin kutusunun dışında kararlar alıyorsunuz” der. Şu andan itibaren yaptığınız şey katalizördür, üçtür. Bunu nereye götüreceksiniz? Siz düzeltirken, yeni sistem neye benzeyecek? Dolar geri gelecek. Bu ülke finansal sistemlerini, politik sistemlerini ve kapitalizm paradigmasını bir gecede değiştirebilir. Bunu yapabilecek birkaç ülkeden biridir. Dünyaya bundan sonra hangi modeli sunacaksınız? Büyük paralarla ilgili olduğunda daha fazla bütünlükle işleyecek olana ne dersiniz?

Burada oturup bardağın yarısının boş olduğunu görenler olacaktır, çünkü onlar tüm negatif olayları hesaba katıyorlar ve bu yeni enerjinin ne ile ilgili olduğunu anlamıyorlar veya Ruhun sahip olduğu şeyleri düşünmüyorlar. Kuzey Amerika her zaman birliğin modeli oldu. Hükümette her zaman daha fazla bütünlüğün modeli oldunuz. Ve şimdi tekrar şeylerin işleyiş biçimini değiştirdiniz. Kaçınız Yeni Yıl Akşamı dediğiniz zamanda oturup, “Gerileme için teşekkür ederim Tanrım. Bizi değirmene attığın için teşekkür ederim Ruh, çünkü nereye gidersek gidelim, bu katalizör bir yıldır ve düzelme ve kuvvet için zemin hazırlayacak” diyebilir misiniz?

2010 yılı birlikte iki ve bir sayılarını temsil etti. Eğer [toplam enerjiyi elde etmek için nümerolojinin yaptığı şekilde] bu iki rakamı toplamazsanız, hala size bir hikaye anlatırlar, çünkü iki dualiteyi temsil eder. Bu, Tibet dilinde ikinin enerjisidir. Dualite meleksi ve biyolojik olanın birleşimidir – İnsan Varlığının ana niteliği. Sandalyede oturup bunu işitirken veya dinlerken ya da okurken, “çekirdek siz” olan şey dualite enerjisine sahiptir. İçinizdeki Yaratıcıyı keşfedebilir misiniz yoksa edemez misiniz? Dilediğiniz herhangi bir yönde gidebilirsiniz. Eğer seçerseniz kötü şeyler yaratabilirsiniz. Eğer seçerseniz kutsal şeyler yaratabilirsiniz. Bu İnsandır. Bu insanlığın gücüdür. Özgür seçim sizindir ve her zaman öyle oldu. Bu dualitedir.

Şimdi bir’e, sonra iki’ye bakalım. Bunu yapıyoruz, çünkü rakamlar birbirini etkiler, buna bağıntısal nümeroloji diyoruz. Bir yılı temsil eden aynı denklemde veya aynı pakette otururlar, bu nedenle birbirlerini etkilerler. Bir ne anlama geliyor? Yeni başlangıçlar anlamına gelir. 2001’e bakın. Onu unutmadınız, değil mi? O her şeyi değiştirdi. O, bu ülkenin güvenliğe karşı tehditlere nasıl muamele ettiğinin ve nasıl seyahat edildiğinin yeni başlangıcıydı. Ancak, bu bir farklıdır. Bu, ülkenizdeki finansal sistemlerin yeni başlangıcıdır, büyük paranın yapısının yeni başlangıcıdır.

Siz ABD’yi aslında yeniden icat ediyorsunuz. Sizi yönlendirenlerden ne istediğinize karar vermekte ileri geri giderken, politikadaki devam eden çalkantıları göreceksiniz. Bu arada, onlar hala eski enerjiye gömülmüş durumdalar. Onların hepsi de. Hükümetinizdekilerin ortalama yaşlarına bakın, sorunu görürsünüz. Çünkü kıdemliler genç bir başkana bile danışmanlar oluyor. Özlemekte olduğunuz farkı yaratmak için orada daha fazla genç adam ve kadınların olması zaman alabilir.

Daha kavramsal bir bilinçle, İnsanların daha önce hiç var olmayan boyutsal problemleri çözmesi yalnızca bir zaman konusudur. “Kryon, dolambaçlı konuşuyorsun. Ne demek istiyorsun?” Sabredin. Her şey değişir. Ama genç insanların merdivene çıkıp liderleriniz olmaya başladığını gördüğünüz zaman, her zaman aradığınız mantıklı olan ve anlamı olan çözümleri göreceksiniz. O zaman, çözümlerin neden bu kadar uzun sürdüğünü merak edeceksiniz.

Ruh gerilemeyi gezegende değişmekte olan enerjiyle orantılı olan bir yönde pozitif bir değişim olarak görür. Bundan dolayı, bu bekleniyordu. Yine de birçok insan politika ve ekonomi süreçlerinde hayal kırıklığına uğruyor ve şöyle diyorlar, “İleri geri gidip geldiğimiz görünüyor ve hiçbir şey yapılmıyor.” Üç boyutlu şeylerden söz ediyorsunuz – bedenler, yasalar ve kırmızı ve mavi eyaletler. Biz enerjiden söz ediyoruz. Dünyaya aktarılan enerji daimidir. Yani, yatırdığınız bilge olan her şey burada kalır ve üzerine inşa edersiniz. Sonraki seferde onu kaybetmezsiniz. “Kryon, hala dolambaçlı konuşuyorsun”. Bazılarınız bunu anlıyor. Yavaşça, niyet ettiğiniz şeyi yaratıyorsunuz.

Ruh nesiller boyu insanlığı görür. 60 yıllık döngülerde İnsan bilincine bakmaya eğilimliyiz. Size göre, bu iki nesilden biraz daha fazlasıdır. Eski enerjide değişim yapmak bu kadar uzun sürer. Size nedenini vereceğim – çünkü bu yetişkinlerin kendi çocuklarına anlattıkları ve sonra çocukların da kendi çocuklarına anlattıkları enerjidir, bu daimi bir değişim yaratır. İki nesil. Bu kadar sürer. Ruh, bu bilinç paradigmasını kullanarak İnsanlarda neler gerçekleştiğine bakar.

Gaia

İnsanlıktan söz edelim. “Nasıl oluyor?” diye sorabilirsiniz. Pekala, önce Gaia’ya bakalım, çünkü insanlığın incelenmesi bağlamında Gaia’nın enerjisine bakmak zorundasınız, çünkü bunlar birbirleri ile ilişkilidir. Bu nedenle, büyükten küçüğe bakarsak, sizin yaratmış olduğunuz şeyi güçlendirmek için Gaia 2010’da ne yaptı?

İklim meydan okumaları ile karşılaştığınızı anlattık. Bunu size 21 yıl önce anlattık! Yine, olayları sizin gördüğünüzden daha uzun döngülerde görüyoruz. İnsan kısa mesafeleri görür. Bir ömürden çok daha uzun olan döngülere bakmak için yalnızca tek bir ömrünüz var (Gelecek bir mesajda, bunu anlamanız için size Gökkuşağı Odası meselini vereceğim.) Bazılarınız şöyle diyor, “Pekala, dünya çok radikal şekilde değişiyor, yanlış bir şeyler olmalı. Gaia bugün bize ne yapıyor?” Bu sözler bardağın yarısının dolu olduğu her seferinde yanlış bir şeyler olduğunu hesaplayan üç boyutlu bir düşünce sürecinden geliyor. Pekala, bardak tam olarak nerede olacağını söylediğimiz yerde – programda belirtilen zamanda.

İklimin değişeceğini tahmin etmemizin nedeni, daha önce anlattığımız su döngüsünden geçmenizdir. Bu, sandalyemden uzun zamandır verilecek bir konu olacak, çünkü zaman ilerledikçe bunun gerçekte meydana gelen şey olduğu daha fazla aşikar olacak. Şu andaki iklim en sonunda gezegende büyük bir soğuma yaratacak. Bu daha önce gerçekleşti. Bu, birçok Dünya ömrünü kuşatan bir su döngüsüdür ve biliminiz onu bu şekilde görmüyor, çünkü bu onlar için yenidir. Şimdi siz bu döngüyü kaydedecek cihazlara sahipsiniz ve sonraki iki nesilde, bunun güzelliğini göreceksiniz. Bu bir “tazeleme” döngüsüdür ve Dünya üzerindeki yaşamı etkiler.

Gerçekleşen ilk şey, kuzey ve güneydeki zirvelerde buzulların kısmen erimesidir – hepsi değil, ama büyük bölümünün erimesi. Bunun yaptığı şey su seviyesini yükseltmektir, okyanuslar birkaç santim yükselecek ve gezegendeki su ağırlığı yeniden düzenlenecek. Bu, kutuplardan ağırlığı [üst ve alttaki buzun konsantrasyonu] yeniden dağıtacak, bu yerkürenin kabuğunda daha fazla ağırlık yaratır. Bu yeniden dağıtım sonra kabuğu depremler ve yanardağlar yaratarak yeni şekillerde iter.

Bunların bazılarını bu yıl yaşadınız, öyle değil mi? O zaman depremlere ve yanardağlara bakıp, “Korkunç bir şey yaptık. Gaia bizi cezalandırıyor” diyenler olacak. Bardağın yarısı dolu, öyle değil mi? Bu yalnızca, bunun İnsan bilincine ayarlanan yerküre olduğunu anlamayan İnsanlardır.

Bu su döngüsü beklendiğinden önce gerçekleşiyor! Bunun zamanlamasını ilerlettiniz, çünkü zamanın kendisini ilerlettiniz. Önümdeki ve okuyan ve dinleyen yaşlı ruhlara soruyorum: Zamandaki artışı hissetmediniz mi? Zaman hızlanıyor! Üç boyutlu saatleriniz aynı miktarda zamanı gösterirken, içinizdeki çok boyutlu saatler çok hızlı gidiyor. Ve Gaia boyutsal saatin parçasıdır; o sizinle birlikte hızlanıyor, öyle değil mi? Öyleyse İnsanların iklimi değiştirmiş olduğunu söyleyebilirsiniz! (ve haklı olursunuz).

Küresel ısınma dediğiniz şey sadece zıttıdır. En sonunda, bunun küresel soğuma olduğunu göreceksiniz. Kış ile ilgili önünüzdeki yıl [2011] neler olacağını izleyin, çünkü döngü burada. Sadece eğlence için, normalden daha fazla kar yağdığı zaman sokaklarda yürüyüp, “Küresel ısınma, küresel ısınma!” diye bağırın [Kahkaha]

Gaia’ya olan şey budur ve daha sonra Gaia’ya olacak şeylerin size bağlı olduğunu söyleyeceğim, sevgili İnsan.

Size ürettiğiniz en son bilimi anlatayım. Keşif şu şekildedir; onu görmeniz ve keşfetmeniz için o her zaman oradaydı, ama size göre o yenidir. Ancak, ben bunu ifşa ederken, ondan bahsettiğimi hatırlıyor musunuz?

Bilim insanları şimdi gezegenin manyetiklerini saatlik olarak ölçebiliyor. Dünyanın ızgarasının manyetik akışının kuvveti değişir. Ayrıca yer yer tutarlı değildir. Şimdi, tüm bunların nedenleri vardır, ama uzayda ve yerde ilk kez bu akış varyasyonunu her saat ölçme yoluna sahipsiniz.

Geçmişte, onu sadece birkaç ayda bir ölçebiliyordunuz. Bu yeterince iyiydi, ama modern yöntemlerle şimdi gerçek zamanda ölçebiliyorsunuz ve aniden keşif açığa çıktı. Belki bunu bilmiyordunuz ve bunu duymanıza veya okumanıza ihtiyacınız olmasının nedeni budur?

Biliminiz manyetik akışta varyasyonlar keşfetti – yani, manyetik alanın kuvvetindeki varyasyon İnsan olayları ile yükselip alçalıyor! Nefes alın. Bunu düşünün. Çok fazla sayıda İnsan hep birden gezegeni terk ettiği zaman, manyetikleri değiştirdiğini gördüler! Keder içinde ıstırap çekenler için gezegende şefkat olduğu zaman, manyetikler değişti! Kutlanacak bir şey olduğu için neşe olduğunda, manyetikler değişti! Bu inanılmazdır, eşzamanlı nitelik ve tamamıyla beklenmedik ve dikkate değer. Yerkürenin manyetik ızgarası İnsanlara olan şeye bağlı olarak değişiyor.

Şimdi bu, insanlığın enerjisi ile ilgili ne anlatıyor? O, gezegenin fiziğini değiştiriyor. Neler olacağını Gaia’ya sormayın. Bunun yerine, neler olacağını insanlığın bilincine sorun. Ve tam şimdi insanlıkta olup bittiğini gördüğünüz şeylerin hedefte ve programında olduğunu söyleyeceğim ve bu dünya tarihinde daha önce bunun gibi hiç gerçekleşmedi. Daha önce zamanı hiç hızlandırmamıştınız, ama 21 yıldan uzun süre önce bunun mümkün olduğunu söylemiştik.

Bu, gezegenin Kundalinisinin hareketinin kadim kehanetinin parçasıdır. Gaia’nın bu kalp çakra enerjisi Tibet ve Hindistan’dan ayrıldı ve daha önce anlattığımız gibi yerkürenin altı olan Peru ve Şili’ye ilerliyor. Bu, gezegenin enerjisinin derecelenmesidir. Tüm bunlar oradaki çok önemli hareketlenmenin parçasıdır ve İnkaların kehanetlerinde söz ettikleri şeydir, Mayaların kendi kehanetlerinde ve hatta Kuzey Amerikan Lakota yerlilerinin söz etkileri şeydir.

Ruh olayları sizin gördüğünüzden farklı görür. Siz lineer zaman çerçevesinde çalışırsınız, Ruh öyle değil. Trajedi, üzüntü ve ölüm gördüğünüzü düşündüğünüz zaman, o ruhların bunun gerçekleşmesi potansiyeli ile gelmiş olduklarını anlamalısınız, huzurlu bir dünya yolunda bu olayların gerçekleşebilmesi için onlar doğmadan önce bu yazılmıştı.

Altmış yıl önce, son büyük savaşınızın sonunda, Avrupa’da dört kişiden oluşan gelecek bilimci grubu “Bunun tekrar olmasını nasıl önleyebiliriz? Her zaman birbirimizi fethetmekle bitiriyoruz. Yüzlerce yıldır, tüm yaptığımız bu – ordular kurmak ve birbirimizi fethetmek” dedi. Böylece bugün Avrupa Birliği olan şeyin tohumlarını bir araya getirdiler. Bir amaçları vardı. “ABD’nin yaptığı gibi bir şeyi kurabilseydik ne olurdu – tek bir para birimi, sınırları olmayan eyaletler olan ülkeler grubu ve buna Avrupa Birliği adını veririz” dediler. Tam olarak bunu yaptılar ve bu 60 yıl sürdü. Şimdi onların para birimi güçlüdür ve fikir işe yaradı. Oh, sorunlar var, problemler var ve bulmacalar var, ama bunları çözüyorlar.

Ama sevgililer, genel taslağa bakmanızı istiyorum. Şeyleri bir araya getirdiğiniz zaman ve onları birleştirdiğiniz zaman, bu yeni enerjide sabit olan şeyi yaratır. Şeyleri ayırdığınız zaman, sabit olmayan şeyler yaratırsınız. Bu gezegenin sadece beş adet para birimine sahip olacağı bir zaman gelecek. Bu, Avrupalıların yaptığı gibi büyük kıtaları temsil edecek. Tam şimdi, bunu Güney Amerika’da yapmakta olan başka bir grup var. Onların bir vizyonu var. “Tüm ülkeleri sınırları olmadan bir araya getirseydik ne olurdu? Tek bir para birimiyle, hepsi iki nesil içinde. Dünya’da çok daha güçlü ekonomik etkimiz olurdu.” Onlar ABD ve Avrupa Birliği modeline bakıyorlar. Afrika da en sonunda bunu yapacak, 50 yıl içinde. Avrupalılar ne yaptıklarını biliyorlardı, çünkü birleştirmenin sonucu şudur: Ticaret için birbirlerine bağımlı olan ülkeler birbirleriyle savaşmazlar. Barış dolu bir dünyanın resmini ve neden barış dolu olabileceğini görmeye başlıyor musunuz?

Bu tür barışı yaratmak için iki nesil gerekir. Anne babalar çocuklarına başka bir kültürden nefret etmelerini söyledikleri zaman, eski enerjiyi devam ettirirler. Bunu daha önce Kuzey Amerika’da size söyledim. İkinci Dünya Savaşında çarpıştığınız düşmanlara ve temsil edilen ülkelere bakın, büyükbaba ve büyükannelerinizin gördüğü nefrete, endişeye, ölüme ve işkenceye bakın, hatta ebeveynlerinizin bazıların gördüğü. Şimdi, o aynı eski düşmanlara bugün bakın. Onlar ticaret yaptığınız partnerleriniz! Onlardan biri sizinle o kadar beraber ki, evlerinizdeki cihazları ve sürdüğünüz arabaları yapıyor! Bu sadece 60 yıl aldı – nefretten partnerlere dönüşmek.

Benimle Orta Doğu’ya gelin ve anne babaların çocuklarına diğerinden nefret etmelerini öğrettikleri farklı bir senaryo görün. Onlar bunu 1,000 yıldır yapmaktalar. Size söylediğim şeyi görüyor musunuz? Bunu iptal etmek sadece iki nesil sürer. Çözülmez olduğunu düşündüğünüz problem kısa sürede çözülebilir ve Dünya’nın genç insanları tarafından çözülecek.

Tüm Orta Doğu’da ayrılıkçılığın akılsızlığını anlamaya başlayan genç insan grupları var. Onlar anne babalarının nefret etmelerini söyledikleri insanlardan nefret etmeyecekler ve daha önce söylediğimiz gibi, İran’da onlardan çok var. Değişimi göreceksiniz. Bunu bilinç değişimi getiriyor. Bu, önünüzdeki potansiyeldir.

İnsan Varlığı

Şimdi, kişisel olarak sizden konuşalım. Yaşamlarınızın hepsinin genel görünüşünü, içinizdeki Akaşayı görüyorum. Bunda galaktik hizalanmayı temsil eden enerji değişimi var. Bunu sizden farklı şekilde görüyoruz. Sizler ders için dünyada yürüyen İnsanlardan fazlasısınız. Siz enerji katalizörlerisiniz. Aydınlanmış halde dünyaya dokunduğunuz her yer, değişmeden kalır. Ve bunu daha önce söylemiştik. DNA alanınızda moleküler seviyede bile devam etmekte olan bir kuantum süreç var. O, gezegenin Kristal Izgarası ile etkileşiyor. Bu yaşamdaki varlığınız Gaia’yı değiştiriyor. Yaşlı ruhlar bu sürecin ön saflarındadır ve İnsan ırkının yüzde birinin yarısından azının, bu gezegende daimi bir değişimi etkilemek için yapmış olduğunuz şeyle ilgisi vardır, 2012 için kehanet edilmiş olan bilinç değişimi.

17 yıldır, 2012 orta nokta hizalanmasının enerjisinde idiniz, çünkü bu 36 yıllık bir süreçtir. Gidecek daha 19 yılınız var. Bundan sonraki 19 yılda yapacağınız şey geleceğin kalıbı olur. Yapmak için geldiğiniz şeyi gerçekleştiriyorsunuz. Bu, 2012’nin özetidir. Gerçekleştirme.

Doğru zamanda doğru yerdesiniz, bundan sonra sizin için ne var? İşte Ruh’tan bir vaat: Kendinizi çok boyutlu olan o şeylere daldırın. İman dediğiniz görünmeyenin, kişisel yaşamlarınız için sizi tezahür ile dolu olan yerlere götüreceğine güvenin. Sabırlı olun ve hala hayal edemediğiniz eşzamanlılığı bekleyin. Onu kontrol etmek istiyorsunuz, ama edemezsiniz ve kontrol edemediğiniz şeyler sizi endişelendirir. Kontrol edemediğiniz o olaylarla huzurlu olun ve Ruhun sisteminin zarif olduğunu anlayın.

İşte yeni paradigma. Bu gezegenin zorluklarından geçerek yürürken, artık ıstırap çekmeyecek ve savaşmayacaksınız. Artık başınıza kötü şeyler gelmesini beklediğiniz bir bilince sahip olmak zorunda değilsiniz. Değişimlerle birlikte akın. Sağa veya sola gitmek için sezginizi kullanın. Eğer gezegende iklim değişiyorsa ve evinize su baskınları olmaya devam ediyorsa, taşınmak iyi bir fikir olabilir. İnsan Varlığı “Pekala, bu sadece her 100 yılda bir olan sel” der. Oh, gerçekten mi? Sonraki yıla kadar bekleyin. Yeni bir iklim paradigması görmeye başlayacaksınız. Bununla hareket edin. Esnek olun, İnsan Varlığı. Olup biteni anlayın. Bilincinizle gezegeni değiştirdiniz. Şimdi değişimin parçası olun. Onunla çalışın. Onu anlayın. Onu kutlayın. Onunla hareket edin.

Bugünün mesajı budur. 2010’un özeti yaşlı ruhları yollarında buluyor ve daha fazla değişimi işaret ediyor. Tebrikler! Ve sonraki yıl ne olacak? Pekala, 2011’e bir bakalım. Üstat rakamı 11’e karşı olan dualite olan 2’ye bakalım. 11 aydınlanma anlamına gelir. 2 ve 11 toplandığı zaman 4 eder. Dörtten bahsedelim. İstikrarı, Dünyayı, toprağa saygıyı ve Gaia ile ilgili her şeyi temsil eder. Bu, gezegeni hala başka, daha yüksek titreşime değiştirmeye devam edecek olan gelen olayların bir ipucudur. Bunu yadsıyamazsınız. Bunun içinde oturuyorsunuz. Bunu hissediyorsunuz. Bunu yaşıyorsunuz. Herkes bunun farkında olduğu zaman, bu artık woo – woo değildir.

Tekrar işitmeniz için bugünün mesajı budur. Yirmi iki yıl önce, bir çok insan Kryon kitaplarını okurken, bunun spekülasyon olduğunu düşündü. Bugün, bu sizin gerçekliğinizdir.

Bugün sevgiyle verildi. Ve öyledir.

KRYON

(Çeviri: Saffet Güler)

http://www.kosulsuz-sevgi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=892&Itemid=924

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder