27 Şubat 2011 Pazar

Büyük Uyanış

Selamlar sevgililer;

Ben manyetik hizmetten Kryon;

Bu çok özel dönemde, daha fazla biraraya gelmeye başlayan siz ilahi ruhların yanında bulunmaktan büyük onur duyuyoruz. Öncelikle bir an duraksayarak size duyduğumuz koşulsuz sevgiyi hücrelerinize almaya izin vermenizi diliyoruz. Bu akan koşulsuz sevgiyi kabul edin ve sevginin akışına izin verin. Okuyanlar arasında dolaşıyor ve bizim boyutumuzda lineer olmayan zaman ve mekan aracılığıyla sizlere bu sevgiyi iletiyoruz.

Şu an üzerinde bulunduğunuz bu gezegende böyle bir zaman hiç olmadı. Dünya, tüm içinde bulunan varlıkları ile birlikte yükselişin eşiğinde. Bir süredir zaten bu sürecin içerisindeydiniz . Ama artık yükselişin fiziksele dönüştüğü andasınız. Etrafiniza bakın, dünyadaki gelişmelere bakın; bunu göreceksiniz. Dünya ana da bu sürecin içinde yükseliş için gerekli ayarlamaları yapıyor. Bunları bir kaos olarak görebilirsiniz; ama artık açıktır ki dünya üzerinde bir çok kişi artık bunun bir kaos olmadığının farkında. Bunu kutlamanızı istiyoruz. Çünkü, bunun mimarları sizsiniz. Kutlayın ve kendinize ve tüm varlığa şükranlarınızı sunun.

Bu süreç içinde, bir çok kişi gezegeni terketmeyi tercih edebilir. Bu konuda endişeye kapılmamanızı, büyük resmi görmenizi öneriyoruz. Siz bu durumda üzülür, endişeye kapılır ve yargılarsınız. Bu yargılarınızı bırakma zamanıdır. Her şey olması gerektiği gibi, her zaman koşulsuz sevgi içerisinde ve mükemmel bir şekilde olmaktadır. Bunu onurlandırın, kutlayın, kutlayın. Onlara vereceğiniz en büyük hediye budur. Bu güzelliği yaşayın, bu koşulsuz sevgiyi, ve sonsuz güveni tüm hücrelerinize massedin. Ve aslolan budur.

Bu uyanış zamanında size önerimiz harekete geçmektir. Bu hareket içinizdeki sonsuz ruhla daha fazla birlikte yaratımın anahtarıdır. Sizi ifade etmeyen alanlarda çabalamayı bırakmak ve en yüksek halinizi açığa çikaracak alanlarda olmak akışınızı hızlandıracaktır. En çok mutlu olduğunuz alanı bulun. Bu sizin arzunuz olduğu kadar sizinle bir olan ruhunuzun arzusudur. Bunu bulun. Ve o her ne ise o yolda ilerleyin.

Aranızdaki şifacılar ve DNA’larında kayıtlı olan şifacılık özelliğini açığa çıkarmaya istekli olanlar var. Şifa güçlerinizi açığa çıkarın ve hareket etmenizi engelleyen her ne varsa salıverin. Acele ile, degil, endişe ile değil, tamamen bir keyif hali ile gerçekleştirin bunu. İçinizden gelen bu şifa arzusuna kulak verin. Bulunduğunuz topraklar şifa açısından çok önemli köklere sahiptir. Bunu kullanmanızı öneriyoruz. Bu sizin ve sizinle bir olan gezegenin ve tüm evrenin titreşimini arttıracaktır. Ve siz bunu zaten biliyorsunuz.

Sizler her biriniz üstadlar ve oluşan yeni dünyanın mimarlarısınız. Bir işaret beklemeyi birakıp herbirinize içinizdeki üstadlıgı açığa çıkarmanızı öneriyoruz. Zaman şimdidir. Şimdide, keyifle, neşe içinde ve sonsuz güven duygusu ile hareket edin. Ve bilin ki tüm yolculuk, tüm hareket kendinize doğrudur.

Üstadlar, her biriniz bu dönemde daha fazla birleşiyorsunuz ve daha fazla bir olduğunuzu görmeye başladınız. Perdeler yavaş yavaş kalkıyor ve karşınızdakinin siz olduğunu ve her birinizin bütünün parçaları olduğunu daha fazla görüyorsunuz. Buna duyduğumuz sevinci dile getiremeyiz. Çünkü bunun ifadesi yok.

ZAMANDA BÜKÜLME ve ARAÇLAR

Yakında şu anda bulunduğunüz zaman boyutundan 8 kat daha hızlı bir zaman boyutuna geçiyorsunuz. Bundan korkmayın ve endişelenmeyin. Buna uyumlanmanın yolu, akışta olmaktır. Bunun için gerekli araçlara sahipsiniz ve bunu kullanın. Neşe araçlarinızdan biridir. Her anınızda neşeyi ve coşkuyu büyütün ve yayın. Şükran en büyük araçlarınızdan biridir. Her anınızı bir teşekkür edasında yaşayın. Yaşamınızdaki her şey çok hızlı bir şekilde degişecektir. Değişime açık ve hazır olun. Bu değişimin sizin en yüksek halinizi yaratmak adına olduğunu bilin. Ve her zaman daha yüksek halinize uyumlandığınızın farkında olun. Her değişimi kucaklayın ve kutlayın. Kutlama da en önemli araçlarınızdan biridir. Bedeninizi sevin ve ona aldığıniz her şeyi kutsayın ve sevginizi verin. Ve her zaman tekrarladığımiz gibi size en fazla mutluluk veren alanı bulun ve oraya demirleyin.

Sizden ayrılmıyoruz. Her zaman buradaydık ve burada ve yanınızda olacağız. Bu yükselişinizden duyduğumuz coşku ve sevgiden dökülen gozyaşlarımızla ayaklarınızı yıkıyoruz.

Ifade edilemez aşkımızla...

Ve de öyledir

Kryon

27.02.2011 - Deniz Şiva Oflaz kanalıyla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder