6 Nisan 2012 Cuma

Evrenin Yeniden Ayarlanması

CANLI KRYON MESAJI
Lee Carroll kanalıyla

Bu canlı kanallık Patagonia'da verildi (Güney Amerika'nın altı)

27 Ocak 2012

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon'um. Size anlatmak istediğim çok şey var, ama yine, yavaşça başlıyoruz. Odadaki enerjiyi onurlandırıyoruz. Etrafımızda bir bilgelik baloncuğu yaratıyoruz, böylece işitmek isteyenler işitsin. Sadece bu odadakilere değil, birçok insana konuşuyoruz. Bu anı onurlandırmanızı istiyorum, çünkü bu sizin için. Bu boşa harcanan bir bilgi değil. Bu bilgi bir derinliğe sahiptir, üzerinde İnsan damgası var. Bu, size anlattığım her şeyi, sizin yaratmış olduğunuz anlamına geliyor. Bu mesajın iki dilde verilmekte olduğunun farkındayım [İspanyolca ve İngilizce]. Bilgi karmaşık, ama basit. Kim olduğunuzu bilen perdenin bu tarafındakiler tarafından sizin için önceden hazırlanmış olan kavramları anlamak için dinlemenize ihtiyacımız var.

Bu gezegende süregiden bir geçiş var. Eğer yaşlı bir ruh iseniz, bu sizi etkiliyor ve her birinizin farklı bir davranışı var. Yani, herbiriniz enerjiye tepki vermenin farklı şekline sahipsiniz. Yaşlı ruhlar çok ilginç olan bir şeye sahipler. Onlar yaşlı ruhlar olabilir, ama bu onların herbirinin çok geniş şekilde farklı yaşam deneyimleri olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle her biriniz gezegenin geçişinin enerjisine ayrı olarak ve eşsiz şekilde tepki göstereceksiniz. Ancak, hepiniz ilginç bir şeyler hissediyorsunuz. Bu, bilgeliğinizin ve bilginin güçlenmesi, artmasıdır ve gezegendeki enerjinin bilincinize doğru ve bilincinizden uzak olmayan bir yöne ilerlediğinin hissidir.

Bu, "İnsanlığın Yeniden Ayarlanması" adı verilen serideki dördüncü mesajdır. İnsanların nasıl yeniden ayarlandığından, Gaia'nın nasıl yeniden ayarlandığından ve hatta DNA'nızın nasıl yeniden ayarlandığından konuştuk. Şimdi beklemediğiniz bir şey daha var - Evren nasıl yeniden ayarlanıyor. Bu bugün size getirdiğim zor bir önermedir, çünkü üç boyutun dışında olan kavramları var. Ve bu nedenle yavaş gideceğim.

Zaman

İçinde olduğunuz enerjinin tahminleri ile başlayalım. Diyelim ki üzerinde arabalar olan bir yarış parkurunuz var. Çok geniş olan, gerçekten geniş bir yol düşünün. Diyelim ki sürücülerin yolun etrafında yarışmaları yıllar sürüyor. Onlar yorgunlar. Bazen arabadan çıkıyorlar, yeni bir sürücü biniyor. Bazen yeni sürücü yoruluyor ve önceki sürücü geri geliyor ve tekrar arabayı sürüyor. Bu nedenle yarış arabaları bazıları tecrübeli sürücülerle ve tecrübeli olmayan sürücülerle dolu. Onlar yolda giderken, sadece bir tur atmaları yıllar sürebiliyor.

Diyelim ki, yolun zor bir bölümü var, deliklerle dolu olan bir bölüm. Bazıları bu delikleri görmüyor ve en yeni sürücüler deliklere düşüyor. Eski sürücüler deliklerin etrafından gidileceğini biliyorlar. Şimdi üç boyutlu algınızda, bu tür bir şeyi hayal etmeniz zor değil. Ama bu zamanın bir metaforudur.

Yol sizin zamanla ilgili 3B kavramınızı temsil ediyor, bunun düz bir yol olduğunu düşünmeniz dışında. O düz değil. Bir daire halinde. Dairenin farkında olmadan, şimdi bir an için arabalardaki sürücülerden biri olduğunuzu farzedin. Ayrıca diyelim ki, yolda birçok kereler bulundunuz. Yeni sürücü yolun düz ve sonu gelmez olduğunu düşünebilir, çünkü yol ufukta kayboluyor. Ama yaşlı ruh, yolun gerçekten muazzam ve görülemeyen bir kavis olduğunu biliyorsun, dünyanın eğriliğine çok benzer şekilde. Böylece yaşlı bir ruh olarak, yoldaki zor yerlerin nerede olduğunu biliyorsun. Ayrıca bu metaforda, ileri doğru sürerken ve arabanın önüne bakarken, aynı anda geleceğe ve geçmişe baktığını da kavrıyorsun. Bu, üç boyutlu zihnin kavrayamadığı önermelerden biridir - siz geleceği değiştirirken, geçmişe doğru sürüp geçmişi de değiştiriyorsunuz. Tek başına bu önerme 2012 kehanetlerinin nasıl hiç gerçekleşemeyeceğini açıklar.

Ancak 2012 sadece yoldaki zor yerlerden biridir ve kadim insanlar bunun gelmekte olduğunu biliyorlardı. Yoldaki problemi kehanet edebiliyorlardı, çünkü bu çemberin parçasıdır. Zamanda iyi bilinir ve ona bir isim verebilenler ona fraktal zamanderlerdi. Geçmiş İnsan tarihinde, zor bölümlerin bazıları aslında insanlığın sonunu yarattı. Bazıları insanlığın baştan başlaması ile sonuçlandı. Şu anda içinde bulunduğunuz enerji kendi potansiyelinde bir dualiteye sahipti. Başa dönüp baştan başlatabilirdiniz veya gezegenin daha önce hiç görmediği bir şeyi başlatabilirdiniz.

Yirmi iki yıl önce, şunu söyledik: "Geçişe hazır olun". "İklimin değişmesine hazır olun" dedik. Bu şeyler şimdi meydana geliyor. Kryon bunların olacağını söylediği için meydana gelmiyorlar, zorluğun geldiğini gören yaşlı ruhlar nedeniyle meydana geliyorlar. Onlar daha önce zamanın çemberi etrafında dolaştılar ve sorunların nerede olduğunu biliyorlardı. Bu "bilinen" arazi idi.

Kavramanız için size söyleyebileceğim en zor şey şu: Sizler bu zorluklar etrafında direksiyon kullanırken ve yolda ilerlerken, tüm yolun enerjisini değiştiriyorsunuz. Bu nedenle, geleceğe doğru ilerlerken geçmişi değiştiriyorsunuz. Bu anlaşılması kolay bir kavram değildir; ancak, lineer zihne bu şeylerin nasıl olabileceğini açıklar. Çünkü 3B algınızda, gelecekteki deneyiminizin geçmişte gerçekleşen şeyin bir ürünü olacağına inanıyorsunuz. Sadece tek bir yönde gidiyorsunuz ve beklentileriniz düz bir çizgide. Tek sahip olduğunuz geçmişteki deneyiminiz - ve bu yeterince iyi değil.

Siz yolu değiştirirken, yolun kurallarını değiştiriyorsunuz. Böylece söylemek istediğim şey, önünüzde yeni bir paradigmanın bulunduğudur. Bunu önce yaşlı ruhlar görecekler ve insanlığın kalanı için tohumları ekecekler. Genç insanlar onu görecek, çünkü Akaşik miraslarında buna sahipler. Yavaşça, İnsan doğasının kendisi değişecek ve sadece geçmişiniz olduğunu düşündüğünüz şeyde gerçekleşmiş olan şeylerin deneyimi ile yönlendirilmediğiniz yeni bir düşünme şekline ilerleyecek. Bu şaşırtıcı bir potansiyeldir. Siz bunu deneyimlemiş olan tek gezegen değilsiniz. Ancak, galaksinizde şu anda bunu deneyimleyen tek gezegensiniz.

Daha Büyük Resim
Şimdi ezoterik olarak inanılmaz olan şeyler söyleyeceğim. Galaksiniz burada Dünyada neler olduğunu biliyor. Galaksinizdeki yaşam formlarından bahsetmiyorum. "Kurallar" olarak orada yattığını düşündüğünüz şeyin fiziğinden söz ediyorum. Evren sizin geçişiniz ile işbirliği yapıyor - bunu bekledi - çünkü siz bunun için geldiniz.

Şimdi açıklamak zorlaşıyor. Fiziğin sadece şeylerin işleme şeklinin kuralları olduğunu düşünüyorsunuz? Size bir soru sorayım: Astronomların "zeki tasarım" adını verdiği şeyi nasl açıklarsınız? Her şeye rağmen, Evren yaşam için yaratıldı. Fiziğin rasgele olan kuralları izleyerek, rasgele olması varsayılıyor. Yine de bu şekilde olmuyor. Astronomların enstrumanları daha fazla iyi oldukça , tasarımda zeka olması gerektiğini daha fazla kavradılar. Bunu nasıl açıklarsınız? Tek bildikleri matematik. Galaksi adını verdiğiniz önünüzde gördüğünüz şey, ard arda 10,000 kez zarı atıp altı gelmesine eşdeğerdir! Ve bunun bir anlamı yoktur, çünkü bu rasgele değildir ve doğanın çan şeklindeki eğrisini izlemez.

Söyledikleri şeyi bu nedenle söylüyorlar.

Yaradılışın yönlendirici bir kuvveti olmalıydı. Bu sizin fizik hakkında veya önünüzde gördüğünüz şey hakkında fikrinizi değiştirir mi? Asıl fiziğin nasıl sizinle işbirliği yapmaya başladığını anlatmaya başlayacağım. Bu zaman fraktali uzun zamandır biliniyordu ve birçok şekillerde gidebilirdiniz. Başka bir deyişle, birçok bilinç potansiyeliniz vardı. Kadim insanların kehanetlerine bakın. Onlar bir dünya savaşı olacağını söylediler. Sonunuzun geleceğini söylediler. Birçok spiritüel sistem ruhlarınızın toplanacağı dünyanın sonunu istedi. Birçok sistem hazır olmanız için belirli bir şekilde sizi inandırdı ve bu şeylerin hiç biri gerçekleşmedi. Bu size önünüzdeki geçiş hakkında biraz bir şeyler anlatıyor mu? Farklı bir düşünme paradigması geliyor. Bu paradigmalar şu anda "çözülmez" olarak görünen sahip olduğunuz problemlerin üstesinden gelecek. Bazı inanılmaz şeylerle başlayalım.

Güneş Sisteminin Manyetikleri
Şimdi partnerim, hem kendin hem de tercüman için yavaşlamanı istiyorum. Yirmi iki yıl önce, dünyanın manyetik alanının bilinciniz için kritik olduğunu söyledik. Manyetik, kuantum enerjidir. Yerçekimi de, ışık da kuantum enerjidir. Kuantum alanıyla çevreleniyorsunuz ve bu, dünyanın manyetik alanıdır. Eğer İnsan bilinci değişecek ise, manyetiklerin değişeceğini söyledik. Değişmek zorunda. Yapmakta olduğunuz şeye tamamlayıcı olmak zorunda. Yapmakta olduğunuz şeyi almak için kendisini pozisyonlandırmak zorunda. Manyetikler aynı kaldığı zaman, bu gezegenin bilinci nasıl genişleyebilir? Genişleyemez. Bu nedenle manyetikler hareket etmelidir.

Bu, gezegeninizin manyetik ley hatlarının değişimiyle başladı ve bu şu anda kayıtlı tarihtir ve 20 yıldan fazla zaman önce bunu öngörmüştüm. Şimdi pusulalarınız sözünü ettiğim her şeyin şimdi burada olduğunu gösteriyor. Manyetikleriniz 1989'dan bu yana büyük ölçüde yer değiştirdi.

Şimdi, daha fazlası olmalı. Tüm gezegeninizin manyetiklerini değiştirebileceğini düşündüğünüz başka ne vardır? O yeniden ayarlanmalıdır ve bunu yapmak için, yardıma ihtiyacı olacak. Güneş sisteminiz bu gezegenin manyetik değişiminin motorudur. Güneş sisteminin nasıl çalıştığını ve onun enerjilerini bilirseniz, o zaman bu anlam ifade etmeye başlar.

Güneş sisteminizde, çekirdek güneştir. Güneş sizin solar rüzgar dediğiniz şeyi gönderir, solar rüzgar neredeyse tamamen manyetiktir. O güneşten fırlayan ve sadece güneş tarafından üretilmiş olan şeyleri içeren manyetik enerjidir. Manyetik enerjinin bir adı var - heliosfer. O, manyetik rüzgarı kendi dünyanızın manyetiklerine karşı "üfler" ve bu gezegeninizi değiştirir.

Çünkü enerji Dünyada her zaman aynı ise, o zaman çok az şey değişir. Teknik isteyenler için, güneşin manyetiklerinin yerkürenin manyetiklerine karşı üflediğini ve sizin iki adet birbiriyle etkileşen manyetik alana sahip olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Bu indüktans adı verilen şeyi yaratır ki bu bilim için bir gizemdir. Bu, güç kaynağı olmadan bilgi ve yükseltme/büyütmenin enerji değişimini sağlayan, örtüşen manyetik alanlar "çorbasıdır". Dünyada iyi kullanılmaktadır, ama nitelikleri gizem olarak görülüyor.

İşte neler olup biteceği. Güneşinizdeki değişimleri izleyin. Bunlara güneş fırtınaları adını verebilirsiniz, ama bunlar sizin için sadece yeniden ayarlanmadır ve sizi endişelendirirler. Bunun nedeni, gezegenin üzerinde ve etrafında birçok duyarlı elektroniklerin olmasıdır ve bu enstrumanlar tepki verecekler. Gezegeninizin manyetik alanının aynı kalmasına güveniyorsunuz, ama dev bir güneş fırtınası olduğu zaman aynı kalamaz. Belirli türde iletişimler bozulacak. Hatta belki elektrik hatları kesintiye uğrayacak.

Güneşi izleyin, çünkü güneş değişim sürecinde. Bu, zeki tasarım, Tanrı'nın ve Yaratıcı'nın sevgisi vasıtasıyla gerçekleşiyor, bilinciniz için olayları değiştiriyor. Bu, her bir İnsanın DNA alanına dokunan, gelişmekte olan yeni bir düşünme şeklidir. Bu, DNA'nın içindeki bilgiyi değiştirir ve İnsan Varlığının daha önce hiç sahip olmadığı yeni bir realitenin niteliklerini yakalamasını ve güçlendirmesini sağlar.

Şimdi daha fazla fiziksel oluyorum: Çok uzun zamandır yolda olan bir şey. Güneş sisteminin kendisinin manyetikleri değişiyor. İşte meydan okuma: Bu gerçeği gidip bulun. Güneş sisteminiz uzayda ilerlerken bunu göreceksiniz. O, uzayın belirli nitelikleriyle kesişir ve bu manyetiklerin bir kısmını değiştiriyor, daha önce olduğu şekilden farklı hale geliyor. O zaman bu güneşi değiştirir. Döngüyü görüyor musunuz? Dairesel realitenin fraktalında biri diğerini güçlendiriyor. Merkez etrafındaki hareketiniz güneş sisteminizi değiştiriyor. Güneş sisteminin yeni pozisyonu, güneşin niteliklerini değiştiriyor. Güneşin nitelikleri heliosfer vasıtasıyla gezegene gönderiliyor ve bu DNA'nızı etkiliyor.

Şimdi, entellektüel şöyle diyecekler, "Pekala, bunun bir anlamı yok. Dünyayı etkilemeye hazır olan bu süreçler çağlardır yoldaydı, güneş sisteminiz ile kesişmeye hazır. Bunlar henüz gerçekleşmedi. Başka deyişle, ne olursa olsun bu gerçekleşecekti. Siz bilinç değişiminde olun veya olmayın önemi yoktu."

Bu savunuyu kabul ediyorum, ama açıklama ile. Diyelim ki 1600'lü yıllarda gezegene gelip müzik yayını yapan, gezegene radyo aktarımı ile müzik çalan bir uzay gemisi vardı. Şimdi size şunu sorayım: Bu aktarım gerçek miydi? Evet, gerçek olduğunu söyledim. Müzik güzel ve gerçek miydi? Evet. Uzay gemisi uzun zamandır yolunda mıydı? Evet. Gezegendeki kaç tane insan müziği duydu? Ve yanıt: Hiç biri! Bunun nedeni henüz radyo alıcısının icat edilmemiş olmasıydı.

Ama bu örnekte, uzay gemisi her zaman kendi yolundaydı. Metaforu anlıyor musunuz? Manyetik değişimler bir şekilde olmuş olacaktı, ama eğer dünya hazır olmasaydı, hiç kimse herhangi bir müzik işitmeyecekti. Reaksiyon olmayacaktı ve İnsanlar her zaman oldukları gibi aynı olacaklardı, hatta eğer İnsanlar olsaydı - çünkü bazıları kendinizi tekrar yoketme yolunda olduğunuzu söylüyor.

Siz geleceği değiştirerek geçmişi değiştiriyorsunuz. Güneş sisteminin enerjisini ve ayrıca başka bir şeyi yeniden ayarlıyorsunuz. Bunu kavramanız zor sevgililer, ama yine de size bunu veriyoruz: sizden çok, çok uzakta şeyler değişiyor. Buna inanmıyorsunuz, çünkü bunlar gözönüne almanız için çok uzak ve üçüncü boyutta çok uzak olan şeyler sizin realite baloncuğunuzun parçası değil. Ancak, bunlar sizinle birlikte kuantum haldedir.

Tüm galaksi, çok mantığa aykırı şekilde tek bir tabaka şeklinde dönüyor. Yıldızlar ve takım yıldızlar, kendi güneş sisteminizde her yerde görmeye alıştığınız Newton fiziğinin kuralları içinde yörüngelerinde dönmüyorlar. Galaksinizdeki yıldızlar ve yıldız kümeleri için, merkezden uzaklık önemli değildir. Tüm yıldızlar tek olarak döner. Bunun nedeni galaksinin kendisinin ortası ile dolaşık olmasıdır. Bu halde, zaman ya da mesafe yoktur. Bu gezegende bilinç değişimi, galaksinin merkezini değiştirdi. Bunun nedeni sevgililer, burada olan bitenlerin galaksinin merkezi tarafından "bilinmesidir".

Tüm bunlara tepkinizin bilimsel olması bizim için ilginç. Evreninizin "yaratıcı olayının" onun olduğu gibi oluşması için bir miktar enerji kaybı olduğunu gördünüz. İlave olarak, ifade ettiğim gibi galaksinin olağan olmayan dönüşü de dikkate alındı. Herşeyin yerinde olması için hesap yaptınız, kayıp 3B maddesi olmalı ve siz buna bir isim verdiniz - karanlık madde. Ne kadar eğlenceli! Şu anda gözlemlediğiniz ve hesapladığınız şeyde - yoğun güce sahip olan - süregiden çokboyutlu bir etki olabileceğini, ama görülemediğini hiç düşündünüz mü? Bu hiç de "madde" değildir ve 3B değildir. Bu kuantum enerjidir.

Size fizik hakkında bir şeyler söyleyeyim. Yine, bunu basit kılacağım. Bilim adamlarınızın fizikte gördüğü her şey çiftler halinde gerçekleşir. Şu anda, üç boyutlu paradigmanızda dört adet fizik yasası var. Bunlar enerji türlerinin iki çiftini temsil ediyor. En sonunda, bunlar altı adet olacak. Galaksinizin merkezinde kara delik dediğiniz şey var, ama o tek bir şey değildir. O ikiliktir. "Tekillik" diye bir şey yoktur. İki bölümü olan tek bir enerji olduğunu söyleyebilirsiniz - zayıf ve güçlü kuantum kuvvet. Ve en garip olan şey onun kim olduğunuzu bilmesidir. O yaratıcı motordur. Başka galaksilerde, bu galaksiden farklıdır. O eşsizdir.

Galaksinizin temel fiziği burada yaptığınız şeyle kurulur. Astronomlar kozmosa bakabilirler, farklı galaksilerde farklı fizik keşfedecekler. Başka galaksilerde bu galaksideki gibi bir şeyler gerçekleşiyor olabilir mi? Bunu yanıtlamayacağım.

Farklı Düşünme
Sevgili İnsan Varlığı, bu sizin düşündüğünüzden daha büyüktür. Yaşlı ruh, bu senin düşündüğünden daha büyüktür. Gezegende kalıp hücre yapınızı değiştirmenizi, Akaşanızı kazmanızı ve içeri bakmaya başlamanızı bu nedenle istiyoruz. Başka deyişle, geçmişi alıp gelecek realitenize yansıtmayın, çünkü şu anda daha önce hiç yapamadığınız şeyleri yapabiliyorsunuz. Gaia işbirliği yapıyor. Evren işbirliği yapıyor ve Işıkişçileri tezahür ettirme paradigmasına ilerliyor.

Kişisel olarak kendi bedeniniz için, birçoğunuz yaşlanmak yerine gençleşiyorsunuz. Çözülmez olduğunu düşündüğünüz problemlere çözümler yaratıyorsunuz. Bugün size nüfusunuzun her on yılda en azından bir milyar hızla arttığı söylendi. Geçmişiniz, problemin ne olacağını anlatıyor? İnsanlığın küresel patlaması olacak. Sonuç, yiyecek ve su yokluğu, aşırı kalabalık ve açlıktan ölme. Geçmişinizin olacağını söylediği şey bu.

Size varsayımın ne olduğunu anlatayım, sevgili İnsan Varlığı. Bu sonucu yaratan varsayım, İnsan varlıklarının bunu farketmeyecek kadar çok yoğun olduğu ve bunu değiştirmek için ne yapacağı hakkında fikri olmadığıdır. Bu, eski İnsan doğasına dayanan eski algıdır. Neler olup bittiğini izleyin. İzleyin... neler oluyor. Bunu anlayacaksınız ve geçmişin çözülemez problemlerine zekice çözümler olacak.

Bilimin neredeyse her alanında, bu geliyor. Bu İnsan Varlıkların savaş olmadan daha uzun ve sağlıklı yaşamasına yardımcı olacak. Terörizmin bile olmadığı bir zaman gelecek, sevgililer. Oh, dengesizlik olacak. Bu, yaşamla geliyor. Ama ülkelerin ülkelere karşı olması değil, spiritüel grupların spiritüel gruplara karşı olması değil.

Şu anda ektiğiniz tohumlar bunlar ve Evren kim olduğunuzu biliyor. Galaksiniz zaferinizle yankılanıyor! Size şunu söyleyeceğim: Hepiniz buraya gelmek için çağlardır dahilsiniz. Yaşlı ruhlar yeni realiteyi tezahür ettirmeye başlıyor. Saatim yok. Bunun ne kadar zaman alacağını söyleyemem. Ama büyük bir fark yaratmak için 18 yılınız vardı, gördüğümüz enerji bu.

Sistemlerin Yeniden Ayarlanması ve Yeni Görüntü
Bu arada, manyetikler değiştiği zaman güneş sistemine ne olur? Şimdi astrolojinin de değişmeye başladığı yeri görmeye başlıyorsunuz. Kuantum filtreyi astrolojiye uygulamaya başlayacak olanlar vardır. Bu şimdi gerçekleşiyor. Kuantum burcunuz nedir? Bu, üç boyutlu burçtan farklıdır. Oh, bilimde bilim adamlarının gördükleri şeyi değiştirmek için kuantum filtre adını verdiğim şeyi uygulayabilecekleri bir gün gelecek. Bu, filtrenin kendisinin süper - soğutulmasını kapsayan teleskoplar için geliştirilen bir filtre olacak. Astronomlar kozmosa bakabilecek ve ilk kez kuantum nitelikleri görebilecekler.

Farkedecekleri ilk şey, galaksinin merkezindeki iki şeydir, tek değil. Sonraki şey İnsan Varlığının etrafındaki renkler olacak. Ve bilim "İnsan Aura Enerjisinin İncelenmesi" adı verilen tümüyle yeni bir dalı başlatacak. Bunların hepsi geliyor.

Tüm bunlar ne kadar zaman alacak? Bu size bağlı. Tüm bunlar olurken, anlayışın, sükunetin, takdirin ve sevginin tohumlarını ekin. Öfkelenmekte yavaş olun, drama yaratmakta yavaş olun. Üstatların nitelikleri üstlenin, yetenekleriniz tam şimdi bu niteliklere değişiyor. Her şeyde yumuşak olun. Birbirinize farklı şekilde bakın.

Savaşın olmadığı bir zaman gelecek. Bu odadakiler ve dinleyenler haklı olduğumu bilecekler. Biliminizde bu şeyleri izleyin. Bunlar gerçekleştiği zaman, bunun gerçekte nasıl işlediğini anlattığım bu günü hatırlayın.

Kozmos ile ilgili değil, kendileri için kişisel olarak bu mesajı anlayan İnsan Varlığı kutsanmıştır. Bu içsel varlık ve ruhun yolculuğu ile ilgilidir - ve içinizdeki Evren ile.

Ve öyledir.

KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

8 yorum:

  1. "Kozmos ile ilgili değil, kendileri için kişisel olarak bu mesajı anlayan İnsan Varlığı kutsanmıştır. Bu içsel varlık ve ruhun yolculuğu ile ilgilidir - ve içinizdeki Evren ile."
    Her hücrem ile hissettiğim bir şey...

    YanıtlaSil
  2. Anların boncuk gibi birbiri ardına dizilmiş gibi algılandığı bu 3. boyutta, bu insan zihnim ya yükseliş zamanında olmazsa,ya zaman yaklaştıkça karşımıza bir bahane çıkarsa(örneğin çok başarılı oldunuz yükseliş 300 yıl daha ertelendi ama bu sefer ki acayip olucak tarzında)diye korkuyor.

    Sonra mantığımla parçaları bileştiriyorum ve heryerden her şeyin yükselişi gösterdiğini görüyorum.

    Daha sonrada yaşadığım deneyimler ve içimdeki tarifsiz bilgi bana herşeyin yolunda olduğunu hatta zamanın beklediğimdende yakın olduğunu söylüyor.

    Zaten streste sanıyorum algılarımın realitelerinin bu çatışmasından kaynaklanıyor.

    Bu güzel mesajdaki bilgi ve Kryon un samimi enerjisi algılarım daki çatışmayı yükseklere çekiyor.(Geçici olsa da:))) )

    YanıtlaSil
  3. kendi yaşadıklarıma baktığımda "şüphe" sözcüğü tamamen anlamını yitirdi benim için. bence hepimiz kendi mükemmel evrenimizi yaratıyoruz.adına ne dersen de. o yüzden 3 boyutlu dünyanın korkuları ve endişeleri ve en önemlisi de lineer zaman algısı ile olayları değerlendirmeye kalkarsak zaten yol almamız çok zor. çünkü benim için yükseliş oldu bitti bile...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Kryon seni özlemişim.Her zaman sevgi dolu mesajlarını hissettim. Bu zor zamanlarda bize verdiğin destek için minnettarım.Feryal.

    YanıtlaSil
  5. Bize yardımcı olacağını düşündüğünüz sözleriniz varsa lütfen yazın Ebru Hanım.Yazdığınız için şimdiden teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. "Bu, üç boyutlu zihnin kavrayamadığı önermelerden biridir - siz geleceği değiştirirken, geçmişe doğru sürüp geçmişi de değiştiriyorsunuz. Tek başına bu önerme 2012 kehanetlerinin nasıl hiç gerçekleşemeyeceğini açıklar."

    Burada söyleneni anlamadık sanırım. 2012 kehanetlerinin gerçekleşmeyeceğini söylüyor. Bu kadar yapılan fiziksel çalışma ve manyetik alan değişimleri sonucunda hiçbirşey olmayacak mı demek bu? Ama biraz altlarda elektrik hatlarının çalışmayacağını da söylemiş.

    Siz daha iyi takip ediyorsunuzdur ben içimde bir ışık filan hissedemedim henüz, sizin girdiğiniz plasibo etkisine daha giremedim o nedenle anlayamayabiliyorum. Şimdi ne anlamak gerekir? Bu senenin sonunda fiziki birşeyler olacak mı olmayacak mı?

    Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Tek başına bu önerme 2012 kehanetlerinin nasıl hiç gerçekleşemeyeceğini açıklar derken daha önceleri öngörülen yıkımların gerçekleşmesine gerek kalmadı demek istiyor.

    Nostradamus gibi kahinler,kadim yerli halklar ve kutsal kitaplar bu geçiş sürecinde dünyada yerküre değişimlerinin meydana geleceğini ve bunların çok fazla can kaybına yol açacağını söylüyordu.Dünya bu şekilde titreşimlerini yeni boyuta(frekansa) ayarlayabilecekti.

    Ama verilen bilgilere göre 1992 yılında (uyumlu birleşme olarak bilinir) insanlık ailesi bu durumu değiştirecek potansiyele geldi.Bana göre 20. yüzyılın ikinci yarısı hatta 68 kuşağının dünya çapında ki özgürlük hareketlerinin morgenetik alanlar üzerindeki etkisi ve ardından yüksek boyutlardan gelen milyonlarca gezgin enkarnasyonu durumu zaten yoluna sokmuş olmalı.

    Yinede bence Dünya kendini hazırlamak için silkelenicektir.

    YanıtlaSil