3 Nisan 2012 Salı

SaLuSa’dan Laura’ya – 1 Nisan 2012 – Her gün Ruh’unuzla Bağlantı Kurun

Çoğunuz hala, deyim yerindeyse; inkar içinde yaşamakta. Gerçek şu ki; Dünya’da olduğunuz sürece şartlar dualite çevresinde döner. Dualite sizler için ne anlam ifade ediyor, sevgililer? Bu sözcük, her biriniz için ayrı bir anlam ifade ediyor. Her birinizin ayrı bir rolü olduğunu anlamayı ve kabul etmeyi öğrenmelisiniz, her birinizin öğrenecek ayrı bir dersi var. Bir insan için doğru olan başka biri için olmayabilir. Biri için yanlış olan başka biri için işe yarar bir öğrenme deneyimi olabilir. Her birinizin kendi yolu, kendi seçimleri var.

Koşulsuz sevgi sizi egonuzdan arındırıyor. Başkalarının kendi ritimlerinde gelişmelerine, onlara kendi deneyimlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmadan kendi yollarında ilerlemelerine izin verin. Dual (ikili) doğanız bir yanınızın astral olanla ilgilenmesine, bir yanınızın ise düşük titreşimle ilişkiye girmesine yol açıyor. Bir parçanız sürekli yüksek alemlerde diğeri ise günlük hayatınıza çapa atmış durumda. Bunun farkında olmalı ve olanı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Eninde sonunda yüksek benliğinizin düşük olarak addettiğiniz yönlerinizi görmesine izin verdiğinizde, bu iki parça aynı anda var olmak zorunda kalacak; yaptığınız her harekette ve zihinsel özdeşleştirmede, gündüz düşlerinizde, kendinizi kötü hissettiğinizde, iyi hissettiğinizde yüksek benliğinizin yaşamınızda var olmasına izin verin.

Birçoğunuz, sürekli duygularına göre hareket ediyor, diğerleri ise zihnine göre. Biz, bunların ikisini de tavsiye etmiyoruz zira artık denge içinde olmayı, önceden belletilmiş fikirlerinizi bırakmayı öğrenmeniz önemli. Şimdi en çok ihtiyaç olan şey şu anda ve burada kalmak ve kim olduğunuzu hatırlamak ve onu olmak. Bazılarınıza eski yaşamlarınızdan ya da paralel evrenlerdeki yaşamlarınızdaki silik anılarınızı hatırlamanız için yardımcı oluyoruz. Bunu birçoğunuzla, özellikle de doğrudan sizin gezegeninizden olanlara rehberlik etmesi gerekenler için yaptık. Bu genelde yavaş ve hassas, gelecek aylarda yaşamınıza şifalandırıcı acıları geri getirecek bir işlem. Biz, buna uyanış diyoruz, işler siz uyur haldeyken bizimle gerçekleşiyor.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve sizi her gün, Yüksek Benliğiniz’le ve Ruh’la yeniden bağlanmanız için destekliyorum. İçinizden gelen ışığın varlığınızda ve eşit derecede çevrenizde, her zaman yayılmasına izin verin. Huzur içinde kalın.

Teşekkürler, SaLuSa

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder