1 Nisan 2012 Pazar

Grup - Mart 2012

~ Yeni Bir Dünya Yaratmak ~

STEVE ROTHER TARAFINDAN AKTARILMIŞTIR.

Yuvadan Selamlar

Size muazzam bir rahatlatıcı enerji getiriyoruz. Sizlerin beklenti aleminize adım attık çünkü bize sorularınıza cevap, rehberlik ya da sizi doğru yöne çevirecek bir dürtü arayışıyla geldiniz; doğru yolda olduğunuzu ve yapmanız gereken şeyi yaptığınızı onaylayacak bir beklenti içindesiniz. Bizim bakış açımızdan hayatlarınızın nasıl göründüğünü anlatmamıza izin verin, belki o beklediğiniz onaylamaları alamayabilirsiniz.

Sizin için bir adımda yolunuzun doğruluğunu onaylamak çok zordur, fakat ilerledikçe yaratma yetilerinizle kendinizi daha rahat hissetmeye başlarsınız. İşte bütün olay budur. Bugün kendinizi farklı bir bakış açısıyla görmenizi sağlamak istiyoruz hem de daha önce hiç aklınıza gelmemiş bir açıdan. Bizim insanlık adını verdiğimiz bu sürecin farklı seviyelerinden geçerek gelişiyorsunuz.

Tarihiniz boyunca, birçok evrim belgelediniz, fakat bu özel evrimin birçok farklı seviyesi var. Deneyimlemekte olduğunuz bu özel evrim süreci, sadece fiziksel varlığı içermekle kalmıyor ilk defa ruhunuzun ve ışığınızın daha büyük bir kısmını taşıyabileceğiniz bir noktaya doğru evrimleşiyorsunuz. Şu anda olmakta olan değişimler, fizyolojinizdekiler de dahil olmak üzere, hiç alışık olmadığınız seviyelere doğru ilerliyor. Birçoğunuz için Vagus siniri önemli bir hale gelecek, çünkü dünyanın geri kalanı ile etkileşiminiz olduğunu anlamaya başlayacaksınız. Bu sinir sayesinde, fiziksel beden gerekli bağlantıları kurarak hem diğer ruhları hissedecek hem de sizinkini hissedilebilir kılacak.

Üst Ton Armonilerini Kullanarak Daha Yükseklere UIaşmak
Bugün burada, perdeyi kaldırıp birbirinizle ne kadar bağlantılı olduğunuzu görmek üzerine konuştunuz. Biz de uyum konusundan bahsetmek istiyoruz çünkü insanların birlikte çalışmayı öğrenmek zorunda kalacağı en önemli parçalardan biri de bu: enerji uyumu. Peki, iki enerji nasıl oluyor da uyumlanıyor? İlk önce, başa dönüp uyum ile ne kastettiğimizi anlatmamıza izin verin ki kavramı daha iyi anlayabilesiniz. Pianoda sürekli birbirine çok yakın iki notaya basarsanız, Chopsticks (pianoya yeni başlayanlar için bir alıştırma) çalmış olursunuz (tahammül edilebilir fakat sinir bozucudur). Çünkü birbirine yakın iki nota çalmaktasınızdır ve belli bir aralıkları yoktur; aslında birbirlerini desteklememektedirler. Eşsiz olma konusunda ısrarlı iki eşsiz notadırlar. Ancak tuşlar üzerinde belli bir uzaklığı sağlarsanız, bir akor çalabilirsiniz, iki nota belli bir aralıktadır. Sadece birbirlerini desteklemekle kalmaz fakat bir üçüncü tonu yaratırlar ve siz de uyum içinde duyarsınız.

Müzik dinlediğinizde aslında bir mucize meydana gelmektedir, inanılmaz miktarda harmoni ve yüksek ton biraraya gelmektedir. Harmonilerde akoru meydana getiren üç notayı duyarsınız. İlk nota, akorun temel notasıdır, ikincisi birinciyi tamamlar ve üçüncü de duyduğunuz notadır. Demek istediğimiz, kulaklarınız yalnızca belli bir aralıktaki sesleri duyabilir. Harmonilerde duyamayacağınız üst tonlar da vardır, fakat duyamazsınız. İnsanlığınızın ötesine geçen üst ton seviyeleri vardır. Kişi olarak asla deneyimleyemediğiniz bir seviyededirler, bu nedenle uyum bu gezegende önemli bir yere gelmektedir.

Acı – Rol Değiştirmek
Uyumun ne olduğunu açıkladığımıza göre şimdi bulunduğunuz noktada uyumu yakalama konusundaki zorluklardan bahsedelim. Tekrar ve tekrar size geri dönen insanlığın o önemli parçasına değinmemize izin verin. Tüm insanlık için tek motive edici faktör olarak bilinir. Nedir? Acı; hem acı olarak deneyimlersiniz hem de büyük bir motive kaynağıdır. Dünya gezegeni üzerinde, bir şeyleri yapmak ya da yapmamak üzere birçok kez kullandınız. Kendi yaşamlarınıza baktığınızda, günlük yapılarınızın birçoğunun belli bir acıyı ortadan kaldırmak üzerine olduğunu göreceksiniz. Bu perdeyi kaldırmaya başladığınızda, bağlantılı olduğunuz bir çok yolu gördüğünüzde, fark edeceğiniz ilk ders, acının kolektif olarak taşındığı olacaktır. Bu nedenle, kişi acıyı hissedebilir fakat sahiplenmek zorunda değildir çünkü acı, armağanın geçici bir taşıyıcısıdır.

Armağanın ne olduğunu bulun ve acı artık ona ihtiyaç olmadığı için gidecektir. Aslında bu karanlıkta da bir güzellik vardır. Çünkü kutupluluk alanında yaşıyorsunuz, her şeyi iyi ya da kötü olarak yargılamaya öyle alışmışsınız ki. Size diyoruz ki sevgili varlıklar, iyi ya da kötü diye bir şey yoktur. Her şey, sizin o anda nereye koyacağınıza bağlı olarak ortadadır. Sizden yapmanızı isteyeceğimiz şey şudur: karanlıktaki güzelliği bulun, hatta hala taşıdığınız ya da deneyimlediğiniz acıdaki güzelliği de bulun.

Her birinizin beraberinizde hayatboyu taşıdığınız bir acısı var. Bazılarınız o acıyı çözümledi fakat hala kalbinizin bir köşesinde oturuyor. Acı, yaşamınızdaki önemli bir motivasyon aracıdır. İnsanların müzikteki, şiirdeki ve filmlerdeki yaratıcı ifadelerini düşünün. Birçoğu acıdan ya da acı dolu deneyimlerden ya da karşılaşılan olağandışı durumlardan kaynaklanmıştır. Sizden ricamız, kendinizi insanlığın bir sonraki seviyesine hazırlayın ve her bir parçası ile yüzleşmek için beklemeyin. Bugüne kadar size sonunda mutluluk getirmiş acılarınıza yakından bakın, sizi bir şekilde motive etmiş ve hayatınızın yönünü tamamen değiştirmişlerdir. Bu deneyimleri şu anda sizden alabilseydik dahi vazgeçmezdiniz çünkü bedelini ödediniz ve bu da acıya gerçek bir değer katmıştır. Bir taşıyıcı olan acı için şükran duyun. Faydasını bilirseniz, ruhunuz gibi siz de kendinizi memnuniyetle o sürece dahil edersiniz. O içinizdeki insanlıktır; farklı seviyelerde başarı ararken bazen tekrar tekrar aynı şeyleri yapsa da harmanlandığınız hayvani bir tepkidir.

Birçok defa, bir seviyeden diğerine geçerken, gerçeğiniz daha net bir anlayış seviyesine çıkar. Bunlar tüm insanlığın değerlendireceği ve cevabını arayacağı birçok değişimden bazılarıdır. En önemli parça ise yeni bir Dünya inşa ettiğinizi aklınızda tutmaktır, ve o Dünya, hepinizin biraraya getirdiği titreşimler ve toz parçaları ile doludur. Gözleriniz açık ve tüm gereken niyetiniz, düşünce olarak ifade edilen arzunuz. Bu parçalar mucizevi bir şekilde biraraya gelir ve yaşanacak yeni bir Dünya yaratırsınız. Bu başka bir gezegene gideceğiniz anlamına mı geliyor? Hayır. Tam burada olacak. Sizin için bir sorumuz var, bu yeni Dünya’ya adım atmaya hazır mısınız? Tüm düşüncelerinizin sorumluluğunu üstlenmeye hazır mısınız? Kendi kaderinizin yaratıcısı olmaya hazır mısınız? Perdeyi kaldırmaya hazır mısınız? İşte olmakta olan budur. Tırmandığınız her adımda, kolektif, hangi seviyede olurlarsa olsun her insan için perdenin bir kısmını kaldırır. Şu anda yeryüzünde en yüksek titreşimde mi en alt titreşimde mi olduğunuzdan bağımsız olarak, hepiniz birlikte hareket ediyorsunuz. Sevgi hızından daha hızlı ilerliyor. Çok hızlı ilerliyor, doğrusu perdenin öbür tarafında kimse bu kadarını beklemiyordu.

Dış Filtreler Kaldırıldı
Dünyada birçok kişinin dikkati bu yönde çekiliyor ve daha iyi bir dünya istiyorlar çünkü tekamül sadece ruhsallık alanında meydana gelmiyor. Gezegendeki her insana dokunuyor. Dünyanın dört bir yanındaki her insanın titreşimini değiştirip bir sonraki seviyeye yükseltmesine yardımcı olacak enerji dalgalarının akması gereken zamanlar var. Bu şu anda soğuk algınlığı virüsü adını verdiğiniz hastalık ile meydana geliyor. Birçok insana hızlı bir şekilde birçok yeni ihtimal getiriyor. Bir hastalığa yakalandığınızda, artık o eski insan olmazsınız. Neden? Çok basit. Farklı şekilde titreşmeye başlarsınız. Bu her hastalığın sizi bir sonraki seviyeye taşıyacağı anlamına mı gelir? Hayır, sadece hastalık sürecinizin bir parçasıdır. Hastalık, her zaman yanlış bir şeylerin işareti olmayabilir. Şifacılar olduğunuzu anlamanız gerekiyor. Birçok kişi diğerlerine bu adımları atması ve enerjiye alışması için, bu enerji ile yaşaması ve her gün kullanması için yardımcı oluyor. Işık şifacıları olarak sizlere sunabileceğimiz en büyük ilim budur – bilgiyi taşımak, Yeryüzünde bulunmanızın bir amacı olduğunu bilmek. Ayrıca işinizi yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi biliyor olduğunuzu anlamanız da çok önemli.

Egoyu Tekrar Dengelemek
Birçoğunuz kendini yeni bir yerde bulacak ya da birden o eski desteği görmediğini fark edecek. Neyi yanlış yaptığınızı ve neden evren tarafından desteklenmediğinizi merak edeceksiniz. Ruhunuzun orada olduğunu biliyorsunuz, ruhunuzun yönünü ve enerjisini hissedebilirsiniz, fakat onu her zaman kendi hareket ve duygularınız ile bağdaştıramayabilirsiniz. Uyum – başkasıyla nasıl uyum sağlanır? Koruyucu (Steve) için başkalarına bakıp birçok yaşam boyunca onları tanıdığını anlamak çok kolay. Ancak biz onunla değilsek hatırlaması hiç de kolay değildir. Bu, rolünüzü hatırlamanıza izin vermeyen tipik bir perdedir, ve onun yerini alması için ego adı verilen bir şey geliştirirsiniz.

Şimdi, ego benlik duygunuzdur. Birlik değil ancak ayrılık hissinizdir. Ayrılık hissi ve bir insan olarak kimliğiniz yüzünden birçok kişi egonun azalacağına inanıyor. Egoya her zaman ihtiyacınız var, ancak ilerledikçe onu yeniden dengelemeniz gerekiyor. İnsan gibi davranabilmeniz için benlik duygusuna ihtiyacınız var. Basit manada, enerjinizin temel anlayışı değişmiş olacak. Kısa bir süre için acıya geri dönelim, bir insanın en büyük acısı ne olabilir? Koruyucunun hayatı boyunca bir çok kemiğini kırdığını söyleyebiliriz. Çok acı çekti fakat hiçbiri egosunun ne olduğuna dair fikrini kıran duygusal acı kadar zor değildi. Birkez daha söyleyeceğiz. Bir insan olarak kimliğinizi oluşturmak için ego adını verdiğiniz yapıları siz inşa ediyorsunuz. Duygusal bir dalgalanma yaşadığınızda, biri sizi kandırdığında, sizi incittiğinde ya da kendi hatalarınızı çok doğru bir şekilde size yansıttığında, ego fikrinizi kırar ve sizi derinden incitir. İşte en büyük acı budur.

Acıya uyum sağlıyor ve acıdaki güzelliği arıyorsanız, egoda da aynı şeyi yapmanızı söyleyeceğiz. Ondaki güzelliği bulun. Ondan kurtulmanıza gerek yok, çünkü o sizin bir parçanız. Esnek bir ego inşa edebilirseniz, büyüyebilirsiniz. En önemlisi artık tamamen sizinle ilgili bir sorun olmadığını da fark ediyorsunuz çünkü ego ile mücadelenin sanki kendi yaşamı varmış gibi görünüyor. Bazen öyle büyür ki dış dünyaya set çekersiniz. Hepiniz bu örneğe alışıksınız ve “bugün egom şişmiş mi ne?” diye sorabiliyorsunuz. Bunun harika bir şey olduğunu düşünüyoruz çünkü gerçekten egonuzla ilgili bir sorununuz olsaydı bu soruyu sormazdınız. Gerçek şu ki egonun her iki yönde de dengeli olması gerekiyor. Çok yüksek olmamalı fakat çok alçak da olmamalı, ve bize göre en büyük zorluklardan biri de bu. Ayağa kalkıp neye değer verdiğinizi söyleyebildiğiniz yerde dengeyi bulun.

Yuva’dan getirdiğiniz mesajı paylaşın, ve işte bunu egonuzu kırmadan da yapabilirsiniz. İnsanların bir sonraki aşamaya geçip güçlü varlıklar olarak yaşayabilmeleri için Dünya üzerinde yeniden inşa etmemiz gereken parça budur. Sadece egonun genişletilmesi şeklinde değil fakat ego üzerinde tamamen yeni bir çalışma ile yapılabilir. Katı, değişmez, esnek olmayan bir yapı yerine hayatlarınıza giren insanları onurlandırarak, “üzerimdeki etkin hoşuma gidiyor. Bu etkiyi taşıyacağım ve dünyanın geri kalanına aktaracağım. Her şeyde güzelliği arayacağım,” diyebilmelisiniz. Ortak payda budur, Yuvadan getirdiğiniz diğer her şeyin üstündedir. Sizler Dünya gezegeninin yaratıklarısınız… kısa bir ziyaret için buradasınız. Aslında nereden geldiğinizi hatırlamanıza yardım edebilseydik, küçük eğlenceli oyunlarınızı, oyunu oynamak için koyduğunuz kuralları hatırlayabilirdiniz.

Kuralları Değiştirmek
Sevgili varlıklar, kurallar değişiyor ve onları sizler değiştiriyorsunuz. Sesinizin duyulmasını sağlamanızı istiyoruz. Bu tek ses sahibi siz olduğunuz ya da tüm doğru cevapların sizde olduğu anlamına mı gelir? Yeni bir dünya yaratıyorsunuz. Katkınıza ihtiyaç var, ve bir acı deneyimlerseniz ilk yapmanız gereken şey o acıyı hissetmenize izin vermektir. Bir dalga gibi sizi yıkayarak üstünüzden geçmesine izin verin ve acıyı sonuna kadar hissedin, çünkü onun getirdiği bir armağan var. O armağanı bulun ve acı dönüşsün. Egonuzdaki dengeyi bulun, bunun için nerelerin acıdığını keşfetmelisiniz. Kendinize sorun, “kim olduğuma dair inandığım en katı, değişmez yönüm ne?” Bu yansımaların size ulaşmasına izin verirseniz ve yaşamınız boyunca onunla işbirliği yapmayı öğrenirseniz, daha çok zevk alabilir, ve bir süre oraya uçup burada oynayabilirsiniz. Oh, her şey burada çok ciddiye alınıyor. Bunun için bir süre buraya gelip oynamamız gerekiyor. Yapmakta olduğunuz şeyin temel fikri budur. Her fırsatta ışık yayıyorsunuz. Gülümsediğinizde, kalbinizden gelen bir gerçeği dile getirdiğinizde, gözleriniz parlar ve ışık her şeye nüfuz eder.

Tahmininizden çok daha fazla kalbe ulaştınız ve üstelik birçoğunuz daha henüz yeni başlıyor. Yeni bir dünya yaratıyorsunuz. Ayrıca şunu da söylemek isteriz ki hayatın çok daha kolay bir hale gelmesi gerekirken çoğunuz hala mücadele ediyor ve bekliyor. Size diyoruz ki sevgili varlıklar, zor kısım geride kaldı ve nihayet başardınız! Artık yapmanız gereken tek şey, beklentilerinizi değiştirmek. Yolculuğun keyfini çıkarın, sevgili varlıklar, çünkü sizler anlayışınızın çok ötesinde mucize yaratıcılarsınız ve her an mucizeler yaratıyorsunuz.

Birbirinize saygı ile davranmanızı istemek bizim için büyük bir onur. Her fırsatta birbirinizi büyütün ve birbiriniz için kapıyı açın. Unutmayın, artık yepyeni bir oyun oynuyorsunuz ve birlikte güzel bir oyun çıkarın.

Espavo

Grup

www.lightworker.com
Steve Rother tarafından aktarılmıştır.
Kopyalayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Tercüme
© 2012 Semra Ekmekci
2012 LimitSiz | http://www.2012limitsiz.com
e-mail: unlimited2012@yahoo.com
http://www.facebook.com/2012limitsiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder